six_a Re: come on 25.11.09, 00:37 staruchy potrzebują mało snu, im starzej w las, tym mniej Odpowiedz Link
aguszak Re: come on 25.11.09, 08:44 Preczytałam w jakiejś "szybkiej" gazetce, że podobno Ci, którzy śpią więcej niż 8 godzin są dwukrotnie bardziej narażeni na chorobę Alzheimera...??? No to ja śpię niecałe 6 i jestem w ciągłym niedospaniu... jakbym mogła, to bym zaryzykowała i pospała jednak dłużej Odpowiedz Link
aguszak Re: śpij śpij złego licho nie bierze :) 25.11.09, 12:21 lambert77 napisał: jak to? ja zła?? <foch> Odpowiedz Link
aguszak Re: come on 25.11.09, 12:22 six_a napisała: > i jak ten wyrostek? > lekarz coś pomógł? przyznaję się bez bicia, że nie byłam... no-spa forte pomogła Odpowiedz Link
six_a Re: come on 25.11.09, 13:43 nie martw się, jakby wyrostek, to już byś ze szpitala pisała i po żadnej no-spie by nie przeszło. ale jakbyś miała jeszcze podobne, to lepiej dać się zbadać. bo można sprawę chodzić chodzić i nie wiedzieć. taki cud też znam. Odpowiedz Link
aguszak Re: come on 25.11.09, 14:22 no ponoć właśnie, że jakby było co poważniejszego, to by mi po tableteczce nie przeszło - tak się pocieszam Odpowiedz Link