Gość: kinga IP: 213.77.81.* 09.01.02, 11:01 zakochalam sie zakochalam sie zakochalam sie - TO STRASZNE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AtoS Re: szok! IP: 212.160.79.* 09.01.02, 12:55 Nie martw sie, nie ty jedna. I nie ty jedna uwazasz, ze to straszne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha Re: szok! IP: *.man.polbox.pl 09.01.02, 13:02 czy moglibyscie mi wytlumaczyc, dlaczego zakochanie sie jest straszne? zawsze wydawalo mi sie to powodem do radosci... no, chyba ze to zakochanie bez wzajemnosci...??? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: szok! 09.01.02, 13:11 Wiesz co Kinga, chyba Ci wierzę na słowo. Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AtoS Re: szok! IP: 212.160.79.* 09.01.02, 17:22 O wlasnie, bez wzajemnosci :( No ale autorka watku jeszcze nie okreslila, czy tak jest... jesli nie, ma wielkie szczescie. Czego jej, sobie i innym zycze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: szok! IP: 213.77.81.* 14.01.02, 09:45 zakochalam sie nagle w ZYCIU. znowu chce ZYC! cud Odpowiedz Link Zgłoś
mik2 Re: szok! 15.01.02, 18:58 Tylko ciekawe czy z wzajemnością, której Ci życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: szok! IP: 213.77.81.* 16.01.02, 09:29 mik2 napisał(a): > Tylko ciekawe czy z wzajemnością, której Ci życzę:) Tak, poczatkowo bylam niepewna wzajemnosci w tym przypadku, ale po wielu wczesniejszych przemysleniach postanowilam podejsc do roznych numerow ktore Życie lubi wycinac - z wyrozumialoscia i -o dziwo!- od jakiegos czasu czuje ze i Milosc ze strony Życia zaczyna wzrastac i emanowac swym urokiem. Czego Wszystkim Wam Życze! Odpowiedz Link Zgłoś
mik2 Re: szok! 16.01.02, 10:57 Gość portalu: kinga napisał(a): > Tak, poczatkowo bylam niepewna wzajemnosci w tym przypadku, ale po wielu > wczesniejszych przemysleniach postanowilam podejsc do roznych numerow ktore Życ > ie > lubi wycinac - z wyrozumialoscia i -o dziwo!- od jakiegos czasu czuje ze i > Milosc ze strony Życia zaczyna wzrastac i emanowac swym urokiem. > > Czego Wszystkim Wam Życze! > Dzięki za miłe życzenia:) Masz rację - wszystko zależy od podejścia. Jeśli jest dobre - życie potrafi się odwdzięczyć:))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafiki Re: szok! IP: *.dtcentrum.pl 14.01.02, 13:49 Wyrazy współczucia. Trzymaj się. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
narcyz_b Re: szok! 14.01.02, 15:52 TAK TO BARDZO NIEBEZPIECZNE OBJAWY PSYCHOZY. DEPRESJA NA PRZEMIAN Z EUFORIĄ ZART. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --anka-- Re: szok! IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.01.02, 18:41 podziwiam, bo mi sie wlasnie zyc odechcewa, ale moze wezme dobry przykald? pozdrawiam i byle tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: szok! IP: 213.77.81.* 15.01.02, 08:24 Narcyz ;)))) ,psychoza ? kto wie , kto wie ?;))))) Jak na razie postanowilam sie zatrzymac na etapie Euforii ;))) (hmm..pewno z lenistwa , tak sie duzo latwiej zyje , ;)) , i tak dobrze sobie znowu o tym przypomniec !;)) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: szok! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 13:20 to mile, jeżeli przetrwa, gorzej jak się równie nieoczekiwanie skończy, już miesiąc sie lecze z tej choroby i kiepsko mi idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: szok! IP: *.ipt.aol.com 16.01.02, 13:25 Naprawde to szok ! Czy mozna pokochac kogos kogo zna sie tylko z netu ?????? Pomozcie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: szok! IP: 213.77.81.* 18.01.02, 13:41 Gość portalu: sylwia napisał(a): > Naprawde to szok ! Czy mozna pokochac kogos kogo zna sie tylko z netu ?????? > Pomozcie !!!! Mozna, ale przenies te znajomosc jak najszybciej do swiata rzeczywistego - wtedy sie dowiesz czy to zakochanie ... czy fantazja spragnionej wyobrazni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikey Re: szok! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 02:12 :)) cieszę się razem z tobą ostatnio poczułem się szczęśliwy, gdy poznałem pewną dziewczynę i poczułem,, że jest to dziewczyna, w której mógłbym się zakochać to juz jest szczęście, a co dopiero prawdziowe zakochanie... powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś