altinka 29.04.08, 19:33 pl.youtube.com/watch?v=lXFuMLBxjPI mimo masek i takich tam ... ech Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a1i3n :( IP: *.centertel.pl 29.04.08, 19:40 W pracy nie moge ogladac jutiubow, w domu mi sie nie chce wlaczac kompa. Posty pisze na komorce w kiblu. Obiecuje, ze kiedys obejrze hurtem zalegle jutiuby jak bedzie okazja :) Pozdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: :( 29.04.08, 19:51 Jeszcze w zielone gramy to jest. Posłuchaj kiedyś. Ja w fotelu, ale jaka to różnica, też piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Re: :( 09.05.08, 21:34 Jeszcze w zielone gramy, jeszcze nie umieramy... Jeszcze się spełnią nasze sny... Znowu w zielone gramy...Znów wiosna co burzy nasze sny Znów parę słow, jakiś gest i każdy dzień zaczyna mieć sens. Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: :( 11.05.08, 18:57 dziewczyna.z.bagien napisała: > Jeszcze w zielone gramy, jeszcze nie umieramy... > Jeszcze się spełnią nasze sny... > > Znowu w zielone gramy...Znów wiosna co burzy nasze sny > Znów parę słow, jakiś gest i każdy dzień zaczyna mieć sens. U mnie chyba jest ta opcja jeszcze, trochę jak w tej piosence. Ale wola motyli jest ponad wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien :))))))) 11.05.08, 20:21 Już czas uwolnić motyle:), porzuć smutne piosenki, przechowaj je w pudełeczku na jesienne wieczory:) Odpowiedz Link Zgłoś