brys123 02.04.08, 21:33 Czy ktoś słyszał o czymś takim? Czytam w pomorskiej i nie wiem o co chodzi? Podzielcie się informacjami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: INTERNETOWE CENTRUM W ORLU ?! 02.04.08, 23:18 brys123 napisał: > Czy ktoś słyszał o czymś takim? Czytam w pomorskiej i nie wiem o co > chodzi? Podzielcie się informacjami Wydaje mi sie to mało prawdopodobne. Stefan z Raciążka mówi, że w Orlu remizę tanio kupuje jego kolega, ma super pomysł na złoty interes i jak dojdzie to do skutku, to i ich jejszą tez po kumotersku pozyska, że niby od przybytku głowa nie boli i coś tam jeszcze ..., Nie mnie wiedzieć ile w tym prawdy? ale jak ludzie mówią to coś w tym być musi, zobaczymy co czas pokarze, a póki co, niech wcześniej urodzone pokolenie edukuje się w zdobyczach cywilizacyjnych i umacnia demokratyczne zasady na najniższym szczebelku. Okazały to obiekt, szkoda by stał po próżnicy i niszczał jeno ... Odpowiedz Link Zgłoś
astryda7 Re: INTERNETOWE CENTRUM W ORLU ?! 17.04.08, 10:01 Otwierają małe okienko na Wielki Świat a Wy co niezadowoleni ? Gwiazdkę z nieba albo złotą rybkę byście woleli :-) www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/po/20080328/INNEMIASTA07/621665213 Odpowiedz Link Zgłoś
brys123 Re: INTERNETOWE CENTRUM W ORLU ?! 21.04.08, 23:13 Ale jakieś konkrety ktoś zna? Do kogo się zgłosić żeby dowiedzieć się jak to działa i czy już działa czy może to tylko plany? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: INTERNETOWE CENTRUM W ORLU ?! 23.04.08, 01:51 brys123 napisał: > Czy ktoś słyszał o czymś takim? Czytam w pomorskiej ... www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/po/20080422/INNEMIASTA13/106754074 Odpowiedz Link Zgłoś
andreas077 Re: INTERNETOWE CENTRUM W ORLU ?! 09.05.08, 20:18 brys123 napisał: > Czy ktoś słyszał o czymś takim?... Właśnie w jakich godzinach to czynne? Chętnie w wakacje wieczorkiem podskoczę, chociażby pocztę sprawdzić? Cena nie ma większego znaczenia. Za dobre info z góry dziękuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
astryda7 Re: INTERNETOWE CENTRUM W ORLU ?! 10.05.08, 01:21 andreas077 napisał: > Właśnie w jakich godzinach to czynne? Chętnie w wakacje wieczorkiem podskoczę, > chociażby pocztę sprawdzić? Cena nie ma większego znaczenia. > Za dobre info z góry dziękuje :-) A czy mają już podłączony internet ??? Odpowiedz Link Zgłoś
jaktokolwiek Re: INTERNETOWE CENTRUM W ORLU ?! 28.05.08, 14:56 > > A czy mają już podłączony internet ??? > > - Chyba nie, bo nikt tutaj o tym nie pisze. Zawsze można wieczorkiem go w wiaderku przynieść, a to już nie wystarczy na forum :) A tak na poważnie to niech ktoś z Orla poda godziny otwarcia. Z góry dzęki. Odpowiedz Link Zgłoś
soltysq-moter Re: INTERNETOWE CENTRUM W ORLU ?! 28.05.08, 18:23 Zapytanie do siedzących w temacie: jeżeli nie jest to tajemnica zawodowa, to podajcie od kiedy ruszy to ustrojstwo i kiedy z Orla bedzie bliżej do świata? kłaniam się czapka do ziemi sołtys Q-moter Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: INTERNETOWE CENTRUM W ORLU ?! 29.05.08, 02:02 soltysq-moter napisał: > Zapytanie do siedzących w temacie: Ostatnio jak rozmawiałem z miejscowymi, jeden starszy z młodzieńców pamiętam chyba Edmund miał na imię, a ten drugi mówił że już rychło ino patrzeć i niby o 7 z wieczora doją krowy, to po tym zaro, ale czy to prawda, nie wiem? Może kasy przybrakło na złącze, albo to sztuka dla sztuki tylko, pozyskać unijną kasę, przepuścić i po ptokach, po co ludziom darmo dawać jak nigdy niczego nie mieli, jeszcze się rozpuszczą, robisurmanią, wołać będą więcej ?:) Nie zawsze z netu dobre można tylko korzyści wyciągnąć, czasem i złe przykłady, a po co to pokazywać w niewiedzy łatwiej się żyje ... Odpowiedz Link Zgłoś
jaktokolwiek Re: INTERNETOWE CENTRUM W ORLU ?! 04.06.08, 00:42 A właściwie to po co w Orlu internet? Nie wystarczy, że jest już CENTRUM INTERNETOWE w Orlu ??? Taka nazwa sama już wskazuje, gdzie jest centrum, więc ponawiam pytanie: po co w Orlu internet ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: INTERNETOWE CENTRUM W ORLU ?! 06.06.08, 22:41 jaktokolwiek napisał: > po co w Orlu internet ?:))) Jak to po co? To co Orle ma być zabitą dechami wiochą? Odpowiedz Link Zgłoś
jaktokolwiek Re: INTERNETOWE CENTRUM W ORLU ?! 06.06.08, 23:15 Oj zaraz wiochą.... i to jeszcze zabitą. Tylko tak sobie dumam, że jak sie podłączą, to ..... no właśnie, co oni tam będą szukać w tym internacie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: INTERNETOWE CENTRUM W ORLU ?! 07.06.08, 02:19 jaktokolwiek napisał: > Oj zaraz wiochą.... i to jeszcze zabitą. > > Tylko tak sobie dumam, że jak sie podłączą, to ..... no właśnie, co > oni tam będą szukać w tym internacie ??? Może nie tyle będą szukać czegoś, co z sensem pisać, a myślę że czego jak czego, ale pomysłów ludziom nie brakuje - prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
jaktokolwiek Re: INTERNETOWE CENTRUM W ORLU ?! 06.06.08, 23:27 Skoro tak tutaj moda, co by posty samemu po sobie pisać to i ja też pozwolę sobie :) S@uber napisał: " (...) pozostawią swoje laptopy w miejscu stałego zamieszkania, a bez neta nie da się już żyć swobodnie (...) A gdyby tak w Orlu mieli taki darmowy dostęp do neta, to by sobie w domkach nad jeziorem spokojnie posiedzieli i nie szaleliby tak po Topólce, jak zerwane z łańcucha. Wtedy może przyda się internet w Orlu :) Odpowiedz Link Zgłoś