klotylda_w_papilotach 19.10.03, 19:31 Czy mogłabym prosić o odpowiedź? Od jakiegoś czasu czytam wasze wątki i panują na tym forum bardzo dziwne układy, koterie, kliki. Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc poczatkującej. Z życzliwością. Wasza Klotylda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slodki_pierdzioszek Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 19:36 powiem w skrócie: debibebi to messja a messja to nie debibebi; ja nie jestem jankiem i mario2, tylko messją i debibebi w trzech osobach :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 19:42 Przestań, pierdzioszku, mącić kolezance w głowie, wszyscy dokładnie wiedzą, że ja jestem jankiem i zucinskim, a messja jest white.falcon i jmx, kiedy nie jest zahedanem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
klotylda_w_papilotach Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 19:45 Wiele z tego zrozumiałam. To kim ja jestem? Messją, Słodkim (...) i kim jeszcze? No dobrze, ale teraz proszę na poważnie. Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 19:52 No dobrze, na poważnie to nie mam najminiejszego pojęcia, kim jest pierdzioszek, bo że nie jest sobą, to pewne. Ja jestem debi_bebi, co po rozwinięciu nicka znaczy ni mniej ni wiecej jak debilna dziewczynka, trzymam sztamę z Messją, co nie znaczy, ze nie poważam innych rozmówców zwłaszcza, kiedy mówią do rzeczy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 20:30 debi_bebi napisała: > No dobrze, na poważnie to nie mam najminiejszego pojęcia, kim jest > pierdzioszek, bo że nie jest sobą, to pewne. Ja jestem debi_bebi, co po > rozwinięciu nicka znaczy ni mniej ni wiecej jak debilna dziewczynka, trzymam > sztamę z Messją, co nie znaczy, ze nie poważam innych rozmówców zwłaszcza, > kiedy mówią do rzeczy :)) ja jestem messja, co dla niektorych jest synonimem do "zla kobieta" i "wcielenie diabla". kraza plotki, ze porywam dzieci. podobno juz wielokrotnie zjadlam malego jasia i malogosie, co nie jest dziwne, bo jak to w dobrej bajce, ciagle sie odradzaja:) dla odmiany, ja trzymam sztame z debi,calkowicie nie powazam janka i ciagle zmagam sie z namolnymi adoratorami. ostatnio takim jest zehedan:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:48 E tam, ostatnio vveksle za Tobą ganiają! Sama widziałam! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 20.10.03, 00:07 debi_bebi napisała: > E tam, ostatnio vveksle za Tobą ganiają! Sama widziałam! i to wsciekle, ale to od niedawna:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 20.10.03, 00:26 Znowu narozrabiałaś?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 20.10.03, 00:28 debi_bebi napisała: > Znowu narozrabiałaś?? > :)) jasne! tyle to i ja wiem, ze jestem "winna", tylko ofiare trudno zawsze rozpoznac bo za kazdym razem inaczej ubrana:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 20.10.03, 00:44 To trzeba uważniej obejrzeć ten weksel: kto go podpisał, na kogo wystawiony, i sprawa będzie jasna :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 20.10.03, 00:54 debi_bebi napisała: > To trzeba uważniej obejrzeć ten weksel: kto go podpisał, na kogo wystawiony, i > sprawa będzie jasna :) nie wazne kto, jesli nie bardzo mogl sklecic sensowne zdanie i oprocz obrazliwych epitetow tak naprawde nie mial nic do powiedzenia. a ty masz jakas hipoteze? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 20.10.03, 21:03 Na temat vveksla nie mam zadnej, ale za to na temat pierdzioszka mam jedną OGROMNIASTĄ!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 20.10.03, 23:39 debi_bebi napisała: > Na temat vveksla nie mam zadnej, ale za to na temat pierdzioszka mam jedną > OGROMNIASTĄ!! > :)) jaka?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? IP: *.protonet.pl 22.10.03, 20:02 po co ty znowu tyle klepac w klawisze? powiedz tekla jestem i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 22.10.03, 20:29 A zahedan co tak nagle wystrzelił jak Filip z konopii? To nie wiosna, panie zahedanie, jeszcze nie czas na kiełkowanie! :P Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 20:01 Ja jestem white.falcon, podejrzewana o bycie Jmx przez Zucinskiego, posądzana o "brak kręgosłupa moralnego" przez Profesoro (skąd wyciąga takie wnioski - nie wiem), a poza tym pisząca najczęściej to, co mi się żywnie spodoba bez oglądania się na konsekwencje.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
klotylda_w_papilotach Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 20:17 To pięknie. Odpowiedzi konkretniejsze są choc jeszcze nie do końca:) Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 20:35 Mnie oficjalnie nie ma, bo jestem White.falcon. Profesor Zucinski tak napisał a on się nie myli. Teraz go nie ma bo sprawdza wyniki testu IQ na TVN. Trzymamy kciuki! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 20:39 Ostatnio - patrz, Jmx, w poniższych wątkach, tak się przejął nami, że stwierdził... ;) Aha, zapomniałaś dodać, że piszemy do siebie i rozmawiamy ze sobą jako jedna osoba o dwóch obliczach. Niepojęte, ale jakoś tak mu wyszło. ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 21:53 A na TVN już po teście, właśnie się okazało, że mężczyźni są inteligentniejsi od kobiet... Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 22:04 Tak, ale wśrod publiczniości naj... okazała sie kobieta!!!! A potem Marek Borowski :)) Zresztą, nie odbierajmy męzczyznom i tu palmy pierwszeństwa, bo co im w końcu zostanie?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 22:04 Inteligencja nie przekłada się na zaradność życiową i wiedzę. Można być inteligentnym w.g. testu, ale nie dawać sobie rady w życiu. I na co to komu - wysokie IQ, jak nim się "nie najesz". ;) Pozdrv.:) P.S.: Ciekawa jestem, jak "wypadł" Zucinski. Nie widać było tam nikogo, kto twierdząc, że cieszy się z wyników, twierdził: "A, jeszcze zaznaczam, że Jmx - to White.Falcon." ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 22:30 Ja jestem kwasna_cytryna, ostatnio podejrzewana o podszywanie sie ..., ale nie wiem pod kogo, bo odpowiedz na moje pytanie nie padła :(( Z tego wniosek, że chyba jestem sobą ... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 22:44 Zazdroszczę Ci tego luksusu, Cytrynko.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 22:46 Sokółka, ja nie wiem, czy jest czego zazdrośćić, bo przecież najlepiej jest być nie sobą; wtedy przynajmniej pretensje rozkładają sie na parę wcieleń :))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 22:50 Jest czego, moim zdaniem. Ja wolę być odbierana jako Sokółka, a nie parę innych wcieleń, którymi nie jestem. Ponoszenie odpowiedzialności nie za swoje słowa może stać się męczące, jak ktoś wpadnie na pomysł to wytknąć. Zapanuje chaos i nie będzie wiadomo, kto i co i kiedy komu powiedział. ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 22:51 Sokółka, tak naprawdę to i teraz nie wiadomo, co kto komu powiedział i na jaki temat. Czasem wygląda na to, że kazdy każdemu wszystko powiedział :)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 22:53 Czyli sądzisz, że FR zaczyna wyglądać jak jeden z obrazów Hieronima Bosha? Interesujące.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:00 Dla mnie to jak "Wieża Babel" Bruegela starszego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:13 Albo obrazki Zenona Ociepki (malował w podobnym stylu). Sądzisz, że to już szaleństwo - to co tu panuje, czy coś gorszego, zaraźliwego? :) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:29 white.falcon napisała: > Albo obrazki Zenona Ociepki (malował w podobnym stylu). Sądzisz, że to już > szaleństwo - to co tu panuje, czy coś gorszego, zaraźliwego? :) > > Pozdrv.:) Masz wrażenie, ze już mamy epidemię ?? ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:48 Co najmniej. Mam ciut gorsze wrażenie, ale póki nie skrystalizuje się w pewnik, to wolę domysłów nie pomnażać.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:52 Ale w ten sposób nauka nie pojdzie do przodu :((( Jak pomnożysz, to więcej hipotez można będzie zbadać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 20.10.03, 00:00 Pójdzie, pójdzie.:) Czasem bezkolizyjność poruszania się bardziej sprzyja, niż kolizyjne poruszanie się. Obserwacja daje więcej, niż uczestnictwo. :) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 22:40 Ja jestem tutaj chyba najspokojniejszy i nie angażuję się w żadne konflikty :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 22:42 Fakt.:) Poświadczam białopiórkowo. ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 22:43 dodam jescze, że chyba ostatni sprawiedliwy na FR :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 22:46 Gratulacje.:) Ja szczęśliwie zostałam pozbawiona tego wątpliwego zaszczytu z powodu nie wchodzenia w koalicje i wyrażania zdania, niezgodnego z oczekiwaniami. Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 22:47 Gość portalu: facet napisał(a): > dodam jescze, że chyba ostatni sprawiedliwy na FR :) nie podbieraj stanowiska jankowi:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 22:49 napisałem "chyba" - czasami zdarza mi się mylić, ale bardzo rzadko :) p.s.: Ja_nku, sorki:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 22:51 Sprawiedliwi też są omylni. :) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 22:55 No przecież było napisane, że się mylę - ale tylko czasami, bez przesady :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 22:59 I to Ci się chwali, że umiesz się przyznać do pomyłek.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 23:01 No dobra, wystarczy z tymi pomyłkami - spowiedzi nie budziet :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:03 A co ja - ksiądz? Przecież wcale nie musisz.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 23:04 I nawet nie będę próbował - bo nie mam z czego :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:06 No pewno, sprawiedliwy się spowiada tylko przed zwierzchnictwem.;) A może coś wymyślisz do spowiadania się?;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:08 Sprawiedliwy nie ma immunitetu ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:11 Musiałby o niego najpierw wystąpić. Z obłoków to się nie bierze, ino ktoś musi mu go przyznać. ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 23:09 Bajek nie będę opowiadał, są tutaj zdolniejsi do tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:12 A to już tajemnicze brzmienie wypowiedzi. Rozwiń myśl, Facet.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 23:13 Ty mnie lepiej nie prowokuj do filozofowania - znowu z igły zrobisz widły :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:15 Ale może jestem ciekawa filozoficznych wywodów. ;) Nie mam nastroju na robienie z igły wideł - trzeba na taki nastrój trafić.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 23:16 nie będę tym razem skromny - chyba często mi się udawało trafić :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:19 Jak mi "kołki na głowie" ciosałeś, to miałam być przyjemna? A skromny to Ty nie jesteś, nie udawaj. Kto się chwali, że jest sprawiedliwym? :) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 23:24 Skromność polega na kajaniu się ? - to jakaś niespotykana filozofia, niech zgadnę, u Brzechwy ?:) p.s.: nie ciosałem, co najwyżej łopatologicznie je wbijałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:28 Tak mi się skojarzyło. Chyba "zajechałam" w swoich skojarzeniach zbyt daleko - do Św. Tomasza z Akwinu i Św. Franciszka.:) I jakie odnosisz wrażenie - udało Ci się mi coś z łebka wybić? Czy coś wbić?;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 23:32 cdn wkrótce - cierpliwość to zaleta :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:34 Ja cierpliwości mam w nadmiarze, ale czasem się wyczerpuje. :) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:35 P.S. Mam powiedzieć: "Miłych snów i dobranoc"? Bo mogę tego życzyć. ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 22:55 white.falcon napisała: > Sprawiedliwi też są omylni. :) > ale nie janek. on ma zawsze racje. sam o tym mowil:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 22:54 Gość portalu: facet napisał(a): > napisałem "chyba" - czasami zdarza mi się mylić, ale bardzo rzadko :) > > p.s.: Ja_nku, sorki:) to dobrze, ze przeprosiles. przynajmniej awantura z jankiem zazegnana:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 22:56 bo jestem też ugodowy i anielsko spokojny :) messja napisała: > Gość portalu: facet napisał(a): > > > napisałem "chyba" - czasami zdarza mi się mylić, ale bardzo rzadko :) > > > > p.s.: Ja_nku, sorki:) > > to dobrze, ze przeprosiles. przynajmniej awantura z jankiem zazegnana:))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 22:59 Gość portalu: facet napisał(a): > bo jestem też ugodowy i anielsko spokojny :) > ty przestan juz sie tak reklamowac bo znowu sie ktos w tobie zakocha:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 23:00 Ty, nie kracz :) messja napisała: > Gość portalu: facet napisał(a): > > > bo jestem też ugodowy i anielsko spokojny :) > > > > ty przestan juz sie tak reklamowac bo znowu sie ktos w tobie zakocha:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:01 Gość portalu: facet napisał(a): > Ty, nie kracz :) > dobra odwoluje. bo tez jestem ugodowa i anielsko spokojna:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 22:44 Sokółka, żeby zobaczyć, co Ty potwierdzasz musiałam się aż wylogować :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:30 A no właśnie.;)))) Widzisz to, co ja?;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:37 white.falcon napisała: > A no właśnie.;)))) Widzisz to, co ja?;) > > Pozdrv.:) Nie tylko widzę, ale i czytam :))) Chyba cholera się rozniosła po okolicy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:38 I nie tylko. :) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:39 Jeśli to czarna ospa, to ścisła kwarantanna ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:52 Na chorobach się nie znam, ale do Sądu z papierzyskami jako oskarżyciel mogę lecieć. Otrzaskanam. ;DDD Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:54 Trzeba nam jeszcze Sędziego i Adwokata - i komplet gotowy :))) Z powództwa cywilnego oskarżenie czy może z urzędu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 20.10.03, 00:02 Z cywilnego pójdzie "gładziej". Z urzędu - będzie "na wieki i do pogrzebania". Dobrze by było coś karnego dołożyć. ;DDD Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 20.10.03, 00:12 white.falcon napisała: > Z cywilnego pójdzie "gładziej". Z urzędu - będzie "na wieki i do pogrzebania". > Dobrze by było coś karnego dołożyć. ;DDD > > Pozdrv.:) To może recydywę dołożyc ???? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 20.10.03, 00:34 Nie wszystko naraz. "Karaś też ryba, ale sieci się nie wymknie". Coś trzeba mieć w zanadrzu.;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 22:52 Gość portalu: facet napisał(a): > Ja jestem tutaj chyba najspokojniejszy i nie angażuję się w żadne konflikty :) nie pamietasz juz jak sergiusz i jego wielbicielki chcieli cie grupowo zgwalcic?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 22:59 Nie lubię góralskiej muzyki :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:03 Gość portalu: facet napisał(a): > Nie lubię góralskiej muzyki :) co z tego jak z goralami w karczmie siedzisz:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 22:54 W takim razie jesteś "ni pies_ni wydra" ;PP Gość portalu: facet napisał(a): > Ja jestem tutaj chyba najspokojniejszy i nie angażuję się w żadne konflikty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 22:58 badasz moją cierpliwość słodka debi ?:) debi_bebi napisała: > W takim razie jesteś "ni pies_ni wydra" ;PP > > Gość portalu: facet napisał(a): > > > Ja jestem tutaj chyba najspokojniejszy i nie angażuję się w żadne > konflikty :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:05 Mam Cię!!!!!! :)) Gość portalu: facet napisał(a): > badasz moją cierpliwość słodka debi ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 23:06 To niby za co mnie złapałaś ?:) debi_bebi napisała: > Mam Cię!!!!!! > :)) > > Gość portalu: facet napisał(a): > > badasz moją cierpliwość słodka debi ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:08 Za słówko, ale za to jak!! Przyznaj się, specjalnie się podłożyłeś?! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 23:12 Spytałem sie jedynie, czy badasz, a nie, czy chcesz prowokacji, no nie słodziutka bebi ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:19 A jak tak, to badam, tylko jakoś dziwnie obiekt badany mi się co i rusz nie zgadza :))Co tam, zwalę to na błąd statystyczny. I nie bebi_ - tylko debi_ !! (hmmm, to mi daje do myślenia. Lapsus??? ) P.S. Czy to jest Twoje ulubione słowo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 23:22 Chyba pójdę spać, bo nic a nic nie rozumiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:29 Wystarczy poprosić, to Ci objaśnię, słodkości forumowa! :PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 23:34 No nie, chyba muszę sobie iść zrobić test IQ - wtedy może zrozumiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:44 Badasz moją cierpliwość, o słodki trzy w jednym?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frezja Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.03, 22:41 Ja jestem Frezja, ostatnio pani Frezja , kochanica oraz jędza. Więcej czytam jak piszę, a piszę wtedy gdy komuś dzieje się krzywda. Nie lubię chamstwa, wulgazyzmów i w takim przypadku zabieram głos. Witam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 22:46 Gość portalu: Frezja napisał(a): > Ja jestem Frezja, ostatnio pani Frezja , kochanica oraz jędza. > Więcej czytam jak piszę, a piszę wtedy gdy komuś dzieje się krzywda. > Nie lubię chamstwa, wulgazyzmów i w takim przypadku zabieram głos. > Witam serdecznie. oczywiscie jesli tym kims jest przez "przypadek" zahedan:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frezja Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.03, 22:43 Acha! zapomniałam powiedzieć , że z nikim nie "trzymam". Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 22:48 To nic nie szkodzi, bo ja trzymam za Panią kciuki jeśli chodzi o nabór do haremu Zahedana :) Gość portalu: Frezja napisał(a): > Acha! zapomniałam powiedzieć , że z nikim nie "trzymam". Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 22:49 debi_bebi napisała: > To nic nie szkodzi, bo ja trzymam za Panią kciuki jeśli chodzi o nabór do > haremu Zahedana :) rotfl:) > > > Gość portalu: Frezja napisał(a): > > Acha! zapomniałam powiedzieć , że z nikim nie "trzymam". > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 22:49 Debi, nie jesteś w temacie:))) Zahedan nie ma haremu, Zahedan ma dywan :)) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 22:57 Nic o tym nie wiedziałam! No to pogratulować mu nowego zakupu, chociaz ja bym na jego miejscu wolała szafę - na kochanki!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:00 debi_bebi napisała: > Nic o tym nie wiedziałam! No to pogratulować mu nowego zakupu, chociaz ja bym > na jego miejscu wolała szafę - na kochanki!! > :)) co racja, to racja. ale mysle, ze frezja nie taka gruba - za zaslonka tez sie zmiesci:))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 22:57 kwasna_cytryna napisała: > Debi, nie jesteś w temacie:))) Zahedan nie ma haremu, Zahedan ma dywan :)) jest w temacie. zahedan przeszedl na islam, zeby popelnic wielozenstwo, a frezja zawsze sie pcha bez kolejki:( Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:02 messja napisała: > jest w temacie. zahedan przeszedl na islam, zeby popelnic wielozenstwo, a > frezja zawsze sie pcha bez kolejki:( Coś takiego! Kiedy??? Ale numer. Chyba popłaczę się ze śmiechu. ;DDD Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:05 white.falcon napisała: > messja napisała: > > > jest w temacie. zahedan przeszedl na islam, zeby popelnic wielozenstwo, a > > frezja zawsze sie pcha bez kolejki:( > > Coś takiego! Kiedy??? Ale numer. Chyba popłaczę się ze śmiechu. ;DDD > > Pozdrv.:) juz nie pamietam na ktorym watku, ale chyba przedwczoraj. zapytaj debi, jak nie wierzysz:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:16 Ależ wierzę. Że też przegapiłam taką atrakcję.:( Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frezja Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.03, 19:43 ooooo widzę, że wczoraj moja osoba dostarczyła nudzącym, samotnym Paniom trochę rozrywki. Bardzo się z tego cieszę...życie jest takie poważne. Uzupełniam jednak wczorajszy wpis, ostatnio parę dni temu chwaliłam janka, podoba mi się słodki pierdzoszek, wexel........a nie będe dalej wypisywać, bo wszystkie posty mi się podobają tylko z nie wszystkimi się zgadzam. Ottt cała filozofia Życzę miłego wieczoru nudzącym się Paniom Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:03 messja napisała: > kwasna_cytryna napisała: > > > Debi, nie jesteś w temacie:))) Zahedan nie ma haremu, Zahedan ma dywan :)) > > jest w temacie. zahedan przeszedl na islam, zeby popelnic wielozenstwo, a > frezja zawsze sie pcha bez kolejki:( Jeśli przeszedł na islam, to tym bardziej obowiązkowo ma dywan, jak każdy prawowierny muzulmanin. Bo modły na dywanie się odprawia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 22:58 Zgadzam się, że coś dywanowego, ale prostował kiedyś, że ten dywan ma mniejsze rozmiary i jest kilimkiem.:) Co do haremu - nie wiem o żadnym haremie, ale nie jestem zainteresowana, jeśli sobie zakłada. Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:03 Fajno, że nie jestes zainteresowana w.f, to wydatnie zmniejsza liczbe kandydatek do miana Pierwszej Żony - za jednym zamachem aż o 2 mniej!! Super? Sa jeszcze jakies niechętne?? Przyjmuje zgłoszenia! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:05 debi_bebi napisała: > Fajno, że nie jestes zainteresowana w.f, to wydatnie zmniejsza liczbe > kandydatek do miana Pierwszej Żony - za jednym zamachem aż o 2 mniej!! Super? > Sa jeszcze jakies niechętne?? Przyjmuje zgłoszenia! > :)) Zależy, która jest już pierwszą żoną. Jak Ty, to się zastanowię, jeśli messja, odpada :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:08 kwasna_cytryna napisała: > debi_bebi napisała: > > > Fajno, że nie jestes zainteresowana w.f, to wydatnie zmniejsza liczbe > > kandydatek do miana Pierwszej Żony - za jednym zamachem aż o 2 mniej!! Sup > er? > > Sa jeszcze jakies niechętne?? Przyjmuje zgłoszenia! > > :)) > > > Zależy, która jest już pierwszą żoną. Jak Ty, to się zastanowię, jeśli messja, > odpada :PPP ale ty glupia jestes. przeciez chodzi o reke zahedan, a nie moja. ja z toba i tak nie chce sypiac, wiec sie nie martw:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:27 messja napisała: > > ale ty glupia jestes. przeciez chodzi o reke zahedan, a nie moja. ja z toba i > tak nie chce sypiac, wiec sie nie martw:) messja, co ty wiesz o wielożeństwie i roli pierwszej żony????? Chyba nic ... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:30 kwasna_cytryna napisała: > messja napisała: > > > > ale ty glupia jestes. przeciez chodzi o reke zahedan, a nie moja. ja z tob > a i > > tak nie chce sypiac, wiec sie nie martw:) > > messja, co ty wiesz o wielożeństwie i roli pierwszej żony????? Chyba nic ... pewno, ze nic. a po co mi ta wiedza, ja zona zehedan nie bylam nie jestem i nie bede:))) a tobie znowu "ignor" "przez przypadek" sie wylaczyl:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:36 messja napisała: > > pewno, ze nic. a po co mi ta wiedza, ja zona zehedan nie bylam nie jestem i nie > > bede:))) > > a tobie znowu "ignor" "przez przypadek" sie wylaczyl:PPP > > Ty się nie zarzekaj, że nie bedziesz. A i naucz się czegoś w tzw. międzyczasie, bo wiedzy nigdy za dużo, a przynajmniej będziesz wiedziała, z czym się to wiąże. Może nawet w narodowym teście inteligencji się to przyda :)) A co... przeszkadza Ci, że nie masz ignora ??? Przykro mi, nawet jak będziesz pieknie prosiła, to go nie włączę. Poczekam aż do twojego ślubu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:59 > Ty się nie zarzekaj, że nie bedziesz. moge sie zarzekac i bede, bo w przeciwienstwie do ciebie zahedanek nie jest w moim gusicie:PPPPPPPPPPP A i naucz się czegoś w tzw. > międzyczasie, bo wiedzy nigdy za dużo, a przynajmniej będziesz wiedziała, dziekuje za rade, ale w tej chwili bede sie uczyla rzeczy, ktore sa mi potrzebne w tej chwili. moze na starosc poczytam sobie rozne ciekawostki np. o tym z kim kwasna cytryna sypia i dlaczego:PPPPPPPPPPP z > czym się to wiąże. Może nawet w narodowym teście inteligencji się to przyda :)) z przyczyn ode mnie nie zaleznych narodowy test przeszedl mi kolo nosa, wiec nie mam sie czym podniecac:PPPPPPPPPP > A co... przeszkadza Ci, że nie masz ignora ??? nie tylko smieszy, ze tak ciagle zmieniasz co do niego zdanie. by the way, przypomnialo mi sie, ze kiedys na tym watku co dyskutowalas z maryjo2 na moj temat, to faktycznie bezczelnie klamalas, ze nie czytasz moich wypowiedzi, by zaraz potem je oceniac. nie moglas je znac na podstawie "cytatow z odpowiedzia" bo tam nikt moich wypowiedzi nie cytowal:PPPP to tak na marginesie tego jak twoj ignor dziala:PPPPPPPPPPP Przykro mi, nawet jak będziesz > pieknie prosiła, to go nie włączę. Poczekam aż do twojego ślubu :))) > z kim? zahedan ma juz i tak wiecje niz jedna zona, a moje prywatne zycie i tak nigdy nie bedzie twoja sprawa:PPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 20.10.03, 00:11 Wobec powyższego uprzejmie cię informuję, ze nie wiem, czy Zahedan jest w moim guście, bo na oczy go nie widziałam :)) Natomiast radzę juz teraz poczytać podręcznik dobrego wychowania, bo zdaje się akurat tego ci brakuje. Wiele przy okazji się nauczysz, jak oderwiesz się nieco od forum :)) A i pracy nie będziesz zaniedbywać :)) Może i w końcu o swojego faceta zadbasz, bo jakoś ostatnio więcej czasu poświęcasz nam, a nie jemu. Nie wiesz, jak działa ignor ??? Wejdź na "Moje forum" - tam u góry pod znaczkiem poczty - jest link, kliknij na niego, a tam otworzy ci się strona z ustawieniami. Znajdż na samym dole taki mały kwadracik i kliknij na niego .... ot i cała filozofia :))) Jak klikniesz jeszcze raz, to ignora juz nie bedzie :)) Poniatno ??? :)))) P.S. Dokóki ty bedziesz się interesowała życiem prywatnym innych i wyciagała je na forum, dopóty twoje prywatne życie będzie tak samo w "obrocie" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 20.10.03, 00:52 kwasna_cytryna napisała: > Wobec powyższego uprzejmie cię informuję, ze nie wiem, czy Zahedan jest w moim > guście, bo na oczy go nie widziałam :)) dziekuje za uprzejma informacje, ale nic nowego nie wnosi, bo wiekszosc wielbicielek go nie widziala, a przez to wcale nia sa mnie oddane:) zreszta zahedan na dobra sprawe tez mnie nie widzial, ale to mu nie przszkadzalo przez ponad miesiac dreptac mi po pietach:))))) > Natomiast radzę juz teraz poczytać podręcznik dobrego wychowania, bo zdaje się > akurat tego ci brakuje. poczekam, az ty pierwsza przeczytasz i bede brala z ciebie przyklad:PPPPPPPPP Wiele przy okazji się nauczysz, jak oderwiesz się nieco > > od forum :)) rozumiem, ze mowisz to na podstawie wlasnego doswiadczenia i doceniam szczerosc:PPPP A i pracy nie będziesz zaniedbywać :)) nie zaniedbuje. nie wiem skad ten pomysl, byc moze znowu wyciagasz wnioski na podstawie wlasnych doswiadczen. dam ci rade: nie warto zwalac na forum, jesli zaniedbujesz prace- to znaczy, ze masz nieciekawa prace, albo minelas sie z powolaniem:PPPP Może i w końcu o swojego > faceta zadbasz, bo jakoś ostatnio więcej czasu poświęcasz nam, a nie jemu. jakby nie patrzec jednak troche wiecej czasu jemu niz tobie. bo tobie tylko wtedy kiedy mnie zaczepiasz, a to na szczescie nie dzieje sie codziennie, troche juz ci wscieklizna przeszla. a jesli zlosliowsc wobec mojego zwiazku bierze sie stad, ze sama nikogo nie masz - to przykre, ale nie ma powodu, by mnie karac, za twoja zgorzknialosc i samotnosc. mimo to, wyrazy wspolczucia. moze kiedys i ty kogos znajdziesz. znasz to przyslowie:"kazda potwora znajdzie swojego amatora" oczywiscie nie mam tu na mysli twojego wygladu, bo przeciez cie nie widzialam. tylko to co i w jaki sposob piszesz:) > ) > Poniatno ??? :)))) obsluga ignora nigdy nie wydawal mi sie skomplikowana. wrecz przeciwnie. rowniez zachowanie ludzi, ktorzy klamia na jego temat dla celow demagogicznych, gdy tak naprawde mozna latwo zauwazyc, ze postepuja odwrotnie, wydaje mi sie glupie i prymitywne:P > > P.S. Dokóki ty bedziesz się interesowała życiem prywatnym innych i wyciagała je > > na forum, dopóty twoje prywatne życie będzie tak samo w "obrocie" :))) ty mnie nie strasz, bo jestes zalosna kiedy najpierw wyplakujesz sie w ramie adminowi, jak to nie mozesz przede mna sie schowac, by potem co jakis czas mnie zaczepiac i prowadzic jakis dzwiny szantaz. nie intersuje sie twoim zyciem prywatnym, nic na jego temat nie wiem. nie wiem czy ty sie interesujesz moim, ale na szczescie tez nic na ten temat nie wiesz. wiec jakby powiedzial apf:olewam ciebie i twoje grozby cieplym moczem:)))) dobranoc, moze przysni ci sie, ze masz wlasnego faceta i nie interesujesz sie cudzymi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 20.10.03, 07:25 messja napisała: > kwasna_cytryna napisała: > > > Wobec powyższego uprzejmie cię informuję, ze nie wiem, czy Zahedan jest w > moim > > guście, bo na oczy go nie widziałam :)) > > dziekuje za uprzejma informacje, ale nic nowego nie wnosi, bo wiekszosc > wielbicielek go nie widziala, a przez to wcale nia sa mnie oddane:) zreszta > zahedan na dobra sprawe tez mnie nie widzial, ale to mu nie przszkadzalo przez > ponad miesiac dreptac mi po pietach:))))) Widpcznie za krótko Ci deptał, bo strasznie się starasz, żeby to robil dalej ;))) > > > Natomiast radzę juz teraz poczytać podręcznik dobrego wychowania, bo zdaje > > się > > akurat tego ci brakuje. > > poczekam, az ty pierwsza przeczytasz i bede brala z ciebie przyklad:PPPPPPPPP > > Wiele przy okazji się nauczysz, jak oderwiesz się nieco > > > > od forum :)) > > rozumiem, ze mowisz to na podstawie wlasnego doswiadczenia i doceniam > szczerosc:PPPP Oczywiście, że na podstawie własnego doświadczenia, w koncu na świcie jest sporo dobrze wychowanych ludzi, takze na tym forum :))) Ale ty do nich nie nalezysz :(( > A i pracy nie będziesz zaniedbywać :)) > > nie zaniedbuje. nie wiem skad ten pomysl, byc moze znowu wyciagasz wnioski na > podstawie wlasnych doswiadczen. dam ci rade: nie warto zwalac na forum, jesli > zaniedbujesz prace- to znaczy, ze masz nieciekawa prace, albo minelas sie z > powolaniem:PPPP Ten pomysł z sąsiedniego watku :))) > Może i w końcu o swojego > > faceta zadbasz, bo jakoś ostatnio więcej czasu poświęcasz nam, a nie jemu. > > > jakby nie patrzec jednak troche wiecej czasu jemu niz tobie. bo tobie tylko > wtedy kiedy mnie zaczepiasz, a to na szczescie nie dzieje sie codziennie, > troche juz ci wscieklizna przeszla. a jesli zlosliowsc wobec mojego zwiazku > bierze sie stad, ze sama nikogo nie masz - to przykre, ale nie ma powodu, by > mnie karac, za twoja zgorzknialosc i samotnosc. > mimo to, wyrazy wspolczucia. moze kiedys i ty kogos znajdziesz. znasz to > przyslowie:"kazda potwora znajdzie swojego amatora" oczywiscie nie mam tu na > mysli twojego wygladu, bo przeciez cie nie widzialam. tylko to co i w jaki > sposob piszesz:) No widzisz masz taaaaką wyobraźnię, więc się już niczemu nie dziwię :PPPP > > > ) > > Poniatno ??? :)))) > > obsluga ignora nigdy nie wydawal mi sie skomplikowana. wrecz przeciwnie. > rowniez zachowanie ludzi, ktorzy klamia na jego temat dla celow demagogicznych, > > gdy tak naprawde mozna latwo zauwazyc, ze postepuja odwrotnie, wydaje mi sie > glupie i prymitywne:P > A gdzie to ja niby kłamię ??? > > > > P.S. Dokóki ty bedziesz się interesowała życiem prywatnym innych i wyciaga > ła > je > > > > na forum, dopóty twoje prywatne życie będzie tak samo w "obrocie" :))) > > ty mnie nie strasz, bo jestes zalosna kiedy najpierw wyplakujesz sie w ramie > adminowi, jak to nie mozesz przede mna sie schowac, by potem co jakis czas mnie > > zaczepiac i prowadzic jakis dzwiny szantaz. nie intersuje sie twoim zyciem > prywatnym, nic na jego temat nie wiem. nie wiem czy ty sie interesujesz moim, > ale na szczescie tez nic na ten temat nie wiesz. wiec jakby powiedzial > apf:olewam ciebie i twoje grozby cieplym moczem:)))) > dobranoc, moze przysni ci sie, ze masz wlasnego faceta i nie interesujesz sie > cudzymi:))) No wlasnie nic nie wiesz, a chcialas czytać z kim sypiam, teraz insynuujesz, że nie mam nikogo :P To po pierwsze sprzeczność sama w sobie, a po drugie wyraźne zainteresowanie moim życiem prywatnym ;PPP A gdzie ty widzisz jakakolwiek groźbe ??? Ech messja - co ty wiesz o groźbach ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 20.10.03, 10:45 > > Widpcznie za krótko Ci deptał, bo strasznie się starasz, żeby to robil > dalej ;))) widicznie zazdrosna jestes skoro takie wnioski ci przychodza do glowy. ale jesli tak, to prosze bardzo - wez go sobie:)))) > > Oczywiście, że na podstawie własnego doświadczenia, w koncu na świcie jest > sporo dobrze wychowanych ludzi, takze na tym forum :))) Ale ty do nich nie > nalezysz :(( troche bylabym malo rozasadna gdyby takie opinie wydawane przez ludzi, ktorzy zaczepiaja dla samej przyjmnosci wywolywania awantur na tym forum, robily na mnie duze wrazenie. dobry wychowany czlowiek, nie zaczepia zle wychowanego, wyzwajac go od "harpia" itp. raczej odwrotnie. ale co cie bede tlumaczyc. wiem, ze chamstwo w twoim wykonniu to "dobre wychwanie", bo to twoje chamstwo i z taka logika nie ma co walczyc:)))) > > Ten pomysł z sąsiedniego watku :))) jak juz musisz mnie podgladac na wszystkich watkach, to czytaj uwaznie, troche glupie jest wypisywanie zlosliwosci, ktore nie maja zadnego poparcia w rzeczywistosci. nie mowiac juz o stracie czasu:PPPP > > > No widzisz masz taaaaką wyobraźnię, więc się już niczemu nie dziwię :PPPP nic nie pisalam o moje wyobrazni, tylko o faktach. znowu nieuwaznie czytasz:PPPP > > A gdzie to ja niby kłamię ??? napisalam dwa posty wyzej gdzie, wroc i przeczytaj uwaznie.:PPPP > > > > > > > P.S. Dokóki ty bedziesz się interesowała życiem prywatnym innych i wy > ciaga > > ła > > je > > > > > > na forum, dopóty twoje prywatne życie będzie tak samo w "obrocie" :)) > ) > > > > ty mnie nie strasz, bo jestes zalosna kiedy najpierw wyplakujesz sie w ram > ie > > adminowi, jak to nie mozesz przede mna sie schowac, by potem co jakis czas > > mnie > > > > zaczepiac i prowadzic jakis dzwiny szantaz. nie intersuje sie twoim zyciem > > > prywatnym, nic na jego temat nie wiem. nie wiem czy ty sie interesujesz mo > im, > > ale na szczescie tez nic na ten temat nie wiesz. wiec jakby powiedzial > > apf:olewam ciebie i twoje grozby cieplym moczem:)))) > > dobranoc, moze przysni ci sie, ze masz wlasnego faceta i nie interesujesz > sie > > cudzymi:))) > > am, teraz insynuujesz, że > > nie mam nikogo :P nie insynuuje. zastanawiam sie skad sie taka zlosliwosc bierze. oczywiscie, ze szczesliwa i kochana kobieta moze nadal byc wredna zolza i pisac zlosliwe komentarze na temat realcji innych osob, kotre wogole jej nie zaczepiaja, ale.... nie wydaje mi sie:))))) To po pierwsze sprzeczność sama w sobie, zadna sprzecznosc. moge chetnie poczytac jakie glupoty wypisujesz na forum i nie robic dochodzenia jak wyglada twoje prywatne zycie i powstrzymywac sie od komnetarzy na ten temat. to bardzo rozne sprawy. jesli tego nie odrozniasz, to najwodoczniej forum juz ci sie pomylilo z zyciem prywatnym:) a po drugie wyraźne > zainteresowanie moim życiem prywatnym ;PPP > A gdzie ty widzisz jakakolwiek groźbe ??? tutaj: " P.S. Dokóki ty bedziesz się interesowała życiem prywatnym innych i wy > ciaga > > ła > > je > > > > > > na forum, dopóty twoje prywatne życie będzie tak samo w "obrocie" :))" Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 20.10.03, 11:36 messja napisała: > widicznie zazdrosna jestes skoro takie wnioski ci przychodza do glowy. ale > jesli tak, to prosze bardzo - wez go sobie:)))) Nie mam dokładnie żadnego powodu do zazdrości o Zahedana, w odróżnieniu od Ciebie :)) > > troche bylabym malo rozasadna gdyby takie opinie wydawane przez ludzi, ktorzy > zaczepiaja dla samej przyjmnosci wywolywania awantur na tym forum, robily na > mnie duze wrazenie. dobry wychowany czlowiek, nie zaczepia zle wychowanego, > wyzwajac go od "harpia" itp. raczej odwrotnie. ale co cie bede tlumaczyc. wiem, > > ze chamstwo w twoim wykonniu to "dobre wychwanie", bo to twoje chamstwo i z > taka logika nie ma co walczyc:)))) Oczywiście, messjo, moje dobre wychowanie nijak się ma do twojego. Za obrażliwe uznajesz uwagi typu "jesteś cyniczna" lub "jesteś jak Harpia". Natomiast twoje porównanie mnie do suki , a nastepnie potwierdzenie tego wprost - jest wyrazem wysokiej kultury osobistej. Prawda ?? > jak juz musisz mnie podgladac na wszystkich watkach, to czytaj uwaznie, troche > glupie jest wypisywanie zlosliwosci, ktore nie maja zadnego poparcia w > rzeczywistosci. nie mowiac juz o stracie czasu:PPPP messjo, znasz takie powiedzenie: "jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie"?? Nie możesz się sama powstrzymać od komentowania. Nie licz na to, że nie skomentuję twoich wypowiedzi, jeśli tylko będę miała na to ochote :)) > nic nie pisalam o moje wyobrazni, tylko o faktach. znowu nieuwaznie czytasz:PPP > P Ne musisz nawet pisać o swojej wyobraźni, widać ja na kazdym kroku ;))) > > > > A gdzie to ja niby kłamię ??? > > napisalam dwa posty wyzej gdzie, wroc i przeczytaj uwaznie.:PPPP > > messjo, najpierw moze dowiedz się, co to jest kłamstwo, a potem je komus zarzucaj ;)) > nie insynuuje. zastanawiam sie skad sie taka zlosliwosc bierze. oczywiscie, ze szczesliwa i kochana kobieta moze nadal byc wredna zolza i pisac zlosliwe > komentarze na temat realcji innych osob, kotre wogole jej nie zaczepiaja, > ale.... nie wydaje mi sie:))))) > Brawo, messjo, sama o sobie nareszcie prawdę powiedziałaś :)))) > To po pierwsze sprzeczność sama w sobie, > > zadna sprzecznosc. > moge chetnie poczytac jakie glupoty wypisujesz na forum i nie robic dochodzenia jak wyglada twoje prywatne zycie i powstrzymywac sie od komnetarzy na ten temat. to bardzo rozne sprawy. jesli tego nie odrozniasz, to najwodoczniej forum juz ci sie pomylilo z zyciem prywatnym:) > > a po drugie wyraźne zainteresowanie moim życiem prywatnym ;PPP > > A gdzie ty widzisz jakakolwiek groźbe ??? > > tutaj: " > > > P.S. Dokóki ty bedziesz się interesowała życiem prywatnym innych i wy ciagała je na forum, dopóty twoje prywatne życie będzie tak samo w "obrocie > " :))" Ciekawe, chyba nad znaczeniem słowa groźba też musisz się zastanowić, bo zdecydowanie nie rozumiesz jego znaczenia :))) A może powiesz kto tu komu grozi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 20.10.03, 15:36 kwasna_cytryna napisała: > Nie mam dokładnie żadnego powodu do zazdrości o Zahedana, w odróżnieniu od > Ciebie :)) > > a jaki niby ja mam powod byc zazdrosna o ciebie? przeciez on za toba nie chodzi na kazdym kroku, a ja w przeciwienstwie do ciebie nie przyczepiam sie do nikogo z powodu zahedanka:PPPPP > Oczywiście, messjo, moje dobre wychowanie nijak się ma do twojego. Za obrażliwe > > uznajesz uwagi typu "jesteś cyniczna" lub "jesteś jak Harpia". oczywiscie, ze tak. tym bardziej, gdy sa niczym nie uzasadnione poza czysta zlosliwoscia:) Natomiast twoje > > porównanie mnie do suki , a nastepnie potwierdzenie tego wprost - jest wyrazem > > wysokiej kultury osobistej. nie prawda. porownalam twoje lazenie za mna do lazenia bezdomnego psa, nie dlatego by pokazac kulture osbista, ale by ci uswiadomic co sadze o twoim zachowaniu. nie bylam wtedy uprzejma i nie udawalam, ze bylam. ale to bylo kilka miesiecy temu. po tym wydarzeniu skarzylas sie, ze ja powoduje awantury i szukalas pomocu u admina w "ucieczce" przede mna. to jednak nie powstrzymuje cie od dalszych zaczepek i chamskich uwag na moj temat. na koniec jeszcze masz czelnosc doradzac mi podrecznik dobrego wychowania. nie wiem tylko czy to tylko tupet przez ciebie przemawia, czy naprawde jestes tak glupia, by brac na powaznie to co mowisz o sobie:))))) > messjo, znasz takie powiedzenie: "jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie"?? znam, tylko, ze ma sie nijak do twojego zachowania. ja za toba nie laze jak kot z pecherzem i nie wygaduje glupot, ze zaniedbujesz swoja prace, czy faceta. amen. jesli chcesz sie z kim porownywac, to mozesz: z pierdzioszkiem albo zahedanem. jestes rownie agresywna i niereformowalana jak oni. nie wazne dla ciebie jaki ma sens co wypisujesz - wszystko byle dociac, wsadzic szpile, sprowokowac do klotni. nie widze w tym zadnego sensu i nadal cie nie rozumiem. tak nigdy nie zrozumialam po co ci bylo wtracac sie w sympatyczna rozmowe miedzy mna a meduza i mnie prowokowac glupimi uwagami na moj temat? po co ci to? nie masz przyjaciol, znajomych z ktorymi moglabys sympatycznie i milo porozmawiac? to przykre. ale to nie moja wina. dlatego sadze, ze twoje zachowanie jest poprostu nikomu do niczego nie potrzebne. Nie możesz > się sama powstrzymać od komentowania. Nie licz na to, że nie skomentuję twoich > wypowiedzi, jeśli tylko będę miała na to ochote :)) nigdy nie twierdzilam, ze na cos licze jesli chodzi o ciebie, tak jak nigdy nie komentowalam twoich osobistych spraw, jesli mnie nie zaczepialas. poprostu nie obchodzisz mnie az tak bardzo jak ja ciebie. i tyle:) > > > Ne musisz nawet pisać o swojej wyobraźni, widać ja na kazdym kroku ;))) ciesze sie, ze twoja wyobraznia dostarcza ci pozywki na moj temat. napewno zycie twoje byloby nudne i puste, gdybys na moj temat nie mogla czegos sobie wyobrazic:) chociaz troche mi ciebie zal, ze az tak bardzo jestem ci potrzebna:PPPP > > > > > > > A gdzie to ja niby kłamię ??? > > > > napisalam dwa posty wyzej gdzie, wroc i przeczytaj uwaznie.:PPPP > > > > messjo, najpierw moze dowiedz się, co to jest kłamstwo, a potem je komus > zarzucaj ;)) wiem co to jest klamstwo i tobie slusznie je zarzucilam. nie bede sie powtarzac dlatczego, bo juz mowilam kilka razy o tym:) > > > Brawo, messjo, sama o sobie nareszcie prawdę powiedziałaś :)))) nie. wrecz przeciwnie. mowilam wlasnie o tobie. czytaj uwaznie. > > > tutaj: " > > > > > > P.S. Dokóki ty bedziesz się interesowała życiem prywatnym innych i wy > ciagała je na forum, dopóty twoje prywatne życie będzie tak samo w "obrocie > > " :))" > > Ciekawe, chyba nad znaczeniem słowa groźba też musisz się zastanowić, bo > zdecydowanie nie rozumiesz jego znaczenia :))) A może powiesz kto tu komu grozi > > ?? nie musze sie zastanowic. dokladnie znam znaczenie tego slowa i w dobrym konteksie je uzylam. to byls twoja wypowiedz, wiec chyba nie ja tobie. a moze to nie ty napisalas?:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP > Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 20.10.03, 16:31 messja napisała: > a jaki niby ja mam powod byc zazdrosna o ciebie? przeciez on za toba nie chodzi na kazdym kroku, a ja w przeciwienstwie do ciebie nie przyczepiam sie do nikogo z powodu zahedanka:PPPPP Nie o mnie, messjo, a o Zahedana :))) > > Oczywiście, messjo, moje dobre wychowanie nijak się ma do twojego. Za > obrażliwe uznajesz uwagi typu "jesteś cyniczna" lub "jesteś jak Harpia". > oczywiscie, ze tak. tym bardziej, gdy sa niczym nie uzasadnione poza czysta > zlosliwoscia:) Czyli wybór mam taki : albo milczeć, albo ci przytakiwać. Nie wolno mi wyrażać opinii ? Ale tobie, jak rozumiem, wolno i to na kazdy temat i w stosunku do każdej osoby ??? > > Natomiast twoje porównanie mnie do suki , a nastepnie potwierdzenie tego wprost - jest wyrazem wysokiej kultury osobistej. > > nie prawda. porownalam twoje lazenie za mna do lazenia bezdomnego psa, nie > dlatego by pokazac kulture osbista, ale by ci uswiadomic co sadze o twoim > zachowaniu. nie bylam wtedy uprzejma i nie udawalam, ze bylam. ale to bylo > kilka miesiecy temu. po tym wydarzeniu skarzylas sie, ze ja powoduje awantury i szukalas pomocu u admina w "ucieczce" przede mna. to jednak nie powstrzymuje > cie od dalszych zaczepek i chamskich uwag na moj temat. na koniec jeszcze masz czelnosc doradzac mi podrecznik dobrego wychowania. nie wiem tylko czy to tylko tupet przez ciebie przemawia, czy naprawde jestes tak glupia, by brac na > powaznie to co mowisz o sobie:))))) mssjo, poszukaj swojej wypowiedzi i jednej i drugiej ... choć drugiej możesz nie znależć, bo poprosiłaś admina o zlikwidowanie wątku :))) > > messjo, znasz takie powiedzenie: "jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie"?? > > znam, tylko, ze ma sie nijak do twojego zachowania. ja za toba nie laze jak kot z pecherzem i nie wygaduje glupot, ze zaniedbujesz swoja prace, czy faceta. > amen. jesli chcesz sie z kim porownywac, to mozesz: z pierdzioszkiem albo > zahedanem. jestes rownie agresywna i niereformowalana jak oni. nie wazne dla > ciebie jaki ma sens co wypisujesz - wszystko byle dociac, wsadzic szpile, > sprowokowac do klotni. nie widze w tym zadnego sensu i nadal cie nie rozumiem. > tak nigdy nie zrozumialam po co ci bylo wtracac sie w sympatyczna rozmowe > miedzy mna a meduza i mnie prowokowac glupimi uwagami na moj temat? po co ci > to? nie masz przyjaciol, znajomych z ktorymi moglabys sympatycznie i milo > porozmawiac? to przykre. ale to nie moja wina. dlatego sadze, ze twoje > zachowanie jest poprostu nikomu do niczego nie potrzebne. messjo, a co boli takie łażenie za kimś ??? No sama widzisz... Nie trzeba było się wtrącać do cudzych rozmów :))) > Nie możesz się sama powstrzymać od komentowania. Nie licz na to, że nie skomentuję twoich wypowiedzi, jeśli tylko będę miała na to ochote :)) > > nigdy nie twierdzilam, ze na cos licze jesli chodzi o ciebie, tak jak nigdy nie komentowalam twoich osobistych spraw, jesli mnie nie zaczepialas. poprostu nie obchodzisz mnie az tak bardzo jak ja ciebie. i tyle:) messjo,ty jako osoba w gruncie rzeczy nie obchodzisz mnie wcale :)) Natomiast obchodzi mnie to, co wyczyniasz na tym forum i to mi się nie podoba. I zamierzam nadal dawać temu wyraz. Ale ponieważ nie trafiają do ciebie żadne inne argumenty, więc doszłam do wniosku, że bedę cię traktować tak, jak ty traktujesz innych. Może jest to jedyny sposób, żebyś cokolwiek zrozumiała. Może po prostu ty inaczej nie potrafisz. > > > > Ne musisz nawet pisać o swojej wyobraźni, widać ja na kazdym kroku ;))) > > ciesze sie, ze twoja wyobraznia dostarcza ci pozywki na moj temat. napewno > zycie twoje byloby nudne i puste, gdybys na moj temat nie mogla czegos sobie > wyobrazic:) chociaz troche mi ciebie zal, ze az tak bardzo jestem ci > potrzebna:PPPP Problem w tym, ze tu chyba mało komu jesteś potrzebna ... > > > > A gdzie to ja niby kłamię ??? > > > napisalam dwa posty wyzej gdzie, wroc i przeczytaj uwaznie.:PPPP > > messjo, najpierw moze dowiedz się, co to jest kłamstwo, a potem je komus > > zarzucaj ;)) > > wiem co to jest klamstwo i tobie slusznie je zarzucilam. nie bede sie powtarzac dlatczego, bo juz mowilam kilka razy o tym:) messjo, toż wydawało mi sie, że ci jasno i precyzyjnie wytłumaczyłam, jak używa się ignora. Jeden klik i nie ma twoich watków i twoich wypowiedzi; drugi klik - i są. Czy coś nadal jest tu niejasne ?? Tak zresztą można się długo bawić ;PP Wiec gdzie jest to moje kłamstwo ?? > nie musze sie zastanowic. dokladnie znam znaczenie tego slowa i w dobrym > konteksie je uzylam. to byls twoja wypowiedz, wiec chyba nie ja tobie. a moze to nie ty napisalas?:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP messjo, od kiedy zwykła przyczynowo-skutkowa konstatacja faktu jest grożbą? Chyba ci sie coś pomylilo... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 20.10.03, 20:03 no to sobie Panie porozmawiały od serca ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 20.10.03, 20:10 > > Nie o mnie, messjo, a o Zahedana :))) jesli mowisz powaznie to jestes glupsza niz przypuszczalam. jesli tylko zlosliwa, to malo dowcipna:PPPP ale probuj dalej, moze kiedys mnie znowu rozsmieszysz, tak jak z tym "ignorem", ktory podobno uzylas:PPPPPPPPPPPP > > > Czyli wybór mam taki : albo milczeć, albo ci przytakiwać. Nie wolno mi wyrażać > opinii ? skoro tak sadzisz nie bede z toba sie klocic. w kazdym razie ani nic takiego nie napisalam, ani nie sugerowalam. od prowokacji i obrazania, do rozmowy i szukania wspolnych rozwiazan daleka droga. kiedys powiedzialas, ze masz zal, ze zarzucialam ci "niekometencje". mimo iz nic takiego nie mialo miejsca, wyjasnilam wtedy bez osbistych wycieczek i obrazliwych sformulowan te kwestje, an wypadek gdyby faktycznie bylo koscia niezgody dla ciebie. mimo to nie zaprzestalas dalszych zaczepek i prowokacji w bardzo mialkim i chamskim stylu. poniewaz oprocz twoich wlasnych problemow, nie widze racjonalnych powodow dla takich zachowan, mysle, ze wclae nie chodzi o roznice w definowaniu :wyrazania opinii". jak juz podkreslalam nie wiem o co naprawde ci chodzi. przypuszczam, ze jak wiekszosci tutejszych oszolomow - o nic. poprostu lubisz mnie zaczepiac i sie awanturowac. dostrzegam to, ale nie bardzo widze w tym sens. dlatego nie zamierzam kontunowac tej wymiany "zdan", a jesli chodzi o ciebie to tylko zlosliwosci. > messjo, a co boli takie łażenie za kimś ??? No sama widzisz... Nie trzeba było > się wtrącać do cudzych rozmów :))) a kokretnie? masz jakas swoja rozmowe na mysli, w ktorej ja bym przeszkodzila, wyglaszajac bardzo negatywne i niczym nieusprawiedliwione opinie na twoj temat? watpie:) > > ) Natomiast > obchodzi mnie to, co wyczyniasz na tym forum i to mi się nie podoba. I > zamierzam nadal dawać temu wyraz. Ale ponieważ nie trafiają do ciebie żadne > inne argumenty, więc doszłam do wniosku, że bedę cię traktować tak, jak ty > traktujesz innych. Może jest to jedyny sposób, żebyś cokolwiek zrozumiała. > Może po prostu ty inaczej nie potrafisz. widze,ze spostrzegasz mnie tak jak ci wygodnie. bo ani zehedana nie prowokuje do glupich zaczepek i szastania wyzwiskami, ani ciebie. po raz kolejny zaczepilas mnie ty, a nie ja ciebie, po raz kolejny jestes niekonsekwentna, zlosliwa i wmawiasz mi rzeczy, ktore nijak maja sie do rzeczywistosci. smutna jestes i tyle:) > > > > > > Ne musisz nawet pisać o swojej wyobraźni, widać ja na kazdym kroku ; > ))) > > > > ciesze sie, ze twoja wyobraznia dostarcza ci pozywki na moj temat. napewno > > Problem w tym, ze tu chyba mało komu jesteś potrzebna ... udowodnij: zajmij sie soba dla odmiany:PPPPPPPPPPPP > > > i są. Czy coś nadal jest tu niejasne ?? wszystko jasne, wlasnie wyjasnilam, ze klamalas na ten temat, twierdzac jednoczesnie, ze nie czytasz moich wypowiedzi i zarazem je oceniajac:PPPPPPPPPPP jedyne wyjasnienie (cytowanie) w tamtym wypadku nie mialo miejsca. i tyle. ne mam powodow komus miec za zle uzywanie ignora, cz tez nie, ale smieszy mnie, gdy ktos tak latwo jak ty daje sie przylapac na gadaniu bzdur:PPPP > messjo, od kiedy zwykła przyczynowo-skutkowa konstatacja faktu jest grożbą? > Chyba ci sie coś pomylilo... > od kiedy wypowiadasz zlosliwosci na temat mojego zycia osobistego i grozisz, ze bedziesz to robic nadal:PPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 20.10.03, 21:31 Podsumowując rozmowę : 1. kiedy messja komentuje cudze wypowiedzi - to jest dobrze, kiedy komentuje się wypowiedzi messji - to jest niedobrze 2. kiedy messja robi osobiste wycieczki w stosunku do innych osób - to jest dobrze, kiedy osobiste wycieczki są do niej kierowane - to jest niedobrze 3. kiedy messja cudze sprawy osobiste wyciaga na forum - to jest dobrze, kiedy jej osobiste sprawy są wyciągane - to jest niedobrze 4. kiedy messja wyzywa ludzi - to jest dobrze, kiedy messja jest wyzywana - to jest niedobrze 5. kiedy messja biegnie do administratora - to jest dobrze, kiedy inni to robią - to jest niedobrze 6. kiedy messja wtrąca sie do cudzej rozmowy - to jest dobrze, kiedy inni wtrącają się do rozmowy messji - to jest niedobrze itp. itd. No i najśmieszniejsze chyba : kiedy messja coś mówi to jest dobrze, jak się jej przytakuje ..... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 21.10.03, 01:18 Cytryno, to się nazywa trafić w sedno:) Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
messja czyzby?:PPPPPPPPP 21.10.03, 01:34 ja_nek napisał: > Cytryno, to się nazywa trafić w sedno:) > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=8541021&a=8551616 Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:31 Pierwsza Żona, to taka harem-mama :)) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:10 Pierwszą nie wiadomo jeszcze, kto będzie, ja bym nie bardzo chciała, bo mam wstręt do stanowisk na świeczniku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 23:09 debi_bebi napisała: > Fajno, że nie jestes zainteresowana w.f, to wydatnie zmniejsza liczbe > kandydatek do miana Pierwszej Żony - za jednym zamachem aż o 2 mniej!! Super? > Sa jeszcze jakies niechętne?? Przyjmuje zgłoszenia! > :)) Zraziły mnie wulgaryzmy, które wypowiada publicznie. I ton z treścią jego wypowiedzi. Przestałam czytać, więc coś mi mogło umknąć. Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 19.10.03, 22:51 Gość portalu: Frezja napisał(a): > Acha! zapomniałam powiedzieć , że z nikim nie "trzymam". dziwne, ale kiedy ktos nieodparcie musi nadmienic, ze ma dobre intencje, jest obiektywny, albo z nikim nie trzyma, to zaczynam sie zastanawiac, do czego tak naprawde wsytydzi sie przyznac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 20.10.03, 00:01 A ja jestem facetem Debi choć Ona się do mnie nie przyznała:((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 20.10.03, 00:03 Nie przyznać sie do Ciebie??? To bym sie musiała nie Debi, tylko Oślica nazywać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 20.10.03, 00:06 Kiedy ślub? Mam ochotę przyjść na jakiś z dużą wiązanką kwiatów i cieszyć się, że komuś się udało.:))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 20.10.03, 00:13 W.f, nie tak prędko!! Toż to nader poważna decyzja jest! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 20.10.03, 00:36 debi_bebi napisała: > W.f, nie tak prędko!! Toż to nader poważna decyzja jest! > :)) Poczekam. Jestem cierpliwa, jak stwierdził Facet.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 20.10.03, 00:41 No tak, ale ja się za mąż nie wybieram :)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 20.10.03, 00:44 Przecież nie namawiam, ale na jakiś ślub bym poszła. Ostatnio od kilku lat pałętam się po pogrzebach i mam dość. Chcę zobaczyć coś radosnego poprostu i się cieszyć, że ktoś jest szczęśliwy.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
reicch Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 20.10.03, 00:14 facet kocha facetów wexel = cali . Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 20.10.03, 00:17 A to co ma znaczyć??? Znowu jakas zagadka?? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: do Klotyldy 20.10.03, 01:47 Klotylda, dziewczyno, wybrałaś oryginalny nick:) Od razu mi się kojarzy Orzeszkowa:))) Witaj na FR, w bardzo specyficznym miejscu, gdzie dostrzec można i sprawy ważne i miałkie, a ludzie są - jak to w życiu. Nasze forum ma - jak nazwa mówi - traktować o uczuciach. A że szczęśliwi o tym nie piszą, więc częściej pisze się tu o smutkach i problemach:) Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
jmx To skandal! 20.10.03, 02:21 Nie było mnie chwilę i tak sie wątek rozrósł!! Byłby ktoś miły i mi go streścił...? ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: To skandal! 20.10.03, 11:54 Jmx, nic Cie nie ominęło: zawsze to samo:))) Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Do Jmx i Janka :) 20.10.03, 18:00 Janek, nie masz racji, nie do końca tak samo. Chyba nie czytałeś wszystkiego. Potem powiesz jeszcze, że nie byłeś doinformowany. ;) Jmx, najlepiej poczytaj sama. Niektóre rzeczy są ciekawe i zabawne. Najnudniej wypadłam ja, ale ja jestem nudna z reguły. Ajaj, Zucinski za to spostrzeżenie nam/mi/Tobie łebek/łebki ukręci z radosna satysfakcją za takie stwierdzenie. Swoją drogą, skoro Ty to ja, to mamy... sklerozę i nie pamiętamy, co piszemy??? ;))) Pozdrv.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Do Jmx i Janka :) 20.10.03, 23:49 No to chyba rzeczywiście - to co zwykle ;-DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
klotylda_w_papilotach Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 20.10.03, 19:51 No pięknie, pięknie. Ależ się to rozrosło:) Powiedziałąbym: wejście smoka. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? 20.10.03, 21:54 Klotyldo, raczej wyszedł przegląd osób (nie wszystkich) najczęściej piszących wieczorami na FR - tzw. II zmiana FR, bo I-sza pisze w dzień.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Przepraszam, kto jest kim na Romantice? IP: *.protonet.pl 22.10.03, 20:40 ja byc zahedan....:-/ Odpowiedz Link Zgłoś