Dodaj do ulubionych

Forum ma już rok

05.11.06, 19:27
Właśnie mija rok jak założyłem to forum.
Każdy z nas może sam ocenić przydatność tego forum.
Moim zdaniem jest przydatne. Pomogło zobaczyć niektórym osobom co dzieje się
w tym Banku.
Pozdrawiam wszystkich pracowników Banku PKO BP SA począwszy od ludzi
szeregowych w tych najmniejszych oddziałach a konczywszy na Zarządzie Banku.
Gorące pozdrowienia dla byłych pracowników emerytów i tych którzy już odeszli
bo mieli dosyć oraz tych co zostali zwolnieni.
mobbing_pkobp
Obserwuj wątek
    • malutka.niak Re: Forum ma już rok 05.11.06, 19:51
      Witaj!Bardzo Ci dziękuję za to FORUM i możliwość wypowiedzenia się na temat
      tego z czym sie borykam każdego dnia! Wśród ogromu i różnodności problemów oraz
      różnicy wieku znalazłam wlaśnie tytaj kilku przyjacół a także pomoc od ludzi
      którzy zasługują na to miano!Nie wyobrażam sobie jak bym przetrwała obecna
      sytuację bez tej strony?
      Tak naprawdę mimo dramatu mojej obecnej sytuacji bardzo mi pomogłeś, za co Ci
      bardzo dziekuje!
      Pozdrawiam serdecznie malutka.niak
    • czuk1 Re: Forum ma już rok 05.11.06, 20:55
      Gratulacje i życzenia. Niech forum będzie tylko miejscem dialogu pracowników
      banku o sprawach przyjemnych. Niech zarządzanie bankiem stanie na nogi.

Podziękowanie osobiste za przyjecie mnie (emeryta) do Waszego grona, tolerowanie
      i zrozumienie moich intencji.

Pozdrawiam wszystkich mnie przyjaznych forumowiczów
      Czuk
    • tygrysek307 Re: Forum ma już rok 06.11.06, 12:07
      Bardzo dziękuję za FORUM! Dzięki wypowiedziom wielu osób udalo mi się podjąć
      decyzję o odejściu z PKO! Nadal nie mam pracy, szukam, ale jestem szczęśliwa, że
      zrezygnowalam z pracy, w której nie szanuje się pracownika!!!
      • wersa999 Re: Forum ma już rok 06.11.06, 18:58
        to forum odkryłam przez przypadek i poleciłam wszystkim moim koleżanką które jak
        ja zdołowane pracą w PKO czasem tu zaglądają,coś dopiszą od siebie,czasem nawet
        się pośmieją z absurdów tej pracy i jakoś razem łatwiej to wszystko znieść,bo
        zrozumieć tej chorej strategii banku przecież się nie da.To forum jest jak
        balsam na ranę piecze ale pomaga.Dziś doszłyśmy do wniosku że zarządzający tym
        bankiem muszą obrać inną drogę,opamiętać się.Tylko jest jeden problem że my już
        stoimy nad przepaścią,więc jak obstawiacie przebudzą się na czas czy będą nas
        reanimować po upadku jak nie będzie czego ratować???????????pozdrawiam całą
        pekaowską rodzinę bo są w niej ludzie wyjątkowi,zdolni,pracowici którzy nie
        widzą swojej przyszłości w innym miejscu czy słusznie ????a to już każdy musi
        sam zapytać siebie :-)))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka