Dodaj do ulubionych

Fajne miejsce dla dzieci

11.11.13, 23:36
Serdecznie zapraszamy do pop in – Centrum Zajęć Pozalekcyjnych Nowej Generacji w Mysiadle przy ul. Osiedlowej 2B . Oferujemy ciekawe zajęcia w formie zabawy dla dzieci w wieku od 6 do 13 lat.
Po zajęciach dzieci mają do dyspozycji świetlicę, w której przy wsparciu opiekunów mogą czekając na rodziców odrobić lekcje bądź uczestniczyć w dodatkowych animacjach. Opcjonalnie zapewniamy również transport dzieci ze szkoły do pop in oraz wyżywienie.
W weekendy proponujemy pasjonujące zajęcia dla rodziców z dziećmi, warsztaty dla rodziców oraz organizację niestandardowych i niezapomnianych urodzin.
Program pop in jest elastyczny i regularnie dostosowywany do potrzeb nawet najbardziej wymagających dzieci.

Opis zajęć i harmonogram dostępny jest na stronie pop-in.eu/

Ceny najniższe w okolicy. Zapisy trwają!

Wszelkich informacji udzielamy pod numerem 22 247 27 62 lub mailowo: sekretariat@pop-in.eu

Serdecznie zapraszamy!
Obserwuj wątek
    • bardzodobramama Re: Fajne miejsce dla dzieci 12.11.13, 08:16
      Ciekawa oferta zajęć fajny pomysł.
      Ale przy takich cenach , nie piszcie najniższe w okolicy bo to nie prawda :(. Nie zrobiliście sondażu cenowego ani w NI ani w Mysiadle :(. Bardziej pasowałoby najwyższe w okolicy.
      • cne-mysiadlo Re: Fajne miejsce dla dzieci 12.11.13, 14:21
        Bardzo dziękujemy za Pani opinię.
        Ceny naszych zajęć kształtują się na poziomie 20 zł za 60 minut (tylko w kilku przypadkach jest to 25 zł za godzinę zegarową).
        Serdecznie zapraszam by sprawdzić jakość proponowanych zajęć. Dodam , że pierwsze zajęcia są bezpłatne :)
        • bardzodobramama Re: Fajne miejsce dla dzieci 12.11.13, 14:59
          Witam,

Ja absolutnie nie kwestionuje jakości. Wierzę, że poziom będzie wysoki a zajęcia ciekawe i rozwijające. Jednakże skuszona niskimi cenami weszłam na stronę i doznałam szoku co do wysokości cen. Moje dzieci chodzą od dawna na różne zajęcia w okolicy i przyznam, że płacę 40% ceny mniej niż u Państwa. Oferta świelicowa jest faktycznie korzystna :)
          Życzę powodzenia, bo brakuje u nas takich miejsc. :)
        • bys2 Re: Fajne miejsce dla dzieci 07.01.14, 19:43
          byliśmy z dziecmi i miejsce rzeczywiście godne polecenia
          • cne-mysiadlo Re: Fajne miejsce dla dzieci 19.03.14, 22:37
            Drodzy Rodzice,
            W MARCU ROZPOCZYNAMY NOWY NABÓR DZIECI!!!
            Serdecznie zapraszamy dzieci w wieku 6-13 lat na zajęcia edukacyjne w POP IN, Mysiadło, ul. Osiedlowa 2B

Nasza propozycja:
            - Otwarta Przestrzeń Artystyczna (mozaika, decoupage, biżuteria, eco design)
            - Warsztaty Szalonego Naukowca - eksperymenty
            - Akademia Sztuk Pięknych dla Dzieci (rysunek, malarstwo, rzeźba)
            - Taniec (Modern, Hip Hop)
            - Język Angielski (Early Stage)
            Wszelkie informacje można znaleźć na naszej stronie internetowej pop-in.eu/ oraz uzyskać pod nowym numerem tel. 696 930 930, 663 663 609; mail: sekretariat@pop-in.eu

Serdecznie zapraszamy!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka