Gość: nika IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 01.12.03, 10:53 Czy moze znajde tutaj kogos romantycznego kto chcialby pojsc ze mna na zabawe sylwestrowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabriella7 Re: niedlugo Sylwester ! 01.12.03, 12:22 Ja to jestem baaardzo romantyczna, ale dwie kobitki to chyba nie pasuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: niedlugo Sylwester ! 01.12.03, 12:55 Sylwester, Sylwester, coś mi się kojarzy.... Czy to chodzi może o taką zabawę na koniec roku, na której ludziska się cieszą, tańczą, piją alkohol,a o północy strasznie wrzeszczą ? Kiedyś nawet bywałem na czymś takim. Ostatni raz to było z 5 lat temu... . Jestem facet, romantyczny (a jakże !) tylko, że smutny ostatnimi czasy, więc niestety się nadaję, bo potrafię zarażać smętnym nastrojem ! Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella7 Re: niedlugo Sylwester ! 01.12.03, 13:03 "romantyczny facecie" - nie smutaj się i uśmiechnij; niedługo zakwitną kasztany i konwalie, zazielenie się trawa i zakwitną stokrotki. Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: niedlugo Sylwester ! 01.12.03, 13:08 kasztany zakwitną ?! i tak wszystkie są zarażone jakąś poważną chorobą. W tym i zeszłym roku liście kasztanowców wyglądały koszmarnie... No tak, jest przynajmniej szansa na konwalie, na stokrotki, ale nieprędko... Pozdrawiam, oczywiście - jak najromantyczniej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella7 Re: niedlugo Sylwester ! 01.12.03, 13:15 wyjątkowo diś mogę pocieszać smutnych, mogę przekonywać tych nieprzekonanych, tłumaczyć, ale po co ? Każdy "nakręca" się sam swoim tempem, punktem odniesienia, ale .... to nie to forum. Dziś mam (wbrew wszystkiemu i wszystkim) dobry humor. Nie jestem chora, dziś usłyszałam, że ładnie wyglądam, mam dobrą pracę i .... nie obchodzą mnie zarażone kasztany i ich wypalone liście. Chyba zaraz sobie zaparzę herbaty i znów tu przyjdę. Pozdrawiam Wszystkich romantycznych.G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: niedlugo Sylwester ! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 01.12.03, 16:09 Czyli nikt? nie ma chetnego? jak mozecie mi to robic? buu a moze.. moze jakies kobitki sie przylacza to zrobimy sylwestra w damskim gronie!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: niedlugo Sylwester ! 02.12.03, 00:59 Tylu szukających i tak mały odzew? Dwie kobiety i tylko jeden chłopak? Coś wywiało poszukujących. Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: niedlugo Sylwester ! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 02.12.03, 11:19 tak, chyba to zle miejsce jest czy naprawde nikt nie chce ?? Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: niedlugo Sylwester ! 02.12.03, 11:23 nika no ale jak nawet nie podalas miasta w ktorym chcesz spedzic tego sylwestra ani w ogole nic o sobie nie napisalas to jak sie ktos ma zainteresowac? moze sie troche przedstaw, co? czy chodzi ci o byle kogo? rownie dobrze moglabys pytac przechodniow na ulicy co oni na to :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: niedlugo Sylwester ! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 02.12.03, 16:23 dzieki za rade! chodzi mi o kogos z Warszawy lub okolic ,wiek ok 30tki poprostu ktos kto nie chce sam spedzac Sylwestra ! reszta bez znaczenia! czy to juz wystarczy jak na poczatek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sykwester Re: niedlugo Sylwester ! IP: *.azkp.com.pl / *.tele2.pl 03.12.03, 17:04 Na początek może jakiś adresik e-mail? :))) Pozdrawiam Sylwester Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caramba Re: niedlugo Sylwester ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 23:44 hej :) a moze byc ktos z Kraka romantyczny spelniajacy twoje zalozenia :))) pzdr:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: niedlugo Sylwester ! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 05.12.03, 17:33 moglby byc z Kraka pod warunkiem ze chcialby...przyjechac do wawy!)) Odpowiedz Link Zgłoś
anoresk Re: niedlugo Sylwester ! 02.12.03, 19:30 Cześć wszystkim !!! Ja też szukam ludzi , z okolic 3-miasta na wspóną zabawę sylwestrową . Niestety , nie wiem jak i gdzie , ale myślę ze jak znajdą się ludzie to i sposób na miłe razem czasu spędzenie też .Wiek bez ograniczeń , byleby homor dopisał :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: niedlugo Sylwester ! 03.12.03, 00:04 Nika, może załóż skrzynkę, to ktoś się odezwie do Ciebie na priv? Poza tym, pogadaj trochę tu z ludźmi, daj się poznać, niektórzy nie potrafią tak w ciemno i od razu:) Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: niedlugo Sylwester ! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 04.12.03, 11:36 moj adres to netia499@o2.pl piszcie jesli chcecie mnie poznac Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: niedlugo Sylwester ! 04.12.03, 11:57 dlaczego ludzie tak uparcie szukaja towarzystwa na noc sylwestrowa..to taka sama noc jak kazda inna w ciągu której mozna sie zabawić..ale może lepiej jedna noc poszaleć i znowu przez cały rok byc samotnym... Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: niedlugo Sylwester ! 04.12.03, 12:02 zgodze sie z twoim zdaniem ze sylwestrem nie ma sie w sumie co tak bardzo podniecac - w koncu kolejny rok zycia z glowy, ale co do poszukiwania towarzystwa to juz nie rozumiem. no chyba ze chodzi ci o to zeby to nie bylo towarzystwo tylko do lozka - na zasadzie jak w sylwestra nikogo nie zalicze to przez caly rok tez nie - bo to faktycznie glupota. ale towarzystwo w sensie mile osoby jest jak dla mnie pozadane zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Ja odpowiem Samowolnemu 08.12.03, 10:57 Jak w zeszlym roku poszlam na Sylwestra sama to zostalam przez towarzystwo zmieszana kilka dni pozniej z blotem, narobiono o mnie plotek, ze jestem dziwaczka, ktora nie umie sobie nikogo znalezc i jak nie mam faceta, albo chociaz kolezanek z ktorymi moglabym przyjsc to powinnam siedziec w domu przed telewizorem. W tym roku znowu nie mam z kim isc a telewizor popsuty i z powodu innych pilnych wydatkow naprawa bedzie musiala poczekac. Uwierz lub nie, ale bedzie mi cholernie przykro, ze tysiace ludzi maja sie z kim bawic a ja siedze sama przed popsutym telewizorem. Bo w koncu ja tez chce sie troche zabawic i nacieszyc zyciem tak jak wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiekt meduza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 18:29 Kurczę, strasznie smutno mi się zrobiło jak to przeczytałam:-( Jesteś może z Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: meduza 08.12.03, 23:18 Meduza, ludzie inni, nietuzinkowi, zawsze są uznawani za dziwaków, bo nie idą za owczym pędem, bo chcą czegoś więcej od życia, nie zadowalają się tym, co zadowala tłum. Co do tv, nie masz niczego żałować - w tym roku, tak jak i poprzednich i tak nic nie będzi ciekawego. Pozdrawiam i uszy do góry:) janek Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: meduza 09.12.03, 14:57 Gość portalu: Obiekt napisał(a): > Kurczę, strasznie smutno mi się zrobiło jak to przeczytałam:-( > > Jesteś może z Warszawy? A wlasnie, ze nie jestem... Nie wiem czy sie cieszyc czy zalowac, ale to ludzie z Warszawy mowia mi... ze tam jest jeszcze glupsza mentalnosc niz na "prowincji". W kazdym razie u mnie na prowincji kobieta, ktora np. wchodzi sama do pubu napic sie piwa juz jest traktowana podejrzanie. Bo albo to lafirynda, co wyszla na podryw, albo dziwaczka... A ona moze zwyczajnie chce sie sama napic piwa w pubie... Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: meduza 09.12.03, 15:01 meduza4 napisała: > Gość portalu: Obiekt napisał(a): > > > Kurczę, strasznie smutno mi się zrobiło jak to przeczytałam:-( > > > > Jesteś może z Warszawy? > > > A wlasnie, ze nie jestem... Nie wiem czy sie cieszyc czy > zalowac, ale to ludzie z Warszawy mowia mi... ze tam jest > jeszcze glupsza mentalnosc niz na "prowincji". > W kazdym razie u mnie na prowincji kobieta, ktora np. wchodzi > sama do pubu napic sie piwa juz jest traktowana podejrzanie. > Bo albo to lafirynda, co wyszla na podryw, albo dziwaczka... > A ona moze zwyczajnie chce sie sama napic piwa w pubie... > To oczywiscie nie to samo,ale ja chodze czasem sama do kina-niektorzy nawet to uznaja za dziwne,a ja ani mysle czekac na towarzystwo,skoro ktos z jakichs tam powodow nie moze. Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: meduza 09.12.03, 15:07 rany meduzko to okropne. ja mysle ze to nie tyle zalezy od regionu geograficznego ale od mentalnosci ludzi. np jak ja sie teraz wyprowadzilam od mojego bylego i wynajelam sobie sama kawalerke to mniej wiecej 2/3 osob patrzylo na mnie dziwnie i pytalo; Ale dlaczego ty chcesz mieszkac sama? Nie lepiej bylo wrocic do mamy? Nie rozumieja ze JA tego potrzebuje ze ma prawie 27 lat i juz na prawde wyroslam z mieszkania z mama. Pozdrawiam i nie daj sie zmienic ani wtloczyc w szufladke. :) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: meduza 09.12.03, 15:18 Ja akurat jestem od Ciebie odrobinke starsza, tez mieszkam sama... I tez sie wszyscy dziwia, czemu nie z mamusia???? Tyle, ze ja pracuje 200 km od rodzinnego miasta i zawsze moge to przedstawic jako wymowke. Moj szef ostatnio mnie wpienil, bo mi argumentowal, ze powinnam sobie wynajac pokoj u jakiejs starszej pani to mnie to taniej wyniesie... Po przeliczeniu kosztow wyszlo, ze wcale nie bedzie to wielka oszczednosc ( u babc zazwyczaj nie mozna prac, gotowac czy uzywac swiatla do woli) a ja zwyczajnie jestem w takim wieku, ze potrzebuje miec wlasne zycie. Chce sie upic to sie upije i spie na dywanie. Chce czytac do trzeciej nad ranem to czytam. Chce zaprosic gosci to zapraszam. Chce trzymac w mieszkaniu szczura, chomika i dwa koty to trzymam. Zapewne szef mial jak najlepsze intencje... ale z cala pewnoscia nie rozumie moich potrzeb. Oczywiscie jego corki byly wychowywane inaczej i do dzisiaj bardziej sie tatusia trzymaja niz wlasnych mezow, ale to juz inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: meduza 09.12.03, 15:21 niezalezne kobiety ceniace samotnosc wszystkich obszarow Polski laczcie sie! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: meduza 09.12.03, 16:56 serwisy.gazeta.pl/czasopisma/1,42475,1811344.html Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: meduza 12.12.03, 13:19 No, jak przeczytałam ten artykuł to się rozesmiałam. Ja obecnie zarabiam poniżej 1 tysiąca złotych a jakoś żyję sama i wiązę koniec z końcem. Widać za bardzo cenię sobie wolność i wolę w jednej koszuli chodzić, ale żyć na swoim. Tyle, że na "prowincji" wynajęcie mieszkania i życie kosztuje mniej niż w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiekt ehhhh :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 15:57 Teraz też zrobiło mi się smutno, a właściwie przykro. Pytałam, czy jesteś z Warszawy, bo jeśli byś była, mogłabym się Tobą "zaopiekować". Taka była moja szczera i życzliwa intencja. Natomiast Ty odpłacasz mi się wykładem na temat "głupszej mentalności" ludzi z Warszawy... Skoro taki masz stosunek do ludzi, przestaję już się dziwić, czemu spędzasz nie tylko Sylwestry sama. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Obiekt 10.12.03, 00:14 Meduza na pewno nie chciała uogólnić, ani nie miała Ciebie na myśli. Wyszło nie najlepiej, ale jesteśmy tylko ludźmi. Pozdrawiam janek P.S. ja też jestem z Warszawy, a nie czuję się urażony Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Obiekt 12.12.03, 13:28 Ja tylko powiedziałam, że znajomi z Warszawy mówili mi, że u nich jest jeszcze głupsza mentalność jeśli chodzi o kobiety samotnie chodzące na imprezy czy do pubu. Dlatego zaczęłam zastanawiać się czy to dobrze, że tam nie mieszkam, czy niedobrze. Znajomi, którzy mieszkają poza Warszawą mówią "tam u nich jest lepiej, łatwiej kogoś poznać, więcej klubów, imprez". Warszawiacy mówią "to u was jest lepiej, u nas jest gorzej. Co z tego, ze kluby i imprezy jak każdy goni za kasą, itd...". Naprawdę nie wiem, gdzie tu było odpłacanie komukolwiek za cokolwiek i jesli wszyscy ludzie z Warszawy są tak przewrażliwieni... :-( Nie komentuję dalej, szkoda słów :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiekt no właśnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 14:41 "...i jesli wszyscy ludzie z Warszawy są tak przewrażliwieni... :-(" Ja też nie będę komentować, bo szkoda słów i mojego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal-ineczka nie ma sprawy IP: *.media4.pl / *.media4.pl 06.12.03, 18:58 pasuje mi tak w 2010 roku. Jakaś wysepka po drugiej stronie świata lub Polski, najlepiej gdybyśmy sie wszyscy tam umówili. Date trzeba wyznaczyć tak, żeby wszystkim pasowało ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: niedlugo Sylwester ! 08.12.03, 11:01 Osobiscie za Sylwkiem nie przepadam.Biadole,ze kolejny rok wiecej i z czego tu sie cieszyc? Wole inne okazje do swietowania.W Sylwestra kieliszek czegos pysznego ,zatykanie uszu przy halasie petard i lulu:)I juz. Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: niedlugo Sylwester ! 09.12.03, 15:21 arieska napisała: > Osobiscie za Sylwkiem nie przepadam.Biadole,ze kolejny rok wiecej i z czego tu > sie cieszyc? Wole inne okazje do swietowania.W Sylwestra kieliszek czegos > pysznego ,zatykanie uszu przy halasie petard i lulu:)I juz. ja tez sylwestra nie lubie.Czuje przymus dobrej zabawy,a zwykle wcale nie mam na nia wtedy ochoty... bawie sie super caly rok,a w te jedna noc jakos mi nigdy nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: niedlugo Sylwester ! 10.12.03, 09:35 snow.white napisała: > bawie sie super caly rok,a w te jedna noc jakos mi nigdy nie wychodzi. I nie ma sensu sie zmuszac,kazdy inny dzien jest dobry na zabawe,a ludzie sie sylwka uczepili;) Odpowiedz Link Zgłoś