reniaa1979 12.02.08, 20:58 HEJ ,CZY KTORAS Z WAS MA MOZE MEZA Z ERZURUM LUB OKOLIC ,MOJ MOZ TAM SIE URODZIL I JESTEM CIEKAWA CZY JEST TAM MOZE ...........JAKAS POLSKA DUSZA,POZDRAWIAM WSZYSTKIE UCZESTNICZKI FORUM Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elif_atalar Re: CZY KTORAS Z WAS MA MEZA Z ERZURUM LUB OKOLIC 13.02.08, 08:52 Reniu moj maz pochodzi co prawda z Trabzonu, ale studiowal w Erzurum i odtad jest maniakiem tego miasta, czesto je wspomina i z zapalem oglada wszystkie programy w tv na jego temat Ale chyba tam jest przerazliwie zimno? Pozdrawiam cieplo. Odpowiedz Link
reniaa1979 Re: CZY KTORAS Z WAS MA MEZA Z ERZURUM LUB OKOLIC 13.02.08, 11:58 hej elif ,czy mozesz cos napisac wiecej o sobie ,gdzie z mezem mieszkacie itd,pozdrawiam ,Renata Odpowiedz Link
elif_atalar Re: CZY KTORAS Z WAS MA MEZA Z ERZURUM LUB OKOLIC 13.02.08, 12:46 Mieszkamy w Ankarze A wy? Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
reniaa1979 Re: CZY KTORAS Z WAS MA MEZA Z ERZURUM LUB OKOLIC 13.02.08, 22:32 my mieszkamy od 6 lat w londynie i tu sie poznalismy ,powiedz jak ci sie tam zyje ? Odpowiedz Link
elif_atalar Re: CZY KTORAS Z WAS MA MEZA Z ERZURUM LUB OKOLIC 14.02.08, 09:32 Zyje sie bardzo dobrze Ale w Ankarze. W Erzurum pewnie bym sie na stale nie odnalazla, podobnie jak w Trabzonie, gdzie lubie jezdzic tylko na swieta. A wy czesto przyjezdzacie do Turcji? Pozdrawiam. Odpowiedz Link
reniaa1979 Re: CZY KTORAS Z WAS MA MEZA Z ERZURUM LUB OKOLIC 14.02.08, 12:34 hej,szczerze mowioc bylam tam tylko raz 2 tygodnie i zwiedzilam alanya,antayla,no i oczywiscie Istanbul ,2 tygodnie w erzurum i dwa nad morzem ,bardzo fajnie bylo ,na wakacje swietnie jest tam pojechac ale zamieszkac na stale w turcji ,to raczej nie dla mnie choc kocham ten kraj i szanuje,pozdrawiam Odpowiedz Link
schwinn1 czy ktoś zna Erzurum? 07.10.08, 19:48 witam, czy jest tutaj ktoś kto mieszka w erzurum? potrzebuję informacji: -czy dworzec autobusowy jest na ulicy ALI RAVI CD, jesli nie to gdzie? -czy dojeżdzają tam zwyczajne autobusy (nie wiem czy są jakieś miejskie autobusy w tym mieście) -czy z lotniska do hotelu (gdzieś w centrum) późniejszym wieczorem można dojechać czymś innym niż taksówką? -czy ktoś zna tani hotel/hostel? dzięki za ewentualną odpowiedź a. Odpowiedz Link