Dodaj do ulubionych

ZWOLNIONA - WROCŁAW

03.06.12, 18:53
Zostałam zwolniona oczywiście wiadomo za co , jednym słowem za wszystko ...
Założyłam sprawę do sądu pracy , proszę o kontakt osoby które zostały zwolnione w ciągu ostatniego roku i osoby które mają sprawę w sądzie , lub miały . W grupie siła , im nas więcej tym lepiej . ona352@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • adambal3 Re: ZWOLNIONA - WROCŁAW 06.06.12, 12:28

witam obecnie w sadzie pracy toczy się kilka spraw przeciwko PKO napewno jedna Wrocław wiem też o Poznaniu pisałen do ciebie na wskazany adres czyżby nie doszło???
      • ona352 Re: ZWOLNIONA - WROCŁAW 08.06.12, 11:59
        Proszę podać swojego meila , bo być może że (chyba) to my jesteśmy w kontakcie .
        O sprawach innych nic nie wiem . Ludzie tylko są na forum a jeśli trzeba pomóc to kiepsko już ... Pozdrawiam P . ona352@gazeta.pl .
        • adambal3 Re: ZWOLNIONA - WROCŁAW 19.06.12, 18:34
          adambal3@wp.pl
          • 4kana Re: ZWOLNIONA - WROCŁAW 31.07.12, 22:11
            zwolniona jak sobie radzisz? napisz czasem
            • exworker Re: ZWOLNIONA - WROCŁAW 01.08.12, 09:53
              Pewnie kiepsko ale za góra pół roku będzie wdzięczna losowi za taki a nie inny bieg spraw.
    • exfreud Re: ZWOLNIONA - WROCŁAW 01.08.12, 10:44
      Trudno radzić, jeśli nie borykało się z tym problemem. Ale tak jak pisał mój poprzednik, sądze, że odetchniesz z ulgą po jakimś czasie i poczuciem satysfakcji, że warto było. Dobrze, że zebrałaś w sobie odwagę do działania i zaczełaś czynności sądowe. Ta energia Cie nie opuści aż do końca, bo w takich sytuacjach człowiek się spina, mając świadomość, że odwrotu nie ma. W skali całozyciowej to pikuś. Nie przestawaj. Nie wiem jak wyglądała sytuacja przed, która sprowokowała zwolnienie, lecz jeśli posiadasz chętnych (rosną jak grzyby po deszczu) świadków (ja nagrywałem rozmowy i robiłem notatki) lub dowody krzywdy to powinno się udać.
      • exworker Re: ZWOLNIONA - WROCŁAW 01.08.12, 13:55
        Oczywiście, nie ma nic gorszego niż trwać na z góry straconej pozycji.
        • ona352 Re: ZWOLNIONA - WROCŁAW 01.08.12, 17:12
          Witam wszystkich !
          Od dzisiaj jestem bezrobotna , ale muszę dać sobie radę i dam radę ! Wreszcie nikt się mnie nie zapyta ile wykonałam dzisiaj telefonów i ile kredytu sprzedałam ! ! !
          Sprawę dokończę obojętnie jaki będzie finał ! ! !
          Dziękuję wszystkim za miłe słowa . Pozdrawiam .
          • 4kana Re: ZWOLNIONA - WROCŁAW 01.08.12, 21:33
            ja tez mysle o sadzie pracy
            ale jak to jest z kosztami?
            napisz prosze
    • ad63 Re: ZWOLNIONA - WROCŁAW 01.08.12, 20:40
      Trzymaj się mocno. Na PKO życie się nie kończy.
      Powodzenia w sądzie pracy. Trzymamy kciuki. :)
      • exworker Re: ZWOLNIONA - WROCŁAW 01.08.12, 21:15
        Za pół roku powiesz sobie - jak dobrze, że tak się stało.
        I nie przyjmuj do siebie myśli, że byłaś słaba czy coś podobnego. Tam się po prostu nie da pracować.
        • ona352 Re: ZWOLNIONA - WROCŁAW 02.08.12, 11:30
          nie bójcie się sądu pracy , czy człowiek wygra czy przegra i tak jest górą , że miał odwagę .
          koszta ponosimy za mecenasa , ale jak się wygra to są one zwracane .
          można też nie mieć mecenasa ale trzeba poświęcić czasu trochę na pisanie pism .
    • badaczodkrywca Re: ZWOLNIONA - WROCŁAW 10.09.18, 18:47
      Hej, badam dokładnie takie przypadki zwolnień. Menadżerowie chętnie kształcą się w zarządzaniu zasobami ludzkimi, rekrutacji pracowników, a często zupełnie nie mają pojęcia jak dokonywać zwolnień, redukcji. Jeżeli chcesz mi pomóc w badaniach to podaję link do ankiety. Dziękuje za zaangażowanie i pomoc.

ankiety.interaktywnie. com/ankieta/5b945a3bf223c/

Proszę usunąć spację w linku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka