honey13 22.03.07, 22:05 Nie wiem czy czarne czy inny kolor? Nie wiem czy duże czy małe szkła? Nie wiem czy z ozdobami po bokach czy bez Może któraś ma taki dylemat?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mroofka2 Re: Chcę kupić okulary ale.. 22.03.07, 22:08 wiem czego chcę;) muszą być duże i czarne;) hehe;) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Chcę kupić okulary ale.. 22.03.07, 22:11 niby tak, ale mierzyłam już z 20 sztuk i żadne mi nie odpowiadały;) ładnie mi było tylko w brązowych,a brązowych nie chcę;) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Mierzyć...mierzyć...mierzyć... 23.03.07, 11:31 Może lepiej takie które pasują do twarzy? Ja kupując okulary mierzyłam w kilku salonach po conajmniej dwie godziny w każdym;) Najpierw miałam czarne,z tworzywa,grube...schoodł mi ryjek i okulary zaczeły go"przytłaczać" było widać tylko je.Teraz mam bordowe,bez oprawki na dole,szersze trochę te"zauszniki"...okularki metalowe,zauszniki z tworzywa...ale wziełam te,bo one mi pasowały:) Więc najlepiej mirzyć i wybrać te pasujące najlepiej...ja tak robię,ale ja muszę łazić w okularkach na codzień;) Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowamama Re: Mierzyć...mierzyć...mierzyć... 23.03.07, 16:41 Czeka mnie to samo.... Pocieszam się myślą że narazie jeszcze zima i zostało mi nieco czasu do zakupu googli:) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.l.a.m.i Re: Chcę kupić okulary ale.. 24.03.07, 00:21 Mam z tamtego roku ale nie wiem czy nie kupię innych :) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Chcę kupić okulary ale.. 11.05.07, 00:11 a ja kupiłam;DDDDD wielkie czarne superowe;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Chcę kupić okulary ale.. 12.05.07, 16:23 nie no juz dawno kupiłam;)) jakies 3 tyg temu;)) teraz czas na nowe;PP Odpowiedz Link Zgłoś
honey13 Re: Chcę kupić okulary ale.. 22.05.07, 11:33 Takie jak te? moda.gazeta.pl/moda/1,77803,4148186.html Odpowiedz Link Zgłoś
rozzumek Re: Chcę kupić okulary ale.. 11.05.07, 10:58 Mam już sporą kolekcję a jeszcze zerkam na sragany z okularami bo mnie kuszą inne rodzaje Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: Chcę kupić okulary ale.. 22.05.07, 12:17 dobra to ja sie wypowiadam;) uwaga!;P Marze o przeciwslonecznych od 4 roku zycia. I nei moge bo nosze normalne. Nie moge miec tez soczewek. tzn moze moge ale lekko mi jedno oko ucieka co okulary mi koryguja a soczewki tego nie zrobia:( ale nie wiem czy sobie nie zafunduje jednak soczewek na lato bo zwariuje jak sobie wielkich czarnych much nie kupie;D albo sobie kupie i nie bede uzywac:D Odpowiedz Link Zgłoś
honey13 Re: Chcę kupić okulary ale.. 26.05.07, 17:01 Uuuu..A Nie możesz nosić nakładek w postaci ciemnych szkiełek na swoje okulary? Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: Chcę kupić okulary ale.. 27.05.07, 00:24 nie bo to paskudne jest:D Odpowiedz Link Zgłoś