Dodaj do ulubionych

do quickly - trochę kultury i okrzesania

14.10.03, 08:46
by Ci się przydało. To Twoje w innym wątku, pod moim adresem: "walnięta"
nie swiadczy dobrze o Tobie.Widzisz - prawdziwy człowiek po jakimś czasie
wychodzi.
Obserwuj wątek
    • messja Re: do "rozsadek"? - trochę kultury i okrzesania 14.10.03, 10:25
      rozsadek napisała:

> by Ci się przydało. To Twoje w innym wątku, pod moim adresem: "walnięta"
      > nie swiadczy dobrze o Tobie.Widzisz - prawdziwy człowiek po jakimś czasie
      > wychodzi.

z ciebie wyszedl? bo zauwazylam, ze bez zadnego zwiazku z tym co quickly
      napisal, probowalas jakis dziwnych zlosliwosci... a teraz placzesz, ze cie
      odpowiednio podsumowal:)
      • dziewcczyna Re: do "rozsadek"? - trochę kultury i okrzesania 14.10.03, 10:37
        Wiem o czym mowisz rozsadek:
        Kiedyś napisałam post do quickly dosłownie tak:
        "quickly nie podoba mi się ze mówisz na rasę ciemnoskorą - czarnuchy"
        quickly odpisał do mnie: "zamknij się - jesteś ciemna jak tabaka w rogu".
        • rozsadek do dziewczyny 14.10.03, 10:57
          To samo ze mną było: oto mój post do quicklego

"quickly, przeczytaj wyżej wpisy Obiekt na tym wątku. Wygląda że Cię
          rozszyfrowała z Twoim masochizmem :-)"

I za to powyżej przezwał mnie: "walnięta".
          • dziewczzyna Re: do dziewczyny 14.10.03, 14:19
            rozsadek napisała:

> To samo ze mną było: oto mój post do quicklego
            >
            > "quickly, przeczytaj wyżej wpisy Obiekt na tym wątku. Wygląda że Cię
            > rozszyfrowała z Twoim masochizmem :-)"
            >
            > I za to powyżej przezwał mnie: "walnięta".

A nie jesteś? To po co komuś wmawiasz "masochizm"?
        • dziewczzyna Re: do "rozsadek"? - trochę kultury i okrzesania 14.10.03, 14:17
          dziewcczyna napisała:

> Wiem o czym mowisz rozsadek:
          > Kiedyś napisałam post do quickly dosłownie tak:
          > "quickly nie podoba mi się ze mówisz na rasę ciemnoskorą - czarnuchy"
          > quickly odpisał do mnie: "zamknij się - jesteś ciemna jak tabaka w rogu".

To dlatego, ze podobała mu się twoja opalenizna - a ty głupia zaraz sie
          obrażasz:)
    • robaczek_swietojanski Re: do quickly - trochę kultury i okrzesania 14.10.03, 14:52
      zgadzam się z rozsdek - facet nie powinien wyzywac kobiety, tym bardziej że
      naprawdę nie było powodu.

• dziewczzyna Re: do rozsadek/robaczek - trochę kultury 14.10.03, 14:59
        robaczek_swietojanski napisała:

> zgadzam się z rozsdek - facet nie powinien wyzywac kobiety, tym bardziej że
        > naprawdę nie było powodu.
        >

ja się nie zgadzam - kobieta nie powinna zaczepiać faceta i wmawiać mu głupoty,
        jesli nie chce sie klócić, tym bardziej że naprawdę nie było powodu.
        • robaczek_swietojanski Re: do rozsadek/robaczek - trochę kultury 14.10.03, 15:01
          dziewczzyna napisał:

> robaczek_swietojanski napisała:
          >
          > > zgadzam się z rozsdek - facet nie powinien wyzywac kobiety, tym bardziej ż
          > e
          > > naprawdę nie było powodu.
          > >
          >
          > ja się nie zgadzam - kobieta nie powinna zaczepiać faceta i wmawiać mu
          głupoty,
          >
          > jesli nie chce sie klócić, tym bardziej że naprawdę nie było powodu.

a powiedz mi - czemu się podszywasz pod nick dziewczcyna???
          • dziewczzyna Re: do rozsadek/robaczek - trochę kultury 14.10.03, 15:03
            robaczek_swietojanski napisała:

> dziewczzyna napisał:
            >
            > > robaczek_swietojanski napisała:
            > >
            > > > zgadzam się z rozsdek - facet nie powinien wyzywac kobiety, tym bardz
            > iej ż
            > > e
            > > > naprawdę nie było powodu.
            > > >
            > >
            > > ja się nie zgadzam - kobieta nie powinna zaczepiać faceta i wmawiać mu
            > głupoty,
            > >
            > > jesli nie chce sie klócić, tym bardziej że naprawdę nie było powodu.
            >
            > a powiedz mi - czemu się podszywasz pod nick dziewczcyna???

z tego samego powodu, co ty zmienileś nick na robaczek.
            • Gość: ZAHEDAN Re: do rozsadek/robaczek - trochę kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 15:06
              facet nie powinien itd,a jak w druga strona być?
            • rozsadek do dziewczzyzyny 14.10.03, 15:20
              wiem kim jesteś...
              • Gość: zahedan Re: do dziewczzyzyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 15:29
                a tak,tak byc kiedyś taki odcinek "stawka większa niz zycie"
              • rozsadek Re: do dziewczzyzyny 14.10.03, 15:41
                rozsadek napisała:

> wiem kim jesteś...

i jeżeli Tobie odpowiada meżczyzna,który w ten sposób się odzywa do Ciebie,to
                życzę Tobie tego z całego serca.Niech tak będzie.

• Gość: zahedan Re: do dziewczzyzyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 21:05
                  ogólnie mężczyzny mi odpowiadać-czasem ja lubieć piwo z nimi wypić
                  • kwasna_cytryna Re: do dziewczzyzyny 14.10.03, 21:22
                    zahedan, a co Ty lubic z kobieta .. wypic ?? ;)))
                    • debi_bebi Re: do dziewczzyzyny 14.10.03, 21:27
                      Albo pooglądać przez szybkę lubi
                      :)
                      • messja do debi-bebi 14.10.03, 21:34
                        debi_bebi napisała:

> Albo pooglądać przez szybkę lubi
                        > :)

:)))

p.s.
                        dobry wieczor!
                        • debi_bebi Re: do debi-bebi 14.10.03, 21:44
                          Hej, jak się masz! Już wolna od zajęć "przymusowych"?
                          :)
                          • messja Re: do debi-bebi 14.10.03, 21:46
                            debi_bebi napisała:

> Hej, jak się masz! Już wolna od zajęć "przymusowych"?
                            > :)

wolna. ale strasznie dzisiaj zmeczona jakos jestem. a ty jak sie miewasz?
                            • debi_bebi Re: do debi-bebi 14.10.03, 21:52
                              Jako tako, ale nie jest zle. Tylko ta pogoda ! I też juz podolalam
                              obowiązkom" :)
                              • messja Re: do debi-bebi 14.10.03, 22:03
                                debi_bebi napisała:

> Jako tako, ale nie jest zle. Tylko ta pogoda ! I też juz podolalam
                                > obowiązkom" :)

ja mam mase pracy na kompie, ale dzisiaj mi sie nie chce. mam dobra wymowke:
                                jest zimno i jestem zmeczona.
                                moze jutro? tak jutro - napewno. tylko, ze pojde dzisiaj spac z poczuciem winy:(
                                • debi_bebi Re: do debi-bebi 14.10.03, 22:10
                                  Wrzuć na luz. Zmęczona dużo nie zdziałasz.
                                  • messja Re: do debi-bebi 14.10.03, 22:11
                                    debi_bebi napisała:

> Wrzuć na luz. Zmęczona dużo nie zdziałasz.

masz racje. ale za taki "luz" dostaje opieprz od osobistego:(

ale dobrze, ze chcociaz ty mnie rozumiesz i na mnie nie krzyczysz:)
                                    • debi_bebi Re: do debi-bebi 14.10.03, 22:18
                                      Bo może osobisty chciałby mieć Cie więcej dla siebie, albo może chciałby
                                      lepiej dla Ciebie?
                                      • messja Re: do debi-bebi 14.10.03, 22:20
                                        debi_bebi napisała:

> Bo może osobisty chciałby mieć Cie więcej dla siebie, albo może chciałby
                                        > lepiej dla Ciebie?

pewno jedno i drugie, a wogole to osobisty jest bardzo O.K., ze mnie pilnuje,
                                        bo ktos musi. tak tylko marudze, jak to kobieta:)
                                        • debi_bebi Re: do debi-bebi 14.10.03, 22:36
                                          To posłuchaj osobistego zawsze wtedy, kiedy wiesz, że ma rację :)
                                          • messja Re: do debi-bebi 14.10.03, 23:24
                                            debi_bebi napisała:

> To posłuchaj osobistego zawsze wtedy, kiedy wiesz, że ma rację :)

najgorsze jest to, ze on ma prawie zawsze racje, a ja mu przeciez tego nie moge
                                            powiedziec, bo bedzie zarozumialy:)
                                            • debi_bebi Re: do debi-bebi 15.10.03, 21:05
                                              No tak, ale z racją, czy bez - każdy ma tez prawo do swoich przyjemności :))
                                              • messja Re: do debi-bebi 15.10.03, 21:13
                                                debi_bebi napisała:

> No tak, ale z racją, czy bez - każdy ma tez prawo do swoich przyjemności :))

to prawda i dlatego troche sie czasami buntuje. ale nie zawsze jest to
                                                konieczne - akurat wczoraj moje lenistwo zostalo wybaczone:)
                                                • debi_bebi Re: do debi-bebi 15.10.03, 21:25
                                                  Lenistwo od czasu do czasu to bardzo pożyteczna rzecz - i potrzebna. Tu
                                                  współczuję pracoholikom i tym, którzy nie potrafią siedzieć bezczynnie - jak
                                                  oni muszą się meczyć! Chociaż, z drugiej strony, oni to samo mogą mówic o
                                                  leniuszkach :)
                                                  • messja Re: do debi-bebi 15.10.03, 21:30
                                                    debi_bebi napisała:

> Lenistwo od czasu do czasu to bardzo pożyteczna rzecz - i potrzebna.

tak tez wlasnie sie pocieszam. tym bardziej, ze jesli jestem strasznie zmeczona
                                                    i zniechecona i jednak zmusze sie jakos do pracy, to i tak efekt jest zwykle
                                                    bardzo mizerny:(
                                                    dlatego wtedy jednak lepiej troszke wypoczac i zrelaksowac sie, a potem z
                                                    nowymi silami, pelnym werwy i energii zabrac sie do dziela!
                                                  • debi_bebi Re: do debi-bebi 15.10.03, 21:41
                                                    Ale najpierw zagryżć taką czekoladką : miętową w czekoladzie, nie pamiętam
                                                    dokladnie, jak się to nazywa :)
                                                  • debi_bebi Re: do debi-bebi 15.10.03, 21:42
                                                    Juz sobie przypomniałam - five o'clock
                                                  • messja Re: do debi-bebi 15.10.03, 21:44
                                                    debi_bebi napisała:

> Juz sobie przypomniałam - five o'clock

ja znam tylko taka "after eight", ale i tak wole czekolade z orzechami
                                                    laskowymi albo "bounty":)
                                                  • debi_bebi Re: do debi-bebi 15.10.03, 21:49
                                                    Masz rację, do diaska! To after eight było, w takich zielonych opakowaniach.
                                                    Pycha!
                                                  • messja Re: do debi-bebi 15.10.03, 22:09
                                                    debi_bebi napisała:

> Masz rację, do diaska! To after eight było, w takich zielonych opakowaniach.
                                                    > Pycha!

no nie wiem. jesli juz to w biale czekoladzie. ale i tak wole galaxy z
                                                    orzechami laskowymi:)
                                                  • debi_bebi Re: do debi-bebi 15.10.03, 22:14
                                                    Ok - do niczego nie przekonuje, ale powiem ci, ze lubie taka łamanine smaków :)
                                                  • messja Re: do debi-bebi 15.10.03, 22:39
                                                    debi_bebi napisała:

> Ok - do niczego nie przekonuje, ale powiem ci, ze lubie taka łamanine
                                                    smaków :)

ale ja nie mowie, ze nie lubie, tylko, ze to nie moje ulubione:)
                                                  • debi_bebi Re: do debi-bebi 15.10.03, 22:48
                                                    Moje w sumie tez nie- zdecydowanie wole ptasie mleczko :)
                                                  • messja Re: do debi-bebi 15.10.03, 23:45
                                                    debi_bebi napisała:

> Moje w sumie tez nie- zdecydowanie wole ptasie mleczko :)

ptasie mleczko - pychota. czesto sobie z Polski przywoze pudelko, bo tubylcy
                                                    nie wiedza co jest naprawde dobre:(
                • ktozio Re: do dziewczzyzyny 15.10.03, 00:11
                  bronisz quickly, bo sama używasz niewybrednego języka i to nierzadko.
                  Cytat Twojego postu poniżej:

Re: MILOSC Z INTERNETU...CZY TO MOZLIWE? adres: *.media4.pl / 10.5.14.*
                  Gość: cal.....ka 19-07-2003 08:05 odpowiedz na list odpowiedz cytując

NIEMOŻŁIWE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  SPIERDALAJ STAD BO CIE SAMEGO ZEZRE. UMRZESZ NA BRAK JEDZENIA BO TAK
                  BEDZIESZ
                  BARDZO POCHLONIETY TA MILOSCIA. NET TO GÓWNO, SPADAJ, POKI O TYM WIESZ.
                  (koniec cytatu)

- za 2 minuty po tym wpisie napisałaś ze odwołujesz co napisałaś,ze jednak
                  jest możliwa ta "milosc"

• ktozio do dziewcZZyny podszyajacej sie pod dziewczcyne 15.10.03, 00:29
              bronisz quickly, bo sama używasz niewybrednego języka i to nierzadko.
              Cytat Twojego postu poniżej:

Re: MILOSC Z INTERNETU...CZY TO MOZLIWE? adres: *.media4.pl / 10.5.14.*
              Gość: cal.....ka 19-07-2003 08:05 odpowiedz na list odpowiedz cytując

NIEMOŻŁIWE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              SPIERDALAJ STAD BO CIE SAMEGO ZEZRE. UMRZESZ NA BRAK JEDZENIA BO TAK
              BEDZIESZ
              BARDZO POCHLONIETY TA MILOSCIA. NET TO GÓWNO, SPADAJ, POKI O TYM WIESZ.
              (koniec cytatu)

- za pare minut po tym wpisie napisałaś ze odwołujesz co napisałaś,ze jednak
              jest możliwa ta "milosc"

• quickly sadystyczny masochista przeprasza... 15.10.03, 00:40
                Rozsadek, maly robaczku, nie ma powodu do gniewu…

To wszystko przez Obiekt. Napisala ze: “…rozsadek jestes zdrowy(a)…” . No i
                nie moglem sie oprzec pokusie, zeby dodac do tego “WALNIETA”… Widzisz
                rozsadek potraktuj to jako taka “figure of speech” (“przenosnie”??? – a nazwij
                to jak chcesz).

Co do “czarnucha”, z ktorym sie bilem, to juz to kiedys wyjasnialem.
                Ten “czarnuch” to moj serdeczny przyjaciel. Nigdy nie slyszalem zeby sie
                denerwowal, kiedy go nazywalem “czarny”. Bo on jest czarny, he, he, he… Poza
                tym ten skurczybyk gorzej mnie przezywal, ale nie powiem jak, he, he, he…
                • ktozio Re: sadystyczny masochista przeprasza... 15.10.03, 00:54
                  i tak podszywki dziewczzzyny słownictwo bije na głowe Twoje.Jest obrzydliwe.
                  To tak jakis facet pisał spod budki z piwem.
                  • messja w sprawie formalnej 15.10.03, 11:02
                    ktozio napisała:

> i tak podszywki dziewczzzyny słownictwo bije na głowe Twoje.Jest obrzydliwe.
                    > To tak jakis facet pisał spod budki z piwem.

naprawde? ja nie zauwazylam. natomiast gdybys ty zostala przy jednym
                    nicku,pewno by mozna bylo znalezc niejedna perelke, nieprawdaz?:PPP

p.s.
                    quickly - ladnie o tobie swiadczy, ze przerpaszasz mimo, ze "obrazona" najpierw
                    sama cie sprowokowala, a potem zalozyla jeszcze oskarzajacy watek grajac ciezko
                    skrzywdzona.
                    ale mysle, ze to naprawde tobie naleza sie tutaj przeprosiny.
                • Gość: jojo quickly to IP: *.proxy.aol.com 15.10.03, 01:28
                  chuj kangurzy ktory australijczyka udaje na forach roznych
                  • rozsadek quickly... przeprosin nie przyjmuję 15.10.03, 12:38
                    Nie zasługujesz na przebaczenie.Za dużo "gaf"(?) tego typu Tobie się zdarza(?)
                    tutaj.
                    Koniec tematu.
                    • messja Re: quickly... przeprosin nie przyjmuję 15.10.03, 16:38
                      rozsadek napisała:

> Nie zasługujesz na przebaczenie.Za dużo "gaf"(?) tego typu Tobie się zdarza
                      (?)
                      > tutaj.
                      > Koniec tematu.

alez z ciebie jedza!
                    • quickly Re: quickly... przeprosin nie przyjmuję 15.10.03, 22:57
                      Nie zasluguje na przebaczenie?
                      Za kilka dni bedziesz w niedziele w kosciele.
                      I powiesz te slowa: "...jako i my wybaczamy naszym winowajcom..."
                      I wtedy niech Cie spotka zasluzona kara.
                      Klatwa zostala rzucona.
                      • rozsadek Re: quickly... przeprosin nie przyjmuję 15.10.03, 23:46
                        quickly napisał:

> Klatwa zostala rzucona.

Dobrze - gram w Twoja gre:
                        Jesteś mściwy i to jest po chrześcijańsku? Za to spotka Cię kara - bedziesz
                        cierpial w zyciu. Klątwa zostala rzucona.

ps Wybaczyć Ci mogę (bo nie jestem mściwa jak Ty) , ale zdania o Tobie nie
                        zmienię.
                        • quickly Re: quickly... przeprosin nie przyjmuję 15.10.03, 23:52
                          Bede cierpial w zyciu???

Twoja klatwa jest do kitu - ja i tak juz cierpie w zyciu...
                          (A moze jestes az tak niedobra, ze chcesz zebym cierpial wiecej?)

No dobra, zdejmuje z Ciebie ta klatwe. Z tymi klatwami to nic nie wiadomo.
                          Moze teraz juz isc do kosciola z czystym sumieniem. (A jak juz tam bedziesz, to
                          zmow jakos krotka modlitwe, za takiego jednego, ktory wlasnie teraz do Ciebie
                          pisze...)
                  • ja_nek Re: quickly to 15.10.03, 14:30
                    Gość portalu: jojo napisał(a):

> chuj kangurzy ktory australijczyka udaje na forach roznych

Człowieku idź najpierw naucz się kultury, a potem pisz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka