mamba30 25.11.05, 17:06 a więc: za wycinaniem - głosów 19 przeciwko cięciom - głosów 6 W związku z powyższym proszę o wpisywanie swoich uwag, jakie wątki należy ciąć, lub za co.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
migdalek.niebieski Re: Wyniki głosowania 25.11.05, 17:16 Ja mam taką uwagę, że moich proszę nie ciąć) ponieważ zawsze są miłe dla oka i ucha, mądre, zaskakujące i broń boże nigdy nikogo nie obrażam)))) Odpowiedz Link
mopsik12 Re: Wyniki głosowania 25.11.05, 17:51 Takie,w których padają wylgaryzmy skierowane do konkretnych osób... Obrzydliwe i durne posty suira i klonów... Rasistowskie To moje propozycje Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Wyniki głosowania 25.11.05, 17:59 ja bym ciela tylko takie w ktorych sie obraza wspolforumowiczow oraz jak autor poprosi to tez.... np pisze sobie cos o moiej milosc bo jestem zalamana..pisuje nie wiadomo co a potem on moze to zobaczyc...wysylam maila do adminki zeby wyciela zeby mi nie bylo wstyd i ze tylko chcialam sie wyzalic i ona wycina...tak jest sprawiedliwie co do siura...wszyscy znaja go wiec jak nie chcecie na niego patrzec to nie patrzcie...moze da mu to cos do zrozumienia a moze nie...jak nie da to wtedy ciac ale poki co to na probe zostawiac chyba ze sie za bardzo napali na spamowanie...wtedy ciac ile lezie Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Wyniki głosowania 25.11.05, 21:46 Mambuś może naprawdę nie wycinaj tych opowiadań siura o penisach i smrodach???? potraktujemy je z przymrużeniem oka, może czasem ktoś coś zabawnego do nich dopisze i będzie wilk syty i owca cała.... po co z nim walczyć i się użerać?? (oczywiście nie mówię o spamach typu rżnę w dupę itepe) Odpowiedz Link
pierozek_monika moje propozycje 26.11.05, 10:01 spam, chamstwo na maxa (takie bez przebacz) podwójne wysłanie jednego wątku i tylko tyle Odpowiedz Link
marta.uparta co bym wycięła gdybym miała nozyczki:) 26.11.05, 12:34 1. Spamy typu CZY CHCIELIBYŚCIE OBCIĄGNĄC PSOWIUUUUUUUU powtarzane po 20 razy. Natomast kulturalne wątki tego samego autora (np. Porozmawiajmy o kupach) mogą być 2. Wątki wulgarnie obrażające konkretne osoby, oraz te, które w tytułach zawierają wulgaryzmy 3 Wątki o zabarwieniu rasistowskim. Reszta zostawiać, nawet durne prowokacje. Odpowiedz Link
marta.uparta Re: co bym wycięła gdybym miała nozyczki:) 26.11.05, 12:36 aha mówiąc wulgaryzmy nie mam na mysli słów takich jak dupa, tylko takie wiecie - stadionowe. Odpowiedz Link
mysliwy.z.kijem Re: co bym wycięła gdybym miała nozyczki:) 26.11.05, 13:04 Ktore skadinad czasami goszcza na naszych ustach..... aha mówiąc wulgaryzmy nie mam na mysli słów takich jak dupa, tylko takie > wiecie - stadionowe. Odpowiedz Link
marta.uparta no goszczą, ale b. rzadko.. 27.11.05, 14:08 ... i mają tylko podkreślic powagę sytuacji. Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: no goszczą, ale b. rzadko.. 27.11.05, 14:15 wiec jak qrwa bedzie mi sie chcialo podkreslic sytuacje to ja sobie qrwa podkresle) Odpowiedz Link
lajton Re: Wyniki głosowania 26.11.05, 16:22 Obrazliwe, faszystowskie itp. - won. Dlaczego maja siedziec i w oko kolec? Jesli bedziemy je ignorowac i na nie nie odpowiadac - to po co maja zasmiecac? No, chyba, ze ktos zrobi sobie zabawe i bedziesz musiala kasowac co 5 min. - to co innego. Ale porzadek, kurna olek, jakis byc powinien Odpowiedz Link
cuski Mamba 29.11.05, 01:44 Mamba, chamskie watki tnij od reki Sorki, nawet sie nie przywitalem... Chicagowianin sie klania Odpowiedz Link
mamba30 Re: Mamba 29.11.05, 08:39 cuski napisał: > Mamba, chamskie watki tnij od reki > > Sorki, nawet sie nie przywitalem... Chicagowianin sie klania Witaj, witaj, warszawianka oddaje ukłony )) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach a Cuski to nie wielokropek? 29.11.05, 08:42 pisal taki na FK jako niezalogowany mial same kropki, a potem to juz nie pamietam cuski napisał: > Mamba, chamskie watki tnij od reki > > Sorki, nawet sie nie przywitalem... Chicagowianin sie klania Odpowiedz Link
mamba30 Re: a Cuski to nie wielokropek? 29.11.05, 08:45 nie mam pojęcia, ma swoje forum i tam pisze jako Cuski Odpowiedz Link
mamba30 Re: A co to jest "FK" ??? 30.11.05, 09:39 cuski napisał: > A co to jest "FK" ??? FK to jest Forum Kobieta Odpowiedz Link
messer3009 Re: Wyniki głosowania 29.11.05, 03:41 wycinac wszystkich, ktorzy nie mowia ze poniedzialek/wtorek/sroda/czwartek/piatek/sobota/niedziela sa piekne (nawet jesli czasem zapomne albo nie zdaze wszystkim przypomniec, ze zyja)!!!!! Odpowiedz Link
messer3009 Re: Wyniki głosowania 29.11.05, 03:51 a wytniesz posty, na ktore nikt nie odpowie (zakladajac - zapewne - ze sa tak durne, te szkoda slow)? jest tu jeden nowy, ktory zdaje sie w tym specjalizowac... Odpowiedz Link
mamba30 Re: Wyniki głosowania 29.11.05, 08:41 messer3009 napisał: > a wytniesz posty, na ktore nikt nie odpowie (zakladajac - zapewne - ze sa tak > durne, te szkoda slow)? jest tu jeden nowy, ktory zdaje sie w tym > specjalizowac... > jeżeli będą zawierały wulgaryzmy, bądź inwektywy, to tak... a jak będą tylko durne, to zostawię.... miało być jak najmniej cięć przecież ) Odpowiedz Link