ginger43 22.03.08, 22:11 Taka zabawa z jajami - ale nam się sprawdziło w 100% :DDD apeiro.pl/jaja ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dotyk_wiatru Re: Jajeczny test osobowości :P 24.03.08, 21:20 ginger43 napisała: > Taka zabawa z jajami - ale nam się sprawdziło w 100% :DDD > > apeiro.pl/jaja Buuu...a mi to się dziwnie wyświetla i nic nie umiem z tym zrobić...bo tak, że nie mogę imienia wpisać, ani nico...:( Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Jajeczny test osobowości :P 24.03.08, 21:24 Hmmm. u mnie działa... Wszystkiego najlespzego poświątecznie :) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Jajeczny test osobowości :P 24.03.08, 21:32 ginger43 napisała: > Hmmm. u mnie działa... > Wszystkiego najlespzego poświątecznie :) :)) Dziękuję Gini i wzajemnie:D Popróbuję jeszcze jutro z tym jajkowym testem haha PS. Ależ mi się nie chce jutro iść do pracy...Właśnie urlop mi się skończył hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Jajeczny test osobowości :P 24.03.08, 21:52 Prosze nie narzekac - co maja mowic Ci co juz dzisiaj musza pracowac? Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Jajeczny test osobowości :P 25.03.08, 00:07 Jestem jajem z jajem. Jestem jajem dyktatorem. Mam kilka zaprzyaznionych jaj. Stoje z boku i obserwuje. ; ))))) Nie narzekam i z radoscia ide jutro do pracy : )))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Jajeczny test osobowości :P 25.03.08, 18:30 Mozes obserwowac tylko nia zapomnij ze masz jaja i nalezyt o nie dbac bo jak sie stluka to juz nie jaja i nie do naprawienia. Lepiej byc z jajami niz bez jaj Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Jajeczny test osobowości :P 25.03.08, 15:42 polam5 napisał: > Prosze nie narzekac - co maja mowic Ci co juz dzisiaj musza pracowac? :)) wczoraj to mogli chyba tylko piskac i biegac z wiadrami:P bo co to za praca?:P A dzisiaj...przezylam, ale jaka nudaaaaa byla...:P;)) Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Jajeczny test osobowości :P 25.03.08, 18:31 Ja wczoraj "lalem wode" caly dzien ale ciagle bylem suchy - tzn pisalem emaile..... Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Jajeczny test osobowości :P 25.03.08, 21:30 polam5 napisał: > Ja wczoraj "lalem wode" caly dzien ale ciagle bylem suchy - tzn pisalem emaile. > .... Ach suchy byłeś...Psik Psik! To wyobraź sobie, że już nie jesteś;D A lanie wody...Oooo to była bardzo przydatna umiejętność w czasach szkolnych;D Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Jajeczny test osobowości :P 26.03.08, 18:51 Czy to byly listy milosne, polam5? ; )) pl.youtube.com/watch?v=Syxwkc36jas ...pytam, tak dla "jaja" ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Jajeczny test osobowości :P 26.03.08, 19:20 Nie.. nie raczej pl.youtube.com/watch?v=KSAXfK0PKig Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Jajeczny test osobowości :P 26.03.08, 19:36 : D ...noo, po prostu boskie sa te przyslowia...tzn. "jaja"!! : DDDD Juz "sprzedalam" dalej... Dziekuje! Super! Odpowiedz Link Zgłoś
kanapony Re: Jajeczny test osobowości :P 25.03.08, 00:40 ja tam wolę ajerkoniak z polmosu taki na spirycie sponiewierający Odpowiedz Link Zgłoś