Dodaj do ulubionych

Kocham Messje!!!!

04.10.03, 15:22
Obserwuj wątek
    • Gość: zahedan Re: Kocham Messje!!!! IP: *.protonet.pl 04.10.03, 15:48
      no coż różnie w życiu się ludziom układać-nic to debi to uleczalne być
      www.pfm.pl/u235/navi/169082/back/169081
      • debi_bebi Re: Kocham Messje!!!! 04.10.03, 17:51
        Zahedan se okulary kupic! I glupot nie gadac!
    • debi_bebi Re: Kocham Messje!!!! 04.10.03, 17:50
      Taaak??? A ja myslalam, ze mnie, moja ty sliczna podrobo!
      • messja "atakowany":PPPPPPP 05.10.03, 00:21
        debi_bebi napisała:

> Taaak??? A ja myslalam, ze mnie, moja ty sliczna podrobo!

nie przejmuj sie, to tylko pierdzioch, probuje udowodnic, ze jest
        znowu "atakowany":))))))))))
      • messja Re: Kocham Messje!!!! 05.10.03, 00:24
        debi_bebi napisała:

> Taaak??? A ja myslalam, ze mnie, moja ty sliczna podrobo!

nie przejmuj sie. to tylko pierdzioch stara sie znowu udowodnic, ze
        jest "atakowany":)))
        • debi_bebi Re: Kocham Messje!!!! 05.10.03, 08:48
          To czeka nas dlugie i nudne postepowanie dowodowe :)
          • messja Re: Kocham Messje!!!! 05.10.03, 17:21
            debi_bebi napisała:

> To czeka nas dlugie i nudne postepowanie dowodowe :)

a ze juz ktores z koleji, to i nudne:)
    • slodki_pierdzioszek Re: Kocham Messje!!!! 04.10.03, 18:07
      tego mozna sie było spodziewać,
      i g*** mnie obchodzi, że debe bebi czy bebi debi to jedna czy dwie osoby.

P.S.
      debi, ktoś lubi cie inaczej , hehehehehehe
      • debi_bebi Re: Kocham Messje!!!! 04.10.03, 20:41
        A ja sie nie spodziewalam! najwyrazniej mnie sie nie da nie lubic, chocby
        inaczej.

P.S. hehehehehe
        • slodki_pierdzioszek Re: Kocham Messje!!!! 04.10.03, 21:38
          hehehehehehe
          • debi_bebi Re: Kocham Messje!!!! 04.10.03, 21:51
            Tak sie zastanawiam, czy mimo wszystko daloby sie to nazwac sensowna
            wypowiedzią.

slodki_pierdzioszek napisała:

> hehehehehehe
            • slodki_pierdzioszek Re: Kocham Messje!!!! 04.10.03, 21:53
              a ja się zastanawiam, czy ty jesteś messja, bo nawet nie widzisz, że robię
              sobie żarty z twojego poprzedniego postu, a konkretnie z post scriptum :)
              • debi_bebi Re: Kocham Messje!!!! 04.10.03, 21:59
                Niemożliwe! Nie zauwazylam? Hehehehe, bardzo dowcipny jestes, hehehehe

P.S. Zdaje mi sie, ze g**** Cie bedzie obchodzila odpowiedz co do mojej
                tozsamosci :)
                • slodki_pierdzioszek Re: Kocham Messje!!!! 05.10.03, 20:04
                  masz rację, g*** mnie obchodzi, że jestes messja i sama ratujesz się na forum,
                  na którym nikt cie nie lubi
                  • messja Re: Kocham Messje!!!! 05.10.03, 20:29

> masz rację, g*** mnie obchodzi, że jestes messja i sama ratujesz się na
                    forum,
                    > na którym nikt cie nie lubi

masz racje. janek to tez messja!
                    • slodki_pierdzioszek Re: Kocham Messje!!!! 06.10.03, 14:59
                      messja napisała:

> masz racje. janek to tez messja!

messjo, zupełnie brak ci poczucia humoru :(
                      • messja Re: Kocham Messje!!!! 06.10.03, 15:31

> messja napisała:
                        >
                        > > masz racje. janek to tez messja!
                        >
                        > messjo, zupełnie brak ci poczucia humoru :(

dlatego, ze nie zrozumiales zartu, czy dlatego, ze go wogole nie
                        dostrzegles?:PPPPP
                        • slodki_pierdzioszek Re: Kocham Messje!!!! 06.10.03, 19:09
                          messja napisała:

> slodki_pierdzioszek napisała:
                          >
                          > > messja napisała:
                          > >
                          > > > masz racje. janek to tez messja!
                          > >
                          > > messjo, zupełnie brak ci poczucia humoru :(
                          >
                          > dlatego, ze nie zrozumiales zartu, czy dlatego, ze go wogole nie
                          > dostrzegles?:PPPPP

dlatego, bo nie jest to śmieszne, ani nawet trochę :(
                          czy wyraziłem się dość jasno, czy jeszcze mam tłumaczyć?
                          • messja Re: Kocham Messje!!!! 07.10.03, 00:36
                            >
                            > dlatego, bo nie jest to śmieszne, ani nawet trochę :(
                            > czy wyraziłem się dość jasno, czy jeszcze mam tłumaczyć?

a co dokladnie nie jest smieszne: twoj, czy moj zart i dlaczego sie roznia?:)
                            • slodki_pierdzioszek Re: Kocham Messje!!!! 07.10.03, 16:23
                              messja napisała:

> a co dokladnie nie jest smieszne: twoj, czy moj zart i dlaczego sie roznia?:)

Żal mi cie kolejny raz, starasz się być zabawna i dowcipna, a wychodzi na to,
                              ze jesteś żałośnie śmieszna :(
                              • messja Re: Kocham Messje!!!! 07.10.03, 17:49

> messja napisała:
                                >
                                > > a co dokladnie nie jest smieszne: twoj, czy moj zart i dlaczego sie roznia
                                > ?:)
                                >
                                > Żal mi cie kolejny raz, starasz się być zabawna i dowcipna, a wychodzi na to,
                                > ze jesteś żałośnie śmieszna :(

skoro tak, to jaki smieszny ty mousisz byc, skoro nawet wlasne zarty nie wydaja
                                ci sie zabawne:PPPPPPPPPpp
                                • slodki_pierdzioszek Re: Kocham Messje!!!! jak wyżej (n/t) 07.10.03, 21:49

• messja Re: Kocham Messje!!!! jak wyżej (n/t):PPP 07.10.03, 22:14
                                    ja ci sie nie dziwie - zaloze sie, ze i tego zartu nie zrozumiales:PPP
                                    • slodki_pierdzioszek Re: Kocham Messje!!!! jak wyżej (n/t):PPP 07.10.03, 22:16
                                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=8328132&a=8379089
                                      jestes żałosna, ot co :(
                                      • messja Re: Kocham Messje!!!! jak wyżej (n/t):PPP 07.10.03, 22:18

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=8328132&a=8379089
                                        > jestes żałosna, ot co :(

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=8328132&a=8380784
                                        a ty mnie smieszysz:)))
                                        • slodki_pierdzioszek Re: Kocham Messje!!!! jak wyżej (n/t):PPP 07.10.03, 22:19
                                          a ty jestes żałosna
                                          mogłabyś być wzorem żałosności, niczym wzór metra :))))
                                          • messja o pierdziochu:) 07.10.03, 22:22

> a ty jestes żałosna
                                            > mogłabyś być wzorem żałosności, niczym wzór metra :))))

chcialabym moc powiedziec o tobie podobnie (ze jestes smieszny)
                                            ale az tak smieszny nie jestes:)))))))))))
                                            • slodki_pierdzioszek Re: o pierdziochu:) 07.10.03, 22:24
                                              w żałosności żartów jesteś championem :)))
                                              • messja Re: o pierdziochu:) 07.10.03, 22:47

> w żałosności żartów jesteś championem :)))

chcialabym chociaz tyle moc powiedziec o tobie. ale tobie sie tylko wydaje ze
                                                jestes zabawny:)
                                                • slodki_pierdzioszek Re: o pierdziochu:) 07.10.03, 22:49
                                                  messja, juz pisałem, nie myśl tyle, bo to nie twoja specjalność, zostaw to
                                                  lepszym od siebie :)
                                                  • messja Re: o pierdziochu:) 07.10.03, 23:29

> messja, juz pisałem, nie myśl tyle, bo to nie twoja specjalność, zostaw to
                                                    > lepszym od siebie :)

a gdzie ja pisalam ,ze ja mysle?:))))))))))
                                                    zreszta kto by sie rownal z mario2:PPPPPPPPPP
                                                  • slodki_pierdzioszek Re: o pierdziochu:) 08.10.03, 20:06
                                                    messja napisała:

> a gdzie ja pisalam ,ze ja mysle?:))))))))))
                                                    > zreszta kto by sie rownal z mario2:PPPPPPPPPP

zatem skoro nie myślisz to zamilcz :))))))
                                                    Do maria2 jeszcze ci daleko, ale trening czyni mistrza :)))
                                                  • messja Re: o pierdziochu:) 08.10.03, 20:26

> messja napisała:
                                                    >
                                                    > > a gdzie ja pisalam ,ze ja mysle?:))))))))))
                                                    > > zreszta kto by sie rownal z mario2:PPPPPPPPPP
                                                    >
                                                    > zatem skoro nie myślisz to zamilcz :))))))

a gdzie ja napislam, ze "nie mysle"?:PPPPPPPPPPP

poza tym "zamilcze" kiedy bede chciala, a ni kiedy byle marys bedzie mi
                                                    rozkazywal:PPPP

> Do maria2 jeszcze ci daleko, ale trening czyni mistrza :)))

nie "trenuje" by zblizyc sie do ciebie. budzisz we mnie tylko wstret.
                                                  • slodki_pierdzioszek Re: o pierdziochu:) 08.10.03, 20:38
                                                    messja napisała:

> a gdzie ja napislam, ze "nie mysle"?:PPPPPPPPPPP
                                                    cała twoja "twórczość" na FR o tym świadczy :)

> poza tym "zamilcze" kiedy bede chciala, a ni kiedy byle marys bedzie mi
                                                    > rozkazywal:PPPP
                                                    messja, nie jestem maryś, błagam, zrozum !

> nie "trenuje" by zblizyc sie do ciebie.
                                                    to po co trenujesz?
                                                    jednak liczysz na literacka nagrodę Jobla?:))))

• messja Re: o pierdziochu:) 09.10.03, 00:52

> messja napisała:
                                                    >
                                                    > > a gdzie ja napislam, ze "nie mysle"?:PPPPPPPPPPP
                                                    > cała twoja "twórczość" na FR o tym świadczy :)

parafrazujac pewne powiedzenie "opinia kretyna na temat tego, ze nie mysle,
                                                    jest dla mnie komplemntem"

> messja, nie jestem maryś, błagam, zrozum !

trudno marys, wydalo sie - blagania nie pomoga:)
                                                  • slodki_pierdzioszek Re: o pierdziochu:) 09.10.03, 15:44
                                                    messja napisała:

> parafrazujac pewne powiedzenie "opinia kretyna na temat tego, ze nie mysle,
                                                    > jest dla mnie komplemntem"
                                                    Jeśli nie przestaniesz tak uważać to niedługo nikt nie bedzie z tobą w
                                                    cywilizowany sposób rozmawiać. :))))

> > messja, nie jestem maryś, błagam, zrozum !
                                                    >
                                                    > trudno marys, wydalo sie - blagania nie pomoga:)
                                                    trudno, to twój problem i twojego psychiatry, ze wszystko kojarzy ci sie z
                                                    mariem albo z jankiem :) zboczeni to też ludzie :)))
                                                  • messja Re: o pierdziochu:) 09.10.03, 19:23

> messja napisała:
                                                    >
                                                    > > parafrazujac pewne powiedzenie "opinia kretyna na temat tego, ze nie mysle
                                                    > ,
                                                    > > jest dla mnie komplemntem"
                                                    > Jeśli nie przestaniesz tak uważać to niedługo nikt nie bedzie z tobą w
                                                    > cywilizowany sposób rozmawiać. :))))

no jesli swoja "radosna tworczosc" na moj teamt nazywasz cywilizowana
                                                    rozmowa... to nie moge sie doczekac, az "nikt" przestanie mnie zaczepiac:PPPPP

> mariem albo z jankiem :) zboczeni to też ludzie :)))

zboczeniem mozna nazwac w twoim przypadku lazenie za mna pod ciagle
                                                    zmieniajacymi sie nickami. wyglada to na obsesje. ale to twoja sprawa i twojego
                                                    psychiatry. mnie to troche bawi, a czesciej nudzi:)
                                                  • slodki_pierdzioszek Re: o pierdziochu:) 09.10.03, 22:06
                                                    messja napisała:

> no jesli swoja "radosna tworczosc" na moj teamt nazywasz cywilizowana
                                                    > rozmowa... to nie moge sie doczekac, az "nikt" przestanie mnie zaczepiac:PPPPP
                                                    samoprzepowiednia może sie spełnić

> zboczeniem mozna nazwac w twoim przypadku lazenie za mna pod ciagle
                                                    > zmieniajacymi sie nickami.
                                                    a co ty mozesz wiedziec na ten temat? ach, zapomniałem, ty wszystko najlepiej
                                                    wiesz. co powiesz to jak dogmat :))))
                                                  • messja Re: o pierdziochu:) 09.10.03, 23:53

> messja napisała:
                                                    >
                                                    > > no jesli swoja "radosna tworczosc" na moj teamt nazywasz cywilizowana
                                                    > > rozmowa... to nie moge sie doczekac, az "nikt" przestanie mnie zaczepiac:P
                                                    > PPPP
                                                    > samoprzepowiednia może sie spełnić

to nie "samoprzepowiednia" ale dobrze by sie sprawdzila:PPPP

> > zboczeniem mozna nazwac w twoim przypadku lazenie za mna pod ciagle
                                                    > > zmieniajacymi sie nickami.
                                                    > a co ty mozesz wiedziec na ten temat?

jakby nie patrzec "troche" jednak wiem:PPP
                                                  • slodki_pierdzioszek Re: o pierdziochu:) 09.10.03, 23:57
                                                    messja napisała:

> jakby nie patrzec "troche" jednak wiem:PPP
                                                    co?:)
                                                  • messja Re: o pierdziochu:) 10.10.03, 00:28

> messja napisała:
                                                    >
                                                    > > jakby nie patrzec "troche" jednak wiem:PPP
                                                    > co?:)

a na jaki temat?:)
                                                  • slodki_pierdzioszek Re: o pierdziochu:) 10.10.03, 12:21
                                                    messja napisała:

> slodki_pierdzioszek napisała:
                                                    >
                                                    > > messja napisała:
                                                    > >
                                                    > > > jakby nie patrzec "troche" jednak wiem:PPP
                                                    > > co?:)
                                                    >
                                                    > a na jaki temat?:)

ty ponoc wiesz, sama tak napisałaś :)
    • Gość: zahedan Re: Kocham Messje!!!! i ja też IP: *.protonet.pl 04.10.03, 22:42
      www.giantspiders.com/
      • messja zona zahedana:P 05.10.03, 01:13
        Gość portalu: zahedan napisał(a):

> www.giantspiders.com/

widac, ze nie przestajesz myslec o swojej zonie. nawet linki z jej zdjeciami
        tutaj umieszczasz. nic tylko pozazdroscic takiego oddania:PPPPPPPPPPPPPP
        • Gość: zahedan messja zazdrosna byc ???? IP: *.protonet.pl 05.10.03, 07:31
          ja widziec ty ciągle o moja żona pisac-ech misio ty zazdrosniczek byc
          • messja ktos kiedys moze zazdrosny byc:) 05.10.03, 17:13

> ja widziec ty ciągle o moja żona pisac-ech misio ty zazdrosniczek byc

nie mam powodow, zeby byc o ciebie zadrosna, nigdy z toba mnie nic nie laczylo
            i nie bedzie laczyc. cokolwiek sobie na ten temat wyobraziles:) ale jesli
            chodzi o twoja zone - to za nia bym nie reczyla:)))))))))))))

p.s.
            chcialabym zobaczyc jej mine, kiedy przeczyta to co wypisujesz na tym forum i
            jak ganiasz za kobietami:PPPPPPP
            bo, ze kiedys przeczyta - nie watpie. to tylko kwestia czasu:)
    • krawca Re: Kocham Messje!!!! 05.10.03, 00:50
      hehe wydalo sie ze debi-bebi ma zapedy lezbijskie.
      • messja Re: Kocham Messje!!!! 05.10.03, 01:16
        krawca napisał:

> hehe wydalo sie ze debi-bebi ma zapedy lezbijskie.

dla ciebie kazdy albo "ciota", albo "lezbijka", ciekawe gdzie ty siebie
        klsyfikujesz, analfabeto:PPPPPPPPPPPPP
        • krawca Re: Kocham Messje!!!! 05.10.03, 01:49
          messja napisała:

>
          > klsyfikujesz, analfabeto:PPPPPPPPPPPPP

kl a sifykujesz analfabetko, ktora jest beznadziejna w ortografii.
          Nie dziw ze nikt Cie nie bierze powaznie z taka znajomiscia ojczystego jezyka
          FE
          • messja Re: Kocham Messje!!!! 05.10.03, 17:17
            krawca napisał:

> messja napisała:
            >
            > >
            > > klsyfikujesz, analfabeto:PPPPPPPPPPPPP
            >
            > kl a sifykujesz analfabetko, ktora jest beznadziejna w ortografii.

ty jestes beznadziejna w ortgrafii ty "gupia" "lezbijko" i patrz jak wiele osob
            bierze cie tu powaznie:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
        • slodki_pierdzioszek Re: Kocham Messje!!!! 05.10.03, 20:07
          przyganiał kocioł garnkowi
          messja, nie robiąca błędów ort. i literówek, hehehehehehe

messja napisała:

> krawca napisał:
          >
          > > hehe wydalo sie ze debi-bebi ma zapedy lezbijskie.
          >
          > dla ciebie kazdy albo "ciota", albo "lezbijka", ciekawe gdzie ty siebie
          > klsyfikujesz, analfabeto:PPPPPPPPPPPPP
          • messja pierdzioch pierdzi, ale zartow nie rozumie:( 05.10.03, 20:28

> przyganiał kocioł garnkowi
            > messja, nie robiąca błędów ort. i literówek, hehehehehehe
            >

od razu widac, ze nie zrozumiales zartu. ale to twoj problem - ja ci tlumaczyc
            nie bede. szkoda zdrowia na takich jak ty:PPP
            • slodki_pierdzioszek Re: pierdzioch pierdzi, ale zartow nie rozumie:( 06.10.03, 14:58
              misiu - ptysiu, ja cały czas z ciebie się narywam, więc nie rozśmieszaj mnie
              jeszcze bardziej :)
              Ty za to kompletnie nie łapiesz co jest żartem, a co nie.

messja napisała:

> od razu widac, ze nie zrozumiales zartu. ale to twoj problem - ja ci
              tlumaczyc
              > nie bede. szkoda zdrowia na takich jak ty:PPP
              >
              • messja Re: pierdzioch pierdzi, ale zartow nie rozumie:( 06.10.03, 15:29

> misiu - ptysiu, ja cały czas z ciebie się narywam, więc nie rozśmieszaj mnie
                > jeszcze bardziej :)
                > Ty za to kompletnie nie łapiesz co jest żartem, a co nie.
                >

nie "narywasz" sie, bo poprostu twoj komnetarz wskazywal, ze nie rozumiesz
                dowcipu. jesli wiec nawet byl to zart, to tylko samoironia, a jedyna osoba, z
                ktorej mogles sie "narywac" (jak to pieknie ujoles:)) mogles byc tym sam.

p.s.
                szkoda, ze tylko na jednym watku jestes na mnie obrazony:PPPPPPPPP
                • slodki_pierdzioszek Re: pierdzioch pierdzi, ale zartow nie rozumie:( 06.10.03, 19:15
                  a od kiedy to jestes psychologiem i potrafisz wszystko zinterpretować Panno Z
                  Wysokim Mniemaniem O Sobie Samej? Jestes Duchem Świętym i lepiej wiesz co
                  miałem na myśli???
                  Coś ci powiem, za dużo myślisz i to cie przerasta.

messja napisała:

> nie "narywasz" sie, bo poprostu twoj komnetarz wskazywal, ze nie rozumiesz
                  > dowcipu. jesli wiec nawet byl to zart, to tylko samoironia, a jedyna osoba, z
                  > ktorej mogles sie "narywac" (jak to pieknie ujoles:)) mogles byc tym sam.
                  >
                  > p.s.
                  > szkoda, ze tylko na jednym watku jestes na mnie obrazony:PPPPPPPPP
                  >
                  • messja Re: pierdzioch pierdzi, ale zartow nie rozumie:( 07.10.03, 00:42

> a od kiedy to jestes psychologiem i potrafisz wszystko zinterpretować Panno Z
                    > Wysokim Mniemaniem O Sobie Samej? Jestes Duchem Świętym i lepiej wiesz co
                    > miałem na myśli???
                    > Coś ci powiem, za dużo myślisz i to cie przerasta.

no jesli miales na mysli, ze zrozumiales moj zart, a tylko udawales, ze nie
                    rozumiesz, zeby sie wydac glupszym i pozbawionym poczucia humoru, to faktycznie
                    nie przewidzialam takiego zabiego kamuflujacego twoja inteligencje i poczucie
                    humoru - bo nie bardzo wiem po co ktos mialby udawac glupszego niz jest:PPPP
                    serdecznie przepraszam, a na przyszlosc nie kryj sie tak skutecznie - bo trudno
                    sie zorientowac kiedy tylko udajesz, ze jestes glupi:PPPPPPPPPPPP
                    • slodki_pierdzioszek Re: pierdzioch pierdzi, ale zartow nie rozumie:( 07.10.03, 16:26
                      pisz do mnie jeszcze, uwielbiam to :)))
                    • slodki_pierdzioszek Re: pierdzioch pierdzi, ale zartow nie rozumie:( 07.10.03, 16:28
                      acha, zapomniałem dodać, że strasznie sie przejąłem tym co napisałaś :))

messja napisała:

> no jesli miales na mysli, ze zrozumiales moj zart, a tylko udawales, ze nie
                      > rozumiesz, zeby sie wydac glupszym i pozbawionym poczucia humoru, to
                      faktycznie
                      >
                      > nie przewidzialam takiego zabiego kamuflujacego twoja inteligencje i poczucie
                      > humoru - bo nie bardzo wiem po co ktos mialby udawac glupszego niz jest:PPPP
                      > serdecznie przepraszam, a na przyszlosc nie kryj sie tak skutecznie - bo
                      trudno
                      >
                      > sie zorientowac kiedy tylko udajesz, ze jestes glupi:PPPPPPPPPPPP
                      >
                      • messja Re: pierdzioch pierdzi, ale zartow nie rozumie:( 07.10.03, 17:51

> acha, zapomniałem dodać, że strasznie sie przejąłem tym co napisałaś :))
                        >

wiem, inaczej nie wysylalbys az dwoch postow by sie odciac:PPPPPPPPPPPP
                        • slodki_pierdzioszek Re: pierdzioch pierdzi, ale zartow nie rozumie:( 07.10.03, 21:50
                          messja napisała:

> wiem, inaczej nie wysylalbys az dwoch postow by sie odciac:PPPPPPPPPPPP
                          >
                          jaka ty zabawna, ptysiu, napisz do mnie jeszcze :)))))))
                          • messja Re: pierdzioch pierdzi, ale zartow nie rozumie:( 07.10.03, 22:16

> messja napisała:
                            >
                            > > wiem, inaczej nie wysylalbys az dwoch postow by sie odciac:PPPPPPPPPPPP
                            > >
                            > jaka ty zabawna, ptysiu, napisz do mnie jeszcze :)))))))

a po co? wystarczy mi jak widze, ze ty sie meczysz, by cos zabawnego
                            powiedziec:PPPPPPPPPPPP
                            • slodki_pierdzioszek Re: pierdzioch pierdzi, ale zartow nie rozumie:( 07.10.03, 22:17
                              messja napisała:

> a po co? wystarczy mi jak widze, ze ty sie meczysz, by cos zabawnego
                              > powiedziec:PPPPPPPPPPPP

pisz do mnie jeszcze :)))))
                              • messja Re: pierdzioch pierdzi, ale zartow nie rozumie:( 07.10.03, 22:20

> messja napisała:
                                >
                                > > a po co? wystarczy mi jak widze, ze ty sie meczysz, by cos zabawnego
                                > > powiedziec:PPPPPPPPPPPP
                                >
                                >
                                > pisz do mnie jeszcze :)))))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=8328132&a=8385888
                                • slodki_pierdzioszek Re: pierdzioch pierdzi, ale zartow nie rozumie:( 07.10.03, 22:25
                                  pisz do mnie jeszcze i podeślij jakiego linka, bedzie kolorowo w polu widzenia
                                  • messja Re: pierdzioch pierdzi, ale zartow nie rozumie:( 07.10.03, 23:29

> pisz do mnie jeszcze i podeślij jakiego linka, bedzie kolorowo w polu widzenia

nie chce mi sie:)
                                    • slodki_pierdzioszek Re: pierdzioch pierdzi, ale zartow nie rozumie:( 08.10.03, 20:07
                                      messja napisała:

> nie chce mi sie:)

a dzisiaj będzie ci sie chciało? :)))
                                      • messja Re: pierdzioch pierdzi, ale zartow nie rozumie:( 08.10.03, 20:26

> messja napisała:
                                        >
                                        > > nie chce mi sie:)
                                        >
                                        > a dzisiaj będzie ci sie chciało? :)))

nie. nudzisz mnie:)
                                        • slodki_pierdzioszek Re: pierdzioch pierdzi, ale zartow nie rozumie:( 08.10.03, 20:40
                                          messja napisała:

> nie. nudzisz mnie:)

szkoda :)
                                          myślałem, że sobie dzisiaj utniemy miłą pogawędke jak ostatnio
      • debi_bebi Re: Kocham Messje!!!! 05.10.03, 08:46
        To sie wydalo, ze ci sie pod kopulka pomieszalo!!
        :p

krawca napisał:
        > hehe wydalo sie ze debi-bebi ma zapedy lezbijskie.
    • slodki_smierdzioszek Re: Kocham Messje!!!! 05.10.03, 01:18
      hm...przyznam się wam ja tez kocham messje
      • krawca Re: Kocham Messje!!!! 05.10.03, 08:23
        slodki_smierdzioszek napisał:

> hm...przyznam się wam ja tez kocham messje

Jestes masochista, a to cecha babska, brrrr
        • debi_bebi Re: Kocham Messje!!!! 05.10.03, 08:38
          Za to ty wykazujesz cale spektrum cech zgorzknialego ramola: zlosliwosc,
          nieuprzejmosc, upierdliwosc, brak polotu, etc.
          To by nawet jeszcze szlo wytrzymac, ale ten brak poczucia humoru, aj, aj, aj
          :(
          • krawca debi bebi desperatka 05.10.03, 08:47
            zaden facet Cie nie chce to probujesz z baba?
            • debi_bebi Re: debi bebi desperatka 05.10.03, 09:08
              Wiesz, czasami mysle, ze to by bylo o wiele przyjemniejsze, niz z takims kims,
              jak ty, o ile zaliczyc cie do rodzaju meskiego.
              • messja Re: debi bebi desperatka 05.10.03, 17:19
                debi_bebi napisała:

> Wiesz, czasami mysle, ze to by bylo o wiele przyjemniejsze, niz z takims
                kims,
                > jak ty, o ile zaliczyc cie do rodzaju meskiego.

watpie. to napewno gdzies sie miota na krawedzi miedzy "ciota", a "lezbijka":PPP
          • messja podsumowanie krawca 05.10.03, 17:18
            debi_bebi napisała:

> Za to ty wykazujesz cale spektrum cech zgorzknialego ramola: zlosliwosc,
            > nieuprzejmosc, upierdliwosc, brak polotu, etc.
            > To by nawet jeszcze szlo wytrzymac, ale ten brak poczucia humoru, aj, aj, aj
            > :(

w samo sedno!
      • messja Re: Kocham Messje!!!! 05.10.03, 17:20
        slodki_smierdzioszek napisał:

> hm...przyznam się wam ja tez kocham messje

odejdz ode mnie, bo smierdzisz:PPP
        • bebi_debi Re: Kocham Messje!!!! 05.10.03, 19:35
          messjo dlaczego odrzucasz moją miłość pokochałam cię za to co piszesz na tym
          forum,wszyscy tylko ci dokuczaja a zapałałam miłością co prawda bardzo nie real-
          ną,ale może kiedyś nie gardź mną bo stracę całą nadzieję w czar tego miejsca,w
          miłość,romantyzm prosze daj mi szanse
          • debi_bebi Re: Kocham Messje!!!! 05.10.03, 19:40
            Zanim calkowicie sie tu rozplaszczysz, oddawaj mi zaraz moja sukienke!!!
            • white.falcon Sezon na zakochanie się ;) 05.10.03, 19:55
              Mater deter! Debi_bebi, ta cała Bebi_debi jest nieszczęśliwa, a Ty jej sukienkę
              zabierasz.;) Ciągle Was mylę, i chyba nie ja jedna. Rzeczywiście, jakoś
              dojdźcie do porozumienia w sprawie nicków, bo w końcu nie będzie wiadomo, kto
              kogo kocha, lubi, szanuje, czy co tam jeszcze.

Pozdrv.:)
              P.S. Co to - sezon na zakochiwanie się nastał? Czy ja też muszę? ;PPP
              • debi_bebi Re: Sezon na zakochanie się ;) 05.10.03, 20:12
                To powiem Ci, ze ja tez mylę bebi-debi z soba sama i zdarza mi sie oczy
                wytrzeszczyc ze zdumienia, co ja takiego napisalam :))
                Niestety, zmiana nicka chyba nic nie zmieni, bo do kazdego mozna dobrać inny-
                bardzo podobny. Poza tym dlaczego to ja mam rezygnowac z nicka, ktory sama
                sobie wymyslilam i ktory lubie? Niech ta podroba to zrobi, a jak nie - jej
                sprawa, mnie to w sumie nie przeszkadza, ani tym bardziej nie zlosci :)
                • white.falcon Re: Sezon na zakochanie się ;) 05.10.03, 20:21
                  Przecież ja nie powiedziałam, że Ty masz zmieniać nicka, Debi_bebi. :) Tyle, że
                  powinnaś chyba z tym kimś porozmawiać "do słuchu", bo Ty ze swoim nickiem
                  pojawiłaś się pierwsza, więc masz pierwszeństwo - w pewnym sensie - prawo
                  autorskie do korzystania z niego.:)

A mylne to podobieństwo jest niesamowicie. Staram się nie mylić, ale parę razy
                  mocno się zdziwiłam.

• messja Re: Sezon na zakochanie się ;) 05.10.03, 20:18
                white.falcon napisała:

> Mater deter! Debi_bebi, ta cała Bebi_debi jest nieszczęśliwa, a Ty jej
                sukienkę
                >
                > zabierasz.;) Ciągle Was mylę, i chyba nie ja jedna. Rzeczywiście, jakoś
                > dojdźcie do porozumienia w sprawie nicków, bo w końcu nie będzie wiadomo, kto
                > kogo kocha, lubi, szanuje, czy co tam jeszcze.
                >
                > Pozdrv.:)
                > P.S. Co to - sezon na zakochiwanie się nastał? Czy ja też muszę? ;PPP

to zalezy: czy "zahedanek" przestal ci juz wystarczac:PPP
          • messja spadaj:) 05.10.03, 20:17
            bebi_debi napisała:

> messjo dlaczego odrzucasz moją miłość pokochałam cię za to co piszesz na tym
            > forum,wszyscy tylko ci dokuczaja a zapałałam miłością co prawda bardzo nie
            real
            > -
            > ną,ale może kiedyś nie gardź mną bo stracę całą nadzieję w czar tego
            miejsca,w
            > miłość,romantyzm prosze daj mi szanse

nie ma mowy - nie lubie zlodzieji!
            • bebi_debi Re: spadaj:) 05.10.03, 20:24
              messjo przez całe swoje zycie nic nikomu nie ukradlam>>>>>daj mi szanse>>>>a
              pewnie myslisz o nicku>>>>zauwazylam ze lubicie sie z debi_bebi i chcialam
              sobie ulatwic zadanie>>>>zreszta debi_bebi pisze ze sie nie gniewa>>>>
              • messja Re: spadaj:) 05.10.03, 20:27
                bebi_debi napisała:

> messjo przez całe swoje zycie nic nikomu nie ukradlam>>>>>daj mi
                > szanse>>>>a
                > pewnie myslisz o nicku>>>>zauwazylam ze lubicie sie z debi_bebi i c
                > hcialam
                > sobie ulatwic zadanie>>>>zreszta debi_bebi pisze ze sie nie gniewa&
                > #62>>>

pewno, ze sie nie gniewa, bo ma poczucie humoru i nie jest obrazalska. co nie
                zmienia faktu, ze brzydko podszywac sie pod kogos, szczegolnie jesli ten ktos w
                zaden sposob cie nie urazil.
                dlatego jeszcze raz:
                spadaj!
                • bebi_debi Re: spadaj:) 05.10.03, 20:33
                  nie lubisz prawdziwej milosci>>>tak bo tylko milosc miedzy dwiema kobietami
                  moze byc prawdziwa>>>odpisz czy to ci przeszkadza>>>
                  • messja Re: spadaj:) 05.10.03, 20:37
                    bebi_debi napisała:

> nie lubisz prawdziwej milosci>>>tak bo tylko milosc miedzy dwiema kobi
                    > etami
                    > moze byc prawdziwa>>>odpisz czy to ci przeszkadza>>>

widac, mamy inne defincje "prawdziwej milosci". moze kazdy pozostanie przy
                    swojej? po co komus narzucac swoje preferencje?:PPPP

messja
                    • bebi_debi Re: spadaj:) 05.10.03, 20:45
                      myslalam tak jak ty>>>dopoki raz zupelnie przypadkowo nie sprobowalam>>>i to
                      bylo nieziemskie>>>\\\

nie przezyje tego>>>zostalam odtracona>>>a mialam takie nadzieje>>>
                      zycie jest nic nie warte>>>
                      • white.falcon Re: spadaj:) 05.10.03, 20:48
                        Za wtrącenie się przepraszam z góry. Bebi_debi, nie rozpaczaj i nie trać
                        nadziei. I przestań załamywać się, a tym bardziej - nie rób czegoś, czego
                        możesz żałować. Net to net.

• messja Re: spadaj:) 05.10.03, 21:00
                          white.falcon napisała:

> Za wtrącenie się przepraszam z góry. Bebi_debi, nie rozpaczaj i nie trać
                          > nadziei.

w.f. jesli chcesz podtrzymywac nadzieje kolezanki, to tylko na wlasny
                          rachunek:PPPPPPPPPPPPPPPPPP
    • koaa Re: Kocham Messje!!!! 05.10.03, 20:44
      No tak dziewczyna mnie rzuca dla dziewczyny :((((((((( a n a dodatek jest to 2
      taki wypadek w ten weekend:(((((((((( życie jest ciężkie
      • white.falcon Re: Kocham Messje!!!! 05.10.03, 20:45
        Koaa, przyjrzyj się uważnie nickom, a nie rozpaczaj niewcześnie.:)))

• koaa Re: Kocham Messje!!!! 05.10.03, 20:54
          Och dzięki:))))))))
          • white.falcon Re: Kocham Messje!!!! 05.10.03, 21:10
            Nie ma za co.:)

• snow.white Koaa!! ;))) 05.10.03, 20:58
        az tak wziales to sobie do serca??!!! :) gdybym wiedziala jakos bym sie
        powstrzymala... ;)))
        • koaa Re: Koaa!! ;))) 05.10.03, 21:00
          Tratatata:))))))
          • snow.white oj naprawde... ;))) 05.10.03, 21:05
            jakbym wiedziala,to nie flirtowalabym z Mha tak otwarcie ;))) oj ale
            przyznaj,podobalo Ci sie... ;)))
        • messja do s.w. 05.10.03, 21:03
          snow.white napisała:

> az tak wziales to sobie do serca??!!! :) gdybym wiedziala jakos bym sie
          > powstrzymala... ;)))
          >

no i znalazla sie zlodziejka. oj nieladnie, nieladnie, przebierac sie w czyjes
          ubranka i to bez upowaznienia. nieladnie!

p.s.
          i dlaczego tak brzydko sie bawilas? chodzilo ci o janka? i tak mozesz go sobie
          wziasc, wcale go nie chce:)
          • koaa Re: do s.w. 05.10.03, 21:07
            To inna sprawa z reala:))))
          • snow.white o czym Ty do mnie rozmawiasz???? :) 05.10.03, 21:07
            ...bo ja nie wiem :) moze mi jeszcze wczorajszy zielony drink nie wywietrzal-
            spytaj Koaa ;)
            • messja Re: o czym Ty do mnie rozmawiasz???? :) 05.10.03, 21:14
              snow.white napisała:

> ...bo ja nie wiem :) moze mi jeszcze wczorajszy zielony drink nie wywietrzal-
              > spytaj Koaa ;)
              >
              a nie przyznalas sie przed chwila, ze podrabialas nick debi-bebi?
              • koaa Re: o czym Ty do mnie rozmawiasz???? :) 05.10.03, 21:18
                Snowi nie mogła bo wczoraj razem imprezowaliśmy:))))) a jej wypowiedz tyczyła
                się czegoś innego:)
                • messja Re: o czym Ty do mnie rozmawiasz???? :) 05.10.03, 21:21
                  koaa napisał:

> Snowi nie mogła bo wczoraj razem imprezowaliśmy:))))) a jej wypowiedz tyczyła
                  > się czegoś innego:)

acha. w takim razie odwoluje to co powiedzilam na poczatku do s.w.:)
    • debi_bebi Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 21:11
      wyjaśniam, że bebi_debi to moja podroba.
      :))
      • koaa Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 21:19
        dzięki za komplement:(
        • debi_bebi Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 21:20
          Zadem komplement, sama sie w pierwszej chwili dalam podpuscic tej podrobie :))
          • koaa Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 21:22
            A tak przy okazji nie było by logiczniej bebi debi niz debi bebi?
            • debi_bebi Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 21:23
              Moze i logiczniej, ale gdzies ty widzial u kobiet logike??
              • messja Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 21:27
                debi_bebi napisała:

> Moze i logiczniej, ale gdzies ty widzial u kobiet logike??

debi, ja cie blagam: ty nie bluznij!
                to, ze my nie rozumiemy logiki, to jest mit, ktory zostal stworzony przez
                mezczyzn z zadrosci, ze sami nie maja intuicji!:P
                • debi_bebi Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 21:28
                  Ale o wiele wygodniej jest, zeby w niego nadal wierzyli :)
                  • koaa Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 21:34
                    tak samo jak wam sie wydaje że my nie posiadamy intuicji:)))))
                    ale bzdura:))))
                    • messja Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 21:35
                      koaa napisał:

> tak samo jak wam sie wydaje że my nie posiadamy intuicji:)))))
                      > ale bzdura:))))

jasne, dzieci tez mozecie rodzic:PPPPPPPP
                    • debi_bebi Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 21:36
                      No tak nam sie rzeczywiscie wydaje, przynajmniej mnie. Ale bzdura :))
                  • messja Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 21:34
                    debi_bebi napisała:

> Ale o wiele wygodniej jest, zeby w niego nadal wierzyli :)

ale jestem glupia: ze tez musze tyle mamlac ozorem:(

ok. odwoluje wszystko to, co kiedykolwiek powiedzialam na temat logiki,
                    matematyki i ulamkow. nie wiem ile jest dwa dodac dwa:PPP
                    • koaa Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 21:37
                      2 + 2 jest to 2ga liczba czworościenna:)
                      • messja Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 21:39
                        koaa napisał:

> 2 + 2 jest to 2ga liczba czworościenna:)

ja tam nic nie wiem, nic nie rozumiem, wszystkiego sie wypre:PPPP
                      • debi_bebi Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 21:39
                        Koaa, ja nic nie rozumiem :( Gdzie w liczbie sa ściany??

koaa napisał:
                        > 2 + 2 jest to 2ga liczba czworościenna:)
                    • debi_bebi Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 21:38
                      O, i to jest wlasciwe podejscie. Nie ma to, jak udawac kompletna debi_.. :))
                      • messja Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 21:40
                        debi_bebi napisała:

> O, i to jest wlasciwe podejscie. Nie ma to, jak udawac kompletna debi_.. :))

a co, jesli i ja w nia uwierze?:)
                        • koaa Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 21:42
                          ale o liczbach szesciennych to chyba słyszałaś?
                          • debi_bebi Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 21:44
                            Czy to takie podniesione do szescianu?
                            • koaa Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 21:51
                              tak
                              wyobraz sobie 1 bile =1 do 3 =pierwsza liczba sześcienna
                              a teraz 2 do 3 - czyli 8 bil- 2 warstwy po 4 bile:)=druga liczba sześcienna
                              etc.
                              jasne?
                              • debi_bebi Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 21:53
                                Jasne! Czyli ze nie jestem az taka glupiutka :)
                                • messja Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 21:56
                                  debi_bebi napisała:

> Jasne! Czyli ze nie jestem az taka glupiutka :)

nie udawaj!
                              • messja Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 21:54
                                koaa napisał:

> tak
                                > wyobraz sobie 1 bile =1 do 3 =pierwsza liczba sześcienna
                                > a teraz 2 do 3 - czyli 8 bil- 2 warstwy po 4 bile:)=druga liczba sześcienna
                                > etc.
                                > jasne?

a skad ci sie wziely bile na scianach?
                                • koaa Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 21:58
                                  bo ja lubię w wyobraźni rozbijać szybko spadajacą bile na wiele bil tworzących
                                  sześciany które oglądam sobie powoli:)
                                  taka zabawka
                                  • messja Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 22:00
                                    koaa napisał:

> bo ja lubię w wyobraźni rozbijać szybko spadajacą bile na wiele bil
                                    tworzących
                                    > sześciany które oglądam sobie powoli:)
                                    > taka zabawka

jesli masz wyobraznie to nie jestes taki skonczony "facet":)
                                  • debi_bebi Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 22:02
                                    Ach, jak ja zazdroszcze mezczyznom tej wyobrazni!

koaa napisał:
                                    > bo ja lubię w wyobraźni rozbijać szybko spadajacą bile na wiele bil
                                    tworzących sześciany które oglądam sobie powoli:)
                                    > taka zabawka
                          • messja Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 21:52
                            koaa napisał:

> ale o liczbach szesciennych to chyba słyszałaś?

nie slyszlam o "szescianach" no chyba, ze liczysz tez sufit i podloge:)
                            • debi_bebi Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 21:54
                              Messja, zlituj sie, a co to za szescian bez sufitu i podlogi!

messja napisała:
                              > nie slyszlam o "szescianach" no chyba, ze liczysz tez sufit i podloge:)
                              • messja Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 21:57
                                debi_bebi napisała:

> Messja, zlituj sie, a co to za szescian bez sufitu i podlogi!
                                > :))
                                >
                                uff:) ulzylo mi - a juz sie balam, ze czegos nie rozumiem:)
                        • debi_bebi Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 21:43
                          jakby ci to powiedziec.. Ja ci radze: rob, jak chcesz :))

messja napisała:

> a co, jesli i ja w nia uwierze?:)
                          • messja Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 21:55
                            debi_bebi napisała:

> jakby ci to powiedziec.. Ja ci radze: rob, jak chcesz :))
                            >

no ladnie. teraz to juz sama nie wiem, czy jestem taka glupia jak udaje, czy
                            tylko udaje, ze jestem glupia:(
                            • debi_bebi Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 21:56
                              hehe, a ja myslalam, ze mowisz o mnie :))
                              • messja Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 21:59
                                debi_bebi napisała:

> hehe, a ja myslalam, ze mowisz o mnie :))

no to teraz wiedzac, ze nie mowilam o tobie jakbys mi odpowiedziala na tamto
                                pytanie?:)
                                • debi_bebi Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 22:01
                                  Odpowiedzialabym, ze udawanie glupiej kiepsko ci wychodzi :))
                                  • messja Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 22:05
                                    debi_bebi napisała:

> Odpowiedzialabym, ze udawanie glupiej kiepsko ci wychodzi :))

wiedzialam! nikt mnie nie docenia:(((((
                                    • debi_bebi Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 22:14
                                      Nie rycz! Docenia!
                                    • Gość: Plum Re: Dla niedomagających na oczy IP: *.adsl.vol.cz 06.10.03, 17:05
                                      Wszytko ni etak. To ja jstem Messja !!!!!!!!!!!!!!!
                                      • messja Re: Dla niedomagających na oczy 06.10.03, 17:13
                                        Gość portalu: Plum napisał(a):

> Wszytko ni etak. To ja jstem Messja !!!!!!!!!!!!!!!

a teraz jako messja przyznaje sie tez, ze jestem janek!!!!!!!!
                                        • Gość: Plum Re: Dla niedomagających na oczy IP: *.adsl.vol.cz 06.10.03, 17:17
                                          messja napisała:

> a teraz jako messja przyznaje sie tez, ze jestem janek!!!!!!!!

JA JESTEM MESS_JANEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                          I wara mi.
                                          • messja Re: Dla niedomagających na oczy 06.10.03, 17:35
                                            Gość portalu: Plum napisał(a):

> messja napisała:
                                            >
                                            > > a teraz jako messja przyznaje sie tez, ze jestem janek!!!!!!!!
                                            >
                                            >
                                            > JA JESTEM MESS_JANEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                            > I wara mi.

no i oczywiscie nadal jestem debi-bebi:PPP
                                            • debi_bebi Re: Dla niedomagających na oczy 06.10.03, 21:07
                                              Potwierdzam. Debi_bebi i messja to jedna osoba :PPPPPPPPPPP I jeszcze
                                              bebi_debi tez, i dodatkowo...
                                              na razie starczy, zawalowcow i bez tego nie brak
                                              • messja Re: Dla niedomagających na oczy 07.10.03, 00:34
                                                debi_bebi napisała:

> Potwierdzam. Debi_bebi i messja to jedna osoba :PPPPPPPPPPP I jeszcze
                                                > bebi_debi tez, i dodatkowo...
                                                > na razie starczy, zawalowcow i bez tego nie brak

ja tez potwierdzam (raz potwierdzam pod takim nickiem, raz pod innym, zeby
                                                niebylo watpliwosci, ze ja - to ja).
                                                potem potwierdze jeszcze jako janek.
                                                :)))
                                                • white.falcon Re: Dla niedomagających na oczy 07.10.03, 01:04
                                                  messja napisała:

> ja tez potwierdzam (raz potwierdzam pod takim nickiem, raz pod innym, zeby
                                                  > niebylo watpliwosci, ze ja - to ja).
                                                  > potem potwierdze jeszcze jako janek.
                                                  > :)))

Myślałam, że może coś ciekawego napisałaś, Messjo, dlatego wyłączyłam "ignor".
                                                  Niestety, stwierdzam, że dalej piszesz to samo i to samo i to samo i to samo i
                                                  to samo i to samo. Dalej masz swoich wyimaginowanych wrogów i zachowujesz się
                                                  jak kot, który łapie cień motylka na ścianie. Nudno Cię czytać, więc ponownie
                                                  włączę "ignor". Nic nie tracę, nie czytając Twojego pisania, a już napewno nic
                                                  odkrywczego nie zyskuję. Jak widzę, masz ostatnio "wrogów" w Janku i Krawcy.
                                                  Przykre, ale ja do tych osób nie mam zastrzeżeń w kontekście rozmów ze mną.
                                                  Cenię ich wpisy, tak, jak wpisy innych ludzi, obecnych na FR.

A na mój temat - "gadaj zdrów" - poczytam sobie, ale najbardziej prawdopodobne,
                                                  że nie - tego, co o mnie "wypiszesz", bo nudnym jest śledzenie Twojej pisaniny.
                                                  Nie przegrzebałam się przez nią poza połowę wczoraj. Good bye na dłużej.:)

Baw się dobrze, moim kosztem również.:)

• messja Re: Dla niedomagających na oczy 07.10.03, 01:11
                                                    white.falcon napisała:

> messja napisała:
                                                    >
                                                    > > ja tez potwierdzam (raz potwierdzam pod takim nickiem, raz pod innym, zeby
                                                    >
                                                    > > niebylo watpliwosci, ze ja - to ja).
                                                    > > potem potwierdze jeszcze jako janek.
                                                    > > :)))

przejezyczylam sie, chcialam powiedziec: white.falcon:)))))
                                                  • messja Re: Dla niedomagających na oczy 07.10.03, 01:28
                                                    >
                                                    > Myślałam, że może coś ciekawego napisałaś, Messjo, dlatego
                                                    wyłączyłam "ignor".

co za "zbieg okolicznsci":PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

> Niestety, stwierdzam, że dalej piszesz to samo i to samo i to samo i to samo
                                                    i
                                                    > to samo i to samo.

az 6xto samo. wyglada na to, ze ktos sie tutaj naprawde powtarza:PPPPPPPPPPPP

Dalej masz swoich wyimaginowanych wrogów i zachowujesz się
                                                    > jak kot, który łapie cień motylka na ścianie.

ty mi wogole na motylka nie wygladasz. raczej na cme:PPPPPPPPPPPPP

Nudno Cię czytać, więc ponownie
                                                    > włączę "ignor".

nie moge sie doczekac, ale z twoim "ignorem" to tak jak u cytryny:"przypadkowo"
                                                    sie wlacza i wylacza:PPPPPPPPPPPP

Nic nie tracę, nie czytając Twojego pisania, a już napewno nic
                                                    > odkrywczego nie zyskuję.

tylko sie dziwie, ze mimo to nadal do mnie piszesz:PPPPPPPPPPPPP

Jak widzę, masz ostatnio "wrogów" w Janku i Krawcy.

nie, to calkiem fajne "cioty" jakby powiedzial krawca:PPPPPPPPPPPPPP

> Przykre, ale ja do tych osób nie mam zastrzeżeń w kontekście rozmów ze mną.

wiem podobalo ci sie, kiedy krawca odkryl, ze jestes "lezbijka". szkoda, ze
                                                    dopiero teraz sie ujawnilas:PPPPPPPPPPPPPP

> Cenię ich wpisy, tak, jak wpisy innych ludzi, obecnych na FR.

:)))))))))))
                                                    >
                                                    > A na mój temat - "gadaj zdrów" - poczytam sobie, ale najbardziej
                                                    prawdopodobne,
                                                    >
                                                    > że nie - tego, co o mnie "wypiszesz", bo nudnym jest śledzenie Twojej
                                                    pisaniny.

tja, juz mowilas, jak to "przypadkowo" znalazlas pretekst zeby sie
                                                    przyczepic:PPPPPPPPPPPPPPPPPP
                                                  • krawca Re: Dla niedomagających na oczy 07.10.03, 02:32
                                                    messja napisała:

>> wiem podobalo ci sie, kiedy krawca odkryl, ze jestes "lezbijka". szkoda, ze
                                                    > dopiero teraz sie ujawnilas:PPPPPPPPPPPPPP

White.falcon w przeciwieństwie do Ciebie ma duże poczucie humoru i wie że to
                                                    był żart.
                                                  • messja Re: Dla niedomagających na oczy 07.10.03, 10:21
                                                    krawca napisał:

> messja napisała:
                                                    >
                                                    > >> wiem podobalo ci sie, kiedy krawca odkryl, ze jestes "lezbijka". szkod
                                                    > a, ze
                                                    > > dopiero teraz sie ujawnilas:PPPPPPPPPPPPPP
                                                    >
                                                    > White.falcon w przeciwieństwie do Ciebie ma duże poczucie humoru i wie że to
                                                    > był żart.

dobrze, ze sie wypowiedziales za w.f. bo jej reakca byla daleka od zachwytu.
                                                    moze poprostu lubi takie zary na swoj temat, ale jeszcze bardziej lubi klamac,
                                                    ze nie lubi:PPPPPPPP

p.s.
                                                    ja tez sobie zaruje z janka, wiec teraz wychodzi na to, ze wy nie macie
                                                    poczucia humoru:)
                                                  • white.falcon Do Krawcy :) 07.10.03, 17:25
                                                    krawca napisał:

> White.falcon w przeciwieństwie do Ciebie ma duże poczucie humoru i wie że to
                                                    > był żart.

Dzięki, Krawca, za komplement. Rzeczywiście, wiedziałam, że to żart z Twojej
                                                    strony i żartobliwie się "uraziłam" na Ciebie.:)

Wiem, mam dość specyficzne poczucie humoru, ale umiem odróżnić, gdy we wpisie
                                                    ktoś zwyczajnie żartuje, od wpisu, w którym ktoś wyraża kretyńskie domysły i
                                                    twierdzi, podając za pewnik, coś, o czym mało, że nie może nic wiedzieć, to
                                                    dodatkowo - nie powinno go to obchodzić, bo narusza tym nietykalność innych
                                                    osób i wtyka nos w nie swoje sprawy.

P.S. Strasznie się zmartwiłam - nijak nie przekonałeś mnie do zmiany orientacji
                                                    na Panie. Oglądam się za Panami i nic na to nie poradzę. Niestety, w tym
                                                    zakresie nie masz daru przekonywania. ;PPP
                                                  • messja Re: Do Krawcy :) 07.10.03, 18:02
                                                    white.falcon napisała:

> krawca napisał:
                                                    >
                                                    > > White.falcon w przeciwieństwie do Ciebie ma duże poczucie humoru i wie że
                                                    > to
                                                    > > był żart.
                                                    >
                                                    > Dzięki, Krawca, za komplement. Rzeczywiście, wiedziałam, że to żart z Twojej
                                                    > strony i żartobliwie się "uraziłam" na Ciebie.:)
                                                    >
                                                    > Wiem, mam dość specyficzne poczucie humoru, ale umiem odróżnić, gdy we wpisie
                                                    > ktoś zwyczajnie żartuje, od wpisu, w którym ktoś wyraża kretyńskie domysły i
                                                    > twierdzi, podając za pewnik, coś, o czym mało, że nie może nic wiedzieć, to
                                                    > dodatkowo - nie powinno go to obchodzić, bo narusza tym nietykalność innych
                                                    > osób i wtyka nos w nie swoje sprawy.
                                                    >

faktycznie w.f ma nie tylko specyficzne ale i kretynskie poczucie humoru, kiedy
                                                    po kilku dniach "nagle" zmienia zdanie co do "niby-zartu" krawca, tylko
                                                    dlatego, ze zorientowala sie, ze ten jest jej wygodny jako pies, ktorego moze
                                                    przeciwko mnie szczuc:PPPPPPPPPPP

p.s.
                                                    swoja droga mysle, ze jesli jej sie takie zarty naprawde podobaja, to musi byc
                                                    w nich "ziarno" prawdy. i nie wsadzam nosa, bo krawca zrobil to znacznie
                                                    wczesniej i miejsca na moj nos juz nie zostalo:PPPPPPP
                      • debi_bebi Re: Dla niedomagających na oczy 05.10.03, 21:41
                        Chcialam jednak powiedziec, ze tego o scianach w liczbach to naprade nie
                        rozumiem, z reka na sercu !
    • koaa Re: Kocham Messje!!!! 05.10.03, 22:23
      To może wyobraź sobie sześcian złożony z 27 kul czyli 3 do 3
      A jak chcesz mieć takie ściany jak w pokoju to otwory miedzy zewnętrznymi
      kulami zaklej ciastem:)
      1=1bila
      1 1 1 1 1 1 1 1 =8
      • debi_bebi Re: Kocham Messje!!!! 05.10.03, 22:26
        :)))
    • Gość: zahedan Re: Kocham Messje!!!! ja pierwszy to stwierdzić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 19:13
      tak mowiąc prawda to ja powiedziec ze kochać mały misio pierwszy publicznie na
      FR.trzeba miec zasady i ideała.teraz to wszystka ludzia ja kochać......
      • messja Re: Kocham Messje!!!! ja pierwszy to stwierdzić 09.10.03, 19:25

> tak mowiąc prawda to ja powiedziec ze kochać mały misio pierwszy publicznie
        na
        > FR.trzeba miec zasady i ideała.teraz to wszystka ludzia ja kochać......

biedna zona zehedana. tej to pewno juz nikt nie kocha:(
        ciekawe tylko jakie jej zostaly "zasady i idealy" majac takiego meza:PPPPP
        • Gość: zahedan Re:misio =zazdrośniczek????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 19:29
          misio ty zazdrośniczku ty ciągle tylko o moja zona pisać.ty jej żałować?ja
          wiedziec że ty być misio co mnóstwo wielkie serce mieć
          • messja Re:misio =zazdrośniczek????? 09.10.03, 19:49

> misio ty zazdrośniczku ty ciągle tylko o moja zona pisać.

ktos widac musi, skoro ty juz biedna kobieta sie przestales interesowac:(
            • Gość: zahedan Re:misio =zazdrośniczek????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 20:12
              ???????????? ty miec inklinacja do żeńska płcia??????
              • messja zahedan nie wysilaj sie:) 09.10.03, 20:16

> ???????????? ty miec inklinacja do żeńska płcia??????

nie, ale mozesz sobie imputowac na moj temat co chcesz. juz ci mowilam, ze malo
                mnie obchodzi twoja opinia.
                • Gość: zahedan Re:przychodzi mi to bez wysiłku :-)))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 20:37
                  naprawdę!!!!
                  • messja Re:przychodzi mi to bez wysiłku :-)))))))))))) 09.10.03, 20:50

> naprawdę!!!!

a co ci przychodzi bez wysilku? szczeniackie zachowanie? nie ma sie czym
                    chwalic:(
    • Gość: Frezja Re: Kocham Messje!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.03, 20:15
      Messjo!!! można sie kochać, można sie lubić, można sie czubić, jest to
      dozwolone, ale potępiam rozmowę na temat rodziny osób, z które mają odmienne
      zdanie. Jest to poprostu dziecinne zachowanie, tak dzieci bawią sie w
      przedszkolu. Uważam, że powinnaś nie ingerować w relację pomiędzy Zahedanem a
      jego żoną. Myślę , że nie byłoby Ci przyjemnie gdyby ktos na forum rozmawiał
      bez Twojej zgody na temat partnera z którym jesteś, lub czlonkiem Twojej
      rodziny.Mam nadzieje , ze jesteś dojrzałą osobą i etap przedszkola masz już
      dawno za sobą.
      • Gość: zahedan Re:do frezja!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 20:42
        no co ty taka naiwna byc? misio po prostu taka natura mieć
        • messja Re:do frezja!! 09.10.03, 20:49

> no co ty taka naiwna byc? misio po prostu taka natura mieć

no skoro "natura" kaze ci sie mnie czepiac, mimo, ze wielokrotnie prosilam bys
          tego nie robil... no to faktycznie, chyba nigdy ci sie nie znudzi:(

:PPP
          • Gość: zahedan Re:do frezja!! IP: *.protonet.pl 10.10.03, 21:03
            messja napisała:

> Gość portalu: zahedan napisał(a):
            >
            > > no co ty taka naiwna byc? misio po prostu taka natura mieć
            misio ty nigdy nie nabrac rozum-co zreszta wielokrotnie pokazac na forum
            a moze ja napisac o twoja rodzina?

• messja Re: Kocham Messje!!!! 09.10.03, 20:46
        Gość portalu: Frezja napisał(a):

> Messjo!!! można sie kochać, można sie lubić, można sie czubić, jest to
        > dozwolone, ale potępiam rozmowę na temat rodziny osób, z które mają odmienne
        > zdanie. Jest to poprostu dziecinne zachowanie, tak dzieci bawią sie w
        > przedszkolu. Uważam, że powinnaś nie ingerować w relację pomiędzy Zahedanem a
        > jego żoną. Myślę , że nie byłoby Ci przyjemnie gdyby ktos na forum rozmawiał
        > bez Twojej zgody na temat partnera z którym jesteś, lub czlonkiem Twojej
        > rodziny.Mam nadzieje , ze jesteś dojrzałą osobą i etap przedszkola masz już
        > dawno za sobą.

a gdzie ja "ingeruje"?
        a do tego co byloby dla mnie "przyjemne", a co nie, dawalam juz zahadenowi
        wystarczajaco jasno i powaznie do zrozumienia.
        jesli ktos nie potrafi (czyt. nie chce) odnosic sie do mnie z szacunkeim i
        odczepic sie, mimo, ze wielokrotnie o to go prosilam, to nie oczekuj, ze beda
        sie przejmowac tym co dla tej osoby byloby przyjemne.
        jesli ktos zachowuje sie jak szczeniak mimo wielokrotnych uwag na forum i na
        priv. najwyrazniej domaga sie by go traktowac jak szczeniaka.
        przykro mi, ze nie dostrzegasz realiow tej sytuacji.
        ale rozumiem ze zahedan uchodzi za "boskiego" w twoich oczach:PPP
    • Gość: Frezja Re: Kocham Messje!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.03, 21:08
      Nie wiem dlaczego jesteście obydwoje na "wojennej ścieżce" i nie chcę wiedzieć,
      ale wiem napewno,że jeżeli chce sie zrobić komuś naprawdę krzywdę to właśnie
      wchodzi sie na "grunt rodziny". Nie przypominam sobie Messjo, aby Zahedan
      kiedykolwiek mowił cokolwiek na temat Twoje rodziny. Chyba rzeczywiście jesteś
      o niego zazdrosna. Ja nie jestem zazdrosna ani o jego żonę ani o Ciebie
      Messjo.No coż słowo "boski" ma różne interpretacje nie koniecznie pozytywne.
      Słowo to można tłumaczyć min. jako: cudowny lub przerażający.

• messja Re: Kocham Messje!!!! 09.10.03, 21:29

> Nie wiem dlaczego jesteście obydwoje na "wojennej ścieżce" i nie chcę
        wiedzieć,

zeby bylo zabawniej ja tez nie wiem, chociaz probowalam sie dowiedziec.
        podejrzewam, ze zahedan ulegl poprostu "modzie":PPPP
        >
        > ale wiem napewno,że jeżeli chce sie zrobić komuś naprawdę krzywdę to właśnie
        > wchodzi sie na "grunt rodziny".

oczywiscie, ze tak! zarty juz sie dawno skonczyly. tysiace razy prosilam
        zahedana my mi dal spokoj. bez skutku:(
        jesli ktos po dobroci nie chce zrozumiec, to nie pros mnie, zebym byla dla tej
        osoby wyrozumiala. nie wiem jak dalece siegala by twoja cierpliwosc gdyby ktos
        cdziennie!!!!!!!!!!! biegal po tym forum jak kot z pecherzem, z glupimi
        zaczepkami, nie cofajac sie przed obrazliwymi sformulowniami !!!!!!!!!!!!
        (chcesz to podam przyklady?)
        moja cierpliwosc dawno sie wyczerpala i nic mnie nie obchodzi dlaczego zahedan
        jest taki "twardoglowy". jesli mimo tego, ze kazda jego nastepna zaczepka
        spotyka sie z kasliwymi uwagami na temat jego zony, kontynuje swoje zachowanie,
        to najwidoczniej nie sadzi, ze dzieje sie mu krzywda - inaczej pewno juz dawno
        dalby mi spokoj:)

Nie przypominam sobie Messjo, aby Zahedan
        > kiedykolwiek mowił cokolwiek na temat Twoje rodziny.

a ja nie przypominam sobie, bym mu dawalo prawo by zwracal sie do mnie "misio".
        i co z tego?

Chyba rzeczywiście jesteś
        > o niego zazdrosna.

jak cholera:PPP

Ja nie jestem zazdrosna ani o jego żonę ani o Ciebie
        > Messjo.

skoro juz o tym wspomnialas... to wcale nie jestem teraz taka tego pewna:PPP

No coż słowo "boski" ma różne interpretacje nie koniecznie pozytywne.
        > Słowo to można tłumaczyć min. jako: cudowny lub przerażający.
        >
        widze, ze jakkolwiek to slowo interpretujesz, wzbudza w tobie dosc silne
        emocje. dlatego wybaczam ci brak obiektywizmu:PPPP
    • Gość: Frezja Re: Kocham Messje!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.03, 21:49
      Dziękuję za dogłębną analizę mojej wypowiedzi, oraz za możliwość uśmiania się,
      z Twoich domysłów. Wieczór uważam za udany. Dziękuję Messjo.
      Ps. nie podoba mi się to ,ze wyciągasz takie "argumenty" dlatego wyraziłam
      swoją opinię. Wydaje mi się ze jesteś inteligentna, młodą kobietą i trochę
      szacunku do swojej osoby powinnaś mieć.Ten temat uważam za zakończony.
      • messja Re: Kocham Messje!!!! 09.10.03, 23:56

> Dziękuję za dogłębną analizę mojej wypowiedzi, oraz za możliwość uśmiania
        się,
        > z Twoich domysłów. Wieczór uważam za udany. Dziękuję Messjo.

bardzo prosze. polecam sie na przyszlosc:PPP

> Ps. nie podoba mi się to ,ze wyciągasz takie "argumenty" dlatego wyraziłam
        > swoją opinię.

mnie sie tez nie podoba. wolalabym nie musiec uzywaz zadnych. niestety nie
        zawsze ma sie co sie chce:)
        a ja bym chciala, zeby zahedan dal mi spokoj. moze ty go przekonasz, skoro juz
        cie ta sprawa zainteresowala?:)

Wydaje mi się ze jesteś inteligentna, młodą kobietą i trochę
        > szacunku do swojej osoby powinnaś mieć.

mnie sie tak nie wydaje. ja to wiem i w.w. mam:)

Ten temat uważam za zakończony.

jak sobie zyczysz:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka