kobieta_na_pasach 25.11.05, 12:32 czyzby zaczely pisac te, ktore nie smialy, kiedy my tam rzadzilysmy, czy tez drugie wcielenia starych bywalcow?) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
migdalek.niebieski Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 12:33 To nowe chyba, bo całkowicie denne)) Odpowiedz Link
owca Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 12:34 ale dlaczego od razu oceniasz? inne musi być od razu denne? Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 12:35 Żartuje przecież))) taka moda tu u nas panuje, nie wiesz???))))) Odpowiedz Link
owca Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 12:33 nie, to te nicki, które wyleźć spod naszych rozmówek nie mogły Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 12:35 Owieczko jaka Ty samokrytyczna))))))))))))))) Odpowiedz Link
lena_zet Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 12:36 owca napisała: > > nie, to te nicki, które wyleźć spod naszych rozmówek nie mogły trza tam wracać i porządki zaprowadzić. Odpowiedz Link
owca Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 12:38 eeeeeee, stój! źle Ci tu? czy zadymy lubisz? Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 12:43 że wogóle ktoś może mieć co do tego jeszcze wątpliwości...... )))) Odpowiedz Link
owca Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 12:45 to ja się cieszę, że mam okres ochronny do wtorku do 14 Odpowiedz Link
reniatoja Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 12:37 Owca i naprawde nikt nie oszukuje i nie pisze na dwa fronty? No to ja podbudowana jestem. Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 12:39 Ja tam tylko jednego pościka zostawiłam jako migdałek, wiem złamałam się( ale to w szczytnym celu było))) Odpowiedz Link
mamba30 Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 12:39 ja napewno nie, jestem słowna. Ja nawet nigdy nie pisałam pod innym nick'iem ) Odpowiedz Link
owca Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 12:40 przyznam szczerze, że aż tak bardzo IP się nie przyglądam, zbyt dużo tego ale naprawde dużo nowych nicków i nowych IP Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 chwila, chwila... ja sie przyznalam, ze 25.11.05, 12:48 na pare frontow robie, robilam i robic bede Tylko, ze ja niczego nie obiecywalam. Czy zostane wygnana? )) Odpowiedz Link
maretina Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 14:21 owca napisała: > > nie, to te nicki, które wyleźć spod naszych rozmówek nie mogły > o jakie biedne i nieporadne byly, a my takie wredne i przytlaczajace Odpowiedz Link
gres81 FK 25.11.05, 12:53 wczoraj widziałem tam bardzo smutny watek kozy w rajtuzach az nie dowierzałem jak czytałem. Odpowiedz Link
owca Re: FK 25.11.05, 12:56 owszem wcześniej był równie smutny wpis w temacie 'dziwne miejsca' dający jakby wstęp do tej drugiej części... mnie też ruszyło Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: FK 25.11.05, 13:02 ja tez dopiero teraz przeczytalam... I kurcze, dobrze ja rozumiem. Mi sie udalo "wychowac rodzicielke", ale zajelo mi to dlugie lata pracy nad soba i nad nia Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach ryzykowne zachowanie z jej strony 25.11.05, 13:03 gres81 napisał: > wczoraj widziałem tam bardzo smutny watek kozy w rajtuzach > > az nie dowierzałem jak czytałem. dla mnie zwierzenia na FK zle sie zazwyczaj konczyly. zaniechalam tego pare lat temu. nie zycze jej, zeby miala powtorke z domu na forum Kobieta, ale moze to nastapic. Odpowiedz Link
