Dodaj do ulubionych

rekrutacja

09.11.11, 14:44
Byłem na rozmowie rekrutacyjnej w jednym z regionów waszego banku ,było to stanowisko dyrektor oddziału chciałbym tylko napisać ,że takiej żenady jeszcze nie przeżyłem ,
Obserwuj wątek
    • marz12ka Re: rekrutacja 09.11.11, 15:27
      psianio napisała:

> Byłem na rozmowie rekrutacyjnej w jednym z regionów waszego banku ,było to stan
      > owisko dyrektor oddziału chciałbym tylko napisać ,że takiej żenady jeszcze nie
      > przeżyłem ,

a może jakies pikantne szczegóły ;)
    • psianio Re: rekrutacja 09.11.11, 15:51
      Siedziałem przed czterema inkwizytorami których nie interesowała moja wiedza , doświadczenie w zarządzaniu ,co sobą reprezentuję , tylko czy umiem zwalniać ludzi z pracy , szkoda pisać , obecnie jestem dyrektorem oddziału w banku i różnie u mnie bywało ale takiego cyrku to nawet u nas nie ma .
      • marz12ka Re: rekrutacja 09.11.11, 19:09
        ...bo w PKO potrzebują dyrektorów -SS-manów którzy muszą różnymi sposobami wyegzekwować sprzedaż od pracowników.......to jest ważne a nie jakies tam doświadczenie czy dobra opinia .....
      • olek-sandr Re: rekrutacja 12.11.11, 16:14
        kurcze, zbieranie haków dla czystek-to przeżyli już moi rodzice w latach "80-tych"
        listy osób niechcianych i do zwolnienia to powtórka?Ten z wybrzeża to opowiada, że ma instrukcje ze swojej 'CENTRALI" ŻE MA ZWALNIAĆ wszystkich znających się na robocie.
    • nim-50 Re: rekrutacja 09.11.11, 16:38
      zwalniają ludzi którzy mają pojęcie o pracy w banku bez różnicy na którym stanowisku-mamy coraz większy bałagan w organizacji pracy żeby nie powiedzieć "Burdel"-zadyma, zamieszanie, nowi-swoi po 2 lata spoko bo sprzątają-nich idą do firmy porządkowej nie do banku!!!
      Twoje wrażenia są trafne o zgrozo!
      • kicia.12 Re: rekrutacja 09.11.11, 21:21
        Czyżbyś ubiegał się o pracę regionie łódzkim? Ja właśnie zostałam zwolniona przez nowego Dyrektora!
        • istnycyrk Re: rekrutacja 09.11.11, 22:24
          Jeśli nie dostałeś tej pracy, to GRATULUJĘ !!!
          Znaczy, że jesteś człowiekiem z myślącą głową i sercem w odpowiednim miejscu.
          Nie pchaj się do PKO. Będziesz żałował prędzej, niż Ci się wydaje.

"Dyrektorzy - SSmani" --> świetnie ujęte !!! :D
          • psianio Re: rekrutacja 10.11.11, 07:54
            Mam wieloletnie doświadczenie na stanowisku dyr.oddziału i nie pozwolę sobie żeby zarządzali mną abnegaci bankowości z wizją wyrzucania tylko i wyłącznie pracowników , to prowadzi do obniżania wartości i braku całkowitych wizji ,a w konsekwencji do spadku rentowności oddziału .
            • istnycyrk Re: rekrutacja 10.11.11, 08:03
              Ja nie ubliżam "starym" dyrektorom. Oni często są gnębieni tak samo, jak ich podwładni. Oni byli kiedyś zatrudniani na NORMALNYCH zasadach rekrutacji.
              Ale widzisz, co się teraz dzieje. Na jakie umiejętności personalne się stawia :(
            • lucky43 Re: rekrutacja 10.11.11, 23:52
              Tacy ludzie jak "psiano" przydaliby się w naszym banku. Szacunek dla nas , zwykłych pracowników, na pewno , może w nieiwielkim stopniu, wpłynąłby na naszą motywację.
              • derby-00 Re: rekrutacja 11.11.11, 13:06
                czasy tredne i wydawałoby się że na fachowców trzeba stawiać-ten garniutur z nowego naboru,
                bez jakiejkolwiek wiedzy bankowej to znęcanie się psychiczne nad nami i klientami, odchodzą i jedni i drudzy i to jest problem.
            • derby-00 Re: rekrutacja 11.11.11, 16:33
              biorą dyrektoró w na czas okreslony do zwalniania ludzi, firmuje wypowiedzenia i wypad.
              a pózniej niech się po sądach włuczy-taki to biznes(liczy się liczba odstrzelonych jako zadanie do wykonania w trybie pilnym)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka