mariaeva 22.08.08, 21:39 licze ze u Ciebie wszystko w porzadku i masa pracy sprawila ze nawet nie ospisales no i zblizajace sie wybory - poniewa zna forum lokalnym robi sie goraco.... ;) pozdrawiam Ciebie i mieszkancow Topolki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wsk18 Re: wski18 22.08.08, 22:04 O!O!!! dzięki za pozdrowienia u nas na forum jak zwykle,mam nadzieję że częściej tu będziesz zaglądać. również pozdrawiam,ale tylko od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariaeva Re: wski18 23.08.08, 13:31 na forum troszke momentami nerwowo ja z boku calkiem patrze wiec bez wiekszych emocji a kiedy wybory na.... ? pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: Jak zarządzi Prezydent 23.08.08, 22:10 mariaeva napisała: > na forum troszke momentami nerwowo > ja z boku calkiem patrze wiec bez wiekszych emocji > a kiedy wybory? Widać że z ciebie kiepski polityk. jako pierwsze będą wybory do Euro parlamętu następnie na wójta i do Rady Gminy, potem na sołtysa i dopiero do Sejmu, ale o tym kiedy decyduje Prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
mariaeva Re: Jak zarządzi Prezydent 23.08.08, 22:51 polityk ze mnie zaden :) nie przepadam za nia jak wybory hen hen to tym bardziej dziwi mnie ze juz sa walki na slowa i osoby ponizej w postach :( Odpowiedz Link Zgłoś