wistka32 09.04.14, 08:59 Witam, jestem posiadaczką Superkonta Student i mam w związku z tym takie pytanie: Czy jeśli chcę zrezygnować ze studiów, to czy powinnam poinformować o tym bank i co się z tym wiąże? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szar_amysz Re: Pytanie odnośnie Superkonta Student 10.04.14, 22:39 Dzień Dobry Wistka32 :) Nie jestem już pracownikiem Banku więc niech mnie poprawią moi Koledzy Doradcy - jeśli coś źle napiszę :) Tak - zgłoś do Banku fakt, że rezygnujesz ze studiów, a nasi Sprzedawcy zaproponują Ci konto oszczędnościowe wg Twoich potrzeb :) Masz jeszcze jakieś inne zobowiązania w Banku? Kredyt studencki? Jeśli tak - to to również zgłoś - z tym wiąże się zaprzestanie wypłat transz - będziesz musiała kredyt zacząć spłacać. Pozdrawiam :) szar_amysz Odpowiedz Link
dziura_zabita_dechami Re: Pytanie odnośnie Superkonta Student 10.04.14, 22:44 Jak Ty jesteś myszą byłym pracownikiem to ja jestem fanem PKO. Odpowiedz Link
skuter44 Re: Pytanie odnośnie Superkonta Student 11.04.14, 07:30 Poprzednikowi. Akurat tu jest moment i wątek by się głupio wypowiadać ? ;) Odpowiedz Link
barbapapa003 Re: Pytanie odnośnie Superkonta Student 11.04.14, 07:55 skuter44 napisał: > Poprzednikowi. Akurat tu jest moment i wątek by się głupio wypowiadać ? ;) Przynajmniej wątek się podniesie i może ktoś z korpo_PR_klonów zamiast pisać korpo_bzdury udowodni, że jest np. doradcą i napisze na temat tego rachunku :) Każdy prawdziwy doradca chętnie by tu pomógł (i w końcu pomógł... ;)) Co do wypowiedzi Dziury to w pełni się z Nim zgadzam. Aktualni pracownicy nie potrafią udawać byłych pracowników :) "Nasi Sprzedawcy"???!! "Konto [u]oszczędnościowe[/u]"?? To ostatnie wygląda na celową pomyłkę. A zaraz potem pamięta o transzach kredytu studenckiego... Wistka32, jak Mysza mówi, że zgłosić to zgłaszaj. Mysza ma w tej sprawie rekomendację barbapapy :D Odpowiedz Link
wistka32 Re: Pytanie odnośnie Superkonta Student 11.04.14, 19:24 Dzięki wielkie za odpowiedzi :D Jeszcze się nie zdecydowałam, ale dobrze wiedzieć, co mam robić. Odpowiedz Link
szar_amysz Re: Pytanie odnośnie Superkonta Student 13.04.14, 15:05 wistka32 napisał(a): > Dzięki wielkie za odpowiedzi :D Jeszcze się nie zdecydowałam, ale dobrze wiedzi > eć, co mam robić. Bardzo proszę :) Mam nadzieję, że dobrze odpowiedziałam, ale skoro nie widzę głosów sprzeciwu ;) to pewnie tak :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
szar_amysz Re: Pytanie odnośnie Superkonta Student 13.04.14, 15:09 @ do Barbapapy :) Konto oszczędnościowo-rozliczeniowe bądź rachunek osobisty :) Teraz może być? ;) @ do Dziury No to jesteś Fanem PKO BP :D Słowo się rzekło - kobyłka u płota :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link