alissa19 31.01.02, 13:00 czy macie jakies swoje sposoby [specjalne]na zainteresowanie soba faceta ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chudyy Re: PATENTY NA PODRYW 31.01.02, 13:36 alissa19 napisał(a): > czy macie jakies swoje sposoby [specjalne]na zainteresowanie soba faceta ? właśnie piszę o tym książkę ... każda będzie mogła mieć każdego, a każdy każdą, cena będzie umiarkowana ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: PATENTY NA PODRYW 31.01.02, 13:38 Chudy zgłoszę Cię do nagrody Nobla... podzielisz się? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: PATENTY NA PODRYW 01.02.02, 11:27 no wtedy to będzie mnie stać na tak ładną i miłą dziewczynę jak Ty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zycha Re: PATENTY NA PODRYW IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 14:11 Przede wszystkim istotny jest świetny wygląd, bardzo dopracowany: zadbane, pachnące włosy, ubranie, w którym wygląda się dobrze, podkreślające kobiecość Po drugie: niepodważalna pewność siebie Wybacz, ze piszę takie niby-oczywistości Patentu nie mam, sama bym chętnie taki poznała Wiem co jest ważne, żeby faceta poderwać, wypisałam to powyżej, jakby któraś nie wiedziała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: PATENTY NA PODRYW IP: 62.233.139.* 31.01.02, 14:20 MIec w sobie "cos" oprocz urody Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: PATENTY NA PODRYW 31.01.02, 14:22 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > MIec w sobie "cos" oprocz urody powiedział...znawca kobiet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zycha Re: PATENTY NA PODRYW IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 14:31 taaa, OPRÓCZ, ale nigdy ZAMIAST Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 tylko nie na oscypka........... 31.01.02, 16:51 bo was ABC, do sadu poda, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: mag_nolia IP: 62.233.139.* 31.01.02, 17:07 nie wiem czy interesowalas sie kiedys kobietami. Ja tak i wiem, co mnie bierze:) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia frisky 01.02.02, 08:01 nie wątpię...moje powyższe słowa nie były ironią...(chyba znam Cię z KOBIETY...cha!cha!) ...kobietami...nie interesowałam się...choć psychika i obyczje kobiet nie sa mi obce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapen Re: PATENTY NA PODRYW IP: *.chello.pl 31.01.02, 21:10 PAtent jest prosty choc okrutny: URODA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: PATENTY NA PODRYW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 21:41 Gość portalu: kapen napisał(a): > PAtent jest prosty choc okrutny: URODA to wcale nie jest okrutny patent, nawet fajny no i zawsze skutkuje , szkoda tylko ze nie zawsze jest na kim go wykorzystac... Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy a teraz serio - SERIO 01.02.02, 11:31 oto mój samczy punkt widzenia: nie podchodzę do kobiety, która nie podoba mi się, choćby nie wiem jak mądra i inteligentna była, bo to nie wystarczy do seksu, a każda znajomość płci jakoś seks zakłada, prędzej czy później jak już podejdę to wiele zależy co ma w głowie partnerka rozmowy. z przepiękną pustą kobietą tak samo być nie mogę jak z brzydką inteligencją Tak, że liczy się i opakowanie i zawartość, no jak w sklepie, chętniej spróbujesz zawartości ładnego opakowania? Kłaniam się Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: a teraz serio - SERIO 01.02.02, 11:45 Muszę powiedzieć, że w tym co Chudyy napisał jest dużo prawdy i chyba mam tak samo. Po pierwsze potencjalna "ofiara" podrywu musi mieć to coś co mnie pociąga, po drugie musi być interesująca - co by było można z nią porozmawiać na różne tematy - w przeciwnym wypadku nie wróżę takiemu związkowi szans na przetrwanie. Co nie przeszkadza na wylądowanie z Panią w betach z tą tylko różnicą, że po tym koniec. Tak ja to widzę samczy motor Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: a teraz serio - SERIO 01.02.02, 12:32 zwiazek idealny: Ona - co najmniej Alfa urody, On - przynajmniej Omega inteligencji;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spokoman Re: a teraz serio - SERIO IP: 193.2.70.* 01.02.02, 13:01 Przede wszystkim najgorsza rzecza w procesie podrywania jest zbytnia natarczywosc kobiety. Obecnie mam chora sytuacje, kiedy panienka na mnie leci, ale kompletnie nie jest w moim guscie, wiec co mam zrobic, probuje delikatnie sie wykrecac, na chamstwo sbie nie pozwole, ale kobietki - to jest naprawde zenujaca sytuacja. Mezczyzne zdobywa sie prostota i wdziekiem, ale niezbyt przesadna skromnoscia, krotkie spojrzenia, usmiech, to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: a teraz serio - SERIO 01.02.02, 13:08 Gość portalu: Spokoman napisał(a): > Obecnie mam chora sytuacje, kiedy panienka na mnie leci, > ale kompletnie nie jest w moim guscie, wiec co mam zrobic, probuje delikatnie > sie wykrecac, na chamstwo sbie nie pozwole, istotnie, bardzo niewygodna sytucja, też tego bardzo nie lubię, no ale jakoś stara dać znać bo skąd będzie wiedzieć, że nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 357 Re: pytanie do SPOKOMANA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 13:14 czy ta narzucająca ci sie dziewczyna jest juz dla ciebie definitywnie skreślona, czy jeszcze miałaby szanse, gdyby sie troche zmieniła? Z góry dziękuję za poradę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: pytanie do SPOKOMANA IP: 62.233.139.* 01.02.02, 16:06 Dla mnie bylaby skreslona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spokoman Re: pytanie do SPOKOMANA IP: *.NUK.Uni-Lj.Si 14.02.02, 16:29 To nie jest do konca tak, ze panienka ktora mi sie narzuca jest skreslona. Chodzi mi o sytuacje, kiedy w ogole mi sie nie podoba, nie ma miedzy nami miety. Oczywiscie inna sytuacja jest wtedy, gdy panna na mnie leci, narzuca mi sie a jednoczesnie mi sie podoba. Tylko ze ja wole robic pierwszy krok, moze sa faceci, ktorzy mysla inaczej, ale mnie bardziej pociagaja historie, kiedy ja podchodze do kobietki pierwszy. Wg mnie nie jestem jakis super przystojny i moze troche sie niedowartosciowuje i kiedy kobietka podchodzi do mnie czasami czuje jakis niepokoj, nie to zebym sie bal, ale czasami wydaje mi sie to niewiarygodne, a mialem takie historie juz kilka razy. Odpowiedz Link Zgłoś
foremka Re: a teraz serio - SERIO 06.02.02, 17:46 to co napisałeś jest tak na surowo męskie, że az muszę zapytać... Czy zdarza ci się "trenowac" podryw na panienkach, które nie są dla ciebie atrakcyjne, a kiedy w końcu, ta bidulka zacznie wierzyć w siłę swojej kobiecości, ty jej dajesz delikatnie do zrozumienia, że się trochę pomyliła i tak w ogóle to nie o to ci chodziło?... Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikey Re: PATENTY NA PODRYW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.02, 00:39 mnie najbardziej wkręca, gdy dziewczyna zachowuje olimpijski spokój nawet po moich dziwnych tekstach to jest dla mnie jak wyzwanie czuję się tak, jakbym usłyszał od niej "no dawaj, spróbuj mnie wytrącić z równowagi, jeśli potrafisz" to stwarza taką specyficzną tajemniczość i sprawia, że chcę tę dziewczynę bliżej poznać gdy ona wykazuje większą inicjatywę niż ja, to mnie jakoś odstrasza nie wiem dlaczego może to przez brak tej tajemniczości... wtedy wciąż mogę z nią gadać jak z koleżanką, ale raczej nic więcej nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza_1 Re: PATENTY NA PODRYW IP: *.chello.pl 02.02.02, 18:28 Ja mam jeden swietny pmysl na poderwanie faceta i wcale nie jest on zartem. Szybko znajdz sobie meza, nie ma nic bardziej pociagajacego jak mezatka!! Jakos mezatki zawsze zyskuja!! Czemu tak jest panowie? hi-hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: PATENTY NA PODRYW IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.02.02, 19:23 Czyli niebardzo lubicie panowie jak dziewczyna robi pierwszy krok, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: PATENTY NA PODRYW IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.02, 23:13 A czy na to jest w ogóle patent??? Uroda, wdzięk, figura, inteligencja, to "coś". No ok. Ale przecież każdy jest inny! Meżczyzna może być naprawdę w porządku, pod każdym względem, ale może być "nie dla mnie"..i nie wiadomo dlaczego. I odwrotnie! Babka z klasą, inteligencją, ciepła kobieca.... a mimo to nie pociąga. No i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KD Re: PATENTY NA PODRYW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.02, 18:32 w zeszlym roku mialem taka sytuacje. stalem sobie przy barze i podeszla naprawde (co potem niestety stwierdzilem) fajna dziewczyna i sie przedstawila a mnie zatkalo, odpowiedzialem moje imie i zachowalem sie tak jakbym ja ignorowal. Nadal nie moge tego odzalowac. Panowie nie bojcie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: PATENTY NA PODRYW IP: *.tvsat364.lodz.pl 06.02.02, 16:56 Sposobów jest kilka(naście) :) A w momencie gdy wychodze na miasto z zamiarem zabawienia się- zawsze coś nowego do główki może mi wskoczyć :) Ale (niestety) panowie najszybciej "lecą" na wygląd, sposób poruszania. Dopiero potem ew. dostrzegają, że "obiekt seksualny" posiada mózg. Faceta można poderwać (na podstawie dościwdczeń znajomych i tego co tu panowie wyżej napisali) robiąc z sibie bezbronną istotkę. Meżczyźni to lubią... Pytanie: dlaczego? pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikey Re: PATENTY NA PODRYW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.02, 19:14 Gość portalu: Ixtlilto napisał(a): > Faceta można poderwać (na podstawie dościwdczeń znajomych i tego co tu panowie > wyżej napisali) robiąc z sibie bezbronną istotkę. Meżczyźni to lubią... > Pytanie: dlaczego? jak to dlaczego? takie istotki po prostu łatwiej zdobyć, posiąść, manipulować itp... :) ale tak naprawdę nie lubię takich dziewczyn... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: PATENTY NA PODRYW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.02, 22:10 dzieki za porady.nie chodzilo mi o rzeczy oczywiste typu dobry wyglad{PANOWIE WAS TO TEZ DOTYCZY!]raczej o niespotykane metody,sposoby ect.w kazdym razie thanks.CUL8R Odpowiedz Link Zgłoś
agucha2 Re: PATENTY NA PODRYW 11.02.02, 16:06 hmm, ile kobitek tyle patentow. Ja np poznala w sobote fajnego faceta. Jego zdaniem brzydka plec szuka w kobiecie tzw. kobiecosci, co nie oznacza ze musimy byc barankami bez wlasnego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś