nymosz 16.07.07, 18:10 Witam !! zacznę jeszcze raz ;) może ktoś wie gdzie szukać druków na dofinansowanie do wypoczynku, i ewentualnie jakie są kryteria przyznawania w/w,pozdro:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gonz0 Re: dofinansowanie 17.07.07, 19:29 w intra ? tam siedzą i naibijają posty oszołomy ;) więc nic się nie dowiesz. Lepiej zadzownic i uderzyć bezpośrednio. ja tez :) Odpowiedz Link
ilovepko Re: dofinansowanie 16.07.07, 23:07 druk o dofinansowanie do wypoczynku - jest załącznikiem do regulaminu funduszu socjalnego. wersja elektroniczna powinna być w sekretariacie. wypełnia się wniosek po wykorzystaniu urlopu - tego długiego - musi być przynajmniej 14dni kalendrzowych, oraz oświadczenie o dochodach. czyli jak zawsze po durnemu. nie dość że dofinansowywują coś co już było - to jeszcze w zależności od tego jaki duży jest dochód w rodzinie! to są grosze wg moich obliczeń to dostałabym tyle, że na podróż nad morze nie starczyłoby! Odpowiedz Link
krowa66 Re: dofinansowanie 17.07.07, 16:29 ale starczy na nowy atlas samochodowy a tam....mozesz podróżować do woli !świat stoi otworem.ale faktycznie dofinansowanie kiepskie.cóż jak dają to bierz i się ciesz!chyba z upału robią się rymy.pozdro! Odpowiedz Link
hermiona1001 Re: dofinansowanie 17.07.07, 07:07 Jeśli jeszcze nie masz tych druków wyślę ci dzisiaj na priv. Odpowiedz Link
piekna40 Re: dofinansowanie 17.07.07, 09:43 Możesz wejść na strone regionu kujawsko-pomorskiego, podaje link:172.129.1.65/meni.asp Następnie wybierasz stronę wydziału CKP - Idź Wzory dokumentów Dokumenty ZFŚŚ. Tam jest wszystko. Pozdrawiam Odpowiedz Link
marzec033 Re: dofinansowanie 17.07.07, 20:03 Moim zdaniem fundusz to bzdura w tej oprawie co istnieje teraz. Zarabiam ponad 2tys. brutto.Jestem osobą samotną i tylko dlatego nie należy mi się nic z funduszu. A dlaczego, moim kosztem ( bo przecież fundusz jest tworzony również dla mnie jako pracownika - teoretycznie ) "mam chować" cudze dzieci i współmałżonków. Odpowiedz Link
malutka.niak Re: dofinansowanie 17.07.07, 20:11 Muszę tutaj niestety dodać, że dziecko które studiuje i nie osiąga dochodu nie dostaje nic a mąż pracujący (z dochodem)dostaje? Same absurdy... Moim zdaniem, powinno być dla pracownika bez względu na dochód (w końcu odpis jest na każdego bez wyróżnień)! Zresztą samo przyznanie i liczne zaświadczenia stanowią zbyteczną pracę! Pozdrawiam tych którzy myśla podobnie i tych co sa przeciw!!! malutka.niak Odpowiedz Link
nymosz Re: dofinansowanie 17.07.07, 22:38 Dziękulski wszystkim ,już mam i druki i warunki przyznania , fakt śmiechu warte ,starczy tylko na dwa dni ,a nawet jeden dzień dobrej imprezy,pozdrawiam all ;)bądźmy wdzięczni za " hojność " <lol> Odpowiedz Link
wersa999 Re: dofinansowanie 19.07.07, 21:00 A może poprostu jak w cywilizowanych firmach nikt nie pyta o dochód małżonka a pieniądzę /o wiele większe/są przelane przed urlopem no bo w końcu są to wczasy pod gruszą .Pomijam kwestię czasu jaki to trwa brak słów.Myślę że bony np.na święta 2 razy w roku byłyby może bardziej trafione i chociaż bez podatku a tak to dofinansowanie i tak nie ma wpływu na nasze plany wakacyjne bo jest poprostu marne.pozdrawiam Odpowiedz Link