Dodaj do ulubionych

MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM

21.07.12, 12:14
Zapraszam całe towarzystwo z Pijawskiej do dyskusji w tym miejscu. Po co zaśmiecać inne wątki ? Ludzie niech sobie spokojnie konwersują w swoich wątkach a my piszmy tylko tutaj. Tu będzie sporo miejsca na rankingi, własne przemyślenia dot. zarządzania i ekonomii, szczypty manii prześladowczych, walenie we mnie itp.

Bardzo Was proszę o wpisy w tym miejscu - nie zaśmiecajcie innych wątków. Z góry dziękuję i pozostaję do dyspozycji.
Obserwuj wątek
    • exworker Re: MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM 21.07.12, 12:17
      Obiecuję, że nie będę się śmiał tylko spróbuję podjąć rzeczową dyskusję dostosowaną do Waszego poziomu.
      • exworker Re: MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM 21.07.12, 12:20
        Oczywiście nie mam prawa Wam niczego nakazać - jak tylko proszę o odrobinę kultury i poszanowanie innych uczestników. Liczę na zrozumienie tak szacownego grona jak Wy.
        • ukryty_wafel Re: MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM 21.07.12, 18:25
          Najbardziej chamskie wpisy, otakowanie innych i pogrde - okazujesz wyłącznie Ty. Najlepszym przykładem Twojego oblędu jest to, ze zakładasz wątek, w którym sam piszesz do siebie.
          Obiecujesz kulturę, ale w swoim wątku obrażasz wszystkich którzy pracują na ul. PULAWSKIEJ,

Jesteś sam szczytem obłudy i chamstwa!

Nie zmusisz tu nikogo do niczego Panie Konkurencja. Przesiadywanie tu dniami i nocami, oskarżenie ludzi, ze jak Ty piszą tu za pieniądze, apele i opluwanie tych co maja swoje własne poglądy nie zdadzą się na nic. Jestes tak prosty do rozszyfrowywania, jak konstrukcja cepa.

Więc nie apeluj, nie wskazuj miejsc gdzie ktoś coś może. Bo nikt Cię nie poslucha. Jesteś Niewiarygodny nawet wtedy gdy pitolisz o pogodzie. zrozumiano?
          • diabolo13 Re: MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM 21.07.12, 18:42
            Kojarzy mi się on z klerem i pisem, sposób działania taki sam.
          • exworker Re: MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM 21.07.12, 18:59
            Oczywiście masz rację. Cieszę się, że bluzgasz tutaj a nie w każdym wątku na forum. Oczywiście jestem do dyspozycji.
            • ukryty_wafel Re: MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM 21.07.12, 21:48
              exworker napisał:

> Oczywiście masz rację.

Oczywiście, ze ma racje. Wiele osób maja racje i cieszę się, ze im ja przyznajesz.
              Gdybyś jeszcze z tego wyciągał wnioski....

>Cieszę się, że bluzgasz tutaj a nie w każdym wątku na fo
              > rum.

Nikt w tym wątku nie bluzga. Poza Tobą...

>Oczywiście jestem do dyspozycji.

Twoja dyspozycja jest do niczego, więc nikomu Twoja dyspozycja nie jest potrzebna Konkurencja.
              • exworker Re: MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM 21.07.12, 22:09
                Ależ oczywiście masz rację.
                • ukryty_wafel Re: MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM 21.07.12, 23:31
                  exworker napisał:

> Ależ oczywiście masz rację.

Tak, oczywiście, ze mam :-)
                  • exworker Re: MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM 22.07.12, 08:20
                    No oczywiście, że masz.
                  • exworker Re: MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM 23.07.12, 16:53
                    No mówię, że masz.
                    • ukryty_wafel Re: MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM 23.07.12, 23:32
                      exworker napisał:

> No mówię, że masz.

No ja wiem, ze mam a Ty nie masz Konkurencjo PKOBP :)
                      Niepotrzebne mi są Twoje zapewnienia.
                      Ty zacznij to pokazywać, ze wiesz. Poza wzniecaniem w ludziach żalu do Pracodawcy pokazujesz tu na razie jedno, ze z Toba jest coraz gorzej.
                      • exworker Re: MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM 24.07.12, 11:31
                        Oczywiście masz rację.
                      • lukaj1953 Re: MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM 24.07.12, 19:39
                        do wafla:Ty naprawdę myślisz,że my dajemy się "wpuścić w maliny".Ani exworker, ani ekspert,czy inni nie wzniecają żalu w ludziach.Ludzie wiedzą, kto rozumie ich bolączki,a kto z nich drwi.Pracuję w tym banku bardzo długo,widziałem niejedno,przeżyłem swoje.Zmienia się na lepsze-oczywiście wizerunek banku,wygląd placówek, ale smutne twarze pracowników ze sztucznie przyklejonym uśmiechem np."do tajemniczego klienta" robią swoje.Klienci to widzą!Pracodawca też powinien to zobaczyć!
                        • exworker Re: MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM 27.07.12, 06:14
                          Pracodawca to widzi ale nie chce tego zmieniać. Dlaczego ? Bo dla niego jesteście trybikiem do intensywnej eksploatacji i wymiany na nowy. Kiedyś tak w tym banku nie było - odróżniał się od banków z udziałem kapitału zagranicznego. Teraz jest gorzej niż we wspomnianych bankach bo się wymaga ale nie daje narzędzi do realizacji.
                          • ukryty_wafel Re: MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM 27.07.12, 07:04
                            exworker napisał:

> Pracodawca to widzi ale nie chce tego zmieniać.

Tak Konkurencja. Pracodawca to widzi i w miarę możliwości, etapami, nie rewolucyjne usiłuje to zmienić przy potężnym operze materii jednocześnie zmagając się z realnie w tym banku odczuwalnym kryzysem.

> Dlaczego ? Bo dla niego jesteśc
                            > ie trybikiem do intensywnej eksploatacji i wymiany na nowy.

Panie Były Dyrektorze. Niech Pan naprawdę się mityguje. Pan mów za siebie. Proszę.
                            Nikt nikogo nie zamierza wyeksploatowac. Co nie znaczy, ze będzie płacił za to by ktoś w pracy miał czas na pisanie na Forum Gazety czy na odpoczywanie po obsłudze Klienta. Jeśli ktoś nie widzi, ze w tym Banku jest co robić, to jego problem ci paskudni nadzorcy, jak pan Dyrektor raczył nazwać kadrę menadżerów z tego Banku widza wszystko. Ale jeśli Pan myśli, ze dając ludziom wyższa pensje, ekstra bonusy, rewaloryzacje co kwartał,etc to Pan się mocno mylisz.
                            Czasy się zmieniły. Proszę to zauważyć.

> Kiedyś tak w tym ba
                            > nku nie było

Kiedyś w tym Banku po Prezesa był były premier Rzadu, nie mający zielonego pojęcia o bankowości i regulacje rynku. Trzeba było ten Bank wielokrotnie dofinansowywac, by przetrwa o czym ludzie już nie pamiętają. Wiesz Exworker czemu Grecja pada? Bo Państwo greckie się zasłużalo ponad miarę, by każdy Grek miał dobrze. Tam każdy miał trzynastka, czternastke, premie na Wielkanoc i Boże narodzenie. Nikomu włos z głowy nie spadał, jeśli nie płacił podatków! Emeryci mieli emerytury równe ich ostatniej pensji. Koszty tego płacisz teraz także Ty i pól Europy. A to co obywatele tego kraju dostawali chojna ręka, dzisiaj stracili i co gorszerzsz najbliższe kilkadziesiąt lat nie maja co marzyć o dobrobycie.
                            Dokładnie w ten sam sposób kolejne politykiery rządzili tym Bankiem.
                            I to się skończyło, bo teraz Bankiem rządzi giełda, inwestorzy i rachunek ekonomiczny.
                            Jeśli ktoś tego nie rozumie, może zafrustrowac się na smierć i dalej nie będzie tego rozumiał.
                            Ale to się nie zmieni. Banki, które tak rozdają kasę Pracownikom lekka ręka, jeśli jeszcze nie zostały sprzedane, wchlonięte przez silniejszych i madrzejszych, albo jeśli nie padną za jakiś czas, to przegrają z konkurencja walkę o Klienta.

>- odróżniał się od banków z udziałem kapitału zagranicznego.

No i co, ze się odróżniał? Wciąż się odróżnia. Ale te zagraniczne Banki wciąż mogą wąchać kurz, jakii za sobą PKO pozostawia.

> Teraz
                            > jest gorzej niż we wspomnianych bankach bo się wymaga ale nie daje narzędzi do
                            > realizacji.

Gorzej? A co Ty podobno nie pracujący dla Konkurencji wiesz co jest w innych Bankach, kiedy tu ostatnio był wpis pracownika innego Banku, który jasno napisał, ze gorzej, to jest w innych Bankach niż w naszym.
                            • exworker Re: MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM 27.07.12, 19:03
                              Nie jestem konkurencją - oceniasz mnie po sobie pijarowcu bez honoru.

Dziwne - Ty cały czas przesiadujesz na forum ale pewnie za to Ci płacą. Nie wziąłbym Twojej pracy za żadne pieniądze.

Nie byłem dyrektorem w pko. Tam ni ema szans awansu bo króluje beton. Teraz jestem doecnianym odnoszącym sukcesy dyrektorem.

Przerażasz mnie po raz kolejny, jak dyrektor w dużej firmie mam porównanie w ofercie banków. Twój bank wypada nawet nie słabo ale wręcz żenująco.

I na koniec - nie oceniaj mnie po sobie, że jestem pracownikiem PIJAR konkurencji - nigdy w życiu nie zniżyłbym się do takiego poziomu. Wiesz, ludzie się dzielą na tych z honrem ( mniejszość ) i na tych idących z prądem bez honoru ( większość ). Z pewnością podświadomie czujesz, gdzie się zaliczasz, dlatego dowartościowujesz się na tym forum. Inna sprawa, że opórcz mnie, diper, torres nikt z Tobą nie gada.
                              • exworker Re: MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM 27.07.12, 19:20
                                Przepraszam, słowo rozmowa z Tobą to nadużycie, ja się zmuszam by Ci odpisywać ale to jes moim obowiązkiem. Nie pozwolę na niszczenie tego forum, wolnbości słowa, wolności przekonań, wolności posiadania innego słowa. Jeśli myślisz, że mnie zakrzyczysz, zniechęcisz itp. to się bardzo mylisz.
                                • alma590 Re: MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM 27.07.12, 19:30
                                  exworker napisał:

> Przepraszam, słowo rozmowa z Tobą to nadużycie, ja się zmuszam by Ci odpisywać
                                  > ale to jes moim obowiązkiem. Nie pozwolę na niszczenie tego forum, wolnbości sł
                                  > owa, wolności przekonań, wolności posiadania innego słowa. Jeśli myślisz, że mn
                                  > ie zakrzyczysz, zniechęcisz itp. to się bardzo mylisz.

"Złodziej krzyczy : łapać złodzieja " :D
                                  • exworker Re: MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM 27.07.12, 19:34
                                    Twoje wpisy niezmiennie w wyjątkowy sposób ubarwiają to forum. Cieszę się, że piszesz w wątku dla siebie przeznaczonym. Dziękuję w imieniu gros uczetników tego forum, że skupiasz się na tym wątku oszczędzając swoich mądrości w innych wątkach.
                                    • ukryty_wafel Re: MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM 27.07.12, 19:37
                                      Pitolisz Konkurencja bez honoru :)
                                  • ukryty_wafel Re: MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM 27.07.12, 19:36
                                    alma590 napisała:

> exworker napisał:
                                    >
                                    > > Przepraszam, słowo rozmowa z Tobą to nadużycie, ja się zmuszam by Ci odpi
                                    > sywać
                                    > > ale to jes moim obowiązkiem. Nie pozwolę na niszczenie tego forum, wolnbo
                                    > ści sł
                                    > > owa, wolności przekonań, wolności posiadania innego słowa. Jeśli myślisz,
                                    > że mn
                                    > > ie zakrzyczysz, zniechęcisz itp. to się bardzo mylisz.
                                    >
                                    > "Złodziej krzyczy : łapać złodzieja " :D

A o honorze pitoli gość bez honoru pracujący dla Konkurencji :) rany, ale cyrk :)
                                    • exworker Re: MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM 27.07.12, 19:49
                                      Widzisz gościu, już nie masz nic do powiedzenia. Tak kończy się zawsze postępowanie niezgodne z normami, wartościami.
                                      • exworker Re: MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM 27.07.12, 21:01
                                        Uwaga, ogłaszam konkurs na najlepszy wpis pn. "PKO BP liderem w.......".

Najciekawsze wpisy zostaną nagrodze m.in. łaskawym spojrzeniem władz, zwiedzaniem gabinetu prezesa, skorzystaniem z wc zarządu, uściskiem dyrektorów regionalnych.

Serdecznie zapraszam.

PS
                                        Expercie - jesteś moim faworytem ale uważaj na almę - ma fajne cytaty i może Cię zaskoczyć.
                                        • skuter44 odwracanie uwagi od problemów 27.07.12, 21:29
                                          Nie zauważacie, że taka "dyskusja" jest odwracaniem uwagi od problemów banku i jego pracowników ?? -;) Róbcie tak dalej .
                                          • redek9 Re: odwracanie uwagi od problemów 28.07.12, 08:11
                                            zauważyliśmy i jest prośba do was przestańcie to robić
                                            • ukryty_wafel Re: odwracanie uwagi od problemów 01.08.12, 19:11
                                              redek9 napisał:

> zauważyliśmy

Tak, schizofrenia Exworkredkofreuda już nie da sie ukryć.
                                              Już nawet pisze w liczbie mnogiej :)
                                              • exworker Re: odwracanie uwagi od problemów 01.08.12, 21:19
                                                Tobie i Twoim ludziom z dep pijaru już się fora pierdolą, powinniście pisać na forach :
                                                - cytaty znanych ludzi
                                                - rankingi branży finansowej
                                                - psychiatria
                                                - stowarzyszenie spamerów
                                                • ukryty_wafel Re: odwracanie uwagi od problemów 01.08.12, 22:13
                                                  exworker napisał:

A ja w imieniu nieznajomego Kolegi pozwolę sobie odpisać :)

> Tobie i Twoim ludziom z dep pijaru już się fora pierdolą, powinniście pisać na
                                                  > forach :

Aha - Exworkredfreud wie wszystko. Gada ze sobą, tworzy kolejne swoje klony i wywraca to Forum do góry nogami i po co? By na końcu z siebie wydusić takie cóś.

> - cytaty znanych ludzi

Tu faktycznie trafiają do inteligentnych ludzi - Exworkredfreud ich nie rozumie.

> - rankingi branży finansowej

Świetne miejsce, jak pokazuje sam Exworkredfreud i jego 44 wcielenia, ciągle trzeba edukować konkurencję, że marnuje tu czas i energię - i tak PKO BP będzie najlepszy.

> - psychiatria

O tak - Exworkredfreud leków nie bierze i własnie ludzie widzą, jak szaleńcy szaleją.
                                                  Kto chce iść drogą Exworkredfreuda - on zaprasza. Do Tworek można dojechać nawet WKD

> - stowarzyszenie spamerów

No Ciebie Exworkredfreud i 4kane i reszta wcieleń - nikt nie pobije. Powiedz co bierzesz, bo nikomu się nie udało tego Forum załatwić - tylko Tobie :) Na pewno znajdziesz naśladowców :)
                                                  Weź leki Trolu :) Exworkredfreudzie :)
                                                  • malediablatko Re: odwracanie uwagi od problemów 01.08.12, 22:21
                                                    Normalnie śmiać mi się chce jak burzy się krew "waflowi" Czy on nie odpuści dokuczając ciągle tym samym osobom? Chłopie!!! Po co Ty tu w ogóle występujesz? Tobie jest dobrze więc nie rób zamętu. Odczep się od "exworkera" i może skup się nad czymś innym? Jak ktoś tu wcześniej napisał nie wmówisz nam, że coś co jest białe jest czarne :P
                                    • redek9 Re: MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM 28.07.12, 04:24
                                      > A o honorze pitoli gość bez honoru pracujący dla Konkurencji :) rany, ale cyrk
                                      > :)
                                      buhahahahaha ale jaja!!!! towarzysz pijarowiec uprawiający zakłamaną propagmdę bez merytorycznej wiedzy w dziedzinie bankowości prawdopodobnie człowiek poprzedniego reżimu wywindowany do centrali przez układy dyskutuje o homorze i zarzuca komuś jego brak buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
                            • redek9 Re: MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM 28.07.12, 08:05
                              <Kiedyś w tym Banku po Prezesa był były premier Rzadu, nie mający zielonego pojęcia o bankowości i regulacje rynku. Trzeba było ten Bank wielokrotnie dofinansowywac, by przetrwa o czym ludzie już nie pamiętają. Wiesz Exworker czemu Grecja pada? Bo Państwo greckie się zasłużalo ponad miarę, by każdy Grek miał dobrze. Tam każdy miał trzynastka, czternastke, premie na Wielkanoc i Boże narodzenie. Nikomu włos z głowy nie spadał, jeśli nie płacił podatków! Emeryci mieli emerytury równe ich ostatniej pensji. Koszty tego płacisz teraz także Ty i pól Europy. A to co obywatele tego kraju dostawali chojna ręka, dzisiaj stracili i co gorszerzsz najbliższe kilkadziesiąt lat nie maja co marzyć o dobrobycie.
                              Dokładnie w ten sam sposób kolejne politykiery rządzili tym Bankiem.
                              I to się skończyło, bo teraz Bankiem rządzi giełda, inwestorzy i rachunek ekonomiczny.
                              Jeśli ktoś tego nie rozumie, może zafrustrowac się na smierć i dalej nie będzie tego rozumiał.
                              Ale to się nie zmieni. Banki, które tak rozdają kasę Pracownikom lekka ręka, jeśli jeszcze nie zostały sprzedane, wchlonięte przez silniejszych i madrzejszych, albo jeśli nie padną za jakiś czas, to przegrają z konkurencja walkę o Klienta>

jeżeli Bankiem nie rządzą już politycy, to czemu są wszędzie układy, znajomkowie, kolesie, itd. poczynając od Pana Prezesa, który jest bliskim przyjacielem Pana Schetyny - nr 2 w parti rządzącej a kończąc na zwykłych pracownikach także Centrali, jeżeli jest stosowany rachunek ekonomiczny to skąd takie kolosalne pensje was pijarowców i układziarzy???? skąd tyle departamentów, biur? a propos Grecji nie pisz o niej pisz o Polsce, gdzie partie rządzące rozdają swoim kolesiom i znajomkom kolosalne pieniądze właściwie za nic przykład Keplera, Grada, gdzie liczba urzędasów rośnie w zatrważającym tempie za Tuska wzrosła z 105 tys. do prawie 200 tys., po to tylko aby na koszt społeczeństwa, mieć klakierów, którzy będą z wdzieczności po wsze czasy głosowali na Tuska i jego ferajnę, nie pisz Grecji, pisz o kolosalnym wzroście za Tuska długu publicznego z 350 mld do 928 mld, nie pisz o Grecji tylko o tym dlaczego ten dłuig jest oprocentowany na 5-6%, gdy dług publiczny naszych sąsiadów Czechów ma oprocentowanie 2%, nie pisz o Grecji napisz o licznych nierozliczonych aferach: np. hazardowej, aferze z Sawicką i jej koleżankami, z którymi chciała kręcić lody, prawdopodobnie to była Kopaczowa lub Gronkiewicz-Waltz, o zatrudnianiu rodzinki na stanowiskach : Sikorski zatrudnił córeczkę Rostowskiego w swoim ministerstwie, syneczek Tuska w państwowej spółce zajmującej się lotnictwem, to są przykłady z najwyższych szczytów władzy, a takich spraw na dole jest mnóstwo
                              piszesz o płaceniu podatków, to odpowiedż dlaczego ty jako ten lepiej zarabiający jako członek kasty uprzywilejowanej w przeciwieństwie do ludzi w Oddziałach, którzy zarabiają po 2-3 tys. nie płacisz ZUS, który jest parapodatkiem, od całości swoich dochodów a tylko od jej części???? podaj jeszcze żródło swoim "rewelacji" kiedy Bank po 90 roku był wielokrotnie dofinansowany przez Państwo?
                              • exworker Re: MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM 28.07.12, 08:11
                                Nie dobijaj go.
                              • skuter44 Re: MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM 28.07.12, 08:35
                                .....liczba urzędasów rośnie w zatrważającym tempie za Tuska wzrosła z 105 tys. do prawie 200 tys., po to tylko aby na koszt społeczeństwa, mieć klakierów, którzy będą z wdzieczności po wsze czasy głosowali na Tuska i jego ferajnę, ...

Radek. Ale z Ciebie politykier, podobnie jak ja -;). Zgadzam się z wielu Twoimi spostrzeżeniami.
                                Widzę, że w tym politycznym wpisie jesteś mocno zaangażowany po jedynie słusznej stronie.
                                • redek9 Re: MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM 28.07.12, 08:49
                                  tak jestem mocno zaangażowany po jedynie słusznej stronie, po stronie uczciwości, moralności, etyce w biznesie, blisko mi jest do polityków i biznesmenów szwedzkich, norweskich, fińskich także trochę angielskich i niemieckich i stosowanych przez nich standardów w życiu społecznym , zawodowym i prywatnym
                                  • skuter44 przerywnik polityczny 28.07.12, 09:23
                                    Do radka. Stoimy po jednej stronie. A już wk..wia mnie , bardzo niski poziom opieki socjalnej państwa skierowany do dzieci, studentów, absolwentów szkół, podejmujących pierwszą pracę. Także tragedią jest brak strategii dla Polski. Państwo jest ogromnie drogie, nienowoczesne, nie modernizowane, uzależnione od woli KK.
                                    Mam teraz gości-rodzinę Polaków z Anglii. Tam uczeń szkoły otrzymuje od państwa 30 funtów kieszonkowego w tygodniu, każdy student 6000 funtów w roku akademickim, ..... I nikt mi nie powie, że w Polsce nie można zrobić więcej dla młodego pokolenia, dla gorzej sytuowanych i będących w potrzebie. Chyba chodzi o to by wyjechało z Polski kolejne pokolenie i problemy same się rozwiążą. Mamy przechlane 30 lat ostatnich lat w najnowszej naszej historii (a przecież wystarczyło wybrać określone wzorce z państw europejskich, które rozwiązały swoje problemy) a teraz stoimy przed katastrofą narodową i.... nie robi się nic by jej zapobiec.
                                    • exworker Re: przerywnik polityczny 30.07.12, 16:31
                                      A może by stworzyć wątek tylko do rankingów ?

I tak będzie to spam niezwiązany z tematyką forum ale może uda się tą oranżerię z dep. pijawskiej trochę ucywilizować żeby nie zaśmiecali tego forum ?
                                      • exworker Re: przerywnik polityczny 01.08.12, 14:37
                                        Czy admin mógłby stworzyć wątek do rankingów ?
    • exworker Re: MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM 23.07.12, 16:10
      Ponawiam apel to wszelakiej maści expertów, racjonalnych, dipierów, tudzież innych.
      • ukryty_wafel Re: MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM 27.07.12, 19:38
        Ponawiaj. Ale rozkazywac to możesz sam sobie człowieku bez honoru.
        • redek9 Re: MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM 28.07.12, 04:31
          buhahahahaha człowiek poprzedniego reżimu układziarz wywidowany na stanowisku bredzi o honorze! buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
          • exworker Re: MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM 28.07.12, 05:47
            Wiecie jakie jest najczęściej zadawane pytanie dyrektorem na naradach w centrali ?

"Panowie, jaki bank jest najlpeszy w Polsce i dlaczego pko bp ?"

• exworker Re: MIEJSCE NA WPISY DLA PIJAWSKIEJ - ZAPRASZAM 28.07.12, 07:24
              Wiecie jakie jest najczęściej zadawane pytanie doradcom ?

"Jak wykonacie plan w tym kwartale i dlaczego w minimum 100 % ?"
    • skuter44 próba prowokacji i manipulowania na forum 08.08.12, 11:54
      Exworkerza. Kolejny wątek Twój jest niechlubny od początku. Nie mogę go inaczej nazwać jak - próba prowokacji i manipulowania tym forum. Na co liczyłeś otwierając wątek - do prezentowania tu przez Centralę osiągnięć banku ? Liczyłeś prymitywnie, że raptem Puławska wyłoży Ci kilkanaście wątków do dyskusji ? Chłopie. Przecież tu z Tobą dyskutują ludzie którzy znają świetnie bank (na bieżąco i od każdej strony). Przecież Puławska ma dziesiątki miejsc do szerokiego prezentowania klientom i pracownikom swoich osiągnięć. Przy czym wszędzie trudności, problemy i słabości będą przemilczane. I musi tak postępować każdy właściciel firmy.To normalne. Osoba twoja i głoszone przez ciebie poglądy są świetnym miejscem do obalania opinii o słabości banku, złych zarządzających i zniewolonych pracownikach.
      Chcę ci jedynie uzmysłowić w jak trudnej sytuacji znalazłeś się - walcząc z wiatrakami.
      Zauważ też (sam najlepiej wiesz), że za twoimi poglądami nie podpisali się pracownicy.
      Sytuacja jest diametralnie (wg mnie) inna niż w okresie zagrażania strajkiem, apelowania do pracodawcy przy pomocy "kromek chleba".
      To jest i dla mnie (ongiś) wspierającego , podobnie jak Ty głosy walczących o swoje
      prawa pracowników, miłe zaskoczenie ale nadal zastanawiające .
      Czyżby teraz opinia o krzywdzie pracowników nie była powszechna (bo głosów o tym na forum nie jest dużo) ?
      Czyżby pracownicy zrozumieli, że politykę zatrudnienia i plac prowadzi pracodawca, że nie jest w interesie pracodawcy mieć załogę bierną , skłóconą i mało asertywną, że to pracodawca ocenia który pracownik jest cenny a którego można zwolnić i ile pracownikowi zapłacić za wymierzoną wartość jego pracy; wreszcie, że warunki zatrudnienia i wynagradzania pracownik przyjął w umowie o pracę ?
      • exworker Re: próba prowokacji i manipulowania na forum 08.08.12, 12:00
        Wywal mnie z forum i będzie spokój.
        • skuter44 maleje liczba opozycjonistów banku ? 08.08.12, 14:13
          Chciałoby się widzieć ścieranie poglądów forumowiczów.
          Poglądów na sytuację banku i jego pracowników.

Źle by się stało gdyby tu na forum znikła opozycja.
          Zostało by towarzystwo wzajemnej adoracji.
          • ukryty_wafel Re: maleje liczba opozycjonistów banku ? 08.08.12, 20:26
            skuter44 napisał:

> Chciałoby się widzieć ścieranie poglądów forumowiczów.
            > Poglądów na sytuację banku i jego pracowników.

Wiesz Skuterze - to jest możliwe. Jeśli ktoś chce tu dyskutować na jakiś temat, chociaż parę osób w jednym - przeszkadza i to utrudnia, jest to wciąż możliwe.
            Ja jak chce z kimś spokojnie rozmawiać, to rozmawiam i olewam niemerytoryczne, pełne jadu wtręty...
            >
            > Źle by się stało gdyby tu na forum znikła opozycja.
            > Zostało by towarzystwo wzajemnej adoracji.

Myślę, że nie jest to możliwe. Jestem tego nawet pewny :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka