lena_zet 24.11.05, 09:28 wczoraj spędziłam pół dnia na próbach pisania z innego ip i nic nie zrobiłam pożytecznego.Dzisiaj muszę trochę ponadrabiać, bo jeszcze mi premię zabiorą hehe Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierozek_monika myślałam, ze bierzesz się do roboty i będziesz 24.11.05, 09:29 wycinać tu to i owo PPP Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach a ja nie musze pracowac , bo i tak mi nie placa:( 24.11.05, 09:41 zaplacili za wrzesien kawalek pensji (cale 600zl) i do dzisiaj pracuje spolecznie. to sobie siedze i pisze bez wyrzutow sumienia. Odpowiedz Link
domina19 Re: a ja 1.000zl dostalam na razie za pazdziernik 24.11.05, 09:44 jaka płaca taka praca, olej ją) Odpowiedz Link
edka-schizofredka no olewam :))))))... 24.11.05, 09:45 jak pracuje to tez mi nei placa )))))... Odpowiedz Link
domina19 Re: no olewam :))))))... 24.11.05, 09:48 dziady, może trza kogoś nasłac na sznura) Odpowiedz Link
edka-schizofredka Nie jest tego wart :)))))... 24.11.05, 09:50 Dobra ide nawalac CV do potencjalnych pracodawcow )))))... Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Nie jest tego wart :)))))... 24.11.05, 10:38 edka-schizofredka napisała: > Dobra ide nawalac CV do potencjalnych pracodawcow )))))... ja wyslalam jedno w tym tygodniu, bo moje szanse z wiekiem maleja. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: a ja 1.000zl dostalam na razie za pazdziernik 24.11.05, 10:37 to widze ,ze na podobnych karuzelach sie krecimy. tyle ze ja najchetniej bym wysiadla, a nie mam jak. Odpowiedz Link
maretina Re: a ja nie musze pracowac , bo i tak mi nie pla 24.11.05, 09:43 kobieta_na_pasach napisała: > zaplacili za wrzesien kawalek pensji (cale 600zl) i do dzisiaj pracuje > spolecznie. to sobie siedze i pisze bez wyrzutow sumienia. zmien robote. szkoda zycia. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: a ja nie musze pracowac , bo i tak mi nie pla 24.11.05, 10:39 maretina napisała: > kobieta_na_pasach napisała: > > > zaplacili za wrzesien kawalek pensji (cale 600zl) i do dzisiaj pracuje > > spolecznie. to sobie siedze i pisze bez wyrzutow sumienia. > zmien robote. szkoda zycia. > masz propozycje? mam 43 lata,srednie wyksztalcenie, znikoma znajomosc angielskiego i niemieckiego . takich jak ja jest duzo w tym kraju. Odpowiedz Link
reniatoja Re: a ja nie musze pracowac , bo i tak mi nie pla 24.11.05, 10:47 kobieta_na_pasach napisała: > maretina napisała: > > > kobieta_na_pasach napisała: > > > > > zaplacili za wrzesien kawalek pensji (cale 600zl) i do dzisiaj prac > uje > > > spolecznie. to sobie siedze i pisze bez wyrzutow sumienia. > > zmien robote. szkoda zycia. > > > masz propozycje? mam 43 lata,srednie wyksztalcenie, znikoma znajomosc > angielskiego i niemieckiego . takich jak ja jest duzo w tym kraju. W tym momencie zapytam: Moge byc szczera? Odpowiedz Link
maretina Re: biorę się do roboty 24.11.05, 09:42 a ja ide myc gary i podloge kurwa, jak ja to kocham! Odpowiedz Link
aguszak Re: biorę się do roboty 24.11.05, 09:54 maretina napisała: > a ja ide myc gary i podloge > kurwa, jak ja to kocham! Uwierz mi, że wolałabym to robić, niż siedzieć, gdzie siedzę i robić (albo nie robić) to co ja robię (albo nie robię). ale do tego zestawu dołączyłabym jeszcze zajmowanie się moim syniem )) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: biorę się do roboty 24.11.05, 10:40 maretina napisała: > a ja ide myc gary i podloge > ku...a, jak ja to kocham! ciecie! Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: "dove vai con questa pioggia?" 24.11.05, 10:41 popisy sa mile widziane na FK) prosze pisac w naszym jezyku. Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: "dove vai con questa pioggia?" 24.11.05, 10:53 tłumaczę: "gdzie pójdziesz, jak pada" PPPPP Odpowiedz Link