zuzka111 21.11.03, 21:27 jak stary jest świat on jej nie kocha a ona go tak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arieska Re: wszystko to stare 21.11.03, 21:32 Samo zycie,niestety.Chyba nie znam osoby,ktora by nie miala zlamanego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: wszystko to stare 21.11.03, 23:03 Bo nowe to jest nie wszystkim znane stare:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: wszystko to stare 22.11.03, 00:48 Jedyna pociecha w tym, że wszystko kiedyś mija.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: wszystko to stare IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.03, 16:14 nawet najdłuższa żmija :-) Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Zaraz tam stare... 23.11.03, 23:38 Ja tam zuzka111 uwazam, ze nie masz racji piszac, ze: "jak stary jest świat on jej nie kocha a ona go tak" Po uwaznym przestudiowaniu Twojego wpisu, rozpatrzeniu wszystkich alternatyw i zwiazkow przyczynowych doszedlem do wniosku, ze nalezy Cie zamknac w wariatkowie... Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Tak tajemniczo piszesz... 24.11.03, 06:22 ...ze mnie normalnie ciarki przechodza. Tak wlasciwie to o co Ci Zuzka chodzi? Gosciu Cie nie kocha, a Ty go tak!? A olal go... Najwidoczniej nie byl Ci pisany. Wierz w swoje przeznaczenie, lut szczescia, gwiazde (czy to cam chcesz). Znajdzie sie inny. Tylko juz nie placz... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Tak tajemniczo piszesz... 24.11.03, 09:45 quickly napisał: > A olal go... Najwidoczniej nie byl Ci pisany. Wierz w swoje przeznaczenie, lut > szczescia, gwiazde (czy to cam chcesz). Znajdzie sie inny. Tylko juz nie > placz... :)))) > Podobne do mojego podejscie do sprawy-zaluje zdziebko,ze klikam nie w tych godzinach co pan quickly.Pozdrawiam:) > Odpowiedz Link Zgłoś
bradka Re: wszystko to stare 24.11.03, 10:01 quickly, najpierw piszesz ze autorka powinna byc zamknieta w wariatkowie, a potem "nie placz?" Patrzac na twoje wpisy - do wariatkowa nadajesz sie Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: wszystko to stare 24.11.03, 23:45 bradka, jak jeszcze troche popisze i poczytam na Romantice, to ja sam sie zglosze do wariatkowa... Wyobraz sobie, jaka tam jest cisza i spokoj. Sciany takie mieciutkie, a sliczna pani pielegniarka (w twoim wypadku, wysoki, przystojny, dobrze zbudowany, usmiechniety brunet) robi Ci masaz ciala. Do okola piekny ogrod, przechadzamy sie po alejkach, a pod nogami szeleszcza nam zloto-czerwone liscie... Bradka, promyczku, bedziesz normalnie wariatka, jak nie pojdziemy razem do wariatkowa! Odpowiedz Link Zgłoś
bradka Re: wszystko to stare 24.11.03, 23:53 jesteś widzę w dobrym humorze dzisiaj.I spodziewasz się że po Twoim zachowaniu wszyscy też poweseleją pod Twoje dyktando??? Jakaś przerażająca niestabilność emocjonalna od Ciebie bije.Z jednego ekstremum do drugiego. Jest coś w Tobie niepokojącego quickly... Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: wszystko to stare 25.11.03, 00:06 Ladnie to ujelas "niesabilnosc emocjonalna"... Tak, chyba cos w tym jest. I dodalas: "Jest coś w Tobie niepokojącego quickly..." Ty mnie nie strasz bradka! Tak nie mozna... Odpowiedz Link Zgłoś
bradka Re: wszystko to stare 25.11.03, 00:22 quickly napisał: >> Ty mnie nie strasz bradka! Tak nie mozna... quickly,nic dziwnego że kobieta uciekła od Ciebie gdzie pieprz rośnie... Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: wszystko to stare 25.11.03, 00:31 Masz racje bradka, ona uciekla tam gdzie rosnie pieprz. Wiesz jak latwo rosnie pieprz? Zeby urosl pieprz, trzeba najpierw wsadzic pieprz do ziemi... A co ja Ci bede bradka pieprzyl... A co Ty jestes w takim podlym humorze dzisiaj? Ja to co innego. Stres, praca, ogrod... A ty promyczku? Co moze byc powodem Twojego stresu? Odpowiedz Link Zgłoś
bradka Re: wszystko to stare 25.11.03, 00:36 quickly napisał: > > A co Ty jestes w takim podlym humorze dzisiaj? > Ja to co innego. Stres, praca, ogrod... A ty promyczku? Co moze byc powodem > Twojego stresu? Nie będzie mnie byle kto nazywał promyczkiem.To jest zarezerwowane dla kogo innego. nie robie nic w wyniku humorków tak jak Ty. Moja opinia co do Ciebie sie nie zmienia w zależności od nastroju. Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: wszystko to stare 25.11.03, 00:40 Aaaaa, to jest zarezerwowane dla kogo innego, nazywanie Cie "promyczkiem", promyczku Ty moj kochany! I co? Flirtujemy sobie po cichu na forum? Ladnie to tak bradka... A jak sie Twoj facio o tym dowie? Odpowiedz Link Zgłoś
bradka Re: wszystko to stare 25.11.03, 00:45 quickly napisał: >> > I co? Flirtujemy sobie po cichu na forum? Ladnie to tak bradka... > A jak sie Twoj facio o tym dowie? z Toba???Nie pochlebiaj sobie nieopanowany mięczaku, podatny na nastroje. Jesteś moim antytypem co do prawdziwego meżczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: wszystko to stare 25.11.03, 00:54 "...z Toba???Nie pochlebiaj sobie nieopanowany mięczaku, podatny na nastroje. Jesteś moim antytypem co do prawdziwego meżczyzny." Czy to znaczy, ze mnie nie lubisz, nawet odrobine? No trudno... i tak bywa. Nie bede dalej z Toba rozmawiac, bo mnie wyzywasz, chociaz nic Ci (dzisiaj) nie zrobilem. A jak juz polozysz sie za chwile do lozka i zaczniesz mowic "Ojcze Nasz" i jak dojdziesz do slow, "...jako i my wybaczamy naszym winowajcom...", to porazi Cie... no wlasnie... piorun! Za ta Twoja promyczku hipokryzje, zaklamanie, falsz i oblude. Odpowiedz Link Zgłoś
bradka Re: wszystko to stare 25.11.03, 00:58 quickly napisał: > "...z Toba???Nie pochlebiaj sobie nieopanowany mięczaku, podatny na nastroje. > Jesteś moim antytypem co do prawdziwego meżczyzny." > > Czy to znaczy, ze mnie nie lubisz, nawet odrobine? > No trudno... i tak bywa. Bingo! nie lubie Cie. Myslisz ze to nalezy od nastroju jak sie ludzi traktuje? NIe lubie Cie, bo wylania sie z Twoich postow bardzo nieatrakcyjna osoba pod kazdym wzgledem. Nie pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: wszystko to stare 25.11.03, 01:03 Dobrze, nie bede juz nic pisac bradka. Nic juz nie napisze... Zycze Ci spokojnej nocy. Dobranoc. (Nie zapomnij o piorunie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bradka Re: wszystko to stare 25.11.03, 01:12 naucz się traktować ludzi z szacunkiem, a nie zgodnie ze swoimi humorkami. Myślisz że "dzis mnie nie wyzwales" to mam Cie lubić?? Jesteś jednym z najgorszych typków Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: wszystko to stare 25.11.03, 01:44 No nie przesadzaj promyczku. Zaraz tam musze byc ten najgorszy... bradku, przeciez nawet mnie nie znasz. Co mozesz o mnie powiedziec? Nic, albo prawie nic. Kilka szczatkowych wiadomosci, jak milczace, zimne napisy z plyty nagrobkowej... Czynisz daleko idace insynuacje, nie majace nic wspolnego z rzeczywistoscia. Wyciagasz calkowicie bledne wnioski, co bez watpienia kwalifikuje Cie do wariatkowa... Odpowiedz Link Zgłoś
bradka Re: wszystko to stare 25.11.03, 09:26 quickly napisał: lbo > > prawie nic. Kilka szczatkowych wiadomosci,> > Czynisz daleko idace insynuacje, nie majace nic wspolnego z rzeczywistoscia. czyli to prawda, ze to co tutaj piszesz to bajdurzenie i fantazje Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka111 Re: wszystko to stare 25.11.03, 09:51 quickly... szybciutko.. na ... www.racjonalny.com.pl tam pewnie się odnajdziesz Światły i Niezłomny Rycerzu walki z ciemnotą i brakiem rozumu biednych kobiet ze złamanym sercem z wariatkowa. czyż nie fajne są wierszyki z romanyki Odpowiedz Link Zgłoś
bradka Re: wszystko to stare 25.11.03, 11:31 zuzka111 napisała: > quickly... szybciutko.. na ... racja zuzka111 - on tam rzeczywiscie pasuje tak tak quickly spiesz sie ... Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_obiekt bradka 25.11.03, 23:18 Kurczę, gdy Ciebie czytam, przypominasz mi kogoś baaaardzo mi znajomego;) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: wszystko to stare 25.11.03, 10:01 zuzka111 napisała: > jak stary jest świat > on jej nie kocha > a ona go tak Bo w tym cały jest ambaraz żeby dwoje chciało na raz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: wszystko to stare 25.11.03, 10:51 samowolny napisał: > Bo w tym cały jest ambaraz żeby dwoje chciało na raz:)) Koniecznie musisz wydac ksiazke z powiedzonkami na kazda okazje.Zarowno tymi powszechnie znanymi,jak i rymowankami Twojego autorstwa:) Odpowiedz Link Zgłoś