Gość: pyszczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 16:46 Stara przyjaźń , czy nowa miłość? Tak teoretycznie...gdyby przyszło wybierać:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmwracer Re: Co jest silniejsze? 19.05.09, 17:38 Jak zwykle - to zaalezy.... nie ma jednej recepty na wszytkie choroby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pampelune Re: Co jest silniejsze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 17:48 a nie mozna jednego i drugiego kosztowac? musi sie wykluczac ? Odpowiedz Link Zgłoś
flore_ska Re: Co jest silniejsze? 19.05.09, 18:57 Nowa milosc jest silniejsza, ale czy taki wybor okaze sie w przyszlosci faktycznie lepszy, to juz inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pampelune Re: Co jest silniejsze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 20:35 Floreska ja myslalam o takiej milosci co sie z przyjazni narodzila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalila Re: Co jest silniejsze? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.05.09, 20:44 Świetnie jest,gdy oba te uczucia łączą się w jednej osobie,ale jak to w życiu bywa każdy medal ma dwie strony i kiedy ten "ktoś"zawiedzie...to trudno jest się pogodzić z tą podwójną niejako stratą. Co silniejsze....chyba nie ma jednej oczywistej odpowiedzi.Skłaniałabym się raczej ku "starej przyjaźni"bo miłość bywa zawodna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyszczek Re: Co jest silniejsze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 00:31 Nowa miłość ma wielką siłę, nawet jeśli jeszcze nie zweryfikujemy jej wartości. Może się okazać, że uwiedzeni byle błyskotką, tracimy prawdziwy diament jakim jest ta stara przyjaźń... Ale kto to wie, kiedy miłość nas zaślepia nagle, kiedy miesza w głowach jak młode wino:) Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: Co jest silniejsze? 23.05.09, 07:16 W milosci-przyjazn-to nie gosc,tylko domownik! Odpowiedz Link Zgłoś
ozg-a46 Re: Co jest silniejsze? 23.05.09, 19:44 pewnie że miłość zawsze jest silniejsza.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyszczek Re: Co jest silniejsze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 11:18 100% zgody, ale chyba poza miłością, która musi być też przyjaźnią, istnieją także inne przyjaźnie, także te stare. I co wtedy, kiedy zabraknie harmonii między tym co było, a tym co zaczyna być?? Odpowiedz Link Zgłoś
zakletawmarmur Re: Co jest silniejsze? 24.05.09, 07:30 Wybieram tą, która nie każe wybierać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyszczek Re: Co jest silniejsze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 11:15 Galateo, czasem wychodzi na to, że zastają nas wybory, których nie chcemy. Zazwyczaj w życiu wybieramy, ale jest także zawsze coś poza wyborem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alieneczek Re: Co jest silniejsze? IP: *.centertel.pl 24.05.09, 15:28 Dwie wieloletnie przyjaciółki - poszukujące - i atrakcyjny dla obydwu facet na horyzoncie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyszczek Bolesna ciasnota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 19:56 Stwierdzam, że wąskie horyzonty pacjenta muszą go boleśnie uciskać w głowę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alieneczek Re: Bolesna ciasnota IP: *.centertel.pl 24.05.09, 20:42 "nie, nie zgadłeś" byłoby milsze. Po raz pierwszy się postaralem coś pomyśleć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyszczek Powiedz, że jestem miła:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 21:59 Poprawiam się:Nie nie zgadłeś Alienku:) To nie chodzi o klasyczną sytuację, w której one wydrapią sobie oczy o onego:) No i przepraszam, że nie doceniłam Twojego intelektualnego wysiłku:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alieneczek Re: Powiedz, że jestem miła:) IP: *.centertel.pl 25.05.09, 08:41 Jesteś miła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyszczek Re: Powiedz, że jestem miła:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 22:45 Ty też:) Czasem...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alieneczek Re: Powiedz, że jestem miła:) IP: *.centertel.pl 25.05.09, 23:15 No miodzik się leje że hej. Jeszcze Kubuś Puchatek z Tygryskiem zaraz tu przyjdą :) Dobranoc Pyszczku śpij smacznie niech Ci się przyśni bezkolizyjność przyjaźni i miłości :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milusi Re: Powiedz, że jestem miła:) IP: *.silesiamultimedia.com.pl 25.05.09, 23:23 A Prosiaczek już jest ?Kłapouchy też przybieży o ile nie jest w drodze do Betlejem bo słyszałem ,że ma tam w szopce zajęcie. Odpowiedz Link Zgłoś