Dodaj do ulubionych

Korony zębowe

26.01.20, 18:56
Czy może mi Ktoś powiedzieć jaki materiał został użyty przy tych korkach zębowych?
Obserwuj wątek
    • wielkaniewiadoma Re: Korony zębowe 22.02.20, 09:36
      Mogą być pełnoceramiczne, porcelana na metalu, porcelana na cyrkonie itd. To nie wiesz za co placiles?
    • doka22 Re: Korony zębowe 15.03.20, 17:07
      ja ostatnio od swojego dentysty usłyszałam o takich nakładkach onlay i inlay - dokładnie nie wiem czym to się charakteryzuje ale znalazłam jakiś artykuł na ten temat twojdent.pl/wklady-i-naklady-inlay-onlay/ - mój stomatolog chciałby właśnie takie rozwiązanie u mnie zastosować na piątce i szóstce ale nie zapytałam o koszty... to chyba jakieś nowe rozwiązanie więc pewnie tanie nie jest... może ktoś z was się orientuje? sprawdzam jeszcze na innym serwisie Tekst linku i teoretycznie wszędzie chwalą więc może warto? niech ktoś coś podpowie jeśli się znacie albo sami macie to założone ?
    • doka22 Re: Korony zębowe 15.03.20, 17:08
      ja ostatnio od swojego dentysty usłyszałam o takich nakładkach onlay i inlay - dokładnie nie wiem czym to się charakteryzuje ale znalazłam jakiś artykuł na ten temat twojdent.pl/wklady-i-naklady-inlay-onlay/ - mój stomatolog chciałby właśnie takie rozwiązanie u mnie zastosować na piątce i szóstce ale nie zapytałam o koszty... to chyba jakieś nowe rozwiązanie więc pewnie tanie nie jest... może ktoś z was się orientuje? sprawdzam jeszcze na innym serwisie www.medonet.pl/zdrowie,czym-charakteryzuja-sie-wypelnienia-inlay-i-onlay-,artykul,1735034.html i teoretycznie wszędzie chwalą więc może warto? niech ktoś coś podpowie jeśli się znacie albo sami macie to założone ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka