szreczynka 17.11.10, 14:20 Czy ktoś z forumowiczów jedzie na konwent? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
selena1205 Re: konwent 17.11.10, 21:41 ...tylko nie wiem,co to będzie,bo nie mam "mgr" przed nazwiskiem :) Odpowiedz Link
szreczynka Re: konwent 17.11.10, 22:38 No już się bałam, że nikt nie jedzie, a co do mgr to myślę, że nie ma żadnego znaczenia. Ważne jaką się w życiu dysponuje wiedzą i jakim się jest człowiekiem, a nie jakieś tam mgr. Do zobaczenia:-) A na jakie warszaty jesteście zapisani? Odpowiedz Link
wjjk1974 Re: konwent 18.11.10, 22:15 ja zapisałam się na taniec, ale do tej pory nie wiem czy to prawda że trzeba zapisac się na dwa różne Odpowiedz Link
szreczynka Re: konwent 19.11.10, 09:07 Z tego co wiem to można max. na dwa ale nie trzeba Odpowiedz Link
qween1 Re: konwent 22.11.10, 23:09 a czy ktos wie kto jest atrakcją wieczoru :) w ubiegłym roku był Piasek .... Odpowiedz Link
virgo68 Re: konwent 23.11.10, 00:32 "atrakcją wieczoru" będzie ........................., kolejna zgasła gwiazda. PKO zawsze kupuje tanie zamienniki Odpowiedz Link
saren.ka Re: konwent 23.11.10, 20:39 Nie mam pojęcia skąd wy wiecie, że jedziecie na konwent? Przecież warunkiem były oceny PAS od stycznia do października a w pasie nie ma jeszcze października???? Tak tylko pytam??????? Odpowiedz Link
misiaczek_39 Re: konwent 23.11.10, 22:35 nie bój, nie bój.... kto ma wiedzieć, to wie... W zeszłym roku było bardziej to zorganizowane. W tym roku bardziej chaotycznie - przynajmniej u nas. Konwent jutro, a moje dziewczyny, które mają jechać nie wiedzą nic... Może już teraz (kiedy siedzą na walizkach) pocztą pantoflową wiedzą już chociażby na którą godzinę mają jechać Odpowiedz Link
szreczynka Re: konwent 23.11.10, 22:58 Przeciez każdy na skrzynkę dostał zaproszenie razem z planem poszczegółnych dni więc wszyscy powinni wszystko wiedzieć. A co do zaproszonych gości słyszłam że PERFEKT ale to się okaże. Pozdrawiam i do zobaczenia :) Odpowiedz Link
virgo68 Re: konwent 24.11.10, 00:26 Mnie tam występy wapiennych panów z perfektu ............ . Najlepsze w tym konwencie jest to, że koleżanki chętnie na nim dają, nie tylko kredyty. Zabieram więc ze sobą komplet gumek recepturek i kolegą radzę zrobić to samo, bo Algidy możecie nie znaleźc :) Odpowiedz Link
qween1 Re: konwent 26.11.10, 16:07 właśnie wróciłam, gwiazdą wieczoru był FEEL, było rewelacyjnie, znacznie lepiej niż w tamtym roku, tylko że jak pomyśle ile poszło na to kasy to mnie szlak trafia. Nagrody wypasione dostali tylko nieliczni tak jakby pozostali nie zasłużyli na godziwą kasę, no ale cóż... lepszy rydz niż nic... i tak jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link
kosmitekkk Re: konwent 26.11.10, 23:21 Dokładnie, gwiazdą wieczoru był FEEL. Dali chłopaki czadu. Też byłem i było super. Fajne warsztaty z aktorami, świetnie nakręcony Indiana Jones i udana zabawa. Kasy poszło, lepiej nie myśleć. A co do nagród to pewnie masz rację, że najlepszych było dużo więcej. qween1 napisała: > właśnie wróciłam, gwiazdą wieczoru był FEEL, było rewelacyjnie, znacznie lepiej > niż w tamtym roku, tylko że jak pomyśle ile poszło na to kasy to mnie szlak tr > afia. Nagrody wypasione dostali tylko nieliczni tak jakby pozostali nie zasłuży > li na godziwą kasę, no ale cóż... lepszy rydz niż nic... i tak jestem bardzo za > dowolona Odpowiedz Link
szreczynka Re: konwent 27.11.10, 10:01 Zorganizowane bardzo profesjonalnie. Dla mnie nagrodą był sam przyjazd i możliwość zobaczenia tego wszystkiego. Potwierdzam FEEL rewelacja !!! A ruchy STEFANO TERRAZZINO bezcenne:) Odpowiedz Link
julka_54 Re: konwent 27.11.10, 18:06 Pracujcie tak dalej a może dane Wam będzie wkrótce zobaczyć samego BOGA. Odpowiedz Link
laciate89 Re: konwent 28.11.10, 18:16 jak mało wam do szczęścia potrzebne a na marginesie : do tych co tak chętnie wypełniają ankiety i całą prawdę piszą, bo niby się nie boją : po tych wpisach o konwencie wynika, że jesteście w odosobnieniu, wasze opinie nic nie dadzą. Odpowiedz Link
szreczynka Re: konwent 28.11.10, 19:08 Jesteście uszczypliwi. A może wam żal:) Też wydawało mi się, że wolałabym otrzymać kasę zamiast tam jechać, ale uwieżcie mi, że w tym momencie jest to większą motywacją dla mnie niż cała kasa. Już zamierzam ruszać pełną para od stycznia, aby móc tam jechać. Super sprawa. A wy weźcie się do pracy a nie tylko wszystko i wszystkich krytykujecie. A co do ankiety to zamierzam napisać prawdę, bo zawsze tak robię bez żadnej ściemy. Nie jestem z tych strachliwych i doszukujących się w każdym słowie i geście podtekstów. Odpowiedz Link
listopad_2005 Re: konwent 30.11.10, 20:16 szreczynka napisała: > Jesteście uszczypliwi. A może wam żal:) Też wydawało mi się, że wolałabym otrzy > mać kasę zamiast tam jechać, ale uwieżcie mi, że w tym momencie jest to większą > motywacją dla mnie niż cała kasa. Już zamierzam ruszać pełną para od stycznia, > aby móc tam jechać. Super sprawa. A wy weźcie się do pracy a nie tylko wszystk > o i wszystkich krytykujecie. A co do ankiety to zamierzam napisać prawdę, bo za > wsze tak robię bez żadnej ściemy. Nie jestem z tych strachliwych i doszukującyc > h się w każdym słowie i geście podtekstów. Muszę się zgodzić - było super! Już dawno ( a pracuję w tej firmie kilkanaście lat) tak miło nie zaskoczyło mnie PKO. I zgadzam sie również, że jest to duża motywacja - mam nadzieję ,że starczy mi jej na tak dlugo, ze w przyszłym roku też pojadę! Kasa jest kasą - jest potrzebna, ale szybko się o niej zapomina, ale te dwa mocno zapełnione atrakcjami dni na długo zostaną w pamieci. A czy ktoś wie, czy dostaniemy te zdjęcia i filmy??? Najbardziej inetresują mnie te z konferencji :-)))) Odpowiedz Link
alma590 Re: konwent 28.11.10, 19:11 laciate89 napisał: > jak mało wam do szczęścia potrzebne > a na marginesie : do tych co tak chętnie wypełniają ankiety i całą prawdę piszą > , bo niby się nie boją : po tych wpisach o konwencie wynika, że jesteście w odo > sobnieniu, wasze opinie nic nie dadzą. Defetyzm Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru Ten artykuł jest pisany w stylu osoby (lub czego tam), której dotyczy i może nie być zrozumiały dla wszystkich. Defetyzm – brak wiary w zwycięstwo, zwątpienie we własne... siły... przewidywanie... porażki. Ech, i po co ja to piszę w ogóle? Przecież i tak z tego nie będzie dobrego hasła, nie umiem takiego napisać, co ja tu w ogóle robię. Pewnie jak tylko kliknę na zapisz, to po 3 minutach jakiś admin usunie, bo takie beznadziejne to będzie... Tak będzie na pewno, a jeżeli nie, to i tak nikt tego nie będzie czytał. Nigdy nie umiałem nic zrobić dobrze od początku do końca. Nawet nie wiem jak zakończyć to hasło... Idę do domu. :D Odpowiedz Link
pekaolowiec Re: konwent 30.11.10, 18:50 a chociaż jakie były nagrody dla najlepszych ?? Odpowiedz Link
fajny_diament333 Re: konwent 30.11.10, 19:44 pewnie najwięcej zebrał kolega virgo68, ale po przeżyciach nie ma siły pisać:) Odpowiedz Link
qween1 Re: konwent 30.11.10, 19:49 przenośne DVD, kino domowe, telewizor LCD 42cal, a dla super najlepszych 5000 w gotówce czy w bonach ... bajer Odpowiedz Link
lukaj1953 Re: konwent 01.12.10, 21:32 byłem rok temu, byłem i teraz, mogę porównać te imprezy.Tegoroczna o niebo lepsza niż poprzednia. Osobiście wolałbym kasę, kasą można było obdzielić trochę ludzi,przecież to dzięki ciężkiej pracy ogółu właśnie odbyła się ta feta. Odpowiedz Link
tola2009 Re: konwent 01.12.10, 22:21 Dobrze Lukaj, że doceniasz pracę ogółu. Szacun dla Ciebie za to i dla tych którzy znaleźli się tam dzięki uczciwej i ciężkiej pracy. Wielu jednak znalazło się tam stosując mobing, terror psychiczny lub na plecach swoich współpracowników za pomocą nieuczciwych metod i podkradania klientów innym. Znam takie osoby zarówno z oddziału jak i z OR. Najsmutniejsze jest to, że po powrocie z konwentu wróciły ze zdwojoną siłą do swoich dotychczasowych metod. Wszak za rok pewnie będzie następny konwent....... Odpowiedz Link
knabokp Re: konwent 02.12.10, 19:08 jak to jest że dopiero wczoraj wgrali na intrze ranking a konwent był wcześniej. czy nagrody były tylko dla 3 pierwszych osób z kazdej lini biznesowej? A jak ktoś nie pojechał z ważnych powodów to nagroda przepadła.Tak sie docenia najlepszych Odpowiedz Link
qween1 Re: konwent 02.12.10, 20:13 zrobili tak specjalnie, nagrody miały być niespodzianką ... coś jak na rewii rozdania oscarów... jednej osoby nie było i nagrodę odebrał dyr. ROD, a jak były dzielone nagrody to już nie wiem ... Odpowiedz Link
wjjk1974 Re: konwent 03.12.10, 19:41 Dziś na intrze pokazała się lista i wyjaśnienie jak dzielone były nagrody rzeczowe na konwencie. prezenty dostali : Doradcy z każdego biznesu - 3 pierwsze osoby w Polsce, kierownicy/naczelnicy - trzy osoby z całej grupy wszystkich biznesów ( niesprawiedliwie moim zdaniem bo jak można porównac naczelnika WKD do naczelnika rynku mieszkaniowego ), 3 dyr. Oddzaiłow typu A, trzecg B i trzech C , najlepszy RMS, najlepszt dyr ROD. Odpowiedz Link