gres81 Re: ryzykowne zachowanie z jej strony 25.11.05, 13:06 kobieta_na_pasach napisał: > gres81 napisał: > > > wczoraj widziałem tam bardzo smutny watek kozy w rajtuzach > > > > az nie dowierzałem jak czytałem. > > dla mnie zwierzenia na FK zle sie zazwyczaj konczyly. zaniechalam tego pare lat > > temu. nie zycze jej, zeby miala powtorke z domu na forum Kobieta, ale moze to > nastapic. nie wiem,jestem tu w sumie od niedawna ale jak urzytkownicy zaczną sie "znecac"? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: ryzykowne zachowanie z jej strony 25.11.05, 13:12 gres81 napisał: ale jak urzytkownicy zaczną sie "znecac"? potrafia ze zwierzen zrobic sobie bron. ale koza wyglada na nieszkodliwa, to moze ja oszczedza. co innego ja umiem i lubie przywalic to i sama obrywam. Odpowiedz Link
gres81 Re: ryzykowne zachowanie z jej strony 25.11.05, 13:17 kobieta_na_pasach napisał: > potrafia ze zwierzen zrobic sobie bron. ale koza wyglada na nieszkodliwa, to > moze ja oszczedza. co innego ja umiem i lubie przywalic to i sama obrywam aha wiec wracamy do tego co napisałaś w innym watku że:"ludzie ogolnie sa coraz gorsi." smutne ale kolo sie zamknelo Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: ryzykowne zachowanie z jej strony 25.11.05, 13:21 gres81 napisał: > aha wiec wracamy do tego co napisałaś w innym watku że:"ludzie ogolnie sa coraz gorsi." > smutne ale kolo sie zamknelo gdybys sprecyzowal moglabym zlozyc wyjasnienia, a tak nie wiem co masz konkretnie na mysli. Odpowiedz Link
gres81 Re: ryzykowne zachowanie z jej strony 25.11.05, 13:28 kobieta_na_pasach napisał: > gdybys sprecyzowal moglabym zlozyc wyjasnienia, a tak nie wiem co masz > konkretnie na mysli. chodzi o to że ludzie są coraz gorsi nie tylko w polityce ale wszedzie,takie ataki tym co kogoś boli sa nie ok na ogolnym forum(co innego w realnym życiu,ale na forum sie przychodzi porozmawiac a nie drażnici zwymyslać) przeciesz można pominąć taki watek i nie robić chamówy. nie wiem czy teraz jest perościej. ps. napisz o tej komisi widzianej z drugiej strony,miło wiedzieć co myśla ludzie przed którymi sie staje Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: ryzykowne zachowanie z jej strony 25.11.05, 13:30 gres81 napisał: > przeciesz można pominąć taki watek i nie robić chamówy. ja nie umiem przejsc obojetnie kolo cudzego nieszczescia > ps. napisz o tej komisi widzianej z drugiej strony,miło wiedzieć co myśla ludzie> przed którymi sie staje sie staje czy staje? Odpowiedz Link
gres81 Re: ryzykowne zachowanie z jej strony 25.11.05, 13:33 kobieta_na_pasach napisał: > ja nie umiem przejsc obojetnie kolo cudzego nieszczescia co innego doradzić,pocieszyć, a co innego gdy ktoś zaczyna kopąć leżącego. > sie staje czy staje? sie staje Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: ryzykowne zachowanie z jej strony 25.11.05, 13:37 gres81 napisał: > > co innego doradzić,pocieszyć, a co innego gdy ktoś zaczyna kopąć leżącego. potrafie odroznic lezacego od tego, ktoremu wydaje sie ze lezy. > > sie staje czy staje? > > sie staje to zalezy,co chcialbys wiedziec. bylo to dwadziescia lat temu. z tamtego czasu pamietam tylko dwa romane jakie przezylam (jeden z lekarzem z komisji, a drugi z poborowym, opisanym w moim pamietniku na FK jako rugbysta) i gacie jednego poborowego. niedoprane i podziurawione jak durszlak. podejrzewam,ze chlopak myslal,ze trzeba sie bedzie rozebrac do naga, dlatego nie zadbal o bielizne. moja rada dla chlopakow: noscie porzadne gacie , bo dnia i godziny nie znacie. Odpowiedz Link
gres81 Re: ryzykowne zachowanie z jej strony 25.11.05, 13:43 kobieta_na_pasach napisał: > potrafie odroznic lezacego od tego, ktoremu wydaje sie ze lezy. nie przecze,ale ja nie myśle że to Ty jesteś tą co kopie,tylko pomaga. > to zalezy,co chcialbys wiedziec. bylo to dwadziescia lat temu. z tamtego czasu > pamietam tylko dwa romane jakie przezylam (jeden z lekarzem z komisji, a drugi > z poborowym, opisanym w moim pamietniku na FK jako rugbysta) i gacie jednego > poborowego. niedoprane i podziurawione jak durszlak. podejrzewam,ze chlopak > myslal,ze trzeba sie bedzie rozebrac do naga, dlatego nie zadbal o bielizne. > moja rada dla