ashaq 24.05.08, 07:10 Jeżeli sądzisz, ze nikt o tobie nie myśli - to sprobuj nie zapłacić kilku rat.;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnes.g nie lubię... 24.05.08, 10:42 testów, tym bardziej takich. No więc cicho szaaaa...;P Dużo promyków słońca życzę i... niezaliczonego testu;) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: nie lubię... 24.05.08, 19:35 agnes.g napisała: > testów, tym bardziej takich. No więc cicho szaaaa...;P > > Dużo promyków słońca życzę i... niezaliczonego testu;) - widzę,ze Jestes wielkiego serca;) dzięki.;D Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.g Re: nie lubię... 24.05.08, 19:44 ashaq napisał: > widzę,ze Jestes wielkiego serca;) dzięki.;D A to fakt - jest bardzo pojemne i głośne, prawie jak... Harley Davidson;P > Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: nie lubię... 24.05.08, 20:22 > A to fakt - jest bardzo pojemne i głośne, prawie jak... Harley Davidson;P > > - Żelazna Dama.. wprost..;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.g Re: nie lubię... 24.05.08, 20:40 ashaq napisał: > - > Żelazna Dama.. wprost..;)))) Ha ha - nikt nigdy mnie tak nie określił;) A swoją drogą, 'bak' może i żelazny jest, ale środek wypełnia delikatny, łagodny.... ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: nie lubię... 24.05.08, 20:58 agnes.g napisała: > ashaq napisał: > Ha ha - nikt nigdy mnie tak nie określił;) A swoją drogą, 'bak' może i żelazny > jest, ale środek wypełnia delikatny, łagodny.... ?;) - mimo twardego opakowania..jak widac subtelna z Ciebie osobka;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Życiowy test;) IP: *.aster.pl 25.05.08, 18:55 Ashaq, obiecujesz 'zlote rybki', a jak sie ktos zacheci na te 'rybki' to..dostaje lekko po lapce. Ashaq, kim Ty jestes...ja sie.. po prostu zaczynam... Ciebie bac :) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Życiowy test;) 26.05.08, 12:17 Gość portalu: .. napisał(a): > Ashaq, obiecujesz 'zlote rybki', a jak sie ktos zacheci na te 'rybki' > to..dostaje lekko po lapce. Ashaq, kim Ty jestes...ja sie.. po prostu > zaczynam... Ciebie bac :) - zamiast siedziec przy kompiku ,idz na spacer to pomaga. Ja Ciebie nie straszę.jakies naciągne teorie glosisz;) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Życiowy test;) 25.05.08, 20:44 Buuu taki test jest be;P ale...ten życiowy...oby wypadł u Ciebie pomyślnie....Dowiesz się w swoim czasie;P Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Życiowy test;) 26.05.08, 12:18 dotyk_wiatru napisała: > Buuu taki test jest be;P ale...ten życiowy...oby wypadł u Ciebie > pomyślnie....Dowiesz się w swoim czasie;P - dokladnie..szybciej niz zakladalem..niebawem zbieram wyniki;) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Życiowy test;) 26.05.08, 13:45 ashaq napisał: > - > dokladnie..szybciej niz zakladalem..niebawem zbieram wyniki;) > Coś innego miałam na myśli, ale to nic:) Wyniki będą w porządku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Życiowy test;) 26.05.08, 15:51 > Coś innego miałam na myśli, ale to nic:) > Wyniki będą w porządku:)) -\ no pacz...;))) za Kobietami nie zdązysz;) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Życiowy test;) 26.05.08, 21:51 ashaq napisał: > -\ > no pacz...;))) za Kobietami nie zdązysz;) > ;P eeee tam :P Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Życiowy test;) 27.05.08, 11:37 dotyk_wiatru napisała: > ashaq napisał: > > -\ > > no pacz...;))) za Kobietami nie zdązysz;) > > > ;P eeee tam :P -- mylisz ,ze ze kombinuję;).. A to trochę optymizmu zasiałas;) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Życiowy test;) 27.05.08, 12:51 ashaq napisał: > -- > mylisz ,ze ze kombinuję;).. A to trochę optymizmu zasiałas;) > Lepiej nie próbuj domyślać się co myślę;P Ale skoro zasiałam optymizmu nieco to super:D Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Życiowy test;) 27.05.08, 12:57 > Lepiej nie próbuj domyślać się co myślę;P > Ale skoro zasiałam optymizmu nieco to super:D - Pewnie,ze super.;P..masz dobrą aurę;DDDD ..jak mawiają energoterapeuci;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Życiowy test;) 27.05.08, 13:07 ashaq napisał: > - > Pewnie,ze super.;P..masz dobrą aurę;DDDD ..jak mawiają energoterapeuci;DDD > Tęczową?;DD Staram się...ale...często nie jest tak super i doskonale wiedzą o tym moi rozmówcy:P Tyle tylko, że wiedzą jak zrobić, żebym 'wróciła';D Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Życiowy test;) 28.05.08, 14:54 dotyk_wiatru napisała: > Tęczową?;DD > Staram się...ale...często nie jest tak super i doskonale wiedzą o > tym moi rozmówcy:P Tyle tylko, że wiedzą jak zrobić, > żebym 'wróciła';D - a ja takiej wiedzy nie posiadam...ech;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Życiowy test;) 28.05.08, 23:18 ashaq napisał: > - > a ja takiej wiedzy nie posiadam...ech;DDDDDDD > Uwierz że potrafię zdołować jak nikt inny...Mam tego świadomość, i lepiej, żebyś TY tego nie doświadczył... Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Życiowy test;) 29.05.08, 06:46 > Uwierz że potrafię zdołować jak nikt inny...Mam tego świadomość, i > lepiej, żebyś TY tego nie doświadczył... - a po co mnie starszysz,? Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Życiowy test;) 29.05.08, 10:49 ashaq napisał: > - > a po co mnie starszysz,? > No sooooorry :P Ja tylko ostrzegam:)))):P hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Życiowy test;) 29.05.08, 13:00 dotyk_wiatru napisała: > ashaq napisał: > > - > > a po co mnie starszysz,? > > > No sooooorry :P Ja tylko ostrzegam:)))):P hihihi - No pacz..jaka sympatyczna;;))))) niedocenialem;..D Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Życiowy test;) 29.05.08, 14:49 ashaq napisał: > - > No pacz..jaka sympatyczna;;))))) niedocenialem;..D > Niedoceniałeś???? Buuu...:/ :PPPPP:D Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Życiowy test;) 29.05.08, 18:24 dotyk_wiatru napisała: > Niedoceniałeś???? Buuu...:/ :PPPPP:D - Ale blad swoj zrozumialem i jestem gotów.. no jestem;) to wystarczy.;DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Życiowy test;) 29.05.08, 23:10 ashaq napisał: > - > Ale blad swoj zrozumialem i jestem gotów.. no jestem;) to wystarczy.;DDDDDDDDDD > DDDD > Hahahah oj tak tylko uczepiłam się...słowa:PPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a1i3n Zyciowy test dla Romantica ;) IP: *.centertel.pl 26.05.08, 14:35 Chyba sie wykluwa Piaty Tasiemiec :) Czy ta lista to wytrzyma? Spoko, zartuje, nie przejmuj sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Zyciowy test dla Romantica ;) 26.05.08, 15:52 Gość portalu: a1i3n napisał(a): > Chyba sie wykluwa Piaty Tasiemiec :) > Czy ta lista to wytrzyma? > > Spoko, zartuje, nie przejmuj sie :) - A jaką masz listę...;))) Nową?;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Aaaaa.....:) 26.05.08, 15:54 ja chcialem to skrocić..ale Pani ma zdanie odrębne;) Coz z kobiecie się nie odmawia;DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a1i3n Cos Ci powiem :) IP: *.centertel.pl 26.05.08, 16:15 Cale zlo, ktore w moim zyciu sie wydarzylo, wzielo sie tylko z tego, ze raz, jeden jedyny, pozwolilem babie wejsc sobie na glowe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru O Wy Chłopy :P 26.05.08, 21:53 Ash...Skracamy? No problemo...serio:) A1i3n...:) nie będę żmiją:P Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: O Wy Chłopy :P 28.05.08, 14:53 dotyk_wiatru napisała: > Ash...Skracamy? No problemo...serio:) > A1i3n...:) nie będę żmiją:P -- Myslę,ze tak;) Bedzie wiele korzysci...raz,ze będzie nam latwiej się motac w tym wszystkim. Druga.ze wytrzemy buźki upierdasom..ze zlosliwie im tasiemce piszemy.Same korzysci;PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: O Wy Chłopy :P 28.05.08, 23:37 ashaq napisał: > -- > Myslę,ze tak;) Bedzie wiele korzysci...raz,ze będzie nam latwiej się motac w ty > m wszystkim. Druga.ze wytrzemy buźki upierdasom..ze zlosliwie im tasiemce pisze > my.Same korzysci;PPPPP > Hahahaha:) Wszystko skracamy czy na chybił? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Zyciowy test dla Romantica ;) 27.05.08, 12:58 > Spoko, zartuje, nie przejmuj sie :) - no to sprawy się wyjasniły;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Życiowy test;) 26.05.08, 19:14 Ashaq - od czasu do czasu pomyślę i wspomnę... Pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Życiowy test;) 26.05.08, 23:02 wietka napisała: > Ashaq - od czasu do czasu pomyślę i wspomnę... > Pozdrowienia :) - Miło mi.:) Wzajemnie.. wszystkiego dobrego;P pozdrawiam rowniez;D Odpowiedz Link Zgłoś