28.11.11, 20:16
Byłem w sobotę po jajka na Rybinach i odwiedzić domek na Głuszynku. I co podobno lokal po sklepie w Orlu jest przeznaczony dla właściciela Imbisu. To przecież korupcja. Jak strażaki z Orla mogą dysponować własnością gminną. Gdzie jest władza - WÓJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Nie ma wójta w tej sprawie i nie tylko. Czytałem dzisiaj forum te Bielki to w drodze na Lubrniec? Nie ma się czym chwalić, inwestować w świetlicę gdzie raz w kwartale impreza. A codziennie 1 - 2 osoby obecne. Żenada. Coś to forum mało aktywne dla miejscowych i mało oponiotwórcze. Mieszkańcy sami sobie winni sytuacji w gminnie
Obserwuj wątek
    • abcd-5 Re: jajka 28.11.11, 22:47
      Kamera, co Ty człowieku mydlisz nam tu oczy i o co Ci tak naprawdę chodzi? Niby pytasz się internautów, czy "te Bielki leżą w drodze na Lubraniec", a zaraz potem stwierdzasz fakt, że w tamtejszej świetlicy impreza odbywa się raz na kwartał, a codziennie są w niej obecne 2 - 3 osoby. Jesteś świetnie poinformowany jak na osobę, która nie wie gdzie leżą Bielki i jeździ na Rybiny tylko po jajka:D Nie rób sobie z nas jaj, ok?!
      Powiedz od razu, co widać gołym okiem, że leży Ci na wątrobie ten sklep w Orlu, który ma się znaleźć w rękach właściciela Imbisu. Pewnie sam miałeś chrapkę na ten interesik i nie udało się?;) Nie martw się, zawsze możesz handlować jajami, np. przy świetlicy w Bielkach;)
      • emmariki Re: jajka 29.11.11, 15:25
        abcd-5 ZGADZAM SIE Z TOBA W 100% ALE CIE PROSZE NIE PODSYŁAJ IM CHŁOPA KTÓRY MA HANDLOWAC JAJAMI ZNAM TA SWIETLICE JEST NAPRAWDE PRZYJEMNA I W SEZONIE GDY TYLKO JEST CIEPŁO JEST NAPRAWDE SPORO DZIECI . MOZE GDYBY GMINA TROCHE ZADBAŁA I DAŁA TROCHE DRZEWA TO I TERAZ DZIECI BY PRZYCHODZIŁY ALE CO :):):):):):):):)
        • meduza-0 Re: jajka 29.11.11, 16:58
          Kamera1 pisałeś prędzej, że jesteś ze Zgierza. Naprawdę opłaca Ci się przyjeżdżać po jajka aż do Rybin? Nie masz tam gdzieś bliżej jaj?:D;)
          Smaczne jaja muszą mieć w tych Rybinach?;) Możesz polecić miejsce zakupu?
    • wyborca_1 Re: jajka 29.11.11, 17:28
      Jak na osobę,która nie jest mieszkańcem naszej gminy wyjątkowo mocno interesujesz się naszymi sprawami.Jeśli zaś chodzi o sklep w Orlu to strażacy którzy są najemcami budynku mają prawo wydzierżawić go na zasadzie podnajmu.Z tego co wiem każdy mógł się starać o wynajęcie tego lokalu.Najważniejsze,że mieszkańcy będą mieli sklep i nie będą musieli po wszystko jeżdzić do Topólki,zwłaszcza,że nie wszyscy są zmotoryzowani.
    • jordan.3 Re: jajka 15.12.11, 21:43
      kamera1 ja jajka zawsze mam przy sobie i nie musze ich szukac lub kupowac(w przeciwieństwie do niektórych).Przestań siać zamęt i spójrz czasem niżej:)) Czy warto?:))
      • abcd-5 Re: jajka 16.12.11, 12:26
        A dajcie już chłopu spokój;) On już nie jeździ po jaja na Rybiny:/ Jechałem wczoraj przez Zgierz i widzaiłem na własne oczy jak kamera 1 stał przy drodze w lasku i handlował jajami:D Widać wziął się za własny biznes z jajami:D;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka