joan333 21.05.13, 17:03 idę jutro na rozmowę o pracę stanowisko to doradca ds. bankowości hipotecznej co mnie może czekać na rozmowie jakie oczekiwania finansowe mogę zgłosic ktos może pomóc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ukryty_wafel Re: praca 21.05.13, 19:39 joan333 napisała: > idę jutro na rozmowę o pracę > stanowisko to doradca ds. bankowości hipotecznej > co mnie może czekać na rozmowie Mysle, ze moze Cie czekać rozmowa o pracy. Na spokojnie i bez nerwów. > jakie oczekiwania finansowe mogę zgłosic > ktos może pomóc A jakie masz oczekiwania finansowe? Po prostu o nich powiedz. W naszym Banku w zależności od zakresu obowiazkow, wykształcenia, zakresu zadań, kazdy ma inne zarobki. Dlatego nie oczekuj tutaj odpowiedzi. Musisz dowiedziec sie jak placa w innych bankach, dodaj sobie do kwoty jakies 15-20% i negocjuj. Powiedza Ci, czy to akceptują czy nie. Odpowiedz Link
joan333 Re: praca 22.05.13, 11:32 juz jestem po rozmowie dziękuję za podpowiedzi fajne to forum jest i fajni ludzie Odpowiedz Link
opis123 Re: praca 22.05.13, 12:33 Jak wyglądała rozmowa? jakie pytania? pytali Cię o oczekiwania finansowe czy podali konkretną kwotę jaką mogą zaproponować? Dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link