Gość: Alienek IP: *.centertel.pl 22.11.08, 16:01 O zakres obowiazkow stangreta. Wiem, ze stangret ma kierowac koniem, zeby kon wjezdzal tam, gdzie chce ksiezniczka. Czy cos ponadto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginger43 Sprawiasz wrażenie 22.11.08, 16:32 niedopieszczonego :) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alienek To nie tak :) IP: *.centertel.pl 22.11.08, 17:17 Ja pieszczot nie chce, ja bym chcial piescic :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: To nie tak :) 22.11.08, 18:14 A to mi się nawet podoba :PPP ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alienek :) IP: *.centertel.pl 22.11.08, 18:34 Nawet u zatwardzialego romantyka (z akcentem na "ma" - tak jak ten kanal w TV) odzywa sie czasem Maslow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nielogiczna Re: :) IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.08, 00:34 No właśnie zatwardziały r. bardzo chce, ale mu nie wychodzi... Maslow kojarzy mi sie jednak z realizacją ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alienek Re: :) IP: *.centertel.pl 23.11.08, 08:23 Czy w tej kwestii przetestowalas Twojego mezczyzne, ktory Ciebie nie testuje? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nielogiczna Re: :) IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.08, 14:29 To nie test to miłość... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: Pytanie do ksiezniczek 23.11.08, 09:47 Nie znam obowiązków stangreta ale ta praca kojarzy mi się z dyspozycyjnością, cierpliwością, no i z dobrą topografią terenu chyba:) Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Pytanie do ksiezniczek 16.03.24, 09:49 Teraz to ostatnie nieaktualne, wystarczy GPS Odpowiedz Link Zgłoś