arturnowakowski1994 20.09.22, 20:39 Wczoraj wybiłem sobie zęba i obawiam się, że będę musiał założyć implant. Polecacie jakiegoś stomatologa? Zastanawiam się nad nimi www.implanty-warszawa.pl/ co o nich sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miloszkarbowski216762 Re: Implanty - Warszawa 25.09.22, 11:06 Ja całe życie mam problemy z zębami. Również zastanawiam się nad implantami ale od www.dentsm.pl/ myślę, że teraz możemy sobie porównać oferty :) Odpowiedz Link Zgłoś
zulabe Re: Implanty - Warszawa 24.03.23, 18:37 Hej, ja robiłam implant mcs-przychodnia.pl/ juz kilka lat temu, ale zdecydowanie wybrałabym się tam ponownie. Profesjonalizm, implant nadal wygląda idealnie i nic się z nim nie dzieje, szczerze polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwy_pirozek Re: Implanty - Warszawa 31.10.23, 10:11 jedyny lekarz, jakiego NIE POLECAM to doktor Piotr Trafidło Stalowa Wola - piszę to po to, zeby ludzi ostrzec, bo wylansował sie niesamowicie, a tymczasem sprawy w sądzie za błedy lekarskie wciąz mu sie gromadzą. Ostrzegam, ludzie cierpią niesamowicie po jego "zabiegach", nie dajcie sie nabrac na piękne zdjęcia i filmiki! Odpowiedz Link Zgłoś
korencjusz.starszy.drugi Re: Implanty - Warszawa 13.11.23, 15:24 o nim i jego "umiejętnościach" jest juz wszedzie, nie w pozytywnym kontekscie jednak - polecam przeczytac: "Okręgowa Rada Lekarska w Rzeszowie 23 kwietnia tego roku wydała uchwałę w sprawie skreślenia indywidualnej praktyki lekarskiej lekarza dentysty Piotra T." - a ten nadal przyjmuje! Lans trwa, zastanawiam sie jeszcze jak dlugo dorzeczy.pl/kraj/500757/stomatolog-celebryta-ze-stalowej-woli-ma-problemy.html Odpowiedz Link Zgłoś
aymn Re: Implanty - Warszawa 01.11.23, 15:34 Ja od sobie mogę polecić klinikę Dentysta Warszawa. Pracuje tam chirurg szczękowo-twarzowy. Pełna profeska Odpowiedz Link Zgłoś
majka34 Re: Implanty - Warszawa 24.04.24, 08:37 Ze swojej strony mogę polecić tę klinikę - implanty Warszawa. Mają same dobre opinie i podoba mi się podejście do pacjentów. Odpowiedz Link Zgłoś