pomarancz7 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 17.03.13, 21:16 Jeśli ktoś szuka gorącej, niezobowiązującej przygody to szczerze polecam portal CasualClub.pl W moim przypadku się sprawdziło. 100% satysfakcja i dyskrecja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master od Disaster Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.146.59.34.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.06.13, 19:22 Pic na wode, fotomontarz Odpowiedz Link Zgłoś
wercia17 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 18.08.20, 17:18 Ja polecam stronę z najlepszymi portalami. Bez zobowiązań i żadnych opłat. Możliwe rozmowy przez kamerkę jak również spotkania w rzeczywistości. date-now.pl/jGXjynMv Odpowiedz Link Zgłoś
adder32 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 29.06.21, 17:38 Najlepsze randki online dla dorosłych znajdziesz w mojej stopce :) Odpowiedz Link Zgłoś
robson3 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 17.01.25, 16:19 youtu.be/OoHDswPv2zI?si=2xuqLzmXwOQMlAJ2 Coś co działa trochę inaczej zobaczcie filmik można pobrać z google play Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zachwycona Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 18:27 ja bardzo polecam skorzystanie nie z portalu randkowego, ale konkretnej instytucji jaka jest biuro matrymonialno-zapoznawcze, jest ich wiele.... ja korzystam z biura duet przy krakowskim przedmiesciu 79 w wawie, ale jesli ktos nie jest z wawy niue szkodzi, bo dzialaja ogolnopolsko, wiec niekoniecznie trzeba byc warszawakiem. naprawde fajne, profesjonalne biuro Odpowiedz Link Zgłoś
mrnovake Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 29.10.24, 06:45 Portal randkowy - be2.pl Ja na portalu 2 lata temu poznałam wspaniałego człowieka. Obydwoje jesteśmy po rozwodzie, nasze dzieci w podobnym wieku bardzo się polubiły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Internauta Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.play-internet.pl 04.05.13, 18:36 Zapraszam na www.randki.bedzin.pl to początki tej stronki ale bez reklam i nie jest stroną komercyjną nastawioną na zysk, może kiedyś się rozwinie i będzie całkiem ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barti66 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.13, 11:48 Mydwoje faktycznie jest dobrym portalem. Wprawdzie nie zachwyca mnie cena, ale jeśli ktoś jest w stanie przeznaczyć kilkadziesiąt złotych na poszukiwanie drugiej połówki, to można spróbować. Plusem jest dobry test doboru partnera. Ale z drugiej strony coraz więcej portali przygotowuje coś takiego i jak ktoś mniej poważnie myśli o tym poszukiwaniu, to chyba nawet lepiej poszukać czegoś innego, mniej czasu poświęcić na wypełnianie testu i mniej zapłacić. Prawda jest taka, że praktycznie z dnia na dzień pojawiają się nowe portale i teraz jest ich tak dużo, że bez problemu każdy może znaleźć sobie portal dla siebie. Fajnie, jakby ktoś przygotował jakieś takie porównanie tych wszystkich portali z podziałem na grupę odbiorców czy kategorie, wtedy łatwiej byłoby podjąć decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
iconic Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 30.05.13, 23:35 Tutaj są najlepsze portale randkowe ułożone w listę. Wszystko zależy od tego czego się szuka, ile ma się lat i kilku innych rzeczy. Trzeba też uważać na regulaminy niektóych serwisów randkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
patinati89_45 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 09.08.24, 12:23 Z własnego doświadczenia szczerze polecam usługi Biurorandkowe.pl. Profesjonalna pomoc i doradctwo. Pary dobierają eksperci, nie algorytm, stąd też spokój, że zespół uwzględni nasze preferencje i oczekiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
bettinek Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 11.06.13, 00:18 A moja koleżanka poznała swojego partnera na kursie językowym z Native Travel. To wg. mnie dużo lepszy i bezpieczniejszy sposób na poznawanie ludzi - szlifowała angielski, żeglowała po Mazurach i poznała fantastycznych ludzi!!! Nie wiem, może tak trafiła, ale akurat na jej kursie większość uczestników było singlami - inteligentni, przebojowi, zadowoleni z życia a nie jacyś desperaci z portali randkowych! Ja zapisałam się na kurs w lipcu i już nie mogę się doczekać. Myślę, że to pomysł warty polecenia zwłaszcza tym, którzy szukają kogoś wyjątkowego, kto żyje aktywnie i jest ciekawy świata. Odpowiedz Link Zgłoś
oksetteee Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 01.12.24, 19:49 Portal randkowy - be2.pl Ja na portalu 2 lata temu poznałam wspaniałego człowieka. Obydwoje jesteśmy po rozwodzie, nasze dzieci w podobnym wieku bardzo się polubiły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: 217.170.173.* 23.06.13, 14:23 Polecam portal randkowy SAMOTNI.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugie Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.13, 08:48 Może to nie portal randkowy sensu stricte, ale można poznać fajnych ludzi. Warunek: trzeba mieć psa i wychodzić z nim na spacer. Na portalu dominują kobiety. www.naspacerek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
oloina Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 10.07.13, 23:41 zdecydowanie www.slampa.pl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marjola Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.13, 16:40 A ja polecam www.zakochasz.pl nowy ale szybko się rozwija. Moja znajoma poznała tam faceta i sa razem. Odpowiedz Link Zgłoś
bonomat.pl Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 08.08.13, 05:09 Ja moge polecić polrandki.pl lub coś mocniejszego sexmod.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kantik Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.13, 11:52 Kilka osób pisało o mydwoje, zgadzam się, portal do polecenia. I faktycznie jest zdecydowanie nastawiony na poważne znajomości. Jak to swoją drogą z portalami matrymonialnymi. A widzieliście, że zmienili grafikę? I trochę nawigację? Nie wiem jak innym, ale mi na początku ciężko było połapać się co gdzie jest, gdzie są wiadomości, gdzie są oferty, to był dla mnie minus, że było to pomieszane. Teraz na szczęście poszli po rozum do głowy i jest już wszystko jasne i przejrzyste. A grafika? No tak, zmieniła się, bardziej wyraziste kolory mają, ale nie wiem czy nie podobała mi się bardziej wcześniejsza. Ta jest chyba bardziej kobieca:p Ale tak naprawdę czy grafika jest istotna? Ważne, żeby kontakty łapać...;) A to się nie zmieniło, dalej jest całkiem nieźle...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Mnie się ten portal randkowy podoba IP: *.connected.pl 02.09.13, 17:17 Mnie podoba się w tym portalu randkowym. Jest Ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i. Re: WE LOVE TOUCH IP: *.interkar.pl 19.09.13, 22:07 Ja polecam we love touch, nową apkę na smartfony/tablety.. Można poznać nowe osoby bez wypełniania długaśnych formularzy.. Do tego "speed date" ("szybkie randki") i możliwość chatowania i sesji z wybraną osobą. Aplikacja nowa, ale bardzo obiecująca (szczególnie sesje... ) , więc polecam :) Do pobrania z app store play.google.com/store/apps/details?id=com.welovetouch&hl=pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho Samotny szuka dziewczyny IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.13, 17:46 Szukam dziewczyny piszcie ;p 603435724 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.opera-mini.net 04.10.13, 20:44 A ja polecam www.polish.wapka.mobi Odpowiedz Link Zgłoś
valku Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 10.10.13, 16:16 A pomijając nazwy portali, to co sądzicie na temat różnicy między darmowymi a płatnymi portalami? Bo tak naprawę jeśli chodzi o nazwę portalu, to jest mniej istotne niż kategoria portalu. Przy poszukiwaniu portalu trzeba zdecydować czy szukamy portalu randkowego, erotycznego, matrymonialnego czy jeszcze jakiegoś innego. I zastanawiam się na różnicą między portalami darmowymi i płatnymi. Każdy ma swoje plusy i minusy, a jak Wy to oceniacie? Gdzie wolelibyście założyć swoje konto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mergil Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 21.10.13, 12:40 To zależy od tego, kto czego szuka. Darmowe są o tyle dobre, że… są darmowe:) I bez żadnych zobowiązań można tam założyć konto i zobaczyć co z tego wyniknie. Płatne mają tą zaletę, że jak już ktoś zakłada konto i wykupuje abonament, to wiadomo, że po to, żeby znaleźć kogoś, kogo szuka. A nie dla zabawy. No i z reguły, tam gdzie jest abonament, to ten portal jest jednak lepszy od darmowych, pod takim względem, że z reguły portale tą kasę inwestują w pewnym stopniu w portal, dzięki czemu sama strona jest lepsza, plus mają więcej opcji, jak np. wyszukiwanie według kryteriów (darmowe też to mają, ale z reguły mniej) czy jakieś testy osobowości (ale to bardziej portale matrymonialne). Ilości użytkowników nie ma co porównywać, po pierwsze nie znam danych liczbowych, ale podejrzewam, że na darmowych jest więcej osób zarejestrowanych. Jednak trzeba pamiętać, że to nie jest wyznacznik, bo nie wiemy ile tak naprawdę jest tych aktywnych osób. Na darmowych pewnie spora część osób rejestruje się z ciekawości, ale duża część chyba sobie szybko odpuszcza, bo albo im się to nie podoba, albo już im się znudziło. A na płatnych, jak ktoś wykupi abonament, to raczej będzie z niego korzystał, dzięki czemu tych aktywnych kont pewnie będzie więcej. Miałem konto na darmowych portalu, nie podobało mi się za bardzo, po pierwsze odzew na moje wiadomości był dość marny, po drugie, żeby dokopać się do odpowiednich dziewczyn musiałem poświęcić sporo czasu na poszukiwaniach... Później przeniosłem się na mydwoje, wykupiłem abonament i byłem bardziej zadowolony. Po pierwsze na większość wiadomości wysłanych otrzymywałem odpowiedź, po drugie te poszukiwania były łatwiejsze (głównie ze względu na punkty dopasowania) i mniej czasu poświęcałem na wyszukiwania, więcej na rozmowach. Ale nie mogę powiedzieć, że płatne są lepsze. To zależy od upodobań i oczekiwań wobec portali. Ja wolę płatne, a znam osoby, które nie założą profilu na płatnym, bo uważają, że to bez sensu, skoro jest im dobrze na darmowych. Więc prostej odpowiedzi na to nie ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elaaa Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 23:15 Szczerze to polecam ci bardzo dobry portal randkowy, darmowy bezpieczny i przejrzysty, bardzo dużo osób bo ponad 60.000 chyba coś około a strona to Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darmowy portal Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.173.44.230.tesatnet.pl 21.10.13, 22:37 Darmowym portalem randkowym jest też nowy portal www.smartpage.pl - polecam. Niezła jakość i wszystko za darmo - brak opłat za pisanie wiadomości co cieszy szczególnie biorąc pod uwagę, że portale potrafią ostatnio ściągać nawet pod 100 zł za miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.13, 11:35 Polecam www.igraszka.pl ekskluzywny portal dla dorosłych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Portal randkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.13, 00:54 sexykontakt.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowicjusz Re: Portal randkowy IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 10.11.13, 23:05 A ja od siebie polecę ten nowy portal randkowy Wszystko za free i każdy profil jest weryfikowany na podstawie maila więc fake'i i profile "dla jaj" nie przejdą. Tak, wiem.. mało ludzi ale pewnie się pojawią :) Portal ma dopiero miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xwojti111 jak sie czuka dziewczyny to lepjej poznzć internet IP: *.173.39.89.tesatnet.pl 06.11.13, 07:27 jak sie czuka dziewczyny to lepjej poznzć internet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Portale randkowe bez opłat. IP: *.play-internet.pl 17.11.13, 23:51 Cześć, właśnie przeżyłem rozstanie. I chciał bym kogoś poznać. Jak na razie bardziej na rozmowy. Bo jeszcze nie ochłonąłem. Strata rodziny to ból. Ale straciłem już nadzieje że kiedyś nam się ułoży. Nie odpowiada jej mój sposób bycia. Trudno, a mi harowanie by spłacać jej długi, i .... Nie mówię więcej, bo to boli i jest zbyt intymne. Co powiecie o takich portalach. Jakie znacie i ile kosztują. A może znacie takie bez opłat? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_80 Re: Portale randkowe bez opłat. 18.11.13, 11:17 Gość portalu: Artur napisał(a): > Co powiecie o takich portalach. Jakie znacie i ile kosztują. A może znacie taki > e bez opłat? Polecam edarling. Ceny sprawdzisz na ich stronie, często są promocje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paraaaaa portale IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.13, 18:54 POLECAM PORTAL NA SPOTKANIA EROTYCZNE I ZNAJOMOŚCI przelecmnie.pl/?ref=426164 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stonner Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.13, 23:16 Z takich sprawdzonych i naprawdę godnych zaufania mam tylko jeden, na który zaglądam regularnie - polish cupid tree. Poznałem tam wielu ciekawych ludzi, nawiązałem kontakty z obcokrajowcami, niektóre znajomości przeniosłem nawet na realny grunt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.14, 18:48 najlepsze są najpopularniejsze jak ktoś już to zauważył łatwiej kogoś poznać . korzystałem z edarling, swatka, Randki przeznaczeni.wp.pl, pierwsze dwa kiepskie i mało ludzi ostatni ma więcej użytkowników ale przeglądarka do bani, najfajniejszy jest moim zdaniem Sympatia.pl sporo ludzi serwis dobrze przygotowany sprawna przeglądarka i nieduży abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
valku Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 11.02.14, 22:31 Mówisz, że najlepsze są te najpopularniejsze? Pod jakim względem? Nawet jeśli chodzi o liczbę osób, to z tego co piszesz, jest słabo na niektórych tych popularnych portalach. A to, wydawałoby mi się, powinna być największa zaleta popularnych portali. Nie zawsze reklama przekłada się na jakość produktu. Czasem mam wrażenie, że niektóre portale wydają kasę na reklamę i już nie zostaje im budżetu na inwestycje w portal, w usprawnienia itp. Z tych portali, które wymieniłeś, korzystałem z sympatii i edarling, o pozostałych dwóch słyszałem. I nie sądzę, żeby były to najlepsze portale. Ale nawet nie o to chodzi. Moim zdaniem ciężko znaleźć uniwersalny portal, który spodoba się każdemu. Ja wychodzę z założenia, że jak coś jest dla każdego, to jest dla nikogo. I nie chodzi tylko o portale, ale ogólnie o produkty czy usługi. Każdy z nas ma inne potrzeby, inne upodobania, dlatego na tym należy się skupić i wybrać sobie taki portal, który akurat będzie pod nas. Ja chciałem znaleźć swoją drugą połówkę, już przeszedłem etap krótkich znajomości, dlatego założyłem konto na mydwoje, bo ten portal jest właśnie dla takich ludzi, którzy oczekują dłuższego związku. Mi się on bardzo spodobał i jak ktoś ma takie podejście, jak ja, to go polecam. Ale wiem, że są też osoby, które chcą znaleźć luźne znajomości, to wtedy dla nich na pewno lepszy będzie jakiś inny portal. Dlatego ciężko wskazać jeden najlepszy portal, uniwersalny dla każdego, ponieważ takiego chyba nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 27.01.14, 22:35 Same fikcyjne konta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.02.14, 13:12 A ja spotkałam mojego męża na mało znanej stronce love-love.pl . Jak na razie nie chcę go wymieniać na innego :) Internet nie jest taki zły :) Pozdrawiam wszystkich randkowiczów :) Odpowiedz Link Zgłoś
rejson Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 29.08.21, 23:21 A juz myslalem ze natknelas sie na swojego meza przypafkiem na tym portalu, ze swojej strony moge zsproponować portal randkowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninka39 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.in-addr.btopenworld.com 04.02.14, 08:41 polishcupidtree.com - to najlepszy portal, nowy i bez gownazerii, sami powazni ludzie a nie tak jak na innych gdzie polowa to fikcyjne konta, albo zboczency. I jak pisza ze za darmo to za darmo, czat , video, maile, kontaty itp itd wszystko jest calkowicie za darmo a nie ze poukrywane koszty i nie wiadomo co pozniej z teggo wynika... Jest to portal zrzeszajacy Polakow z kraju i z calego swiata. Sami zobaczcie jak nie wierzycie, ze jest calkowiecie darmowy, wiarygodny i nie ma spamerow i innych podejrzanych profili. polishcupidtree.com Odpowiedz Link Zgłoś
minerwa90 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 08.12.16, 08:39 Proponuje odwiedzenie tego bloga na temat portali internetowych, znajdziesz w nim ranking i opis poszczególnego portalu :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekszyma Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 08.12.16, 13:20 Zwykła reklama - SPAM. Nieobiektywne. Odpowiedz Link Zgłoś