Dodaj do ulubionych

Walentynki

08.02.12, 17:16
dziewczyny co kupujecie swoim ukochanym? podzielcie się pomysłami...
trafić w gust 2 osoby jest bardzo ciężko ...
Obserwuj wątek
    • cynamonek78 Re: Walentynki 08.02.12, 18:04
      ja coś czuję że mojemu mężowi w tym czasie urodzę dziecko ...smile zaczyna mnie lekko zbierać....smile a tak na poważnie - dobre pytanie... nie mam pojęcia. W sklepach wszędzie ten sam kicz....
      • skorrogan Re: Walentynki 09.02.12, 12:25
        Ja odpowiem czego faceci nie chca na Walentynki:
        - skarpet
        - czerwonych bokserek
        - nowych koszul w kwiecistych kolorach
        - swetrów
        - spodni
        - pluszaków i innych maskotek
        - i innych kiczowatych rzeczy, które sa w sklepach w tym czasie.

A moze tak:
        - jakis smaczny obiad/kolacja w zaciszu domowym
        - wyjscie we dwoje do kina
        - romatyczna kolacja w restauracji
        - uprasowanie spodni
        - ............................
        • melek0204 Re: Walentynki 09.02.12, 17:10
          Wszystko tylko nie prasowanie wink big_grin
        • izabela.szmit Re: Walentynki 09.02.12, 17:48
          skorrogan napisał:

> Ja odpowiem czego faceci nie chca na Walentynki:
          > - skarpet
          > - czerwonych bokserek
          > - nowych koszul w kwiecistych kolorach
          > - swetrów
          > - spodni
          > - pluszaków i innych maskotek
          > - i innych kiczowatych rzeczy, które sa w sklepach w tym czasie.

hahahahhahaahah

>
          > A moze tak:
          > - uprasowanie spodni

hahahahahahahaha

> - ............................

ooo! ten pomysł mi się najbardziej podoba big_grin
          • limonsuyu Re: Walentynki 09.02.12, 19:18
            Kiedys przeczytalam, ze Walentynki wymyslono dla kobiet, a dla facetow jest "Steak and blowjob day" big_grin

A tak serio, to mysle, ze dobre jedzonko plus odrobina fizycznej czulosci (niekoniecznie zreszta seksualnej, moze tez byc poczciwe drapanie po pleckach albo masaz glowy smile ) wprawia mezczyzn w blogi nastroj smile Wielki pluszowy mis trzymajacy serduszko niekoniecznie big_grin

Choc tez kazdy jest inny i reguly nie ma smile
    • coz10 Re: Walentynki 09.02.12, 19:25
      Wiem, że to trochę takie prozaiczne, ale zastanów się, czego on potrzebuje. Ja kocham takie prezenty, bo wiem, że on mnie słucha i wypełnia moje morze potrzeb smile (żartuję, nie morze, ale zawsze mi czegoś braksmile ). Może narzekał, że w żadnym sklepie nie może znaleźć dobrej zielonej koszulki ? Albo 10tego pendrive, bo wszystkie gubi? Albo dawno nie uprawiał żadnego sportu (karnet na basen, siłownię, etc.), nie jadł dobrego iskender kebabu (zarezerwuj miejsce w dobrej iskenderokebabodajni) itd...

Swoją drogą to panowie mają łatwiej, bo nawet jak nic kreatywnego nie wymyślą, mogą w ostatniej chwili kupić jakiegoś chwasta, czekoladki i że tak ujmę "problem z głowy"
    • yalvar Re: Walentynki 09.02.12, 20:10
      Pewien mąż poproszony o jawny dowód swej miłości,umył swej małżonce-samochód.
      Alternatywny scenariusz dla tej anegdotki-kobieto!Chcesz okazać swemu mężczyźnie uczucie?!Wyprasuj jego spodnie smile bardzo mi się podoba ten życiowy pragmatyzm.

• kaszellek Re: Walentynki 10.02.12, 11:02
      jesli macie troszke czasu i checi to zawsze mozecie pokusic sie o jakis drobiazg wlasnej roboty czy jako prezent, czy jako dodatek do niego smile Mam na blogu kilka pomyslow worqshop.wordpress.com/, moze Was troche zainspiruja smilesmile
      • skorrogan Re: Walentynki 10.02.12, 12:14
        Kaszellek - to jest właśnie to o czym wspomniałem wyżej.

Super , że jest wersja po angielsku. Wydrukuję i wręczę żonie. Dzięki Kaszellek.
        A... i dobrze, że są puste miejsca - można cos ciekawego dopisać.

Ze spodniami to był żart. Lepiej od żony prasuję i szyję na maszynie (a to serio) smile
    • amw77 Re: Walentynki 10.02.12, 12:50
      samirasaid napisała:

> trafić w gust 2 osoby jest bardzo ciężko ...

trafic w gust meza raczej trudno nie jest wink
      • s.crable Re: Walentynki 10.02.12, 17:59
        Pyszny obiadek na miescie we dwoje, długi spacer, nastepnie jakis deserek z kawka czyli niby zwyczajne popoludnie ale zupelnie we dwoje i z przeswiadczeniem walentynek. W domu ostry sex i tylebig_grin
        • skorrogan Re: Walentynki 10.02.12, 18:55
          S.crable to jest bardzo dobry pomysł.
          Więć oddam moje dwa bachory pod opiekę na czas Walentynek.

Czy ktoś chętny?
          • s.crable Re: Walentynki 10.02.12, 19:25
            A gdzie mieszkasz?big_grin
            • skorrogan Re: Walentynki 10.02.12, 19:42
              Etiler. A Ty?
              • s.crable Re: Walentynki 10.02.12, 21:06
                Sakaryawink albo inaczej Adapazari jakies poltora godzinki dalejsmile chyba jednak odpada ale powaznie chetnie bym sie zaopiekowala bo moje walentynki i tak beda dopiero w sobotewink
                • emine2302 Re: Walentynki 10.02.12, 21:38
                  s.crable heh to bedziesz musiala sie naczekac
                  jk chcesz to ci przywioze Kamile i bedziesz sie zajmowala hehehhe.....uwaga mloda gryzie i zostawia siniaki tongue_out

a ja raczej nie spodziewam sie niczego nawet nie wiem czy pamieta ehhh ci mezczyzni

• s.crable Re: Walentynki 11.02.12, 00:03
                    To Ty go zaskocz!! Ja biore mloda na siebietongue_out Otworz kamerke i postaw ja przed kompemsmile
                  • skorrogan Re: Walentynki 11.02.12, 20:14
                    S.crable widzę, ze możesz miec "busy" dzień na św. Walentego.
                    Kamila Ci się szykuję a jak ja dowiozę Doruczka i Danusia to bedziesz miała urwanie głowy smile

Dasz radę z trójka?
      • samirasaid Re: Walentynki 11.02.12, 17:46
        czy mąż nie jest równiez 2-gą osobą jeszcze nie zapomniałam polskiego- samira napisała
        • amw77 Re: Walentynki 11.02.12, 22:05
          Owszem jest ale jest tez osobą, która sie bardzo dobrze zna i zna się jego gust...tzn ja znam i mysle, ze nie tylko ja. Wydaje mi sie to logiczne ale moze nie wszyscy znaja gusta swoich 2 polowek wink. Polskiego nie zapomnialas ale wogole nie zrozumialas o co mi chodzilo wink
          • samirasaid Re: Walentynki 12.02.12, 14:42
            Założyłam watek walentynki nie po to aby wywodzić się z toba o tym czy znam swojego męza czy nie tylko zeby osoby uczestniczace w forum wyraziły swoje zdanie na temt walentynek- prezentów itp. jeżeli nie masz fajnego pomysłu na prezent to twój problem.Pamiętaj ze 2 człowieka poznaje się przez całe życie...
    • migda33 Re: Walentynki 12.02.12, 11:03
      a ja mojemu mężowi zrobię pizzę i upiekę jego ulubione faworki smile ,,, chociaż ja nie przywiązuję wagi do tego "święta" ,,, pozdrawiam smile
      • s.crable Re: Walentynki 12.02.12, 16:14
        Ja sobie nie dam rady?! JA?!big_grin Chociaz watpie zeby Kamilka specjalnie na walentynki przyleciala z Anglitongue_out
        • emine2302 Re: Walentynki 13.02.12, 00:49
          Ja tez nie sadze,bo mala ma paszport nie wazny trzeba wyrobic

Co do prezentow to tez mam dylemat. Ciezko cos kupic jak facet wszystko ma i nie ma na to wplywu to czy sie kogos dobrze zna czy nie.
          Chyba po prostu cos dobrego ugotuje no i musowo Karpatke musze upiec bo ja uwielbia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka