30.03.11, 10:04
Dziewczyny czy wasze rodziny w Polsce albo Wy same szykowalyscie po zareczynach czy zaraz po slubie tzw bohçe z prezentami dla rodziny meza? W nidziele odbyly sie nasze zareczyny . Towarzyszyla nam rowniez moja rodzina z Polski w skladzie tata mama brat z zona i dzieckiem i 2 siostry . Wszyscy zostali obradowani prezentami. Ja rowniez dostalam duzy kufer z prezentami.Nalezalo by wiec obdarowac tak samo rodzine meza Bohçe juz kupilam dokladnie 8 szt. i teraz pozostajemi wlazyc prezenty . Jesli szykowalyscie takie cos to co wkladalyscie ?
Dziekuje za podpowiedzi

Obserwuj wątek
    • malike-pl Re: Bohça? 30.03.11, 13:35
      ja uczestniczyłam w przygotowaniu właśnie bohcy, mojego narzeczonego kuzynka wychodziła za mąż, i właśnie na zaręczyny szykowane były prezenty dla niego , bo ona tez dostała chyba 4 torby. do konkretówsmile wiec na prezenty dla niego to: golarka, skarpetki, kapcie, piżama, koszule eleganckie i zwykle koszulki sportowe, zestawy kosmetyków do pielęgnacji twarzy i ciała, zegarek, perfumy, krawaty, sweterki, spinki do koszuli, chyba lokum, cekerdek, kawa, herbata, to co pamiętam wypisałam, a dodatkowo była torba z chustami dla kobiet w jego rodzinie.

powodzenia i gratulujesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka