wredna.suka 14.02.07, 10:52 Pomóżcie mi. Wcozraj rozjaśniłam włosy rozjaśniaczem. I od razu użyłam płukanki. Wszystko fajnie, tylko, że odrosty pozostały żółtawe... Co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredna.suka Re: Płukanka!!! 14.02.07, 14:19 No rozjaśniaczem, zawsze tak robiłam. Po tym nakładałam na chwile farbę np. gołębi blond na chwile zmieszany z szamponem tylko, że moja skóra już chyba nie tolerowała takich zabiegów i później długo dochodziłam do siebie. A płukanka zrobila mi fajny srebrny kolor, tylko te odrosty. Odpowiedz Link Zgłoś
honey13 Re: Płukanka!!! 14.02.07, 14:22 Odrosty słabiej się rozjaśniają bo są ciemniejszego koloru więc albo za krótko trzymałaś tam rozjaśniacz(!) albo płukankę, nie ma innego wyjścia. Stawiam na to pierwsze. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Płukanka!!! 14.02.07, 14:25 45 minut trzymałam, zaczęło mnie już palić, zawsze tyle trzymam, ale z tego co widzę to płukanka łapie stare rozjaśnianie. No dobra jakby nie było, to mam żółtawe odrosty, co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
katy_k Re: Płukanka!!! 14.02.07, 14:34 Płukałabym jeszcze szczególnie te odrosty bo nie ma innego wyjścia. Chyba że rozjaśnić same odrosty jeszcze chwilę Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Płukanka!!! 14.02.07, 14:38 Nie, ja już nic nie rozjaśniam.... popalę skórę, a już mnie boli. Płukałam tylko odrosty, ale to wyczyn cyrkowy, jak zamoczyłam chocby centymetr z pozostałych włosów są coraz bardziej niebieskie. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Zdjecia tych cholernych włosów. 14.02.07, 14:45 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9b056897c3abb1db.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/57613acbb301aeec.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6f2f74a0cfb1a232.html Odpowiedz Link Zgłoś
mexana Re: Zdjecia tych cholernych włosów. 14.02.07, 15:42 Brzydki ci ten kolor wyszedł. Nie dosć że masz żółte to jeszcze z wierzchu fioletowe:/ Najlepiej idź do fryzjera on ci poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Zdjecia tych cholernych włosów. 14.02.07, 15:51 Dobra nieważne już, zmyje się. Te zdjęcia podkoloryzowały odcien. Odpowiedz Link Zgłoś