Dodaj do ulubionych

Miejsce do obrzucania się błotem

13.08.12, 18:15
ostatnia założyciel za podpowiedzią skuter'a na stałe przyczepił na początku forum wątek dotyczący pomocy. od tego czasu w wątku tym nie ma wielkiej dyskusji i wymiany uwag pomiędzy poszukującymi pomocy i jej udzialającymi. ja natomiast proponuję by także ten wątek umieścić na początku forum. byloby to miejsce, gdzie ludzie mogliby się nawzajem zwalczać, uwalniając pozostałe wątki od szaleńczej walki. tutaj mogliby też zaglądać wszelkiej maści ankieterzy, badacze, i inne tego typu osoby. na pewno znalazłyby masę wpisów do wykorzystania w swoich pracach.
Obserwuj wątek
    • skuter44 Re: Miejsce do obrzucania się błotem 13.08.12, 20:17
      Jestem "za".

Z modyfikacją ...... wątek Twój mógłby być jako doczepiony CZWARTY.

Przywieszenie tego wątku jako pierwszego kazało by sie domyslać, że pierwszym celem forum jest BIJATYKA. A to przecież prawdą nie jest.

Czwarty wątek doczepiony [i]- [b]Miejsce do obrzucania się błotem[/b] - lokuje się bardzo dobrze.
      Oddzielałby dwie grupy wątków. [u]Mieściłby się między merytorycznymi wątkami ( ścisłej miejscem o problemach pracowników ) a wątkami strategicznymi (tematami, celami) dla których forum zostało utworzone. [/i][/u]

Sam na takim wątku nieraz bym się odstresował.
      • skuter44 Do exworkera 14.08.12, 11:54
        Exworkerze. Leczył się nie będę bo nie mam z czego.
        Ponieważ jednak - wg ciebie - jestem chory.
        Dałeś mi więc prawo, jako choremu, do moich zachowań chorych, nienormalnych - wobec ciebie.

A w sprawie poruszonej przeze mnie w wątkach - narzekania i narzekania v.2 nie odniosłeś się.
        Zamiast tego kazałeś mi się leczyć. Wątki te i wpisy (podejrzane) potraktowałeś jako normalne.
        Oznaczać to może jedynie, że jesteś w ekipie badawczej.

• exworker do skutera 14.08.12, 18:03
          Nie jestem w ekipie badawczej - ale ciepło - jestem z Marsa i zbieram opinie o ludziach do swojej pracy badawczej.

Twoje wpisy są równie odjechane jak mój w tej chwili ale dostosuję się do konwencji.
      • d.p.r Re: Miejsce do obrzucania się błotem 14.08.12, 17:56
        popieram. zróbmy ring i walkę w błocie. niech to będzie gentelmens agreement wszystkich tu piszących. nawalamy się tylko w tym wątku. w pozostałych piszemy zgodnie z tematyką.
        • ukryty_wafel Re: Miejsce do obrzucania się błotem 14.08.12, 18:37
          Jestem za. Nawalamy sie tutaj, gdzie indziej rozmawiamy jako Ci genlemani :) A Swiat jest pieńy i wypełniają go sami świeci :)
          Ale spróbujmy :) to nie boli.

Zapewnienia Exwokredekfreuda o tym, ze on nie ma nic wspólnego zreszta klonów odrzucam, jako sprzeczne z rzeczywistością tego Forum :)
          • skuter44 Miejsce do obrzucania się błotem 14.08.12, 22:04
            Wszyscy badacze mają profile "zerowe". Nie ma o nich żadnej informacji. To jeszcze jeden dowód na to, że prowadzą misję specjalną.
            • a_grafka_2 Re: Miejsce do obrzucania się błotem 14.08.12, 22:42
              Moją ojczyzną jest planeta Nubiru

Mamy zamiar przejąć bankowość w tym zacnym kraju

Następnie stosując zasadę naczyń połączonych opanujemy bankowość na całym swiecie

A potem nadejdzie koniec ;)))
              • skuter44 Re: Miejsce do obrzucania się błotem 14.08.12, 22:47
                a_grafka_2

UŻYTKOWNIK NIE AKTYWOWAŁ PROFILU

• a_grafka_2 Re: Miejsce do obrzucania się błotem 14.08.12, 22:52
                  Ta jest ojcze Rydzyku, no i ta mgła...heheh ;p
            • alma590 Re: Miejsce do obrzucania się błotem 14.08.12, 23:21
              skuter44 napisał:

> Wszyscy badacze mają profile "zerowe". Nie ma o nich żadnej informacji. To jesz
              > cze jeden dowód na to, że prowadzą misję specjalną.

Skuterku to jakiś żarcik ? No nie kumam o co Ci chodzi ? Czyżbyś też coś badał ?
              Nie dajmy się zwariować ludzie.gazeta.pl/skuter44/0,0.html
              :D
              • ukryty_wafel Re: Miejsce do obrzucania się błotem 14.08.12, 23:36
                No ja tez nie aktywowalem profilu.... Ale na pewno nie jestem Exworkredekfreudem :)
                I nie chce byc :)
              • skuter44 Re: Miejsce do obrzucania się błotem 15.08.12, 03:43
                Almo o mnie , o Tobie i innych kilku forumowiczach wiemy dużo są dlatego dla mnie wiarygodni.
                Choćby dlatego, że sami tu przedstawiali . I ja im wierzę. A mamy wielość nowych wpisów (nicków) i wszystkie w jednym okreslonym celu. Sam exfreud omówił wyniki tego, widać było wyraźnie niedokończonego sondażu.
                Ale masz rację. Moja podejrzliwość przekroczyła granicę prawdopodobieństwa , realności tych podjrzeń.
                • skuter44 Re: Miejsce do obrzucania się błotem 15.08.12, 05:37
                  Brak mojego profilu to było przeoczenie.
            • fig-a75 Re: Miejsce do obrzucania się błotem 15.08.12, 16:09
              o co chodzi z tym profilem zerowym???? serio - nic nie wiem o tym. wybrałam nick i tyle.

skuter - nie przesadzaj. nie bierz innych swoją miarką.
              może ty masz jakąś specjalną misję, ale to nie znaczy, że inni też.
              to, że mam inne zdanie, co do pewnych spraw - to nie znaczy, że na siłę będę wietrzyła jakiś spisek wśród osób, z którymi mam słowne potyczki. mam taką nadzieję, że "spisków" nie ma.
              • skuter44 Re: Miejsce do obrzucania się błotem 15.08.12, 18:00
                Profil "zerowy" tzn. że na tym profilu nie ma żadnych informacji dotyczących danego nicka.
                Może przesadzam ale robię to bez misji specjalnej.
                To że podejrzewałem jakieś badanie opinii forumowiczów nie ma związku z wszelkimi tu opiniami, wnioskami . Podejrzenie brało się z treści wielu fachowych pytań jakie zostały nam zadane w krótkim czasie przez wielu forumowiczów.
                • racjonalny0880 Re: Miejsce do obrzucania się błotem 15.08.12, 18:08
                  skuter44 napisał:

> Profil "zerowy" tzn. że na tym profilu nie ma żadnych informacji dotyczących da
                  > nego nicka.
                  > Może przesadzam ale robię to bez misji specjalnej.
                  > To że podejrzewałem jakieś badanie opinii forumowiczów nie ma związku z wszelk
                  > imi tu opiniami, wnioskami . Podejrzenie brało się z treści wielu fachowych pyt
                  > ań jakie zostały nam zadane w krótkim czasie przez wielu forumowiczów.

Skuter'ze! Przeczytaj kilkanaście wpisów figa-75 i exworker'a. Wnioski nasuwają się same.
                  • fig-a75 Re: Miejsce do obrzucania się błotem 15.08.12, 20:55
                    figa jest jedna. i nie prowadzę podwójnej gry. to tyle w temacie rozdzielenia osobowości.

ogólnie.... to nigdy nie podałabym danych w profilu. wystarczy mi, że mam nick (inny oczywiście) na innym portalu i tam podałam jedynie wiek, miasto i znak zodiaku... i co chwila mam jakieś niewybredne oferty towarzysko-seksualne. zdecydowanie preferuję środowisko blogowe i tam wolę szukać ludzi, którym mogę podać więcej danych o sobie.
                    :)

• exworker Re: Miejsce do obrzucania się błotem 15.08.12, 21:03
                      Musisz się przyzwyczaić, że ten pajac każdemu kto ma swoje zdanie przypnie łatkę pisania z różnych nicków. Kim ja już nie byłem - exfreudem, redkiem, teraz tobą. Hieny tak mają - niszczą przeciwników jak nie mają argumentów.
                      • ukryty_wafel Re: Miejsce do obrzucania się błotem 15.08.12, 21:32
                        exworkredekfreud napisał:

> Musisz się przyzwyczaić, że ten pajac każdemu kto ma swoje zdanie przypnie łatk
                        > ę pisania z różnych nicków.

Figa jest tylko jedna. Nie jest Twoim kolejnym klonem :)

> Kim ja już nie byłem - exfreudem, redkiem, teraz to
                        > bą.

Ależ ty jesteś tutaj tylko Exworkredekfreudem und Jokkerem :)
                        Nikt nie twierdził, ze Figa jest tobą. Chociaż poglądy w wielu sprawach masz podobne,
                        To jednak jako były pracownik Banku Pan Dyrektor jesteś łatwo identyfikowalny pod każdy, ze swoich nickow :) tak samo. Je znacie banku wszyscy jesteście socjalistami, macie obsesje na punkcie Centrali i macie wiele wspólnych cech, a jedna jest widoczna Exorkredekfreud kocha każdego swojego klona. Te wasze rozmowy są takie miłe, spłacie sobie z ust, chwalicie sie wzajemnie i razem atakujecie niewybrednie te same osoby :)

> Hieny tak mają - niszczą przeciwników jak nie mają argumentów.

No proszę ! Exworkredekfreudzie, niewidzialem, ze stać Cię aż taka szczerość i samokrytyke.
                        Nie bądź dla siebie taki surowy :) Ale mówiąc o sobie jesteś za dosadny :)
                        • skuter44 Re: Miejsce do obrzucania się błotem 18.08.12, 09:10
                          .

Nie namawiam do tego.
                          Ale jesli ktoś musi ?
                          To może tu ?
                          • skuter44 Re: Miejsce do obrzucania się błotem 19.08.12, 15:14
                            (;- <-------> -;)
                            • skuter44 Re: Miejsce do obrzucania się błotem 21.08.12, 13:12
                              Ring wolny . Zawodników nie ma. Pracują.
                      • q.p.r Re: Miejsce do obrzucania się błotem 27.08.12, 18:20
                        exworker napisał:

> Musisz się przyzwyczaić, że ten pajac każdemu kto ma swoje zdanie przypnie łatk
                        > ę pisania z różnych nicków. Kim ja już nie byłem - exfreudem, redkiem, teraz to
                        > bą. Hieny tak mają - niszczą przeciwników jak nie mają argumentów.

ale dajesz czadu; a mnie to z kim laczyles; i ze niby w centrali pracuje; ladnie to tak kogos o cos posadzac a samemu plakac ze ci sie krzywda dzieje
                        • czuk1 Miejsce do obrzucania się błotem, i ....zwierzeń. 27.08.12, 19:04
                          Oj, nieładnie exworkerze. Jak nie rewanżować się kamieniami kiedy obrzucają błotem ?
                          [i]
                          ..... z w i e r z e n i e ...[/i]
                          Te[i] klony[/i] które pojawiają się jednoczesne z wpisami nowych (rzeczywistych) forumowiczów w pewnych przypadkach [i]wprowadziły mnie w błąd.[/i] Tak było z exwokerem, jejekscelencją,....
                          [i]Do dziś do końca nie wiem "kto jest kto".[/i]
                          Niektóre klony zmieniają swoje poglądy jak rękawiczki.

Do tym "bałaganem nickowym" z[i]biegło się podsumowania prowokacyjnego badania exfeuda.
                          [/i]
                          [i]Pojawił się też Seba.[/i]

[b]Za mną dodatkowo chodził jeden z klonów[/b] i na innych forach moich [b]"otaczał mnie opieką", wręcz dyskredytował.
                          [/b]
                          PANOWIE DAJCIE SPOKÓJ ! Ile można rozrabiać. NIE MOŻEMY ZAPRZESTAĆ TEJ WREDNEJ ZABAWY ?

Ostatnie wątki (kilka ) wskazują, że wszystkich , też głównych adwersarzy, stać na bardzo
                          ważne rozmowy o mobbingu . Potrzebna jest zgoda. Działamy przecież we wspólnym przecież interesie. Można się pięknie i kulturalnie różnić, zostając przy swoich poglądach.
                          Jestem dobrej myśli.
                          • skuter44 errata 27.08.12, 19:46

Oj, nieładnie exworkerze. Jak nie rewanżować się kamieniami kiedy obrzucają błotem ?

..... z w i e r z e n i e ...
                            Te klony które pojawiają się jednoczesne z wpisami nowych (rzeczywistych ) forumowiczów w pewnych przypadkach wprowadziły mnie w błąd. Tak było z exwokerem, jejekscelencją,....
                            Do dziś do końca nie wiem "kto jest kto". Niektóre klony zmieniają swoje poglądy jak rękawiczki. Do tym "bałaganem nickowym" zbiegło się podsumowania prowokacyjnego badania
                            exfreuda. Pojawił się też Seba. Za mną dodatkowo chodził jeden z klonów i na innych forach moich "otaczał mnie opieką", wręcz dyskredytował. PANOWIE DAJCIE SPOKÓJ ! Ile można rozrabiać. NIE MOŻEMY ZAPRZESTAĆ TEJ WREDNEJ ZABAWY ? Ostatnie wątki (kilka ) wskazują, że wszystkich , też głównych adwersarzy, stać na bardzo poważne rozmowy o mobbingu . Potrzebna jest tylko zgoda. Działamy przecież we wspólnym przecież interesie. Można się pięknie i kulturalnie różnić, zostając przy swoich poglądach. Jestem dobrej myśli.

[i]Nie zauważyłem. Na moim laptopie pracował, zarejestrowany był wcześniej domownik - czuk. Który już nie działa aktywnie na forum, od 2 lat. Wpis jest mój - skutera44. Przepraszam.[/i]

• skuter44 Ostatni wpis Skutera 44 27.08.12, 20:15
                              [b]W związku z nieetycznym moim zachowaniem na forum przestaję być jego uczestnikiem.
                              Przepraszam wszystkich którzy mi zaufali.
                              Przepraszam tych którym dokuczałem swoimi uszczypliwymi wpisami.
                              Dziękuję za współpracę w dobrze rozumianym interesie banku i pracowników.
                              Życzę pracownikom banku , w tym forumowiczom, zadowolenia z pracy i wynagrodzeń.
                              Życzę bankowi dużych zysków i pełnej kultury w grupie kapitałowej, pamiętania o tym,
                              że pracownik banku jest największym banku skarbem.

Czuk Mariusz. (skuter44)

PS. Dla jasności sprawy. Chodzi o kilkukrotną rejestrację jako czuk1 i zafunkcjonowanie moje
                              na forum pod dwoma nickami [/b].
                              -
                              • ukryty_wafel Wracaj Skuter 27.08.12, 21:51
                                Skuter, daj spokój. Wracaj i przestań sie przejmować. Przecież Ci co chca wiedzieć wiedza kim jesteś :) Osobiście uważam, ze jesteś tu potrzebny. Jesteś uczciwym człowiekiem, ludzie Cię z rozrzewnieniem wspominają tam, gdzie pracowałes Mariuszu. Twoje podwójne nickowanie nie jest czymś nagannym. Był etap czuka teraz jest era Skutera. Wyluzuj i wracaj.

Pozdrawiam
                                • szar_amysz Re: Wracaj Skuter 27.08.12, 22:06
                                  Skuterze!
                                  Nie opuszczaj tego forum! Prosze!!!
                                  Dla mnie jestes tutaj bardzo potrzebny! Jestes madrym zyciowo czlowiekiem, lagodziles duzo tu spraw, pisales o waznych sprawach, dzieliles sie swoim doswiadczeniem. Wiem ze jestem tu nowa, ale czytalam to forum znacznie wczesniej niz odwazylam sie w koncu cos napisac. Aby tu pisac trzyma mnie tu kilka osob wsrod ktorych jestes wlasnie TY - CZUKU_SKUTERKU! :) Mnie to nigdy nie przeszkadzalo ze ktos pisal tu pod dwoma nickami - przeciez jawnie o tym mowisz! Ty i Wafel - dwie odwazne cywilnie osoby, ktore sie do tego przyznaly! Jesli sa jakies jeszcze to przepraszam, ze nie wymieniam ale nic nie wiem o nich.
                                  Nie odchodz, zostan !
                                  To moj apel do Ciebie!
                                  Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie :)
                                  Szara Mysz :)
                              • exwoker Re: Ostatni wpis Skutera 44 04.09.12, 12:26
                                skuter44 napisał:

>
                                > PS. Dla jasności sprawy. Chodzi o kilkukrotną rejestrację jako czuk1 i zafunkcj
                                > onowanie moje
                                > na forum pod dwoma nickami [/b].
                                > -

Bardzo honorowy z Ciebie człowiek. To musi budzić szacunek. Ale błądzić jest rzeczą ludzką. Przyznałeś się do błedu i w ten sposób go naprawiłeś. Mało kogo byłoby na to stać. Pisz bo robisz tu wiele dobrego.
    • exworker Re: Miejsce do obrzucania się błotem 15.08.12, 14:36
      Oj jak tu gwarno się zrobiło w tym wątku - widzę, że znaleźliście sobie w końcu wątek właściwy dla siebie.
      • racjonalny0880 Re: Miejsce do obrzucania się błotem 15.08.12, 15:18
        exworker napisał:

> Oj jak tu gwarno się zrobiło w tym wątku - widzę, że znaleźliście sobie w końcu
        > wątek właściwy dla siebie.

Jeśli dobrze zrozumiałe intencje to to jest wątek dla każdego kto chce rozrabiać, a nie pisać na tematy merytoryczne. Jak pamiętam historię naszych konwersacji, to ty zawsze miałeś problem z merytorycznym uzasadnianiem swoich twierdzeń. Nigdy nie udało ci się podać argumentów, które by tłumaczyły wypowiadane przez ciebie sądy. Czyli wątek jest dla ciebie w sam raz. Tu nikt nie powinie oczekiwać od nikogo by podał dowody - argumenty na coś co pisze, że ma miejsce w banku. Zatem witaj w domu świstaku. Tu rzeczywiście możesz bezkarnie twierdzić, że białe jest czarne. Nikt nie zapyta dlaczego tak uważasz i nie będzie kłopotów z unikaniem odpowiedzi.
    • racjonalny0880 Do 23lateks 04.09.12, 10:50
      W tym miejscu możesz obrzucać wafla wyzwiskami (sorry ukryty, ale i tak Cię obrzuca). Wątki merytoryczne zostaw w spokoju. Nic poza agresja tam nie wnosisz.
      • ukryty_wafel Re: Do 23lateks 04.09.12, 11:05
        racjonalny0880 napisał:

> W tym miejscu możesz obrzucać wafla wyzwiskami (sorry ukryty, ale i tak Cię obr
        > zuca).

Obrzucają mnie wszędzie, ale takie postulowanie, przemawianie, apelowanie mija się z celem.
        Słowo. To jak przekonywanie Exworkera, by zaczął pisać z sensem i konkretnie, albo zachęcać kogoś innego, by wreszcie napisał, gdzie jest ten paskudny mobber, który tak krzywdzi ludzi.
        Zero konkretu, to i zero zrozumienia. Zaczyna mnie to irytować już. Nie gniewam się racjoinalny, trzymasz się faktów. Obecnie jestem obwiniany o wszystko, o za małą podwyżkę i o jej brak, o niską pensję i za moją za wysoką (chociaż nikomu poza mną nieznaną). Wini się mnie za wyniki sprzedażowe, mobberów, czkawke Pani Gieni, zanik miesiączkowania u pingwinów oraz za upadek kolarstwa w Chinach :) Tak więc Latex może sie wyżywać tutaj, ale on tutaj nie zajrzy, nie wpadnie na to, ale się będzie ze swoimi genialnymi "puentami" wcinał w każdy wątek a na żadne konkretne pytanie nie odpowie. Na szczęście jest niezawodny Eworker, który czyta mnie namietnie i czyta także moje teksty do Latexa, i jak widze zaczyna odpowiadać za niego. Tak więc postulat doceniam, ale niestety jako trzeźwy realista przewiduje odzew na poziomie zero.

>Wątki merytoryczne zostaw w spokoju. Nic poza agresja tam nie wnosisz.

Ja czekam jeszcze na jego iluminację :)
        Ale ja niepoprawny optymista jestem :)
        • exworker Re: Do 23lateks 04.09.12, 12:07
          Plejada gwiazd forumowych
          • ukryty_wafel Re: Do 23lateks 04.09.12, 15:17
            exworker napisał:

> Plejada gwiazd forumowych

Chcesz się podczepić, co? ;-)
            Gdybyś ty jeszcze mądrze pisał....
            • racjonalny0880 Re: Do 23lateks 04.09.12, 15:28
              ukryty_wafel napisał:

> exworker napisał:
              >
              > > Plejada gwiazd forumowych
              >
              > Chcesz się podczepić, co? ;-)
              > Gdybyś ty jeszcze mądrze pisał....

Tylko go z rozpędu do teamu nie przyjmij ;). Poziom by się za bardzo obniżył ;)
              • ukryty_wafel Re: Do 23lateks 04.09.12, 16:13
                racjonalny0880 napisał:

> ukryty_wafel napisał:
                >
                > > exworker napisał:
                > >
                > > > Plejada gwiazd forumowych
                > >
                > > Chcesz się podczepić, co? ;-)
                > > Gdybyś ty jeszcze mądrze pisał....
                >
                > Tylko go z rozpędu do teamu nie przyjmij ;). Poziom by się za bardzo obniżył ;)

Trzymam rękę na pulsie. Ale nie wiem czy Ty wiesz Racjonalny, że w małym móżdżku naszego Exworkwera już figurujemy jako klony, wynajęte razem przez nieznaną bliżej organizację w Banku, którą opłaca się wielką kasą byleby tylko wykończyć tutaj nieprawomyślnych pracowników Banku oraz Exworkera (osobno, bo on już nie jest pracownikiem banku).

I teraz tak się zastanawiam, co należałoby zrobić, gdyby on chciał faktycznie do naszej "ściśle tajnej special forces" grupy dołączyć?
                Nie, nawet gdybym był totalnie nieprzytomny, mając alignę oraz czkawkę, nie byłbym w stanie przyjąć go do "organizacji", która nota bene już się go raz pozbyła!
                Nie - musiałby naprawdę się wykazać, np. poprzez codzienne odmawianie różańca w intencji Pracowników Centrali, bo jak pisał, pobożnym znawcą teologii i mistyki jest - albo napisać poemat wychwalający powiedzmy Almę - jakiś czterozgłoskowiec albo coś w tym stylu :)
                • exworker Re: Do 23lateks 04.09.12, 16:20
                  Nie, dziękuję. To miejsce stworzone dla plejady gwiazd forumowych i widzę, że właściwie wykorzystywane.

Swoją drogą to jedyny wątek gdzie piszczecie zgodnie z jego przeznaczeniem.

Pozdrawiam centralowców-internautów.
                  • szar_amysz Re: Do 23lateks 04.09.12, 18:13
                    Drogi Exworkerze :)
                    Strasznie myla Ci sie pojecia. Watek ten brzmi "Miejsce do obrzucania sie blotem", tak?
                    "Plejada gwiazd forumowych" jak raczyles nazwac moich Przedmowcow nikogo blotem nie obrzuca, tylko cierpliwie wyjasnia, prowadzi rzeczowa i konkretna dyskusje. Uzywa bardzo dobrych argumentow i tego samego oczekuje od swoich rozmowcow.

Nie dziwie sie wiec dlaczego juz Cie nie ma wsrod pracownikow banku. Nie mozna w nim sie tak mylic, to powazna insytucja finasowa jest :)
                    • szar_amysz Re: Do 23lateks 04.09.12, 19:00
                      Ukryty EWafel napisal:
                      >albo napisać poemat wychwalający powiedzmy Almę - jakiś czterozgłoskowiec albo coś w tym stylu.

Alma jest naprawde wspaniala,
                      I choc nie rymuje sama,
                      Genialnie cytaty do rozmowy wplata
                      Ale rzadko jest na Forum - a to duza strata! :)
                      Pozdrawiam :)
                      • alma590 Re: Do 23lateks 04.09.12, 20:09
                        szar_amysz napisała:

> Ale rzadko jest na Forum - a to duza strata! :)

Jestem codziennie o różnych porach, czytam wszystko ale nie zawsze się wypowiadam, ponieważ mam, jak to Wafel pisze,wiedzę historyczną i raczej ograniczoną do moich ówczesnych obowiązków w Banku.Znam również relacje koleżanek jeszcze pracujących, ale nie mogę się za nie wypowiadać.
                        Bywa, że nie wytrzymuję i się wtrącam, zwłaszcza jak ktoś z czymś przesadzi.
                        Stosuję aforyzmy, sentencje, cytuję cudze myśli, ponieważ jak to napisał Fryderyk Nietzsche:
                        "Aforyzm jest formą „wieczności”; moją ambicją jest wyrazić w dziesięciu słowach to, co inni wyrażają w książce i czego czasami nie zdołają wyrazić."
                        Są to formy krótkie i treściwe, a że wymyślone wcześniej przez innych? no cóż trzeba z nich korzystać tak, jak korzystamy z różnych doświadczeń wcześniejszych pokoleń.
                        I jeszcze jedno, Myszowata proszę uważaj z tymi komplementami, bo mogą się one obrócić nie tylko przeciwko tobie, ale również przeciw tym których komplementujesz.Na tym forum to nie jest dobrze widziane.

Pozdrawiam;)

• szar_amysz Re: Do 23lateks 04.09.12, 23:00
                          Witaj Almo :)

Napisalam dlugiego posta, ale nie nadawal sie na Forum. Skasowalam, no wiec i bedzie troche krocej :)
                          Tak, masz racje. Po prostu. Ja sama jestem bardzo zla na siebie za dwie moje wypowiedzi, ktore to napisalam spontanicznie a pozniej zalowalam. W dodatku nie ma mozliwosci (tak jak to czytam) usunac tego z Forum.
                          Zastanowilam sie tez nad innymi wpisami. Byc moze ich "tendencyjnosc" mogla przeslonic niektorym obraz rzeczywisty, ze ja jestem przychylna osobom na tym Forum. Usiluje tez zrozumiec intencje tych, korzy podzegaja w ludziach poczucie krzywdy, beznadziei, bezradnosci... Jaki jest w tym cel.. Ja nie zamierzam dolaczyc do grona osob krzywdzacych innych dlatego dziekuje Ci bardzo za ta cenna dla mnie uwage.
                          Zastanowie sie jak pozostac soba bez zbytniego "spontana", ktorym bylo np. napisanie tego wierszyka. Przepraszam. Bede bardziej uwazac na to co pisze.
                          Z wyrazami szacunku :)
                          Szar_amysz
                          Ps. Moja wiedza bankowa tez juz jest archaiczna, patrzac na to jak ten bank poszedl do przodu. ;)
                          Ps. Jesli Cie urazilam to bardzo przepraszam. Jesli innych urazilam to tez bardzo przepraszam.

• alma590 Re: Do 23lateks 05.09.12, 00:09
                            szar_amysz napisała:

> Witaj Almo :)

Witaj Myszko

> Napisalam dlugiego posta, ale nie nadawal sie na Forum. Skasowalam, no wiec i b
                            > edzie troche krocej :)
                            > Tak, masz racje. Po prostu. Ja sama jestem bardzo zla na siebie za dwie moje wy
                            > powiedzi, ktore to napisalam spontanicznie a pozniej zalowalam. W dodatku nie m
                            > a mozliwosci (tak jak to czytam) usunac tego z Forum.

Mnie się raz też zdarzyło w ferworze dyskusji nie zapanować nad emocjami akurat złymi i zaraz wysłałam następnego posta z prośbą o usunięcie poprzedniej wypowiedzi.Nie było z tym żadnych problemów. Wcześniej kiedy moderatorem był Czuk również usunął na moją prośbę moją wypowiedź. To co opisuję w wątku o cenzurowaniu dotyczy wypowiedzi zarchiwizowanej i nie wiem dlaczego ona nie może być usunięta, ponieważ nie mam żadnych informacji od Założyciela Forum.

> Zastanowilam sie tez nad innymi wpisami. Byc moze ich "tendencyjnosc" mogla prz
                            > eslonic niektorym obraz rzeczywisty, ze ja jestem przychylna osobom na tym Foru
                            > m. Usiluje tez zrozumiec intencje tych, korzy podzegaja w ludziach poczucie krz
                            > ywdy, beznadziei, bezradnosci... Jaki jest w tym cel.. Ja nie zamierzam dolacz
                            > yc do grona osob krzywdzacych innych dlatego dziekuje Ci bardzo za ta cenna dl
                            > a mnie uwage.
                            > Zastanowie sie jak pozostac soba bez zbytniego "spontana", ktorym bylo np. napi
                            > sanie tego wierszyka. Przepraszam. Bede bardziej uwazac na to co pisze.

Nie chcę abyś mnie źle zrozumiała. Nie chodzi o to abyś wyzbyła się swojej spontaniczności i nie daj Panie Boże pisała treści pod publiczkę zastanawiając się jak zostanie przyjęta Twoja wypowiedź, dobrze czy źle. Jeśli nie użyjesz wulgaryzmów czy obelg to wystarczy. Wówczas trzeba właśnie pisać szczerze co czujesz i myślisz. Kiedy pisałam o tym zbytnim komplementowaniu to miałam na uwadze taką bardzo ludzką cechę jak zawiść w stosunku do osoby obdarzonej (nawet z tak błachych powodów ) i zarzutów o wzajemnej adoracji oraz posądzaniu o wazeliniarstwo. Nasza przychylność niektórym osobom wcale nie jest czymś złym.To się wie nawet bez zbytniego im schlebiania a przynajmniej nie prowokujemy złych emocji u naszych oponentów dając im kolejną okazję do ataków.
                            Nie znaczy to również, że i tym nazwijmy "ulubieńcom" nie napiszemy czasami coś przykrego skoro czujemy i myślimy inaczej niż oni.

> Z wyrazami szacunku :)
                            > Szar_amysz
                            > Ps. Moja wiedza bankowa tez juz jest archaiczna, patrzac na to jak ten bank po
                            > szedl do przodu. ;)
                            > Ps. Jesli Cie urazilam to bardzo przepraszam. Jesli innych urazilam to tez bard
                            > zo przepraszam.

Absolutnie nie masz za co mnie przepraszać, nie uraziłaś mnie a jeśli kiedyś będziesz się ze mną różnić w jakiejś sprawie pisz śmiało, szczerze i spontanicznie (no i zgodnie z netykietą :D) napewno uczynię to samo.

Dobrej nocki Ci życzę, Myszowata ;)

• szar_amysz Re: Do 23lateks 05.09.12, 00:31
                              Almo:)

Dziekuje. I rozumiem :)
                              Rowniez dobrej nocki zycze Ci Almo :)

• ukryty_wafel Re: Do 23lateks 04.09.12, 18:15
                    exworker napisał:

> Nie, dziękuję. To miejsce stworzone dla plejady gwiazd forumowych i widzę, że w
                    > łaściwie wykorzystywane.
                    >
                    > Swoją drogą to jedyny wątek gdzie piszczecie zgodnie z jego przeznaczeniem.

Cudownie, ze i Ty tu piszesz z sensem i zgodnie z tematem :)
                    Żebyś ty tak ładnie i na temat pisał w i nich wątkach..".. Ech, rozmażyłem sie :)

>
                    > Pozdrawiam centralowców-internautów.

Wzajemnie Exworkerze, wszystkiego dobrego Panie dyrektorze konkurencji :)

• szar_amysz Miejsce do obrzucenie blotem !! 06.09.12, 16:56

Panie Exworker!
                      Ile miesiecy mozna czytac Pana zjadliwy belkot na tym Forum?? Ja nie jestem tak cierpliwa i w koncu mnie nerw puscil. Zamierzam obrzucic Cie blotem we wlasciwym miejscu. Ja wiem ze Ty i tak bedziesz pisal we wszystkich, bo Twoja etyka i moralnosc jest rowna zeru Panie Exworker!

Panie Exworker!
                      Usilujesz Pan grac Panie Exworker na uczuciach piszacych ty ludzi, jednoczesnie mieniac sie ich przyjacielem. Pokazujesz Pan jak to laczysz sie z troskach z Forumowiczami. Mnie to raczej przypomina jednak zupelnie co innego...
                      Wiesz Panie Exworker gdzie najczesniej padaja slowa takie jak " Laczymi sie w bolu" , "Skladam Ci wyrazy najwiekszego wspolczucia" "Przyjmijcie ode mnie kondolencje"? Wiesz gdzie?...... No to Ty wlasnie uzywasz - w podteksie - wlasnie takich zwrotow. Dlatego ja mysle ze zyczysz im jednak wszystkiego najgorszego. Czego zreszta odzwierciedleniem jest to Forum. Ono zamiera. Nie ma watkow merytorycznych. Pracownicy zamilkli. Czy mialo byc celem Panie Exworker?? (Tu bylby wpis niezgodny z netykieta).
                      Panie Exworker - szydzisz tu tylko z ludzi, drwisz sobie z nich w najlepsze, sam juz bedac poza Bankiem. Jesli jestes tak szczesliwy to czemu wracajac szczesliwy ze swojej pracy chcesz by ludzie tu byli nieszczesliwi w swojej pracy? Wiesz, obym mijala szerokim lukiem w realnym swiecie ludzi takich jak Ty; Ty uprawiasz perfidny cynizm i .. (tu wpis niezgodny z netykieta).
                      I jeszcze jedno: plujesz na Bank! Jak mozesz ? To nie jest zadna propaganda Panie Exworker jesli ludzie tu wyrazaja sie dobrze o swoim miejscu pracy. To jest przyzwoitoisc!! Slowo ktore jest Ci zupelnie obce. Obcy jest tez dla Ciebie jest fakt ze ludzie tu nie pisza dla pieniedzy, Ciebie to wielce dziwi ??.. Bo co ? Bo sam nie piszesz za darmo czy jak?? (tu wpis niezgodny z netykieta).
                      To na razie tyle Panie Exworker!
                      To na razie odlamki Exworkera!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka