bru-no 28.08.08, 08:02 czy zakładając lokatę Progresja, klient może dokonywac przez iPKO przelewy? A jesli nie, to czy nie mozna by tego wprowadzic? Pewnie by mozna było,ale to kolejny problem dla Pana Prezesa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamikadze82 Re: Lokata PROGRESJA - szczegóły 01.09.08, 13:35 nie ma mozliwości wpłat/wypłat w alnovie dotyczących lokat, związane jest to z funkcjonalnością numeru rachunku lokaty. ale w oddziale mozeesz taką dyspozycję wykonać Odpowiedz Link
bru-no Re: Lokata PROGRESJA - szczegóły 01.09.08, 17:56 dzieki, ale to wiem,że z lokaty Progresja można dokonywac wypłat (wpłat nie) w PKO,lecz klienci pytają czy mogą po jej założeniu wyplacac w formie przelewu, przecież przelew jest to forma wypłaty z konta, lecz co by bylo z prowizją za przelew, potrącała by się np. z konta osobistego czy np.z lokaty.....? ale to są moje takie przemyślenia, wiem że nic z tego nie będzie i kolejnyc lokat nie będzie,albo będze ich bardzo mało. Kiedy będzie powtórka lokaty podobnej do MAXLOKATY, aż się prosi by PKO coś konkretnego w końcu zaprezentowałó swoim w i e r n y m klientom .LOkata Progresja nie jest zła, lecz ten procent!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
pevka Re: Lokata PROGRESJA - szczegóły 09.09.08, 18:19 lokata progresja nie jest od dziś. Jeżeli jest powiązana z rachunkiem bieżąym (ROR) przelewy wykonywane są za pośrednictwem ROR (prowizja z ROR). Natomiast jeżeli jest powiązana z technicznym, to trzeba pamiętać, żeby zapewnić środki za opłatę za wykonanie przelewu. Odpowiedz Link
bru-no Re: Lokata PROGRESJA - szczegóły 09.09.08, 18:43 tzn.że klient moze dokonywac przelewów z lokaty przez iPKO lub osobiście w banku??? musze się temu przyjżec, wiem ze po wejsciu na lokatę jest tam np. administracja, zerwij, wypłac ,ale nie pamietam czy jest takie hasło ZRÓB PRZELEW, gdyz od niedawna pracuję na obsludze klienta, proszę o podpowiedź Odpowiedz Link
pevka Re: Lokata PROGRESJA - szczegóły 09.09.08, 19:12 niefortunnie nazwany jest klawisz - wypłać - tam też jest przelew. Ostatnio nie wypłacałam z lokaty, ale tak było jeszcze około pół roku temu. Napewno nie było zmiany w funkcjonalności więc powinno być wszystko ok. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
nyrkab Re: Lokata PROGRESJA - szczegóły 23.09.08, 23:10 bardzo udany produkt klienci zadwoleni Odpowiedz Link
kuta40 Re: Lokata PROGRESJA - szczegóły 25.09.08, 11:36 a tobie każe ktoś takie peany pisać na każdy temat czy też problem innej materii.....żałosne po prostu Odpowiedz Link