ila222 13.01.07, 00:55 Chciałabym zapisać się na taki kurs. Macie jakieś doświadczenia? Możecie coś polecic? Na co trzeba zwrócić uwagę? Pozdrawiam ilona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.a.l.a.m.i Re: Kurs wizażu 13.01.07, 01:01 Na pewno ci mroofka pomoże jak przyjdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
vilijonkka Re: Kurs wizażu 13.01.07, 12:35 podobno w Warszawie są dobre szkoły... ja chodzę w Łodzi do AP i jestem zadowolona, bo robię to głównie dla siebie i żeby szybko zdobyć zawód i dorabiać do studiów. dla mnie jest to weekendowy relaks, no i zdobywam wiedzę z różnych dotąd obcych mi dziedzin - dermatologii, kosmetologii, psychologii. do tego zajęcia praktyczne- fajne, choć na fatalnych kosmetykach (na to musisz zwrócić uwagę - nalegaj, żeby powiedzieli ci na jakich markach pracują, dzwoń do skutku; to jedyna rzecz, z której kursantki i prowadząca są niezadowolone, nie możemy doprosić się o nic ponad maybeline, a standard to golden rose :// ) Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowamama Re: Kurs wizażu 13.01.07, 14:36 Golden rose ma złe kosmetyki? Myślałam że dobre Odpowiedz Link Zgłoś
ila222 Re: Kurs wizażu 13.01.07, 16:29 Golden rose ma kosmetyki takie popularne, codzienne a raczej przeciętne. Profesjonalna wizażystka pracuje na psofesjonalnych kosmetykach. Odpowiedz Link Zgłoś
katy_k Re: Kurs wizażu 13.01.07, 16:15 Na pewno ważna jest cena , ilość osób w grupie itp Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Kurs wizażu 14.01.07, 15:21 powiem szczerze, że wiele kursów to naciągacze! ja zwrócilabym uwagę na: -cenę!!!(co jest w nią wliczone, a co nie) -kadrę nauczającą(jakie mają wykształcenie) -kosmetyki na których się pracuje -jak wygląda pracownia Odpowiedz Link Zgłoś
ila222 Re: Kurs wizażu 14.01.07, 16:13 Dzieki, mam jedną na oku. Wydaje sie ok, cena 1600 to jest raczej dużo, ale tez duzo obiecuja. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra_ma Re: Kurs wizażu 16.01.07, 17:17 Czy ten kurs w ogóle do czegoś sie może przydać? Odpowiedz Link Zgłoś