ad63
03.08.12, 18:57
Jestem osobą, która bardzo ceni sobie wolność myślenia, wolność słowa i wszystkie inne zdobycze demokracji. Jestem jednak zdania, że do demokracji trzeba dorosnąć. Niestety, to co się obecnie dzieje na tym forum, przekroczyło wszelkie granice.
Z rozmów z innymi pracownikami wiem, że to forum czyta bardzo, bardzo dużo osób, choć ani razu nie zabrali tu głosu. Stąd czerpie część informacji, której nie pozyskali by nigdzie indziej. To forum było dla nich ważnym źródłem informacji.
I dlatego nie podoba mi się to, że w zasadzie dwie zacietrzewione osoby "rozwalają" to miejsce.
Nie pomagają apele, prośby. Nic tylko nawalanka i nakręcanie spirali nienawiści.
Możemy się nie zgadzać co do meritum - ja na co dzień widzę dużo patologii, na którą nikt nie reaguje - inni twierdzą, że PKO jest super pracodawczą. Mamy prawo mieć swoje punkty widzenia. Dyskutujmy, piszmy co myślimy i czujemy. Pamiętajmy jednak, że odmienne stanowiska to nie powód, żeby nawzajem siebie obrażać. Mi też niejednokrotnie puszczają nerwy i czasem napiszę o jedno zdanie za dużo. Ale na Boga nie w ten sposób!
DLATEGO BARDZO PROSZĘ ADMINISTRATORÓW TEGO FORUM O CZASOWE ZABLOKOWANIE TYCH NAJBARDZIEJ AGRESYWNYCH UCZESTNIKÓW. NIECH SIĘ OPAMIĘTAJĄ!
Nie apeluję, o to żeby komuś kneblować usta, ale dużą stratą dla pracowników byłoby gdyby to forum straciło swój merytoryczny sens istnienia. :(