sterownia1 16.11.11, 17:37 No cóż abcd-5 nie łącz mnie z kimkolwiek na tym forum, po prostu jesteś zwykłym wiejskim burakiem. Ze względu na Twoje napastliwe komentarze kończę działalność na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abcd-5 Re: śledztwo 16.11.11, 20:14 Sterownia, w imieniu urzędnikow gminy i nauczycieli uprzejmie dziekuję ci za właściwą i "męską";) decyzję, bo jesteś uciążliwy jak ten wrzód na d...e;):D Odpowiedz Link Zgłoś
abcd-5 Re: śledztwo 16.11.11, 20:28 Jednocześnie zachęcam wszystkich innych internautów do konstruktywnej i kulturalnej dyskusji na argumenty a nie podłe i złośliwe oczernianie ludzi. Przykre to, że osoby pokroju sterowni trzeba traktować ich własnym językiem i stylem, bo inne argumenty do nich nie przemawiają. Tak jest to dla nich dołujące, że uciekają nie mogąc znieść tego, co inni od nich muszą. Szkoda i żal, że brak im empatii i nie zdają sobie sprawy z tego, co czują atakowani przez nich ludzie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
prawolewy Re: śledztwo 17.11.11, 11:06 abcd z tobą nie da się konstruktywnie rozmawic bo z tego co czytam to masz horyzonty bardzo wąskie. Widzisz wszystko w naszej gminie przez różowe okulary a jest wręcz odwrotnie. Mniemam ze jesteś tu na czyjeś wyrazne polecenie aby gasic w zarodku krytykę obecnej władzy, a jak juz czytam jak duzo wiesz na temat gminy i zachwalasz córkę wójta jaka to wspaniała nauczycielka bo znasz ją osobiście to nie trudno sie domyślic kim jesteś. Nie myśl że tylko ty jesteś taki bystry, nie wszyscy w gminie to ciemnota! Odpowiedz Link Zgłoś
abcd-5 Re: śledztwo 17.11.11, 12:32 Prawolewy uczyniłeś mnie prawie że rzecznikiem włodarzy naszej gminy i jeszcze sugerujesz, że jestem bystry, ale gdzież mi tam do takich zaszczytów:O;) Ja zwykły wiejski burak jestem, jak określiła mnie sterownia na początku tego wątku:D;) A jeśli masz sugestie co do rozwoju naszej gminy i funkcjonowania władzy, na stronie urzędu gminy jest zakładka "pytania do wójta gminy". Jeśli nie ma się odwagi osobiście, można to zrobić właśnie tą drogą. Wójt odpowiada na wszystkie pytania zainteresowanych, nawet te trudne. Sugeruję więc tę drogę, bo wątpię, aby czytał to forum i głos niezadowolonych jest tylko głosem wołającym na puszczy;) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
prawolewy Re: śledztwo 17.11.11, 13:21 nikt mi nie wmówi ze wójt nie czyta tego forum to po pierwsze, a po drugie nie będe sie pchał z pytaniami do wójta na topóleckiej stronie bo nie liczę na satysfakcjonująca odpowiedz. Będzie jak zwykle masło maślane, owijanie w bawełne tak ja wszystkie jego wypowiedzi a konkretów brak.Zresztą co może powiedziec człowiek któremu każdy ustrój jest wygodny byle by się wnim zaczepic. prywata nic więcej a honoru brak Odpowiedz Link Zgłoś
abcd-5 Re: śledztwo 17.11.11, 16:06 Prawolewy, twierdzisz, że wójt się "zaczepia" do władzy bez względu na ustrój. No ale ktoś mu tę władzę daje do ręki, a tym ktosiem są obywatele naszej gminy, którzy wybrali go w demokratycznych wyborach. Ludzie mają więc do niego zaufanie, skoro oddają los naszej gminy w jego ręce. Tej części elektoratu widocznie podoba się działalność wójta. Tym bardziej, że sprawuje on władzę już kolejną kadencję. Mnie osobiście bardzo podoba się fakt, że wójt postawił na rozwój świetlic wiejskich. Może niewiele obywateli to pochwala, pragnąc bardziej "materialnego" rozwoju naszej gminy, ale myślę że chcociaż ta inwestycja nie przynosi namacalnych korzyści, jest krokiem milowym w prawidłowy rozwój kwiatu i przyszłości naszej gminy - naszej kochanej młodzieży. To dobrze, że ma ona się gdzie spotkać i z pożytkiem dla siebie spędzać czas, zamiast wystawać pod budką z piwem. I tu się chyba ze mną zgodzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
wyborca_1 Re: śledztwo 17.11.11, 17:05 Nikogo chyba nie dziwi Twoja radość z remontu świetlic,dziwi natomiast ,że nie potrafisz zrozumieć,iż oczekiwania naszej społeczności są nieco większe.Jeśli zaś chodzi o mandat na sprawowanie władzy to wystarczy policzyć ,niemal połowa obywateli nie poszła głosować,z tych co poszli niewiele ponad połowa oddała głos na obecnego wójta.Tak więc sprawuje on swój mandat z przyzwolenia około 25%mieszkańców naszej gminy.Chyba nie ma więc powodu do euforii. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita573 Re: śledztwo 17.11.11, 18:04 A widzisz abcd , guzik prawda, wójt nie na wszystkie pytania odpowiada , tylko na te na które odpowiedzieć ma ochotę. Świetlice wiejskie, no cóż ich funkcjonowanie 3 godziny dziennie w wakacje, to faktycznie milowy krok w prawidłowy rozwój naszej młodzieży. abcd pokaż że jesteś prawdziwym facetem i weź zabierz swoje 4 litery z forum bo siejesz jadem,od razu widać żeś albo nauczyciel , albo bliski współpracownik wójta Odpowiedz Link Zgłoś
abcd-5 Re: śledztwo 17.11.11, 19:33 Nikita573 napisała: >abcd pokaż że jesteś prawdziwym facetem i weź zabierz swoje 4 litery z forum bo > siejesz jadem,od razu widać żeś albo nauczyciel , albo bliski współpracownik wójta :D:D:D Uwielbiam twoje teksty nikto, poważnie:D Z cytowanego fragmentu wynika, że wójta, jego współpracowników i nauczycieli traktujesz jak zarazę, lub co najmniej gorszy gatunek ludzi:O:D I kto tu zieje jadem nikito? Budzisz we mnie politowanie, naprawdę:( Odpowiedz Link Zgłoś
nikita573 Re: śledztwo 17.11.11, 20:42 abc ty nawet takich uczuć we mnie nie wzbudzasz Odpowiedz Link Zgłoś