chlopakow: noscie porzadne gacie , bo dnia i godziny nie znacie.: > ) kurcze fajnie miałaswieczore poczytam Twój pamietnik a co do bielizny to sprawa indywidualna,jak kogo nauczli za młodu to tak ma Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: ryzykowne zachowanie z jej strony 25.11.05, 13:46 gres81 napisał: > nie przecze,ale ja nie myśle że to Ty jesteś tą co kopie,tylko pomaga. dzieki, ale mialam takie zarzuty nie raz. >> > kurcze fajnie miałaswieczore poczytam Twój pamietnik > e tam, ja najpikantniejszych rzeczy nie opisalam, bo mi sie znudzilo i stwierdzilam,ze nie warto, z tych powodow, o ktorych juz ci napisalam. Odpowiedz Link
gres81 Re: ryzykowne zachowanie z jej strony 25.11.05, 13:58 kobieta_na_pasach napisał: > dzieki, ale mialam takie zarzuty nie raz. ludzi lubią sie z Tobą kucić,nie wiem czemu. > e tam, ja najpikantniejszych rzeczy nie opisalam, bo mi sie znudzilo i > stwierdzilam,ze nie warto, z tych powodow, o ktorych juz ci napisalam. jak przeczytam to ocenie Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: ryzykowne zachowanie z jej strony 25.11.05, 14:02 gres81 napisał: > kobieta_na_pasach napisał: > > dzieki, ale mialam takie zarzuty nie raz. > > ludzi lubią sie z Tobą kucić,nie wiem czemu. kłócic)) moze wlasnie przez to,ze ich poprawiam i udaje madrzejsza. > przeczytam to ocenie nie musisz oceniac. wystarczy jesli nie skrytykujesz Odpowiedz Link
gres81 Re: ryzykowne zachowanie z jej strony 25.11.05, 14:07 kobieta_na_pasach napisał: > gres81 napisał: > > > kobieta_na_pasach napisał: > > > dzieki, ale mialam takie zarzuty nie raz. > > > > ludzi lubią sie z Tobą kucić,nie wiem czemu. > > kłócic)) moze wlasnie przez to,ze ich poprawiam i udaje madrzejsza. > > > > przeczytam to ocenie > > nie musisz oceniac. wystarczy jesli nie skrytykujesz > ale byka zrobiłem,aż mi wstyd. może i tak. zmyjam. pozdrawiam Odpowiedz Link
pinup w kwestii formalnej 25.11.05, 12:59 uprzejmie zapytuje: to nie mozna byc i tu i tam? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: w kwestii formalnej 25.11.05, 13:00 pinup napisała: > uprzejmie zapytuje: to nie mozna byc i tu i tam? do wtorku sie umawialysmy,ze nie, nie? Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 no wlasnie, ze nie do konca 25.11.05, 13:01 a ja nie chce byc w takim podziale, bo mi to najzwyczajniej w swiecie nie pasi. To zle? Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: no wlasnie, ze nie do konca 25.11.05, 13:04 ale to nie jest kwestia wytrzymania, tylko tego, ze wlasnie ktos na FK zrobil podzial na "my" i one - zolzy (te co sobie poszly) i uwazam to za bezsens, albo inaczej... To jest sztuczny podzial, ktorego wg mnie w ogole nie powinno byc Odpowiedz Link
istna Re: no wlasnie, ze nie do konca 25.11.05, 13:41 Zgadzam się, sama zamierzam tam pisać jak mnie coś zainteresuje, ale skoro zapowiedziałyśmy, że przez tydzień FK ma sobie radzić bez nas, to może warto okazać trochę konsekwencji Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: no wlasnie, ze nie do konca 25.11.05, 13:47 szczerze mowiac, to kiedy sie zapisywaliscie, ja bylam serio, serio zapracowana i mi watek umknal I nawet dobrze sie stalo, bo naprawde mialabym zgryz. Nie ukrywam, ze jestem za tym, zebysmy dzialaly na dwoch forach - tym i FK i zebysmy na obydwoch dobrze sie bawily ) Odpowiedz Link
pinup Re: w kwestii formalnej 25.11.05, 13:02 jakos mi umknelo. a jak ktos ma problem z wiernoscia? znaczy JEST wierny? i nie lubi rozstan? Odpowiedz Link
gres81 Re: w kwestii formalnej 25.11.05, 13:09 pinup napisała: > jakos mi umknelo. a jak ktos ma problem z wiernoscia? znaczy JEST wierny? i nie > > lubi rozstan? ? Odpowiedz Link
gres81 Re: w kwestii formalnej 25.11.05, 13:19 pinup napisała: > no o rozstanie z FK mi chodzi nie umiem a myslałem że o doradzanie ludziom by sie rozstawali. Odpowiedz Link
pinup Re: w kwestii formalnej 25.11.05, 13:20 tylko tym ktorzy chca ale nie moga sie zdecydowac. Odpowiedz Link
owca Re: w kwestii formalnej 25.11.05, 13:01 to zależy do której grupy się sama zaliczysz radykalnych bojkieterów czy liberalnych użyszkodników nie ma partyjnej reguły Odpowiedz Link
reniatoja Re: w kwestii formalnej 25.11.05, 13:21 Można, tylko się traci szanse na Anal. Złoty. Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: w kwestii formalnej 25.11.05, 13:22 jak w Szwejku "nie wolno, ale można" Odpowiedz Link
odrey Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 13:33 złudzenie wirtualnej popularności skrzywia Ci spojrzenie pozdrawiam Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 13:38 odrey napisała: > złudzenie wirtualnej popularności skrzywia Ci spojrzenie pozdrawiam zazdrosc to destrukcyjne uczucie. pozdrawiam Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 13:42 siodme_niebo napisała: > złosliwosc rowniez oj, jak szybko sie przelogowujemy, prawda? Odpowiedz Link
istna Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 13:45 Weź przestań siać ferment. Doszły po prostu do głosu te niki, które wcześniej bały się odezwać, bo zaraz dopisywałyśmy im dziesięć głupich żartów albo "co to kogo obchodzi" - to Lenki Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach do mnie mowisz Istna? 25.11.05, 13:47 istna napisała: > Weź przestań siać ferment. Doszły po prostu do głosu te niki, które wcześniej > bały się odezwać, bo zaraz dopisywałyśmy im dziesięć głupich żartów albo "co to kogo obchodzi" - to Lenki Odpowiedz Link
istna Do ciebie KnP:) 25.11.05, 14:12 Bez urazy, ale po prostu wkurza mnie, że jak tylko ktoś się z tobą nie zgadza, to zaraz podejrzewasz go o spisek i mnożenie ników. A druga część mojej wypowiedzi dotyczy nowych ników na FK. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Do ciebie KnP:) 25.11.05, 14:15 istna napisała: > Bez urazy, ale po prostu wkurza mnie, że jak tylko ktoś się z tobą nie zgadza, > to zaraz podejrzewasz go o spisek i mnożenie ników. > A druga część mojej wypowiedzi dotyczy nowych ników na FK. caly watek dotyczy nickow na FK. nie rozumiem po co mnie zaczepiasz? wlasnie ocenilo mnie "siodme niebo" a kto to jest,zeby mil mnie prawo oceniac? ja tej osoby nie znam i mam prawo chyba odpowiednio zareagowac? Odpowiedz Link
siodme_niebo Re: Do ciebie KnP:) 25.11.05, 14:17 jak napisałam w poprzednim watku: nie oceniłam Cię - wyraziłam tylko swoje zdanie! Kobieto - wyluzuj troche, plizzz... Odpowiedz Link
istna Re: Do ciebie KnP:) 25.11.05, 14:19 Widzę, że ja też nie mam prawa się do ciebie odezwać... Odpowiedz Link
odrey Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 13:43 trzeba mieć czego zazdrościć, tu nie widzę potencjału Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 13:48 odrey napisała: > trzeba mieć czego zazdrościć, tu nie widzę potencjału moze dlatego,ze nie mam rozporka. Odpowiedz Link
odrey Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 13:54 nie szukam przyczyn w tych rejonach, nie mierz mnie swoją miarą Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 13:56 odrey napisała: > nie szukam przyczyn w tych rejonach, nie mierz mnie swoją miarą to dobrze, bo wyszedlbys na homoseksualiste) Odpowiedz Link
odrey Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 14:10 twoje przemyślenia muszą się brać z frustracji )) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 14:17 odrey napisała: > twoje przemyślenia muszą się brać z frustracji )) zgadza sie. jak wiekszosc ludzi w tym kraju jestem sfrustrowana. jesli tobie sie dobrze wiedzie to pozostaje mi tylko pogratulowac i zyczyc, bys nie poglebiala swoimi uwagami frustracji u innych Odpowiedz Link
odrey Re: 1:0 dla kobiety:DDDD/nt 25.11.05, 15:18 ciesze się że podzieliłas moją troske o kobietę. z przyznającymi się do frustracji nie nalezy się spierać. dla swojego i ich dobra Odpowiedz Link
pink.freud Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 14:31 Na forach istnieje instytucja ORMO, w razie potrzeby są przerzucani na podupadające fora lub dla rozruszania nowych Bardzo nieładnie z Wami postapiono, zmuszając Was do odejścia, posługując się do tego owcą. Interes interesem, ale w końcu napisałyście trochę postów na FK i Wasze zdanie powinno się liczyć. Zamiast tego powstało dodatkowe forum zwiększające gazecie dochód i to nie Wy tylko nowe odbiorczynie reklam są na FK. Z tego powodu jest też link do Was tutaj. Tebe jest rozliczany m.in. z ilości kont i postów. Odpowiedz Link
maretina Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 14:32 mie wiedzialam, ze pomagam krecic interesem Odpowiedz Link
pink.freud Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 14:39 Nie wiedziałam, nie wiedziałam, na kręceniu się nie znam.. a Kajtuś to adoptowany?)) Odpowiedz Link
maretina Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 14:43 pink.freud napisał: > Nie wiedziałam, nie wiedziałam, na kręceniu się nie znam.. a Kajtuś to adoptowa > ny?)) > Kajtus to nocna praca rodzicowDDD ale interesem nie krecilam, gdybym krecila to moglabym tatusia interesu pozbawic! oj to byloby nieszczescie;D Odpowiedz Link
maretina Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 14:50 pink.freud napisał: > Takie mocne łapki?)) > mocne, mocne Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach ale ja sie tu n razie bardzo dobrze czuje:) 25.11.05, 14:33 pink.freud napisał: > Na forach istnieje instytucja ORMO, w razie potrzeby są przerzucani na podupada > jące fora lub dla rozruszania nowych > > Bardzo nieładnie z Wami postapiono, zmuszając Was do odejścia, posługując się d > o tego owcą. Interes interesem, ale w końcu napisałyście trochę postów na FK i > Wasze zdanie powinno się liczyć. Zamiast tego powstało dodatkowe forum zwiększa > jące gazecie dochód i to nie Wy tylko nowe odbiorczynie reklam są na FK. Z tego > powodu jest też link do Was tutaj. Tebe jest rozliczany m.in. z ilości kont i > postów. > Odpowiedz Link
pink.freud Re: ale ja sie tu n razie bardzo dobrze czuje:) 25.11.05, 14:41 Hehe.. spróbowałabyś inaczej, przeszły tu wszystkie moje ulubione laski)) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: ale ja sie tu n razie bardzo dobrze czuje:) 25.11.05, 14:43 pink.freud napisał: > Hehe.. spróbowałabyś inaczej, przeszły tu wszystkie moje ulubione laski)) > a ja mam swoja ulubiona laske w domu. Odpowiedz Link
pink.freud Re: ale ja sie tu n razie bardzo dobrze czuje:) 25.11.05, 14:46 Smacznego)) Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 14:38 nie chcę na to patrzeć z tej strony pocieszające, że ciągle rozmawiam tu z tymi, których najbardziej lubię i nikt mnie stąd nie będzie wyganiał. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 14:42 pierozek_monika napisała: > nie chcę na to patrzeć z tej strony > pocieszające, że ciągle rozmawiam tu z tymi, których najbardziej lubię i nikt > mnie stąd nie będzie wyganiał. wobec mnie niektorzy juz robia podejscia, jakby co to sluze nickami Odpowiedz Link
pink.freud Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 14:45 To zajebiste forum i fajnie, że takie powstało)) I jest wiele plusów z jego powstania. Minusem może być problem za jakiś czas z dopływem świeżego narybku. No i nie reprezentujecie oficjalnie już kobiet na forum GW)) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 14:47 pink.freud napisał: > To zajebiste forum i fajnie, że takie powstało)) > I jest wiele plusów z jego powstania. Minusem może być problem za jakiś czas z > dopływem świeżego narybku. > No i nie reprezentujecie oficjalnie już kobiet na forum GW)) bo teraz kobieta to okreslenie istoty majacej nie wiecej niz 20 lat. my jestesmy juz tylko, kucharkami, sprzataczkami, matkami, zonami, itp. Odpowiedz Link
pink.freud Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 14:53 Eee.. każdy klikacz jest dobry, ale na FK był za duży przerób i należało coś z tym zrobić. Wilk tym razem nie musiał przebierać się w owcze futro, tylko posłużył sie oryginalną owcą. Nie widziałaś jakie się jej duże oczy zrobiły?)) Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 14:49 to prawda nie będzie problemu, jeśli ten link dalej będzie, można się wspomóc sygnaturką z linkiem bo przecież latamy po różnych forach, nikt nas tu nie uwiązał. A i na kobiecie nie zaszkodzi się odezwać - na wędkę ))) Odpowiedz Link
pink.freud Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 15:01 Wszystko o.k. sprawę załatwiono sprytnie. Ale to trochę mało eleganckie, że zamiast stworzyć oficjalnie nowe forum dla nowych na FK i jak im się nie podobają zwyczaje na FK, żeby sobie tam przeszli, wychowywano na siłę starych forumowiczów zmuszając ich do odejścia. Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 15:03 trudo się było spodziewać wspaniałomyślności już w kwietniu, przy okazji ogłoszenia wyników ankiety (( Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 15:16 tą w sprawie forum Pogaduszki Odpowiedz Link
pink.freud Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 15:18 Aha.. już kojarzę. Tamto forum raczej słabo wypaliło, za mało Was wtedy wkurzono)) Odpowiedz Link
mamba30 Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 15:20 pink.freud napisał: > Aha.. już kojarzę. Tamto forum raczej słabo wypaliło, za mało Was wtedy wkurzon > o)) > nie o to chodzi, że za mało..... chodziło o to, że nas tam chcieli siłą wysłać, a do tego tytuł "Pogaduszki" brzmi infantylnie.... Odpowiedz Link
pink.freud Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 15:22 Ciekawe, może maas nie potrafiła tego przeprowadzić. Odpowiedz Link
mamba30 Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 15:28 pink.freud napisał: > Ciekawe, może maas nie potrafiła tego przeprowadzić. > hmmm... nie wiem, wiem natomiast jedno, że na tym forum znalazłyśmy się z własnej, nieprzymuszonej woli. Nikt nas przeciez nie wypędził ani z FK, ani z FM... Po prostu nas tam mocno wkurzali.... We środę, jak miałam bana i byłam na maxa podkurzona, podczas gotowania obiadu wpadłam na pomysł z tym forum. Okazało się, że reszta podchwyciła i forum zaczęło się rozkręcać w szybkim tempie. Tu przynajmniej nikt mnie nie wycina za co 2 wpis... Odpowiedz Link
pink.freud Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 15:30 Mnie to już się jakiś czas temu nie chciało tam pisać. Dobrze, że powstało to forum)) Odpowiedz Link
mamba30 Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 15:34 pink.freud napisał: > Mnie to już się jakiś czas temu nie chciało tam pisać. > Dobrze, że powstało to forum)) > cieszy mnie, że sie Tobie podoba. Mam nadzieję, że będziesz stałym jego bywalcem ) Zreszta muszę przyznać, że brakowało mi rozmów z Tobą, można rzec, że się stęskniłam ) Odpowiedz Link
pink.freud Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 15:40 Hehe.. pewnie, że będę tu wpadał)) O rany muszę coś w sobie mieć.. już myślałem, że z tymi wyznaniami to syndrom sylwestrowy, ale to coś więcej)))))))) Wyslij pytona w delegację, to może coś poradzę na tęsknotęPP Odpowiedz Link
mamba30 Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 15:43 Paskuda, nie sprowadzaj mężatek na złą droge )) Odpowiedz Link
pink.freud Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 15:49 Może ona i zła, ale takie są najlepsze)) Odpowiedz Link
mamba30 Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 15:51 ja tam lubię drogę z wanny do sypialni ) Odpowiedz Link
pink.freud Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 15:56 Ja tam zamiast drogi lubię i wannę i sypialnię)) Odpowiedz Link
mamba30 Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 16:00 pink.freud napisał: > Ja tam zamiast drogi lubię i wannę i sypialnię)) > nie łap mnie za słówka, efekt jest ten sam )))) Odpowiedz Link
pink.freud Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 16:02 Za słówka to akurat bym Cię nie łapał)) Ale chyba za dobrze masz, jeśli pyton Ci nie daje spokoju w drodze też)) Odpowiedz Link
mamba30 Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 16:03 w drodze daje, bo my już pierwszy rzyt na taśmę robimy w wannie, zawsze się razem kąpiemy ) dobrze, że wanna jest wielka Odpowiedz Link
pink.freud Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 16:13 Źle skończysz)) Prędzej czy później inne foremki Ci upolują pytona, albo przynajmniej Cię zabanują)) Odpowiedz Link
mamba30 Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 16:14 nie da rady, Pyton tylko z mambą się zadaje i do tego 30) Odpowiedz Link
pink.freud Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 16:16 A które to te 30 innych foremek?)) Odpowiedz Link
mamba30 Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 16:18 wrrrr.... mamba30 ))) a taka jest tylko w jednym egzemplarzu, więc mogą być spokojne moje piersi falujące Odpowiedz Link
pink.freud Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 16:23 Specjalnie to robisz, staneły mi właśnie przed oczami i teraz mi pląsają)) Odpowiedz Link
pink.freud Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 16:35 Pozdrów je ode mnie)) Ja czuję wyraźny oczopląs)) Odpowiedz Link
mamba30 Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 16:39 pozdrowię, ale nie ucałuję, bo nie sięgnę ) Odpowiedz Link
pink.freud Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 16:41 No to tylko obliż)) Zmykam, miłego)) Odpowiedz Link
pink.freud Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 14:48 Nie chciałbym się kłócić ale łatwowierność mierzy się ilością reklam na banerze)) Odpowiedz Link
istna Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 14:50 Hm, ja mam tu tylko reklamę pajacyka... Odpowiedz Link
pink.freud Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 14:55 Ja mam na FK: Reklama Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejszy środek odchudzający!!! akcesoriamody.pl - modne dodatki odzieżowe szale-apaszki-komplety-czapki : : DECOBAZAAR : : - AWANGARDOWY BUTIK ONLINE - RZECZY MŁODYCH PROJEKTANTÓW Zobacz sobie dla porównania inne fora Odpowiedz Link
pink.freud Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 15:12 Część)) Nie obiecałaś mi przypadkiem fotek? Odpowiedz Link
asiulka81 Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 15:13 ja??? Tobie??? kiedy??? nie pamietam )) Dawno Cie tu nie widziałam Gdzie zes sie podziewał? Odpowiedz Link
pink.freud Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 15:17 Nic dziwnego, że nie pamiętasz, jak dawno to dla Ciebie 2 dni, chyba, że mamba założyła je wcześniej)) Z tymi aktami to też podpuszczałaś? Odpowiedz Link
asiulka81 Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 15:24 pink.freud napisał: > Nic dziwnego, że nie pamiętasz, jak dawno to dla Ciebie 2 dni, chyba, że mamba > założyła je wcześniej)) > Z tymi aktami to też podpuszczałaś? z jakimi aktami??? )) nic nie pamietam )) a po co Ci moja fota? co chcesz przy niej robic? )) Odpowiedz Link
pink.freud Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 15:29 Już się tak nie migaj)) Myślisz, że dałoby się coś robić, jakieś propozycje? jestem otwarty)) Odpowiedz Link
asiulka81 Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 15:31 pink.freud napisał: > Już się tak nie migaj)) ja sie nie mogam )) ja po prostu jestem tak szkaradna ze noc listopadowa to przy mnie pikus )) > Myślisz, że dałoby się coś robić, jakieś propozycje? jestem otwarty)) hi hi )) jasne )) a czemu Cie tak długo nie było? Odpowiedz Link
pink.freud Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 15:33 No to dawaj.. te propozycje.. i foty oczywiscie)) Mamy akurat listopad)) Czemu tak długo, a adres zostawiłaś? Odpowiedz Link
asiulka81 Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 15:37 pink.freud napisał: > No to dawaj.. te propozycje.. i foty oczywiscie)) Mamy akurat listopad)) eee tam ) i tak Ci sie nie uda mnie namówic. Wole byc tajemnicza > Czemu tak długo, a adres zostawiłaś? Jak to? miales moj adres mejlowy. Mogłes swoja fote przysłać )) Odpowiedz Link
pink.freud Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 15:47 Jak już się upierasz to niech zostanie ta tajemnica, topless na poczatek wystarczy)) To faceci są wzrokowcami, panie preferują dotyk, nie kryguj sie dłuzej tylko ślij)) Odpowiedz Link
asiulka81 Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 15:50 pink.freud napisał: > Jak już się upierasz to niech zostanie ta tajemnica, topless na poczatek wystarczy)) a idże Ty zboczku jeden )) > To faceci są wzrokowcami, panie preferują dotyk, nie kryguj sie dłuzej tylko ślij)) nieprawda, ja tez jestem wzrokowcem i lece na wygląd )) Jak bedziesz czesciej przychodzil i ze mna gadał to Ci wysle za jakis czas Odpowiedz Link
pink.freud Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 15:54 No już idę, podaj tylko miejsce O.k. to najpierw sobie obejrzysz z bliska)) A co to ja listonosz jestem, przyjdę tylko raz nie będę dużo gadałPP Odpowiedz Link
asiulka81 Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 15:57 pink.freud napisał: > No już idę, podaj tylko miejsce he he, nie tak prędko > O.k. to najpierw sobie obejrzysz z bliska)) a będę mogła podotykać? ) > A co to ja listonosz jestem, przyjdę tylko raz nie będę dużo gadałPP o nie, bez konwersacji to ja nie chce, nie ma mowy )) Odpowiedz Link
pink.freud Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 16:00 Szybciej przyjdę to dłużej zostanę)) A masz czuły języczek i ciepłe rączki? O.k. możemy pokonwersować, szepniesz mi na uszko co lubisz)) Odpowiedz Link
asiulka81 Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 16:03 pink.freud napisał: > Szybciej przyjdę to dłużej zostanę)) tiaaa i rano mi szybko uciekniesz )) juz ja znam takich jak Ty )) > A masz czuły języczek i ciepłe rączki? jezyczek ma czasem jadowity a raczki raczej chłodne, fajnie by było jakby mi je ktos ogrzał )) > O.k. możemy pokonwersować, szepniesz mi na uszko co lubisz)) a Ty to zrobisz ? Odpowiedz Link
pink.freud Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 16:10 To tylko od Ciebie zależy czy zostanę na śniadanie Hmm.. w takim razie zaczniesz języczkiem, a będziesz miała na czym sobie rączki ogrzać)) Zrobię)) i sam coś szepnę Odpowiedz Link
asiulka81 Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 16:18 pink.freud napisał: > To tylko od Ciebie zależy czy zostanę na śniadanie > Hmm.. w takim razie zaczniesz języczkiem, a będziesz miała na czym sobie rączki > ogrzać)) > Zrobię)) i sam coś szepnę oj Tobie to tylko jedno w głowie )) hi hi )) tymczasem spadam, zycze milego dzionka i mam nadzieje ze pogadamy niedługo, bo teskniłam za Toba > Odpowiedz Link
pink.freud Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 16:21 Bez fotki chyba Cię zapomnę)) Ale niech tam, baw się dobrze beze mnie Dzięki, Tobie też miłego)) Odpowiedz Link
istna Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 15:14 Szczerze mówiąc nigdy na nie nie patrzę, tak się nie rzucają w oczy. A zaś tu NIC nie ma Odpowiedz Link
pink.freud Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 15:20 Na prywatnych nie ma chyba reklam. Narazie Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 15:22 a ja widziałam - na forum ksiązki Odpowiedz Link
pink.freud Re: wysyp nowych nickow na FK 25.11.05, 15:25 To tu pewnie też niedługo trafią. Odpowiedz Link