tradingfloor 05.03.13, 20:17 Genialna Ewa Karolak na Pruszkowskiej 6b - pierwszy dentysta, który wytłumaczył mi co będzie robił i dlaczego ! Robiła żeby mnie wyleczyć a nie złupić kasę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wera_71 Re: Dentystka Warszawa 31.08.13, 17:15 zgadzam się, że niewielu jest takich lekarzy, a to jednak powinno być standardem! Ja również długo szukałam, ale w końcu trafiłam do kliniki Dormed, tam zawsze omawiane jest leczenie, lekarz proponuje różne rozwiązania, plusy i minusy. Naprawdę mam poczucie, że mogę świadomie decydować o tym, co będzie się działo z moim ciałem. Odpowiedz Link Zgłoś
dramaturgia22 Re: Dentystka Warszawa 28.09.13, 22:00 Potwierdzam, w Dormedzie zawsze można porozmawiać z lekarzem i uzyska się wyczerpujące informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
perla81a Re: Dentystka Warszawa 11.10.13, 16:56 Wbrew pozorom jest dosyć sporo takich dentystów. Niedaleko miejsca, w którym mieszkam powstała klinika Wilcza Dent, do której chodzę już ponad roku. Trafiłam tam do 2 dentystów i od żadnego z nich nie odczułam, że ktoś robi coś żeby na mnie zarobić nie wiadomo ile pieniędzy. Bardzo cieszę się, że Pani doktor wyleczyła mnie ze strachu przed leczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieska_orchidea Re: Dentystka Warszawa 30.12.13, 21:20 Polecam również klinikę Dormed, tam zawsze mówią co robią :) wcześniej tak jak Wy miałam do czynienia z dentystkami "starej daty" które zrobiły co uważały i koniec. Na szczęście czasy i podejście do pacjenta się zmieniają :) Odpowiedz Link Zgłoś
gunnar554 Re: Dentystka Warszawa 11.05.20, 13:25 Gabinet B2 w Żyrardowie pod Warszawą, leczyłem tam swoje zęby a także zakładałem aparat ortodontyczny - jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozki323 Re: Dentystka Warszawa 27.06.20, 16:55 Moje polecenie leci do gabinetu w centrum stomatologicznym Corten Medic. Mieszkam w Warszawie od lat i do dentysty chodze tylko tutaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
olo89 Re: Dentystka Warszawa 25.11.20, 20:31 Ja korzystam z opieki stomatologiczne w ramach pakietu Komfort. To naprawdę świetna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia87 Re: Dentystka Warszawa 04.01.21, 20:27 osobiście polecam klinikę Elektoralna, znakomici specjaliści Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.karas Re: Dentystka Warszawa 13.04.21, 13:02 To ja mam podobne zdanie o Pani Dżuliettcie, świetna stomatolożka, a w całej Elektoralna Dental Clinic panuje rodzinna ciepła atmosfera i leczą, żeby wyleczyć, a nie tylko zarobić, polecam szczerze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
janek4444 Re: Dentystka Warszawa 15.05.21, 15:08 Podobnie wytłumaczyła mi Pani doktor Dżulietta Kiworkowa z Elektoralna Dental Clinic, polecam każdemu wizyte w tym miejscu, i spokojnie z dziećmi też można bo nie ma ani strachu ani płaczu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
anetaa44 Re: Dentystka Warszawa 29.05.21, 19:46 Emma Kiworkowa, Villa Nova Dental Clinic najlepszy stomatolog w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś