Dodaj do ulubionych

Zaproszenie

23.11.14, 20:08
Zapraszam na niżej wymienione spotkania wyborcze :
- 26.11.2014 r. godz. 11:00 (Świetlica Wiejska w Kamieńcu),
- 26.11.2014 r. godz. 14:00 (Remiza OSP w Orlu),
- 27.11.2014 r. godz. 14:00 (budynek byłej Szkoły Podstawowej w Znaniewie),
- 28.11.2014 r. godz. 18:00 (Gminny Ośrodek Kultury w Topólce).
Marek Dybowski
Obserwuj wątek
    • olaf500 Re: Zaproszenie 25.11.14, 22:26
      Rak-57 napisał w wątku "Apel":
      "Kogo wybierzemy mając do wyboru z jednej strony tego co pojawia się i znika raz na cztery lata.Człowieka ,który wraz ze swoimi zwolennikami prowadzi brudną kampanię w realu i w necie. Czym się kieruje ten człowiek? Żądzą władzy? Czy mimo kwalifikacji zaślepiony tą żądzą potrafi być dobrym wójtem dla wszystkich mieszkańców?"
      Rak-57, wisdom2014, niezlalipa, ro_naldo i wam podobni, mam dla was dobrą radę. Najprostszym sposobem, aby rozwiać wszystkie wasze wątpliwości na te i inne pytania, proponuję abyście skorzystali z zaproszenia Pana Dybowskiego i wybrali się na jedno z wyżej wymienionych spotkań wyborczych, które rozpoczynają się już od jutra - grafik powyżej. Ma człowiek odwagę, aby się spotkać z wami twarzą w twarz i odpowiedzieć na wszystkie nurtujące was pytania i wątpliwości. Problem jednak w tym, czy wy macie odwagę spotkać się z nim i bez anonimowości ukrywanej pod nickami, wypowiedzieć mu prosto w oczy te oszczerstwa, które rzucacie pod jego kierunkiem tu na forum. Życzę Państwu odwagi cywilnej. Mam nadzieję, że sale podczas tych spotkań wyborczych będą pękać w szwach od wszystkich tych, którzy mają tak wszechstronną wiedzę na temat tego właśnie kandydata. Do zobaczenia na spotkaniach.
      Apropos, czy wasz kandydat też organizuje takie spotkania? Nie obiło mi się o uszy. Może po prostu nie ma nic do powiedzenia swoim i Pana Dybowskiego wyborcom, których mógłby próbować przekonać do swojej kandydatury.
      • rak-57 Re: Zaproszenie 26.11.14, 08:16
        Drogi panie proszę prześledzić całą dyskusję w necie.Jeże li jest pan zdolny do sprawiedliwego osądu do powinien pan dojść do wniosku,że nasze wpisy są jedynie odpowiedzią na wpisy atakujące brutalnie p.Ł.i są to wpisy w większości stonowane.Podsumuję pytanie gdyby p.Ł zrobił spotkanie to czy horyzont2014,mieszkaniec204,topólka33,7vvc i inni powtórzyli by mu w oczy to co wypisują w necie?Ponawiam apel topoli skończmy już tę uwłaczającą wszystkim dyskusję.
        • cdd32 Re: Zaproszenie 26.11.14, 10:55
          Szkoda,że sam ją ciągniesz razem z wisdom.
      • wisdom2014 Re: Zaproszenie 26.11.14, 12:53
        Olaf500,
        Ja nie muszę rozwiewać swoich wątpliwości. Ja mam pewność. Znam p. Dybowskiego lepiej niż ci się wydaję i mam dowody gdzie pracował, jak pracował i z kim pracował. A z cynicznym człowiekiem nie mam zamiaru się spotykać. Niech spotyka się ze swoimi obsesyjnymi fanatykami. Były organizowane w tej kampanii spotkania wyborcze i pędu do dyskusji z waszej strony nie zauważyłem. Pan Dybowski buńczucznie zapowiadał debatę z kontrkandydatem, ale żadnego zaproszenia do sztabu wyborczego p. Łojewskiego nie miał odwagi przesłać.
        • rak-57 Re: Zaproszenie 26.11.14, 14:05
          Wisdom odpuść im. Jest już dosyć materiału do lektury.Kto czyta ze zrozumieniem sam potrafi wyciągać wnioski.Teraz wszystko w rękach Boga.Ich wspiera partia nam pozostaje pokładać nadzieję w Bogu ,a jaka będzie wola nieba z taką zgodzić się będzie trzeba .Miłego dnia i amen.
          • wisdom2014 Re: Zaproszenie 26.11.14, 15:13
            Rak-57,
            masz rację, słuszny obowiązek obywatelski wykonaliśmy. Miłego dnia tobie i wszystkim na forum.
          • babsko77 Re: Zaproszenie 28.11.14, 19:34
            W rękach Boga??????? Na szczęście w rękach nas, mieszkańców gminy. A Boga do tego nie mieszaj, już ktoś to robił w naszej gminie, cztery, osiem lat temu, teraz.... Daj sobie spokój, w naszej gminie coraz mniej ciemnoty i Bogiem trudno nas zastraszyć :)
    • olaf500 Re: Zaproszenie 25.11.14, 22:39
      I jeszcze jedno. Niezlalipa napisał: "Ja wiem jedno głosuje na kandydata z Topólki bo dużo jest tu do zrobienia a jak wiemy w sezonie ta wioska ma dużo gości. Do Paniewa i tak mało ludzi jeździ więc nie ma co tam dużo inwestować." Co za infantylny sposób myślenia. No jeżeli ktoś tak rozumuje, że wójt gminy jest wójtem tylko dla miejscowości, w której mieszka, to pozostawiam to bez komentarza, bo brak na to słów. No może zapytam tylko, dlaczego w takim razie w myśl tego, co uważasz niezlalipo, obecny Wójt Pan Orłowski pobudował tyle dróg w Kamieńcu i i innych miejscowościach naszej gminy? Naprawdę niezła z Ciebie lipa "niezlalipo" :D
    • miejs.cowy Re: Zaproszenie 25.11.14, 23:09
      Zgadzam się z tym. w sąsiedniej gminie wójtem został człowiek z Radziejowa i jakie to ma znaczenie?
      • astryda7 Re: Zaproszenie 26.11.14, 11:05
        Dopilnujemy, aby następny Wójt był Wójtem wszystkich mieszkańców gminy a nie tylko wybrańców.
    • merytoryczny_wyborca Re: Zaproszenie 27.11.14, 21:29
      Panie Marku,
      mimo szczerych chęci nie będę mógł być obecny na żadnym ze spotkań, dlatego w odrębnym wątku na tym forum postanowiłem wypisać swoje przemyślenia i Pytania do Pana. Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby odniósł się Pan do nich na forum.

Pozdrawiam!
      • olaf500 Re: Zaproszenie 28.11.14, 21:10
        Słyszałem, że w całej Topólce brakło już szampana. Wykupił go ponoć sztab wyborczy Pana Dybowskiego. To gdzie opijamy sukces Panie Marku? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka