24.05.07, 23:51
pracownicy PKO BP SA?
Żadko tu zaglądam ale to zauważyłem to P. Rafał Juszczak , jest jedynym, który
miał odwagę lub chęć który tu choć raz zaglądął, względnie wypowiedział swoją
opinię...
Jak uważacie, ja żywię z nim nadzieję...

prezes_23
Obserwuj wątek
    • gonz0 Re: Wiecie co 25.05.07, 12:08
      Czytanie takich for jest równeiż częścia zarządzania (nieformalnego) kadrą - sa
      menadżerzy którzy zarządzaja poprzez chaos (specjalnei doprowadzją do konfliktów
      żeby wiiedzieć co się dzieje w firmie).

Obawiam się jednak, że zarzuty pod adresem innych działów nie są czytane a tym
      bardziej dopuszczane do myśli tych na górze... chciałbym się mylić ale ...
      • malutka.niak Re: Wiecie co 27.05.07, 14:30
        Przepraszam, ale też trzymam kciuki za R.Juszczaka!
        Od miesięcy przyglądam się jego osobie, więc moja ocena nie jest oceną pod
        wpływem impulsu!
        Ilu mamy prezesów, dyrektorów itd.... czy któryś z nich miał odwage napisać
        tutaj, choćby z racji stanowiska, stanąc w obronie własnego postępowania, firmy
        czy też obrazu firmy?
        Pan R.Juszczak od początku podkreślał, ze bedzie rozmawiał tylko z tymi którzy
        chcą tutaj pracować (trudno sie z tym nie zgodzić), jako jedyny od czasu do
        czasu zabiera tutaj nawet głos; co prawda forum nosi tytuł mobbing ale
        poruszane są tutaj równiez inne wątki, więc dlaczego nikt inny nie ma odwagi
        (nawet anonimowo) aby szczerze przedstawić własny punkt widzenia?
        Moja ocene podeprę jeszcze super wynikami za I kw. 2007 r. i są to wyniki
        zarowno pracownikow jak i zarządzających, ponadto stawiam na doświadczenie
        zawodowe i myślę, ze w chwili obecnej żaden kandydat nie jest w stanie (mimo
        super wykształcenia, doświadczenia itd.)porównać się z kimś kto pracuje w
        firmie i ma doświadczenie!
        Jak słysze "nowy prezes" to przepraszam wszystkich ale ukazuje mi sie wizja
        MARIONETKI którą sterują wszystkie osoby ją otaczające!
        Pozdrawiam wszystki kolegów i koleżani z firmy bez względu na poglądy!!!
        malutka
        • gonz0 Re: Wiecie co 05.06.07, 20:05
          miałem okazję poznac PP Działaka ... i tyle napiszę bo wystarczy.
          • fight_till_death Re: Wiecie co 05.06.07, 23:27
            Czyli zaniemówiłeś z wrażenia? A może jednak coś więcej? Zadałem sobie trochę
            trudu i policzyłem przez ile dyrektorskich rąk idzie moja tabelka ze
            sprawozdaniem sprzedażowym zanim trafi wspomnianego członka (sorry!) zarządu.
            Naliczyłem pięć, on jest szósty. Czyli jest co prawda dalszym, ale jednak moim
            przełożonym, więc nie ukrywam, że jestem żywotnie zainteresowany twoją opinią i
            myślę, że reszta detalu też, ponieważ zadajemy sobie pytanie, czy już pakować
            się do Irlandii, czy poczekać jeszcze na lepsze czasy.
            • gonz0 Re: Wiecie co 06.06.07, 08:05
              Pamiętaj Abyś Kierując Uważał Jak jeździsz.

Irlandia to piękny kraj - jak uratujesz skrzata spełni jedno Twoje życzenie ...
              pomyśl co to może być.
    • iwartt Re: Wiecie co 28.05.07, 21:37
      moja dyr też czyta - jak mówi sprawdza czy ktoś od nas z oddziału nie pisze,
      chyba chciała nas przestraszyć ale dzięki temu więcej nas z oddziału czyta i
      mówi o forum
      • talkabout99 Re: Wiecie co 28.05.07, 22:47
        Czy wy myslicie ze Ci ludzie ktorzy sa na tych stanowiskach dyrektorow i
        prezesow w PKO to oni naprawde podejmuja decyzje??
        Czy do tej pory nie zauwazyliscie ze sa to tylko marionetki wykonujace polecenia
        partii rzadzacej??
        Otworzcie oczy ludzie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka