tunrida81 23.11.05, 14:17 Przepraszam że dopiero teraz jestem ale nie miałam dostępu do komputera :( Jeszcze raz wszystkich witam i zapraszam do dyskusji na tematy modowe i urodowe :)) Pozdrawiam wszystkich serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karoola0 Re: Witam wszystkich :) 03.01.06, 19:07 witam wszystkich czy jeszcze ktos tu zaglada??? dajcie jakis znak pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tunrida81 Re: Witam wszystkich :) 04.01.06, 23:00 Witam, witam :). Ja zaglądam. Widze coś małe zainteresowanie tym forum. Mam nadzieje że coś się jeszcze ruszy :( Odpowiedz Link Zgłoś
karoola0 Re: Witam wszystkich :) 08.01.06, 21:14 no ja tez... ale widze ze jakos kiepsko..... masz moze adresy szkoly stylizacji...jakies kursy no ja nie wiem co kolwiek..... daj znac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tunrida81 Re: Witam wszystkich :) 09.01.06, 20:03 Beauty art w Krakowie ul Westerplatte 3, ale nie wiem skąd jesteś i jakie miasta wchodzą w grę. Odpowiedz Link Zgłoś
tunrida81 Re: Witam wszystkich :) 09.01.06, 20:09 a już wiem chodzi o Częstochowę, dopiero teraz zajrzałam i zauważyłam wątek. Policealne Studium Kosmetyczne AKademie Prenier, tam są specjalizacje: wizaż i stylizacja fryzur, kosmetyka, tu masz telefon 012 633 26 06. O Beauty Art ma filie w różnych miastach ale czy mają w Częstochowie to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
karoola0 Re: Witam wszystkich :) 24.01.06, 23:26 dzieki wielkie....ale mam jeszcze jedno pytanko....tam jest stylizacja fryzur tak....i czy tylko? pozdrawiam jeszcze raz dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
tunrida81 Re: Witam wszystkich :) 25.01.06, 12:53 Jeszcze zdaje się kosmetyka, studium masażu, stylizacja paznokci. Szkoła wyższa odnowy biologicznej i kosmetologia plus kursy kosmetyczne, masażu, stylizacji paznokci. Odpowiedz Link Zgłoś
karoola0 tusz do rzes 28.01.06, 18:51 witam.... chcialaby wiedziec czy ktos z was uzywa moze tuszu dwufazowego(do rzes) ja taki mam i delikatnie mowiac nie jestem zadowolona moze ktos jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
tunrida81 Re: tusz do rzes 28.01.06, 22:38 Ja nigdy nie używałam. Natomiast robie zawsze tak nakładam najpierw odżywkę do rzęs a potem tusz na to i efekt jest świetny. Może to zależy od firmy? Jakiej firmy używasz? Odpowiedz Link Zgłoś
karoola0 Re: tusz do rzes 29.01.06, 12:51 wdalam 50zl i w sumie mozna wyrzucic to do kosza.... ....bourjois....zawsze chwalono ta marke....a tu taki zonk...coz zawiodlam sie i napewno nie kupie nic tej marki.... najlepszy tusz jaki mialam to byl ...volum express firmy maybelline....pogrubiajacy....o polowe tanszy i duzo duzo lepszy... polecam na szczegolnie na zime... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tunrida81 Re: tusz do rzes 29.01.06, 14:13 Drogie nie zawsze znaczy dobre. Ja tak już się naciełam na niejeden krem, podkład itp Odpowiedz Link Zgłoś
karoola0 Re: tusz do rzes 30.01.06, 11:46 nooo wlasnie....widzialam ze chcesz kupic cienie tej firmy...moze warto zaryzykowac......tymbardziej ze cena jest naprawde przystepna.... Odpowiedz Link Zgłoś
karoola0 Re: Witam wszystkich :) 18.01.06, 14:51 ja to jestem z czewy...czestochowy ale u nas to chyba nie ma ...znalazlam taka jedna szkole ale jest w warszawce...wiec odpada a szkoda bo tanio..tyle ze dojazdy doprowadzily by mnie do bankructwa....coz stawiam ze moze a raczej najpredzej znajde cos w katowicach...musze szybko szukac...znalesc raczej...jak macie jakies adresy....to dajcie znac... papa pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś