andrze22 16.09.03, 17:06 Czy są jeszcze miłe, romantyczne , wolne kobiety w Warszawie, dla których licza się nie tylko pieniądze, ale również uczucie, miłość. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drak Re: romantyczne kobiety w W-wie IP: 5.3.1R* / *.pg.com 16.09.03, 17:10 Znam jedną - to ciotka szwagra siostry mojego kuzyna . (ma niezłą rentę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Re: romantyczne kobiety w W-wie IP: *.acn.pl 16.09.03, 17:19 są i co z tego??? jak nie ma dla nich mężczyzn??? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: romantyczne kobiety w W-wie 16.09.03, 18:02 Ag, jak to nie ma, a ja;))))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: ja_nek zapuszczac przynęta.....:-) IP: *.protonet.pl 16.09.03, 18:05 ja_nek napisał: > Ag, jak to nie ma, a ja;))))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Re: romantyczne kobiety w W-wie IP: *.acn.pl 18.09.03, 10:17 jasne... a potem okaże się, że i żona jest i dzieci... może i kochanka Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: romantyczne kobiety w W-wie 16.09.03, 18:30 angrzel napisała: > :)))) :))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: romantyczne kobiety w W-wie 16.09.03, 19:08 Nawet takiej małej przynęty?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx z poradnika myśliwego 16.09.03, 19:11 Jak przynęta za mała to żadna zwierzyna się nie złapie... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: z poradnika myśliwego 16.09.03, 19:14 A jak się naustawia przynęt, to potem nie wiadomo, Jmx, którą rybkę łapać. ;PPP Pozdrv.:) P.S. Pod warunkiem jeszcze, że rybka chce być złapana. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx ciekawostki przyrodnicze 16.09.03, 19:18 Ale to dziwne, żeby Łosia ryby interesowały... A moze to Łos-oś? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: ciekawostki przyrodnicze 16.09.03, 19:22 jmx napisała: > > Ale to dziwne, żeby Łosia ryby interesowały... A moze to Łos-oś? ;-) > Z puszki, czy wędzony w plasterkach i pakowany w folię na takie małe porcyjki - "dla każdego coś dobrego"? ;PPP Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: ciekawostki przyrodnicze 16.09.03, 19:24 To już zeście go zapuszkowali?? Biedny.... jak widać, wygrał konkurencję z dziurą... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: ciekawostki przyrodnicze 16.09.03, 19:32 jmx napisała: > > To już zeście go zapuszkowali?? Biedny.... jak widać, wygrał konkurencję z > dziurą... ;-)))) > Coś Ty!!! Zahedanka? Jak być to możliwa. Zahedan być uczciwa, uczynna Arab, co to jest legalnie i dodatkowo - jest polska obywatel i gada po polsku lepiej niż ja. To być fantastyczna rozmówca i sympatyczna ludzia. Jak można puszkować Zahedan. Ręka się nie podnieść, by przybić pieczątka. ;PPP Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: ciekawostki przyrodnicze 16.09.03, 19:40 To przecież Zahedan zapuszkował Ło(so)sia ;-)))))))))))) A tak na marginesie - Apf miał chyba rację z tym iskrzeniem.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: ciekawostki przyrodnicze 16.09.03, 19:44 jmx napisała: > > To przecież Zahedan zapuszkował Ło(so)sia ;-)))))))))))) > A tak na marginesie - Apf miał chyba rację z tym iskrzeniem.... ;-) > Tylko mu się pomyliło i to mocno. ;PPP Pozdrv.:) P.S. Ja też mam wrażenie, że czasem czegoś "nie dowidziałam", ale przecież nie rozerwę się, a stół był długi. :) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx po-z-myłki 16.09.03, 19:53 No wiesz... "Zahedanek", oczka, uszka... to dość jednoznaczne symptomy za... iskrzenia... ;-)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: po-z-myłki 16.09.03, 20:23 Zahedanek - tak zwracam się zawsze do Zahedana, od ile jest na FR, odmieniając jego nicka poprostu. A oczka, uszka, nosek - ja też posiadam. ;) Nie dorabiaj, Jmx, ideologii do czegoś, czego nie ma i nie było.:) Trzeba było przyjechać, bo dalej nie wszyscy są pewni, czy przypadkiem nie pisujemy do siebie, jako jedna i ta sama osoba.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: po-z-myłki 17.09.03, 00:14 Od małej przynęty się zaczyna, a później taaaaka ryba;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: po-z-myłki 17.09.03, 00:19 ja_nek napisał: > Od małej przynęty się zaczyna, a później taaaaka ryba;)))) Taaaką rybę to trzeba umieć złowić. :) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: po-z-myłki 17.09.03, 18:13 A jak złapiesz rekina? To co - przeprosisz go za złapanie w jego żołądku, czy postarasz się mu "ukruszyć" zęby? To też duuuuuża ryba. ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: po-z-myłki 18.09.03, 00:05 Ciekawe na jaką przynętę można złapać rekina... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: po-z-myłki 18.09.03, 00:11 jmx napisała: > > Ciekawe na jaką przynętę można złapać rekina... ;-))) > Podobnież - brrr - na mięsko. Widziałam w programie przyrodniczym. Ale chyba na błyskotliwy kawałek metalu też się łapią. Tylko potem rekinowi ząbki trzeba odnawiać.;PPP Mało inteligentna ryba i do tego wredna. Wolę delfiny, ale ich nie łapie się, tylko podziwia z pewnej odległości.;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: po-z-myłki 18.09.03, 00:14 Nie no, jak mało inteligentna to Jankowi chyba nie grozi ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: po-z-myłki 18.09.03, 00:16 jmx napisała: > > Nie no, jak mało inteligentna to Jankowi chyba nie grozi ;-))))) > Ryba jest mało inteligentna jako gatunek. "Rekinowate gatunki" ludzkie są bezsprzecznie groźne i niebezpieczne. ;))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: po-z-myłki 18.09.03, 00:17 Aha, a właściwie, po co Jankowi rekin? Niech się umówi z von-Kozą i jego małżonką na łapanie suma - jak najbardziej prawdziwego i jadalnego. ;))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: po-z-myłki 18.09.03, 00:30 Po co? A tak, do kolekcji ;-D Popatrz - miało być o romantycznych kobietach, skończyło się na rekinach i sumach ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: po-z-myłki 18.09.03, 23:18 Stanowczo zaznaczam: boję się rekinów oraz ryb – pił:))) Preferuję złote rybki;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: po-z-myłki 19.09.03, 00:48 Tylko z rybkami taki kłopot, że trzeba umieć życzenie wymyślić... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: po-z-myłki 19.09.03, 16:49 Znam tu jedną piranię, moze dwie i żadna z Nich to nie Ty:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: po-z-myłki 19.09.03, 16:58 Nooo, ale z takimi piraniami to sobie świetnie radzisz.... Treserze ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Tresowanie piranii 19.09.03, 20:28 Jmx, treserzy niebezpiecznych zwierząt w cyrkach są dość mocno "pocharatani" przez swoich pupilków. Jak Janek zacznie tresować piranie, to będzie chodził poobgryzany i Zahedan nie będzie chciał na Janka nawet spojrzeć. Swoją drogą, co te tresowane piranie Janka mają robić szczególnego. Ciekawe.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Tresowanie piranii 19.09.03, 22:11 A miało być o romantycznych dziewczynach:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Tresowanie piranii 19.09.03, 22:38 A nie jest? Romantyczne dziewczyny piszą o piraniach. Dlaczego nie? Każdy temat dobry, chyba że - hmmm - dziewczyny uznałeś za piranie. ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Tresowanie piranii 20.09.03, 00:44 white.falcon napisała: > chyba że - hmmm - dziewczyny uznałeś za piranie. ;) Tylko niektóre:))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Tresowanie piranii 20.09.03, 01:09 ja_nek napisał: > white.falcon napisała: > > > chyba że - hmmm - dziewczyny uznałeś za piranie. ;) > > Tylko niektóre:))) tylko niektrzy "faceci" boja sie kobiet:PPPP hehehehehehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Tresowanie piranii 20.09.03, 01:08 white.falcon napisała: > Jmx, treserzy niebezpiecznych zwierząt w cyrkach są dość mocno "pocharatani" > przez swoich pupilków. Jak Janek zacznie tresować piranie, to będzie chodził > poobgryzany i Zahedan nie będzie chciał na Janka nawet spojrzeć. Swoją drogą, > co te tresowane piranie Janka mają robić szczególnego. Ciekawe.:) > pewno ubierac janka w bluzeczki ze "splachetkami":P Odpowiedz Link Zgłoś
primus Re: Tresowanie piranii 20.09.03, 08:37 messja napisała: > white.falcon napisała: > > > Jmx, treserzy niebezpiecznych zwierząt w cyrkach są dość mocno "pocharatan > i" > > przez swoich pupilków. Jak Janek zacznie tresować piranie, to będzie chodz > ił > > poobgryzany i Zahedan nie będzie chciał na Janka nawet spojrzeć. Swoją dro > gą, > > co te tresowane piranie Janka mają robić szczególnego. Ciekawe.:) > > > > pewno ubierac janka w bluzeczki ze "splachetkami":P > kobito daj juz spokoj z tymi splachetkami, bo nudna sie robisz. nie spodobalas sie gosciowi i teraz dogryzasz mu wszedzie gdzie sie da . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Tresowanie piranii IP: *.protonet.pl 20.09.03, 09:01 primus napisał: > kobito daj juz spokoj z tymi splachetkami, bo nudna sie robisz. nie spodobalas > sie gosciowi i teraz dogryzasz mu wszedzie gdzie sie da . you're right być primus Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Tresowanie zhedana:P 20.09.03, 11:57 > you're right być primus musisz mi wybaczyc zahedan: nic na to nie poradze, ze janek taka przystojna mezcizyzna i kazdy w myslach chce go widziec w filuternych bluzeczkach. sam wiesz cos o tym bo jego uroda tez wywarla na tobie duze wrazenie:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Tresowanie piranii 20.09.03, 11:54 primus napisał: > kobito daj juz spokoj z tymi splachetkami, bo nudna sie robisz. nie spodobalas > sie gosciowi i teraz dogryzasz mu wszedzie gdzie sie da . janek?:) daj spokoj - nudny sie robisz zmieniajac ciagle nicki. Odpowiedz Link Zgłoś