Dodaj do ulubionych

Fikcyjna sprzedaż MSP

20.10.11, 21:22
Dlaczego doradcom MSP zalicza się do sprzedaży "odnawianie" kredytów obrotowych tzn informowanie klienta ża musi spłacić zobowiązanie po 12 miesiącach i udzielenie nowego kredytu. Sprzedaż jest ale czy do końca prawdziwa???
Obserwuj wątek
    • adalco Re: Fikcyjna sprzedaż MSP 21.10.11, 11:34
      doradcy tak kombinują, gdyż do sprzedaży nie zalicza się przedłużenie kredytu w RB (aneks do umowy)
    • istnycyrk Re: Fikcyjna sprzedaż MSP 21.10.11, 19:42
      A skąd mają niby brać nowych klientów ?
      Zresztą... z odnowieniem trzeba się tak samo narobić, jak z odnowieniem, więc ... czemu nie ;)
      • istnycyrk Re: Fikcyjna sprzedaż MSP 22.10.11, 15:50
        chciałam powiedzieć, że jak z nowym kredytem ... :D
    • justiinka Re: Fikcyjna sprzedaż MSP 01.11.11, 15:26
      A przepraszam, od kiedy (i gdzie) odnowienie kredytu zalicza się jako sprzedaż?
      • tofik55-2 Re: Fikcyjna sprzedaż MSP 02.11.11, 08:57
        zawsze sa przekrety zeby tylko wyrobic plany nie wiem co was tak dziwiuczciwy pracownik moze tylko nerwicy sie nabawic takie przekrety sa na detalu dotyczy to równiez kart kredytowych
        • malinka-81 Re: Fikcyjna sprzedaż MSP 18.11.11, 23:35
          Dlaczego fikcyjna? Umowa jest na 12 m-cy.
          • suzi1970 Re: Fikcyjna sprzedaż MSP 19.11.11, 06:18
            Tylko ktoś kto nigdy nie pracował w MISiach może tak pisać.
            Udzielenie/przedłużenie kredytu w RB to taki sam ogrom pracy!!!!

• dragomir6 Re: Fikcyjna sprzedaż MSP 20.11.11, 18:58
              No właśnie. Napracujesz się - nie przymierzając jak dziki osioł - a profitów żadnych z odnowienia. A przecież prowizja jest ta sama, jak za udzielenie nowego, więc dlaczego odnowienie się nie liczy?
              • rowerek2223 Re: Fikcyjna sprzedaż MSP 21.11.11, 17:55
                A jak się pracuje w tym dziale?
            • karmelka87 Re: Fikcyjna sprzedaż MSP 21.11.11, 20:18
              dokładnie o tym samym pomyślałam.... teraz chociaż w nemo mamy przypomnienia o odnowieniach a tak kiedyś wszystko trzeba było pilnować ... Misie uważam że są jedną z najtrudniejszych dziedzin bankowych i najciekawszą - odpowiedz na pytanie jak się pracuje na misiach :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka