Dodaj do ulubionych

Dentystka Warszawa

05.03.13, 20:17

Genialna Ewa Karolak na Pruszkowskiej 6b - pierwszy dentysta, który wytłumaczył mi co będzie robił i dlaczego ! Robiła żeby mnie wyleczyć a nie złupić kasę.
Obserwuj wątek
    • wera_71 Re: Dentystka Warszawa 31.08.13, 17:15
      zgadzam się, że niewielu jest takich lekarzy, a to jednak powinno być standardem! Ja również długo szukałam, ale w końcu trafiłam do kliniki Dormed, tam zawsze omawiane jest leczenie, lekarz proponuje różne rozwiązania, plusy i minusy. Naprawdę mam poczucie, że mogę świadomie decydować o tym, co będzie się działo z moim ciałem.
      • dramaturgia22 Re: Dentystka Warszawa 28.09.13, 22:00
        Potwierdzam, w Dormedzie zawsze można porozmawiać z lekarzem i uzyska się wyczerpujące informacje :)
    • perla81a Re: Dentystka Warszawa 11.10.13, 16:56
      Wbrew pozorom jest dosyć sporo takich dentystów. Niedaleko miejsca, w którym mieszkam powstała klinika Wilcza Dent, do której chodzę już ponad roku. Trafiłam tam do 2 dentystów i od żadnego z nich nie odczułam, że ktoś robi coś żeby na mnie zarobić nie wiadomo ile pieniędzy. Bardzo cieszę się, że Pani doktor wyleczyła mnie ze strachu przed leczeniem.
    • niebieska_orchidea Re: Dentystka Warszawa 30.12.13, 21:20
      Polecam również klinikę Dormed, tam zawsze mówią co robią :) wcześniej tak jak Wy miałam do czynienia z dentystkami "starej daty" które zrobiły co uważały i koniec. Na szczęście czasy i podejście do pacjenta się zmieniają :)
    • gunnar554 Re: Dentystka Warszawa 11.05.20, 13:25
      Gabinet B2 w Żyrardowie pod Warszawą, leczyłem tam swoje zęby a także zakładałem aparat ortodontyczny - jestem zadowolony.
      • pierozki323 Re: Dentystka Warszawa 27.06.20, 16:55
        Moje polecenie leci do gabinetu w centrum stomatologicznym Corten Medic. Mieszkam w Warszawie od lat i do dentysty chodze tylko tutaj :)
    • olo89 Re: Dentystka Warszawa 25.11.20, 20:31
      Ja korzystam z opieki stomatologiczne w ramach pakietu Komfort. To naprawdę świetna sprawa.
    • amelia87 Re: Dentystka Warszawa 04.01.21, 20:27
      osobiście polecam klinikę Elektoralna, znakomici specjaliści
    • stefan.karas Re: Dentystka Warszawa 13.04.21, 13:02
      To ja mam podobne zdanie o Pani Dżuliettcie, świetna stomatolożka, a w całej Elektoralna Dental Clinic panuje rodzinna ciepła atmosfera i leczą, żeby wyleczyć, a nie tylko zarobić, polecam szczerze ;)
    • janek4444 Re: Dentystka Warszawa 15.05.21, 15:08
      Podobnie wytłumaczyła mi Pani doktor Dżulietta Kiworkowa z Elektoralna Dental Clinic, polecam każdemu wizyte w tym miejscu, i spokojnie z dziećmi też można bo nie ma ani strachu ani płaczu. :)
    • anetaa44 Re: Dentystka Warszawa 29.05.21, 19:46
      Emma Kiworkowa, Villa Nova Dental Clinic najlepszy stomatolog w Warszawie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka