Dodaj do ulubionych

romantyczne kobiety w W-wie

16.09.03, 17:06
Czy są jeszcze miłe, romantyczne , wolne kobiety w Warszawie, dla których
licza się nie tylko pieniądze, ale również uczucie, miłość.

Andrzej
Obserwuj wątek
    • Gość: drak Re: romantyczne kobiety w W-wie IP: 5.3.1R* / *.pg.com 16.09.03, 17:10
      Znam jedną - to ciotka szwagra siostry mojego kuzyna .
      (ma niezłą rentę)
    • Gość: ag Re: romantyczne kobiety w W-wie IP: *.acn.pl 16.09.03, 17:19
      są i co z tego??? jak nie ma dla nich mężczyzn???
      • ja_nek Re: romantyczne kobiety w W-wie 16.09.03, 18:02
        Ag, jak to nie ma, a ja;))))?
        • Gość: zahedan Re: ja_nek zapuszczac przynęta.....:-) IP: *.protonet.pl 16.09.03, 18:05
          ja_nek napisał:

> Ag, jak to nie ma, a ja;))))?
        • Gość: ag Re: romantyczne kobiety w W-wie IP: *.acn.pl 18.09.03, 10:17
          jasne... a potem okaże się, że i żona jest i dzieci... może i kochanka
    • angrzel Re: romantyczne kobiety w W-wie 16.09.03, 18:11
      :))))
      • white.falcon Re: romantyczne kobiety w W-wie 16.09.03, 18:30
        angrzel napisała:

> :))))

:)))

Pozdrv.:)
        • ja_nek Re: romantyczne kobiety w W-wie 16.09.03, 19:08
          Nawet takiej małej przynęty?;)))
          • jmx z poradnika myśliwego 16.09.03, 19:11

Jak przynęta za mała to żadna zwierzyna się nie złapie... ;-))))
            • white.falcon Re: z poradnika myśliwego 16.09.03, 19:14
              A jak się naustawia przynęt, to potem nie wiadomo, Jmx, którą rybkę łapać. ;PPP

P.S. Pod warunkiem jeszcze, że rybka chce być złapana. ;)
              • jmx ciekawostki przyrodnicze 16.09.03, 19:18

Ale to dziwne, żeby Łosia ryby interesowały... A moze to Łos-oś? ;-)
                • white.falcon Re: ciekawostki przyrodnicze 16.09.03, 19:22
                  jmx napisała:

>
                  > Ale to dziwne, żeby Łosia ryby interesowały... A moze to Łos-oś? ;-)
                  >
                  Z puszki, czy wędzony w plasterkach i pakowany w folię na takie małe porcyjki -
                  "dla każdego coś dobrego"? ;PPP

• jmx Re: ciekawostki przyrodnicze 16.09.03, 19:24

To już zeście go zapuszkowali?? Biedny.... jak widać, wygrał konkurencję z
                    dziurą... ;-))))
                    • white.falcon Re: ciekawostki przyrodnicze 16.09.03, 19:32
                      jmx napisała:

>
                      > To już zeście go zapuszkowali?? Biedny.... jak widać, wygrał konkurencję z
                      > dziurą... ;-))))
                      >
                      Coś Ty!!! Zahedanka? Jak być to możliwa. Zahedan być uczciwa, uczynna Arab, co
                      to jest legalnie i dodatkowo - jest polska obywatel i gada po polsku lepiej niż
                      ja. To być fantastyczna rozmówca i sympatyczna ludzia. Jak można puszkować
                      Zahedan. Ręka się nie podnieść, by przybić pieczątka. ;PPP

• jmx Re: ciekawostki przyrodnicze 16.09.03, 19:40

To przecież Zahedan zapuszkował Ło(so)sia ;-))))))))))))
                        A tak na marginesie - Apf miał chyba rację z tym iskrzeniem.... ;-)
                        • white.falcon Re: ciekawostki przyrodnicze 16.09.03, 19:44
                          jmx napisała:

>
                          > To przecież Zahedan zapuszkował Ło(so)sia ;-))))))))))))
                          > A tak na marginesie - Apf miał chyba rację z tym iskrzeniem.... ;-)
                          >
                          Tylko mu się pomyliło i to mocno. ;PPP

P.S. Ja też mam wrażenie, że czasem czegoś "nie dowidziałam", ale przecież nie
                          rozerwę się, a stół był długi. :)

• jmx po-z-myłki 16.09.03, 19:53

No wiesz... "Zahedanek", oczka, uszka... to dość jednoznaczne symptomy za...
                            iskrzenia... ;-))))))))))))))))
                            • white.falcon Re: po-z-myłki 16.09.03, 20:23
                              Zahedanek - tak zwracam się zawsze do Zahedana, od ile jest na FR, odmieniając
                              jego nicka poprostu. A oczka, uszka, nosek - ja też posiadam. ;)

Nie dorabiaj, Jmx, ideologii do czegoś, czego nie ma i nie było.:) Trzeba było
                              przyjechać, bo dalej nie wszyscy są pewni, czy przypadkiem nie pisujemy do
                              siebie, jako jedna i ta sama osoba.:)

• ja_nek Re: po-z-myłki 17.09.03, 00:14
                                Od małej przynęty się zaczyna, a później taaaaka ryba;))))
                                • white.falcon Re: po-z-myłki 17.09.03, 00:19
                                  ja_nek napisał:

> Od małej przynęty się zaczyna, a później taaaaka ryba;))))

Taaaką rybę to trzeba umieć złowić. :)

• ja_nek Re: po-z-myłki 17.09.03, 13:30
                                    Najlepsza metoda to brak metody:)))
                                    • white.falcon Re: po-z-myłki 17.09.03, 18:13
                                      A jak złapiesz rekina? To co - przeprosisz go za złapanie w jego żołądku, czy
                                      postarasz się mu "ukruszyć" zęby? To też duuuuuża ryba. ;)

• jmx Re: po-z-myłki 18.09.03, 00:05

Ciekawe na jaką przynętę można złapać rekina... ;-)))
                                        • white.falcon Re: po-z-myłki 18.09.03, 00:11
                                          jmx napisała:

>
                                          > Ciekawe na jaką przynętę można złapać rekina... ;-)))
                                          >
                                          Podobnież - brrr - na mięsko. Widziałam w programie przyrodniczym. Ale chyba na
                                          błyskotliwy kawałek metalu też się łapią. Tylko potem rekinowi ząbki trzeba
                                          odnawiać.;PPP Mało inteligentna ryba i do tego wredna. Wolę delfiny, ale ich
                                          nie łapie się, tylko podziwia z pewnej odległości.;)

• jmx Re: po-z-myłki 18.09.03, 00:14

Nie no, jak mało inteligentna to Jankowi chyba nie grozi ;-)))))
                                            • white.falcon Re: po-z-myłki 18.09.03, 00:16
                                              jmx napisała:

>
                                              > Nie no, jak mało inteligentna to Jankowi chyba nie grozi ;-)))))
                                              >
                                              Ryba jest mało inteligentna jako gatunek. "Rekinowate gatunki" ludzkie są
                                              bezsprzecznie groźne i niebezpieczne. ;)))

• white.falcon Re: po-z-myłki 18.09.03, 00:17
                                              Aha, a właściwie, po co Jankowi rekin? Niech się umówi z von-Kozą i jego
                                              małżonką na łapanie suma - jak najbardziej prawdziwego i jadalnego. ;)))

• jmx Re: po-z-myłki 18.09.03, 00:30

Po co? A tak, do kolekcji ;-D
                                                Popatrz - miało być o romantycznych kobietach, skończyło się na rekinach i
                                                sumach ;-)))
                                                • ja_nek Re: po-z-myłki 18.09.03, 23:18
                                                  Stanowczo zaznaczam: boję się rekinów oraz ryb – pił:)))
                                                  Preferuję złote rybki;))))
                                                  • jmx Re: po-z-myłki 19.09.03, 00:48

Tylko z rybkami taki kłopot, że trzeba umieć życzenie wymyślić... ;-)
                                                  • ja_nek Re: po-z-myłki 19.09.03, 11:25
                                                    Aha, jeszcze źle są widziane piranie:)))
                                                  • jmx Re: po-z-myłki 19.09.03, 15:22

To jakaś aluzja??? ;-)))))
                                                  • ja_nek Re: po-z-myłki 19.09.03, 16:49
                                                    Znam tu jedną piranię, moze dwie i żadna z Nich to nie Ty:))))
                                                  • jmx Re: po-z-myłki 19.09.03, 16:58

Nooo, ale z takimi piraniami to sobie świetnie radzisz.... Treserze ;-)))))
                                                  • white.falcon Tresowanie piranii 19.09.03, 20:28
                                                    Jmx, treserzy niebezpiecznych zwierząt w cyrkach są dość mocno "pocharatani"
                                                    przez swoich pupilków. Jak Janek zacznie tresować piranie, to będzie chodził
                                                    poobgryzany i Zahedan nie będzie chciał na Janka nawet spojrzeć. Swoją drogą,
                                                    co te tresowane piranie Janka mają robić szczególnego. Ciekawe.:)

• ja_nek Re: Tresowanie piranii 19.09.03, 22:11
                                                    A miało być o romantycznych dziewczynach:)
                                                  • white.falcon Re: Tresowanie piranii 19.09.03, 22:38
                                                    A nie jest? Romantyczne dziewczyny piszą o piraniach. Dlaczego nie? Każdy temat
                                                    dobry, chyba że - hmmm - dziewczyny uznałeś za piranie. ;)

• ja_nek Re: Tresowanie piranii 20.09.03, 00:44
                                                    white.falcon napisała:

> chyba że - hmmm - dziewczyny uznałeś za piranie. ;)

Tylko niektóre:)))
                                                  • messja Re: Tresowanie piranii 20.09.03, 01:09
                                                    ja_nek napisał:

> white.falcon napisała:
                                                    >
                                                    > > chyba że - hmmm - dziewczyny uznałeś za piranie. ;)
                                                    >
                                                    > Tylko niektóre:)))

tylko niektrzy "faceci" boja sie kobiet:PPPP

hehehehehehe....
                                                  • messja Re: Tresowanie piranii 20.09.03, 01:08
                                                    white.falcon napisała:

> Jmx, treserzy niebezpiecznych zwierząt w cyrkach są dość mocno "pocharatani"
                                                    > przez swoich pupilków. Jak Janek zacznie tresować piranie, to będzie chodził
                                                    > poobgryzany i Zahedan nie będzie chciał na Janka nawet spojrzeć. Swoją drogą,
                                                    > co te tresowane piranie Janka mają robić szczególnego. Ciekawe.:)
                                                    >

pewno ubierac janka w bluzeczki ze "splachetkami":P
                                                  • primus Re: Tresowanie piranii 20.09.03, 08:37
                                                    messja napisała:

> white.falcon napisała:
                                                    >
                                                    > > Jmx, treserzy niebezpiecznych zwierząt w cyrkach są dość mocno "pocharatan
                                                    > i"
                                                    > > przez swoich pupilków. Jak Janek zacznie tresować piranie, to będzie chodz
                                                    > ił
                                                    > > poobgryzany i Zahedan nie będzie chciał na Janka nawet spojrzeć. Swoją dro
                                                    > gą,
                                                    > > co te tresowane piranie Janka mają robić szczególnego. Ciekawe.:)
                                                    > >
                                                    >
                                                    > pewno ubierac janka w bluzeczki ze "splachetkami":P
                                                    >
                                                    kobito daj juz spokoj z tymi splachetkami, bo nudna sie robisz. nie spodobalas
                                                    sie gosciowi i teraz dogryzasz mu wszedzie gdzie sie da .
                                                  • Gość: zahedan Re: Tresowanie piranii IP: *.protonet.pl 20.09.03, 09:01
                                                    primus napisał:

> kobito daj juz spokoj z tymi splachetkami, bo nudna sie robisz. nie
                                                    spodobalas
                                                    > sie gosciowi i teraz dogryzasz mu wszedzie gdzie sie da .
                                                    you're right być primus
                                                  • messja Re: Tresowanie zhedana:P 20.09.03, 11:57
                                                    > you're right być primus

musisz mi wybaczyc zahedan: nic na to nie poradze, ze janek taka przystojna
                                                    mezcizyzna i kazdy w myslach chce go widziec w filuternych bluzeczkach. sam
                                                    wiesz cos o tym bo jego uroda tez wywarla na tobie duze wrazenie:PPPP
                                                  • messja Re: Tresowanie piranii 20.09.03, 11:54
                                                    primus napisał:

> kobito daj juz spokoj z tymi splachetkami, bo nudna sie robisz. nie
                                                    spodobalas
                                                    > sie gosciowi i teraz dogryzasz mu wszedzie gdzie sie da .

janek?:) daj spokoj - nudny sie robisz zmieniajac ciagle nicki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka