Dodaj do ulubionych

Spotkanie,zlot,zjazd itp...

17.06.08, 21:32
Zwykle miesiąc wcześniej ustalamy jakiś termin,żeby każdy mógł sobie
zarezerwować czas.
No więc Kochani...widzimy się w lipcu?
Miejsce pewnie jak zwykle-Warszawa(lokal ustalają miejscowi).
Czas nieograniczony:)
Tylko kiedy dokładnie?
Obserwuj wątek
    • tygryska_28 Re: Spotkanie,zlot,zjazd itp... 18.06.08, 07:36
      No kiedy? Kiedy? :)))
      Nie będzie pozytywnie, zacznę od terminu, który mi nie pasuje: ostatni weekend
      czyli 26-27.
      Reszta terminów, jeżeli czas pozwoli i obowiązki różne, są dla mnie osiągalne :)

Pozdrawiam i czekam na resztę.
      Brawo Analityczko!!
      • analityczka Re: Spotkanie,zlot,zjazd itp... 18.06.08, 12:16
        Cześć Tygi:)
        Jak widzisz chętnych za dużo nie ma żeby nie powiedzieć że w ogóle
        nie ma:)
        Jeśli o mnie chodzi to np.12 lipca byłby idealny,aczkolwiek cały
        miesiąc praktycznie będę weekendowo do "wzięcia":)
        • tygryska_28 Re: Spotkanie,zlot,zjazd itp... 18.06.08, 12:59
          No właśnie widzę i oczom nie wierzę... Czyżby wszyscy na urlopach? :))
          A ja właściwie cały czerwiec jestem bardziej wolna, ale w lipcu mam nadzieję, że
          akurat zgramy się z terminami :)
          Poza tym w ramach rehabilitacji wybieramy się w Twoje okolice w któryś lipcowy
          weekend (o ile nam ich nie zabraknie) więc może będzie okazja spotkania w Twoim
          mieście? :))
          Na razie jesteśmy uziemieni a potem się zobaczy do kiedy :)
          Pozdrawiam i czekam na resztę ludzików :)
          A.
          • analityczka Re: Spotkanie,zlot,zjazd itp... 18.06.08, 13:07
            A u mnie czerwiec to co weekend istny dom wariatów,zresztą tak jest
            od maja:)
            Od lipca jestem już po zmianie stanowiska,więc wreszcie więcej
            czasu:)
            O to jak tylko będziecie z okolicy to oczywiście zapraszam-tylko daj
            znać fonem wcześniej.Zrobi się jakieś "barbekju":)
            • khinga Jestem:)) 18.06.08, 13:43
              Witajcie Dziewczyny:)
              Lipiec-jestem, jak najbardziej za:)
              Ogłaszam swoją obecność:)))
              Planowałam mały wypad w lipcu do Warszawy:) Byłabym bliższa pierwszej połowie
              lipca. W tym czasie pewnie będę na urlopie, więc i z wolnym nie będzie problemu:)
              Miejsce - myślę, że może coś "żywszego", niż ostatnio?
              Dzień - proponuję sobotę. Niedziela wolna, więc możemy się zasiedzieć;)
              • analityczka Re: Jestem:)) 18.06.08, 14:58
                Hej Kinia:)
                No to fajnie że akurat będziesz wolna czasowo.Sto lat się nie
                widziałyśmy.
                Była Kamea u Ciebie?
                Pozdrowienia
                • khinga Re: Jestem:)) 18.06.08, 15:23
                  Stęskniłaś się za mną?;) Bo ja tak:)
                  W między czasie widziałam się tylko z Monią.
                  Nawet, jak będzie to druga połowa lipca to coś wykombinuję.
                  Jeszcze nie. Będzie w ten weekend w Sopocie, więc się spotkamy:)
                  • analityczka Re: Jestem:)) 18.06.08, 15:40
                    No pewnie że się stęskniłam:)I za Monią,i za Kameą i za Tygi i za
                    całą resztą szalonych kobiet;)
                    Jak się spotkasz z Kameą to powiedz jej że zwalam się jej w lipcu na
                    głowę;)
                    • khinga Re: Jestem:)) 18.06.08, 18:05
                      Myśle, że na pewno się spotkamy:)
                      Nie wracasz do Łodzi po spotkaniu?:DD
                      • analityczka Re: Jestem:)) 18.06.08, 20:27
                        Nie wiem czy wracam.Chyba tak:)A jak nie wrócę to zawsze jeszcze
                        istnieją hotele:)Nie w tym sensie pisałam że zwalam się Kami na
                        głowę;)
    • seweryn_makatka Re: Spotkanie,zlot,zjazd itp... 18.06.08, 13:48
      Dziewczęta ! Zróbcie dużo zdjęć, szczególnie z ostatniej fazy
      imprezowania :D
      • analityczka Re: Spotkanie,zlot,zjazd itp... 18.06.08, 14:57
        Sewerynku z każdego spotkania są jakieś fotki,ale pilnie strzeżone:)
        Oglądać mogą tylko osoby w nim biorące udział:)
        • seweryn_makatka Re: Spotkanie,zlot,zjazd itp... 18.06.08, 15:13
          Hmmmm, spróbuję się włamać do Twojej skrzynki zatem. Sądzę, że
          warto ;)
          • analityczka Re: Spotkanie,zlot,zjazd itp... 18.06.08, 15:27
            Warto przyjść na spotkanie:)Za włamanie możesz zostać ukarany;)
            • monnia3 Re: Spotkanie,zlot,zjazd itp... 18.06.08, 16:27
              Mordeczki Kochane:))
              ja będe nieobecna od 25 lipca do 1 sierpnia (lecę nad ciepłe morze)
              reszta lipca do Waszej dyspozycji poza 5-6 (koniec sesji:/)
              jak widzę chciałybyscie potancować troszke?;)
              zazwyczaj w takim glosnym miejscu rozmowa jest niemozliwa zatem
              proponuje najpierw jakies spotanko na ploty a potem na balety...:)))
              • analityczka Re: Spotkanie,zlot,zjazd itp... 18.06.08, 16:33
                Wygląda na to że sobota,12 lipca nam pozostaje:)
                Cześć Kurczaczku:)
                • monnia3 Re: Spotkanie,zlot,zjazd itp... 18.06.08, 16:36
                  Bede wiedziala jak z moimi egzaminami pod koniec czerwca:)
                  Buziak Maleństwo*)
                  jak tam sie czuje przyszla mamusia Iwonka?
                  • khinga Re: Spotkanie,zlot,zjazd itp... 18.06.08, 18:08
                    Moniu, dobrze kombinujesz-podobnie, jak ja;))
                    Spotkanko w zaciszu na ploteczki, a potem możemy wybrać się na balety:)
                    A przy okazji oblać Twoją zaliczoną sesję:))
            • seweryn_makatka Re: Spotkanie,zlot,zjazd itp... 19.06.08, 14:48
              analityczka napisała:

> Warto przyjść na spotkanie:)Za włamanie możesz zostać ukarany;)

Jako mało się tu udzielający moralnych praw do zobaczenia Ciebie
              niestety nie posiadam !
              • analityczka Re: Spotkanie,zlot,zjazd itp... 19.06.08, 15:28
                Droczysz się jak zwykle:)
    • analityczka 12 lipca?? 18.06.08, 20:28
      Skoro dziewczyny początkiem i końcem miesiąca nie mogą.
      • grzanka23 Re: 12 lipca?? 18.06.08, 21:11
        12.07 wyjeżdżam,ale wieczorem 11.07 tez z chęcią się z Wami
        spotkam.Ma sie rozumieć,ze w Warszawie?
        • analityczka Re: 12 lipca?? 18.06.08, 21:28
          Jak pewnie doczytałaś powyżej-nic konkretnie nie jest jeszcze
          ustalone.Musisz śledzić wątek-wszystko za jakiś czas będzie jasne.
          Ale wiemy już że Warszawa:)
          • kamea5 Re: 12 lipca?? 19.06.08, 00:24
            termin ok...przylece,pozdrawiam,dobranoc:)*****
            • khinga Re: 12 lipca?? 19.06.08, 12:31
              Dla mnie też ok:)) ...na chwilę obecną;)
              Muszę zacząć szukać jakiegoś hotelu:)
              • analityczka Re: 12 lipca?? 19.06.08, 12:50
                Jakiego hotelu??Po zakończeniu imprezy na 90% wracam do Łodzi,więc w
                razie czego śpisz u mnie:)A jak nie to Atos,Portos i Aramis-
                stosunkowo tanio,polecam:)
                • khinga Re: 12 lipca?? 19.06.08, 12:56
                  Dziękuję za zaproszenie, ALE...w mam jeszcze kilka planów związanych z pobytem w
                  stolycy:DD
                  • analityczka Re: 12 lipca?? 19.06.08, 12:59
                    Aaa to skoro planujesz się szlajać gdzieś jeszcze to
                    faktycznie,trochę za daleko mieszkam;)
                    A hotel serio polecam.
                    • khinga Re: 12 lipca?? 19.06.08, 15:07
                      Sprawdzałam hotel, ceny są niezłe;) aż takiego luksusu to nie potrzebuję, bo
                      będę tam tylko nocowała:)
                      Urlop już mam w ręku: od 01.07 - 13.07:))
                      Od razu szlajać..oszsz Ty;)odwiedzić za "jednym za machem" starych i nowych
                      znajomych:))
                      Z Kameą pewnie spotkamy się na początku przyszłego tygodnia:)
                      • analityczka Zła wiadomość-ja 12 odpadam! 19.06.08, 15:27
                        Hotel może nie najwyższej klasy(żeby nie powiedzieć że niskiej)ale w
                        pokojach czyściutko,i w cenie jest śniadanie(całkiem niezłe,w formie
                        bufetu).O ile dobrze pamiętam to za pokój 3 osobowy z łazienką
                        zapłaciliśmy 110zł,a za taxi z centrum pod sam budynek jakieś 30zł w
                        nocy.
                        Niestety zła wiadomość-12 lipiec u mnie odpada:( Właśnie moja
                        przyjaciółka oświadczyła mi że wtedy bierze ślub a ja jestem
                        świadkiem).
                        • khinga Re: Zła wiadomość-ja 12 odpadam! 19.06.08, 15:53
                          Za 3 osoby to cena, jak najbardziej dostępna:) Jednak ja będę sama, a pokój
                          jednoosobowy to ok.150zł. Wiesz, nie chcę z kimś dzielić pokoju - rozumiesz.
                          Różnie bywa...

To może tydzień wcześniej 6 lipca?
                          • analityczka Re: Zła wiadomość-ja 12 odpadam! 19.06.08, 15:55
                            Tzn.my wzięliśmy "trójkę" a byliśmy tam we dwoje:)No przecież nie
                            sądzisz chyba że miałam na myśli wzięcie pokoju z jakimiś obcymi
                            ludźmi?:)

6 lipca jak najbardziej jest ok:)
                            Ciekawe co na to reszta:)
                            • khinga Re: Zła wiadomość-ja 12 odpadam! 19.06.08, 16:03
                              A w którym byłaś, bo to sieć hoteli.
                              Emilko, nigdy nie wiadomo kogo mi dorzucą:)
                              • analityczka Re: Zła wiadomość-ja 12 odpadam! 19.06.08, 16:08
                                Właśnie zaglądałam z ciekawości na ich cenniki.Drożej jest teraz-
                                chyba jakiś remont zrobili:)Do tej sieci należy też Felix(czy
                                Feliks),ma ten plus że jest bliżej centrum ale ceny najwyższe.My
                                byliśmy w Atosie.
                                • khinga Re: Zła wiadomość-ja 12 odpadam! 19.06.08, 16:13
                                  Coś się wymyśli:)
                                  Przed chwilą dostałam telefon z propozycją wyjazdu na jacht do Grecji:))
                                  niedawno wspominałam znajomemu, że chętnie bym się wybrała z nimi i..przed
                                  chwilą telefon:)) się porobiło......
                                  Ależ mam mentlik:/ samochód, teraz to...za dużo tego...
                                  • analityczka Re: Zła wiadomość-ja 12 odpadam! 19.06.08, 16:15
                                    Grecja,jachty-pięęęęknie:)
                                    Samochód?Czyżbyś się zmotoryzowała?:)Jaki?:)
                                    • khinga Re: Zła wiadomość-ja 12 odpadam! 19.06.08, 16:35
                                      Nooo piękniee...:))
                                      Jestem w trakcie dokonywania transakcji:) Opel Corsa:)
                                      W niedzielę jadę oglądać, bo sprowadzany. A teraz nagle..ten wyjazd..
                                      echh..
                                      • analityczka Re: Zła wiadomość-ja 12 odpadam! 19.06.08, 16:50
                                        Opelek fajne autko.Nie apli zbyt wiele a jednocześnie miło się
                                        prowadzi i dość łatwo zaparkować:)Oby okazął się w dobrym stanie:)
                                        Uciekam już do domu:)Jestem głodna jak wilk a w lodówce czeka
                                        lasagne;)
                                        Miłego dnia
                                        Buźka
                            • monnia3 Re: Zła wiadomość-ja 12 odpadam! 19.06.08, 19:41
                              Wstępnie dla mnie 6 lipca pasuje:)
                              Maleństwo to Twoja przyjaciółka tak ad hoc podjęła decyzje o
                              slubie?;)
                              • analityczka Re: Zła wiadomość-ja 12 odpadam! 19.06.08, 19:50
                                Po Iwie można się spodziewać wszystkiego jak widzisz:)Teraz mają
                                tylko cywilny,a weselisko za rok.Miał być w czerwcu ale z powodów
                                osobistych musieli go odwołać.A dzisiaj do niej dzwonię...a ta mi
                                mówi że 12-go lipca:)Chcieli nam powiedzieć jak będą u mnie za
                                tydzień osobiście:)Idziemy z moim Wedlem świadkować:)
                                • monnia3 Re: Zła wiadomość-ja 12 odpadam! 19.06.08, 20:30
                                  Myślę ze beda szczesliwi mając Was za swiadkow...:)
                                  pozdrow Ją ode mnie i ucałuj*)
                                  a Wy kiedy ,hę?;)
                                  • analityczka Re: Zła wiadomość-ja 12 odpadam! 19.06.08, 20:43
                                    Postaram się zaciągnąć ją do Warszawy:)To wtedy sama
                                    ucałujesz "ciężarówkę":)
                                    A my?Czasem mam wrażenie że jesteśmy małżeństwem od zawsze:)
                                    • monnia3 Re: Zła wiadomość-ja 12 odpadam! 20.06.08, 10:10
                                      Byloby super:))
                                      staer dobre malzenstwo jednym slowem?;)

zatem za tydzien ustalimy termin spotkania, tak?
                                      • analityczka Re: Zła wiadomość-ja 12 odpadam! 20.06.08, 11:53
                                        Tylko nie stare,tylko nie stare!:)Przechodzimy właśnie drugą młodość
                                        hihi

Myśle że końcem przyszłego tygodnia musimy już ustalić coś na
                                        100%.Ja nie mam daleko,ale pamiętajmy o Kini-powinna mieć możliwość
                                        coś sobie zarezerwować:)
                                        • khinga Chyba 5 lipiec! :) 21.06.08, 11:45
                                          Gdyż 6 to niedziela:)
                                          Dziewczyny mi najbardziej odpowiada ten 5 lipiec:)
                                          Tylko decydujcie się, bo muszę zabuchować, jak najwcześniej bilet i nocleg, a z
                                          tym to nie takie łatwe:/

Będziemy we trzy??
                                          • monnia3 Re: Chyba 5 lipiec! :) 21.06.08, 18:18
                                            Jak dla mnie jest oki:))
                                            Kingus moze z innego forum zaprosimy kogos? znam fajna kobitkę:)
                                            • khinga Re: Chyba 5 lipiec! :) 21.06.08, 18:38
                                              Wiesz, że dla mnie nie ma problemu:))
                                              • analityczka Re: Chyba 5 lipiec! :) 21.06.08, 19:08
                                                Dla mnie też nie ma problemu żeby ktoś do nas dołączył.
                                                Potwierdzam że 5 lipca mam zerezerwowany czas:)
                                                Póki co będziemy w cztery-ja,Tygi,Kinga i Monia.No i ew.jak zaciągnę
                                                Nowinke.
                                                • khinga Re: Chyba 5 lipiec! :) 21.06.08, 19:19
                                                  Wiadomo co się dzieje ze White F.?
                                                  Wspominała, że jak coś będzie się działo to mamy dać Jej znać na komórkę. Tyle,
                                                  że nie mam nr:/
                                                  A teraz zmykam:))
                                                  Do poniedziałku:)
                                                  • analityczka Re: Chyba 5 lipiec! :) 21.06.08, 19:28
                                                    Tak właśnie myślałam żeby do niej przedzwonić.
                                                    Jak będę coś wiedzieć to napiszę.
                                                    Aha!Zapomniałyśmy że Kamea też będzie.
                                                  • analityczka Re: Chyba 5 lipiec! :) 23.06.08, 09:18
                                                    Rozmawiałam z White,będzie obecna.Zaznaczyła tylko że może około
                                                    18:30-19:00 do nas dołączyć.
                                                  • khinga Re: Chyba 5 lipiec! :) 23.06.08, 15:00
                                                    Z Kameą spotkam się pewnie w tym tygodniu:) Także Jej przypomnę.
                                                    Może będzie nas więcej, bo zamieściłam info na moim forum:)
                                                  • exman Re: Chyba 5 lipiec! :) 23.06.08, 17:27
                                                    Pozdra dla wszystkich co się spotykają w realu, dla mnie to za daleko, baterie
                                                    mi siadają już przed Poznaniem :)
                                                  • analityczka Exmanie:) 25.06.08, 12:27
                                                    To może czas pojazd bateryjny zamienić na silnikowy?:)
                                                  • analityczka Re: Chyba 5 lipiec! :) 25.06.08, 12:25
                                                    A co z Twoim autkiem?Kupione?
                                                  • khinga Re: Chyba 5 lipiec! :) 25.06.08, 12:38
                                                    Jeszcze nie:/ coś się przedłuża, ale już ponagliłam pana:) na poniedziałek
                                                    powinien być gotowy:)
                                                  • analityczka Re: Chyba 5 lipiec! :) 25.06.08, 12:40
                                                    A wiesz już jaki kolorek?
                                                  • khinga Re: Chyba 5 lipiec! :) 25.06.08, 13:11
                                                    Tak:) zielony metalik. W sumie to nie mój kolor, ale ważniejszy jest stan
                                                    techniczny:) wolałabym czarny:))
                                                  • analityczka Re: Chyba 5 lipiec! :) 25.06.08, 13:32
                                                    Czarne są niepraktyczne bo trudno je utrzymać w czystości i widać
                                                    plami po wodzie:)Poza tym jeśli nie ma się klimatyzacji,to
                                                    katastrofa-jak wiadomo czarne przedmioty nagrzewają się szyciej;)
                                                  • khinga Re: Chyba 5 lipiec! :) 25.06.08, 14:16
                                                    Twoja fura jest chyba koloru czarnego, hm? ..cos tak kojarzę;)
                                                  • analityczka Re: Chyba 5 lipiec! :) 25.06.08, 14:32
                                                    Nie:)Jedno mamy ciemna zieleń, drugie granat.Ale za to służbówkę mam
                                                    czarną(podobno niedługo ma się zamienić w żółto-czarny,więc wiem że
                                                    jak postoi to istna sauna w środku:)
                                                  • khinga Re: Chyba 5 lipiec! :) 25.06.08, 14:44
                                                    Granat, ciemnym wieczorem to jak czarny;))
                                                  • analityczka Re: Chyba 5 lipiec! :) 25.06.08, 14:48
                                                    Hihi no w sumie tak:) Ale ma baardzo fajny system "lodówkowy" więc
                                                    ciepło jest w nim tylko pierwsze kilka minut,potem można nawet piwo
                                                    chłodzić;)
                                                  • khinga Bilety kupione:))) 26.06.08, 12:51
                                                    Więc ani mi się ważcie zmieniać termin spotkania!:))
                                                  • analityczka Re: Bilety kupione:))) 26.06.08, 15:04
                                                    Ja się nie ważę:)
                                    • monnia3 Sokółko :))) 20.06.08, 10:11
                                      A Ty gdzie sie podziewasz?
                                      absencji nie uwzględniamy :))
    • analityczka Konkrety? 30.06.08, 12:35
      Czyli widzimy się w najbliższą sobotę,ale nadal pozostaje pytanie-
      gdzie i o której?
      Ja tylko proszę o jakiś kawałek parkingu pod knajpką:)
      • khinga Re: Konkrety? 30.06.08, 12:49
        Tak widzimy:)
        Może Warszawiacy zaproponują miejsce:)
        A czas? 18?
        • analityczka Re: Konkrety? 30.06.08, 13:09
          Jeśli o mnie chodzi to godzina nie gra roli:)Może być 18:00:)
          No ale to miejsce...Haaalo!Gdzie ekipa warszawska??
          • khinga Re: Konkrety? 30.06.08, 13:26
            Dla mnie też godzina bez znaczenia:) Przyjeżdżam już w piątek wieczorem:)
            Tygi nie widać, Monia zapracowana, Kamea nie dała znaku życia..
            • monnia3 Re: Konkrety? 30.06.08, 15:06
              Ja jestem:))
              szukam czegoś żeby nie było drogo i daleko...:)
              wkleję link ...
              • analityczka Re: Konkrety? 30.06.08, 15:14
                Czekamy więc na jakiś namiar:)
                • exman Re: Konkrety? 30.06.08, 15:51
                  Dla mnie też godzina bez znaczenia :)
                  • monnia3 Re: Konkrety? 30.06.08, 16:04
                    Na 18tą rezewować stolik? tylko na ile osób?:/ poczekam do czwartku
                    • khinga Re: Konkrety? 30.06.08, 16:41
                      Myślę, że 18.00 jest ok:) Musimy się nagadać na zapas:)
                • monnia3 Maleństwo:) 01.07.08, 12:54
                  spójrz w wolnej chwili na pocztę Gołabku:)
                  • analityczka Kurczaczku:) 01.07.08, 21:31
                    Zajrzałam i odpisałam Słodka Istotko:)
            • tygryska_28 Re: Konkrety? 01.07.08, 18:34
              Tygi też zapracowana i do tego w pracy odizolowana od netu, wrrr...
              Ale będę! Będę na pewno!
              Tylko gdzie? :))
              Już nadrabiam zaległości w czytaniu...
              • exman Re: Konkrety? 01.07.08, 18:39
                cieszę się, że będziecie, szykuje się czaderski wieczorek :)
                • khinga Re: Konkrety? 02.07.08, 12:34
                  z Tobą włącznie?;)

tjaaa.....
                  • monnia3 Kochaniutkie:) 02.07.08, 13:49
                    To ja jutro zarezerwuje tam gdzie zwykle stolik na g. 18tą (chyba ze
                    wczersniej bedziemy z Kinga) tylko prosze powiedzieć na ile osob?
                    • khinga Re: Kochaniutkie:) 02.07.08, 14:43
                      Ja naliczyłam 6 osób:)
                      • monnia3 Re: Kochaniutkie:) 02.07.08, 15:44
                        Tylko jak dotad mam potwierdzenie od trzech...
                        • Gość: tygryska_28 Re: Kochaniutkie:) IP: *.chello.pl 02.07.08, 20:46
                          No jak od trzech?! Analityczka, Khinga, Ty, Sokółka, ja to już 5 :DD
                          rezerwuj i już :)
                          Będę na pewno :)
                          • analityczka Re: Kochaniutkie:) 02.07.08, 22:42
                            Czyli tam gdzie zwykle o 18:00?:) Z czego White tak jak wspominałam-
                            spóźni się troszkę:)Jeśli uda mi się zaciągnąć Iwonkę to dam jeszcze
                            znać.
                            Monniu nie odpisywałam już na mail,bo wszystko jasne:)A nie wiem co
                            się wtedy działo z telefonem że mnie nie słyszałaś.
                            Do zobazczenia Dziewuszki
                            I pozdrowienia z pięknego Wrocławia(do którego właśnie dojechałam):)
                            • monnia3 Re: Kochaniutkie:) 02.07.08, 23:09
                              Zatem klamka zapadla...;)
                              rezerwuje na sobotę na 6 osob "W Oficynie" na g. 18tą :)
                              *)
                              • monnia3 Zarezerwowane :) 03.07.08, 12:01
                                Już dokonalam rezwerwacji na 6 osób :)
    • tygryska_28 Spotkanie się odbyło :) 07.07.08, 20:56
      Jak zwykle w uroczym towarzystwie :DD
      W zmienionej knajpce, a raczej zmienionej przez nas, bo poprzednia zmieniła menu
      więc przeniosłyśmy się do sąsiedniej ze smakołykami i piffkiem :))
      Bardzo dziękuję za miły wieczór w bardzo miłym gronie.
      Fajnie było Was znowu zobaczyć :)
      Pozdrawiam
      A.
      • monnia3 Re: Spotkanie się odbyło :) 07.07.08, 22:45
        Chyba sie naplotkowałysmy za cały rok....:))i najadłysmy pyszności
        zabawne jest to ze wiekszosc z nas mieszka w Wwie a spotykamy sie
        tylko przy okazji bytnosci spoza stolicy towarzystwa:))
        Sokólko,Khingo,Tygi:)) jestescie coraz piekniejsze...ech
        • white.falcon Re: Spotkanie się odbyło :) 08.07.08, 16:55
          No a jakże by inaczej z tymi plotkami - oj, były, były. :-) Dziękuję
          Wam, Dziewczynki, za miłe spotkanko i poproszę o jeszcze.

Moniu, Moniu, nie bądź taka skromna - tak jak Tygi i Khingusia - też
          tak wypiękniałaś (i tu nie prawię komplementów, tylko stwierdzam
          fakt), że co tam ja. Ja byłam tylko wystrojona jak stróż na Boże
          Ciało po ślubie kolegi.

Buziaczki dla Was, :-)
          Sokółka
          • analityczka Re: Spotkanie się odbyło :) 09.07.08, 11:41
            A ja tego nie zobaczyłam:(
            • khinga Re: Spotkanie się odbyło :) 16.07.08, 11:53
              Ależ słodzicie dziewuchy:PP

Dziękuję za spotkanko:-*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się