tenia7 24.01.07, 12:20 hej proszę o rade w doborze fryzurki.Mam cienkie włosy sięgające ramion no i bardzo szczupłą twarz, którą dodatkowo (moim zdaniem)szpeci zbyt duży i z garbkiem nos. Twarz trójkątna. Dzięki za radę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mroofka2 Re: jaka fryzurka? 24.01.07, 14:41 twarz trójkątna przede wszystkim źle wygląda we fryzurach zaczesanych do tyłu, związanych, itp, dlatego, że powinno unikać dodatkowego poszerzania górnej partii głowy. włosy nie powinny być ani przesadnie krótkie ani przesadnie długie, powinny sięgać najwyżej ramion. należy rozszerzyć dolną częśc fryzury najlepiej wywinięciami, falami lub lokami tym bardziej że jak mówisz masz duży nos. gładkie proste włosy jeszcze bardziej go uwydatnią. do takiego kształtu głowy można nosić grzywki, ale przy dużym nosie raczej czesane na bok niż do przodu na przykład;) : www.we-dwoje.pl/fryzury;krotkie,artykul,569.html?foto_id=5 www.we-dwoje.pl/fryzury;krotkie,artykul,569.html?foto_id=1 www.we-dwoje.pl/frzyury;z;dlugich;wlosow,artykul,580.html?foto_id=5 www.fryzury.bej.pl/dlugie/1_m.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tenia7 Re: jaka fryzurka? 26.01.07, 10:14 serdeczne dzięki za rady! I naprawdę fryzurka nr 1 jest chyba dla mnie.Zabiorę tą fotkę do fryzjera. A jeśli znajdziecie jeszcze chwilkę dla mnie to poproszę o radę w sprawie fryzurki na ślub (mój)bo to już mnie przerasta... Odpowiedz Link Zgłoś
sandra_ma Re: jaka fryzurka? 24.01.07, 15:57 Mnie się wydaje , że dodatkowo włosy przy głowie powinny być bardziej wygładzone, a niżej rozwichrzone, podkręcone, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
sandra_ma Re: that's it!:D 25.01.07, 16:58 szkola.net/dladziewczyn/?id=3086 A teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: that's it!:D 25.01.07, 17:15 teraz tak;) ale co ja napisałam innego?;) Odpowiedz Link Zgłoś
tessatessa Re: jaka fryzurka? 30.01.07, 18:22 I zrobiłaś sobie tą fryzurkę? Jestem ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
tenia100 Re: jaka fryzurka? 31.01.07, 09:54 hej z fryzurką czekam do 15lut ponieważ ide 17 na wesele i chce sobie również ufarbować włosy a jeśli zrobię to teraz to do wesela mogą już nie być tak błyszczące a poza tym bardzo szybko rosną mi włosy i miałabym już małe odrosty. Odpowiedz Link Zgłoś