Dodaj do ulubionych

Jakby ktoś widział Siura, to bardzo

05.12.05, 12:21
proszę przekazać że prosiłam o kontaktwink dzięki
Obserwuj wątek
    • asiulka81 witam serdecznie jasnie panne :))) nt 05.12.05, 12:23

• migdalek.niebieski Re: witam serdecznie jasnie panne :))) nt 05.12.05, 12:24
        Hej Asiuwink) ja tak z doskoku tylkosad((
        • ladyx Re: witam serdecznie jasnie panne :))) nt 05.12.05, 12:24
          takaś zapracowana ? egzamin ?
          • migdalek.niebieski Re: witam serdecznie jasnie panne :))) nt 05.12.05, 12:25
            Nosad( miło że pamiętałaśwink) już elektrochemię kończę, masakrasad
            • asiulka81 Re: witam serdecznie jasnie panne :))) nt 05.12.05, 12:28
              ta nieszczesna fizyka sad(( ale niedlugo juz bedziesz wszytsko umiala smile))
              zobaczysz! smile))
              • migdalek.niebieski Re: witam serdecznie jasnie panne :))) nt 05.12.05, 12:33
                Aż tak dobra nie jestemwink)) a tak poważnie to z fizy wogóle nie jestem dobrasad
                • asiulka81 Re: witam serdecznie jasnie panne :))) nt 05.12.05, 12:35
                  migdalek.niebieski napisała:

> Aż tak dobra nie jestemwink)) a tak poważnie to z fizy wogóle nie jestem dobrasad

łeee tam smile)) poradzisz sobie smile))
                  ja tam w Ciebie wierze smile))
                  • migdalek.niebieski Re: witam serdecznie jasnie panne :))) nt 05.12.05, 12:38
                    Dziękswink)) jak nie zdam to nie wiem co będę robić.
                    • asiulka81 Re: witam serdecznie jasnie panne :))) nt 05.12.05, 12:39
                      ja k nei zdasz ( co na pewno sie nie zdarzy ) to bedziesz zyc dalej smile)) wierz
                      mi smile))
                      • migdalek.niebieski Re: witam serdecznie jasnie panne :))) nt 05.12.05, 12:41
                        No żyć to też myślę że będęwink))
                        • asiulka81 Re: witam serdecznie jasnie panne :))) nt 05.12.05, 12:44
                          po prostu jesli sie nie uda to nie ma co dramatyzowac smile widocznie tak mialo
                          byc. Poza tym teraz jest tyle mnozliwosci smile
                          • migdalek.niebieski Re: witam serdecznie jasnie panne :))) nt 05.12.05, 12:48
                            No niby wiem o tym, ale akurat te studia to jedyna możliwość żebym mogła robic
                            to co lubię... po innych niestety nie mam szans, więc jakby nie patrzeć pomimo
                            tego że jest tyle możliwośći jestem związana z tą opcją dotąd aż się nie poddam
                            • asiulka81 Re: witam serdecznie jasnie panne :))) nt 05.12.05, 12:53
                              musisz walczyc migdalku smile na pewno ci sie uda. Ponoc jesli sie czegos bardzo
                              pragnie to to sie spelnia smile))

• migdalek.niebieski Re: witam serdecznie jasnie panne :))) nt 05.12.05, 12:59
                                Aleś Ty optymistkawink))))) zazdroszczewink
                                • asiulka81 Re: witam serdecznie jasnie panne :))) nt 05.12.05, 13:02
                                  nie jestem optymistka, jesli chodzi o mnie to jestem raczej depresyjna
                                  pesymistka, ale umiem pocieszac ludzi smile)) zawsze bylam w tym dobra smile))
                                  • migdalek.niebieski Re: witam serdecznie jasnie panne :))) nt 05.12.05, 13:05
                                    wink))))
            • ladyx Re: witam serdecznie jasnie panne :))) nt 05.12.05, 12:30
              migdalek.niebieski napisała:

już elektrochemię kończę,
              .......za to za ustrojstwo ? No dobra coś tam mi świta. Kiedy ten egzamin ?
              czerwiec ? w jakim mieście ?
              • migdalek.niebieski Re: witam serdecznie jasnie panne :))) nt 05.12.05, 12:35
                W Szczecinie, egzamin zapowiadają na lipiec. Na razie radzę sobie tak na około
                3+ jakbym miała ocenić całokształt, a czasem na 3, a powinnam na około 4+sad
    • gres81 Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 12:54
      hejsmile

co tam słychac u Ciebie?
      • migdalek.niebieski Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 12:59
        No nicsad( dziobię sobie fizę i chemięsad(( a u Ciebie???
        • gres81 Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 13:04
          no nicsad
          dużo masz tego dziobania?
          • migdalek.niebieski Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 13:05
            No dużowink) jakbym miała mało to bym nie jęczaławink)))
            • gres81 Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 13:12
              no tak racjasmile

no to miłej nauki życzesmile
              • migdalek.niebieski Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 13:14
                Miła to ona na pewno nie będzięsad(( życz lepiej owocnejwink)))
                • gres81 owocnej:)))))))))) 05.12.05, 13:17

• ticoqp Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 12:56
      zaraz ide sie wysikac to mu powiem
      • mmagi dawaj fotę;-) 05.12.05, 12:56

• ticoqp Re: dawaj fotę;-) 05.12.05, 12:59
          siura?
          • mmagi Re: dawaj fotę;-) 05.12.05, 13:02
            wink noooooooooooooooooooo:!!!
            • ticoqp Re: dawaj fotę;-) 05.12.05, 13:09
              juz się schowałcrying może przy następnym sikaniu?wink)))))
              • mmagi poczekam:-) 05.12.05, 13:20

• asiulka81 ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 13:02

• ticoqp Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 13:11
              ale jej chodziło o fotke siurka???????/
              • asiulka81 Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 13:13
                a ja chce Twoja fote smile))
                • ticoqp Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 13:26
                  ba, no i co ja mam zrobic jak nie mam?
                  • asiulka81 Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 13:32
                    ticoqp napisał:

> ba, no i co ja mam zrobic jak nie mam?

na pewno maszsmile)) wyslij smile))
                    no nie badz taki niedobry smile))
                    • ticoqp Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 13:34
                      mam tylko to na którym nikt mi nie wierzy że to jasad
                      • asiulka81 Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 13:34
                        ticoqp napisał:

> mam tylko to na którym nikt mi nie wierzy że to jasad

wyslij smile))
                        ocenie smile
                        • ticoqp Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 13:39
                          poszło
                          • asiulka81 Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 13:46
                            obydwie foty smieszne smile)) rozbawiles mnie z gory na caly tydzien smile))

siurek przeslodki smile))
                            • ticoqp Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 13:51
                              no wiedziałem, ze Ty tez sie ze mnie będziesz śmiała jak wszyscysad(( chyba z
                              mostu skocze bo na operację mnie nie stacwink
                              • asiulka81 Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 14:06
                                nie przesadzaj smile sliczny jestes smile a smialam sie nie z ciebie smile)) ogolnie
                                radosc mi sprawiles swoja fotka smile))
                                • ticoqp Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 14:07
                                  no popatrz to Ty jedna się poznałaś bo ktos to nawet powiedział że mało zawału
                                  ne dostałsmile)))))))
                                  • asiulka81 Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 14:11
                                    eee tam zawału smile))

bardzo sie ucieszyłam ze taka fajna fote dostałam smile))
                                    • ticoqp Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 14:18
                                      tylko obiecaj ze jak zrobisz juz sobie tapete to jej nie obśliniszsmile)))))
                                      • asiulka81 Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 14:22
                                        nie moge tego obiecac bo na 100% ja obslinie smile))
                                        • ticoqp Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 14:23
                                          to moze chociaz bez szminki?wink
                                          • asiulka81 Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 14:24
                                            kiedy czerwona szminka najfajniejsze slady zostawia smile)))
                                            • ticoqp Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 14:28
                                              to na tym pierwszym moze?smile
                                              • asiulka81 Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 14:33
                                                no jasne ze na Nemo smile))
                                                • ticoqp Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 14:37
                                                  aaaaa to o.k.moznasmile
                                                  • asiulka81 Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 14:41
                                                    tak myslalam ze Ci sie ten pomysl spodoba smile))
                                                  • ticoqp Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 14:41
                                                    no świetnie znasz facetówsmile
                                                  • asiulka81 Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 14:44
                                                    no co ja zrobie ze tacy przewidywalni jestescie smile))
                                                  • ticoqp Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 14:47
                                                    przestań na miesiąc krzyżówki rozwiązywaćsmile))))
                                                  • asiulka81 Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 15:04
                                                    ticoqp napisał:

> przestań na miesiąc krzyżówki rozwiązywaćsmile))))

dobra rada smile))
                                                  • ticoqp Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 15:05
                                                    moje rady są zawsze dobresmile
                                                  • asiulka81 Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 15:38
                                                    no wiem wiem tikusiu dobra rado smile
                            • ticoqp Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 14:06
                              żartowałemsmile
                              • asiulka81 Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 14:07
                                ticoqp napisał:

> żartowałemsmile

no cos TY smile)))
                                • ticoqp Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 14:08
                                  zawsze wysyłam fote bliźniaka bo ma cieplejszy wyraz oczusmile
                                  • asiulka81 Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 14:12
                                    no tam myslalam ze to nie ty smile buuuu a blizniak pewnie zajety i nic nie
                                    wskóram u niego .... a tak mnie zauroczył....
                                    • ticoqp Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 14:19
                                      no, bliźniak ma sponsora (niestety)smile
                                      • asiulka81 Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 14:22
                                        buuu i co ja teraz zrobie ja blizniak zajety sad((
                                        • ticoqp Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 14:24
                                          nasz wujek jest do niego podobny moze chcesz jego fotkę?smile
                                          • asiulka81 Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 14:24
                                            slij smile))
                                            • ticoqp Re: ja tez chce fote tikusia :))) nt 05.12.05, 14:29
                                              o.k.
                                              • asiulka81 wujek boski :))) 05.12.05, 14:34
                                                włąsnie o takim menie zawsze maqrzyłam wink)) ach....
                                                • ticoqp Re: wujek boski :))) 05.12.05, 14:38
                                                  fotke ma z centralnegosmilejak se spał nic nie podejrzewającsmile
                                                  • asiulka81 Re: wujek boski :))) 05.12.05, 14:41
                                                    no musisz koniecznie mnie z nim poznac smile))
                                                  • ticoqp Re: wujek boski :))) 05.12.05, 14:42
                                                    w poczekalni na IV tym peronie urzeduje częstosmile
                                                  • asiulka81 Re: wujek boski :))) 05.12.05, 14:44
                                                    koniecznie musze sie tam udac smile))
                                                  • ticoqp Re: wujek boski :))) 05.12.05, 14:48
                                                    kima pod ławka powiedz, ze ja Cie przysyłam i nie daj sie obłapywac bo wujek od
                                                    tego znajomosci zaczynasmile
                                                  • asiulka81 Re: wujek boski :))) 05.12.05, 15:04
                                                    kiedy ja uwielbiam byc obłapywana smile)))
                                                  • ticoqp Re: wujek boski :))) 05.12.05, 15:06
                                                    aaaaa to najpierw podejdx o tylu i delikatnie podrap wujka po futrzesmile
                                                  • asiulka81 Re: wujek boski :))) 05.12.05, 15:38
                                                    ticoqp napisał:

> aaaaa to najpierw podejdx o tylu i delikatnie podrap wujka po futrzesmile

ojoj, od tyłu to ja lubie smile))
                                                  • ticoqp Re: wujek boski :))) 05.12.05, 15:51
                                                    no o.k. wójek ma wtedu najsilniejszy odruch obłapianiasmile
                                                  • asiulka81 Re: wujek boski :))) 05.12.05, 15:56
                                                    idealnie bym sie zgrała z Twoim wujkiem smile))
                                                  • ticoqp Re: wujek boski :))) 05.12.05, 16:06
                                                    tylko klipsy kolczyki i pierścionki trzeba zdjąc bo sie można zaplataćsmile a
                                                    reklamacj wujek nie uwzględniasmile
                      • mmagi jak to nikt? ja Ci wierzę;-) 05.12.05, 14:38

• ticoqp Re: jak to nikt? ja Ci wierzę;-) 05.12.05, 14:40
                          taaa a kto sie z moich zębów smiał?smile
                          • mmagi Re: jak to nikt? ja Ci wierzę;-) 05.12.05, 14:50
                            jak mozna sie śmiac z czegos czego nie masurprised???
                            • ticoqp Re: jak to nikt? ja Ci wierzę;-) 05.12.05, 14:53
                              no własnie jak? a okrutne kobiety potrafią?wink)))))))))
                              • mmagi Re: jak to nikt? ja Ci wierzę;-) 05.12.05, 14:55
                                gupitongue_out,chciałam powiedziez ze nie śmiałam sie z czegos czego nie zauwazyłam na
                                fociesmile
                                • ticoqp Re: jak to nikt? ja Ci wierzę;-) 05.12.05, 15:01
                                  jeden był??????
                                  • mmagi no był i mam nadzieje ze jest nadal:-))jest? 05.12.05, 15:13

• ticoqp Re: no był i mam nadzieje ze jest nadal:-))jest? 05.12.05, 15:15
                                      no jest i nie nalezy się z niego nabijacsmile)))))))
                                      • mmagi a w zyciu tego nie robie,tylko dbaj o niego:-) 05.12.05, 15:36

• ticoqp Re: a w zyciu tego nie robie,tylko dbaj o niego:- 05.12.05, 15:50
                                          przestałem już piwo nim otwierać - dbamsmile
      • migdalek.niebieski Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 13:01
        Twojego siurka niestety nie znam, a z nieznajomymi się nie zadajęwink))
        • ticoqp Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 13:12
          ale ja go znam i mogę was sobie przedstawićsmile
          • migdalek.niebieski Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 13:13
            No wiesz, to trochę niezręcznewink)) musiałby mi najpierw czymś zaimponowaćwink))))
            • ticoqp Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 13:27
              a nie wystarczy, ze jest moim najlepszym przyjacielem?
              • migdalek.niebieski Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 13:28
                wink) eee tamwink)) jest Twoim najlepszym przyjacielem bo ma z Ciebie korzyściwink))
                • ticoqp Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 13:34
                  ale jeszcze mnie nie zawiódł to mu ufamsmile))))
                  • trzydziecha1 Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 13:49
                    nie szpanuj ;PP
                    • ticoqp Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 13:52
                      o.k. ale z drugiej strony nie będzie byle ch. mna rządził nie?smile
                      • trzydziecha1 Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 13:53
                        nie wiem, moze zrób sobie takie postanowienie od nowego roku? ;PP
                        • ticoqp Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 14:00
                          ? zeby nie ryćkać?
                          • asiulka81 Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 14:13
                            ticoqp napisał:

> ? zeby nie ryćkać?

tak, tak, jestem za smile))
                            abstynencja seksualna to cos wspanialego smile))
                            • ticoqp Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 14:21
                              dobra postanawiam tylko onanizmsmile)))))
                              • asiulka81 Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 14:23
                                ticoqp napisał:

> dobra postanawiam tylko onanizmsmile)))))

zobaczysz, na dobre Ci to wyjdzie smile))
                                • ticoqp Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 14:41
                                  i rekawic na zime nie bede musiał kupowąc bo podobno sierść po tym rosnie
                                  miedzy palcami?wink
                                  • asiulka81 Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 14:45
                                    ze co??? siersc pomiedzy palcami??? ło matko!!!
                                    to takie cuda niewidy sie chłopu bez sexu dzieja, toc ja nie wiedziala smile)))
                                    • ticoqp Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 14:49
                                      od onanizowania się - tak mówią ja tam nie wiem?
                                      • asiulka81 Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 15:05
                                        ticoqp napisał:

> od onanizowania się - tak mówią ja tam nie wiem?

hmmm... a ja nie mam jakos włosów pomiedzy palcami big_grinDDDD
                                        • ticoqp Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 15:17
                                          moze u kobiet to sa te między duzymi placami u stóp?
                                          • asiulka81 Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 15:39
                                            ticoqp napisał:

> moze u kobiet to sa te między duzymi placami u stóp?

hmmm ale tam tez nie mam włosów... chyba mi kit wciskasz smile))
                                            • ticoqp Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 15:47
                                              serio??????
                                              sprawdź dokładnie medzy lewym duzym i prawym duzym - u stóp?
                                              • asiulka81 Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 15:56
                                                ticoqp napisał:

> serio??????
                                                > sprawdź dokładnie medzy lewym duzym i prawym duzym - u stóp?

no nic nie ma!!! serio!!! a codziennie wibratora używam big_grinDDD
                                                • ticoqp Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 16:02
                                                  to znaczy ze za mala jestes na wibrator, odstaw go czym prędzej bo męza nie
                                                  znajdzieszsmile
                                    • mmagi lepiej sobie dokładnie łapy obejrzyj:-)) 05.12.05, 14:51

• ticoqp Re: lepiej sobie dokładnie łapy obejrzyj:-)) 05.12.05, 14:54
                                        błony tylko smile (pławnesmile))) moge tanio sprzedaćsmile
                                        • mmagi a na dziewicza sie nadaja??,to biere;-) 05.12.05, 14:55

• ticoqp Re: a na dziewicza sie nadaja??,to biere;-) 05.12.05, 15:02
                                            pewnie tak no bo co za różnica?smile
                                            • mmagi Re: a na dziewicza sie nadaja??,to biere;-) 05.12.05, 15:14
                                              no to w skaryszku mi zamontujesz?co?smile)))
                                              • ticoqp Re: a na dziewicza sie nadaja??,to biere;-) 05.12.05, 15:18
                                                nie mam licencji na montaż sad tylko na demontażsmile
                                                • mmagi Re: a na dziewicza sie nadaja??,to biere;-) 05.12.05, 15:37
                                                  ooo kurteczka jaki cffaniaceksmile),umiem szyc ,sama se zrobięsmile)
                                                  • ticoqp Re: a na dziewicza sie nadaja??,to biere;-) 05.12.05, 15:46
                                                    chyba na gorąco trzeba ?łatane nie mają gwarancjisad
                                                  • mmagi Re: a na dziewicza sie nadaja??,to biere;-) 05.12.05, 15:51
                                                    to najsamprzód przyłoże a potem dmuchne taka opalarka do drewna,moze byćwink?
                                                  • ticoqp Re: a na dziewicza sie nadaja??,to biere;-) 05.12.05, 16:05
                                                    a gdzie tam trzeba miec maszyne specjalną opalarką to tylko narobisz dymu smile
                                                  • mmagi Re: a na dziewicza sie nadaja??,to biere;-) 05.12.05, 16:10
                                                    dym jak dym ale se mogę cos przy okazjii opalić,jak kurczakasmile)
                                                  • ticoqp Re: a na dziewicza sie nadaja??,to biere;-) 05.12.05, 16:14
                                                    doceń moją delikatnośćsmile)))))))))
                          • trzydziecha1 Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 14:21
                            No nie big_grinDD żeby ch...Toba nie rządził tongue_outPP
                            • ticoqp Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 14:22
                              to niech on se postanowi, ze nie będzie, ja sie i tak nie damsmile
                              • trzydziecha1 Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 14:24
                                znaczy sie w tej chwili dajesz sobą rządzić czy nie, bo nie rozumiem???
                                • ticoqp Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 14:30
                                  no niesmile)))pisze, ze nie będzie ...........
                                  • trzydziecha1 Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 14:34
                                    AAAAAAAAAAAA to moze zrób postanowienie, że się mu poddasz bez
                                    dyskusji? big_grinDDDDDDDDDDDDDD
                                    • ticoqp Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 14:39
                                      znowu o akwarium myslisz?smile
                                      • trzydziecha1 Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 14:46
                                        To ty myslisz o rybkach ;PP
                                        • ticoqp Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 14:50
                                          migdałowychsmile)))))))
                                          • trzydziecha1 Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 14:52
                                            Ty to powiedziałeś smile)))))))))
                                            • ticoqp Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 14:56
                                              zmusiłas mnie do postanowienia noworocznegosmile
                                              • trzydziecha1 Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 14:57
                                                Cos łatwo mi poszło, to podejrzane big_grinDDDDDD
                                                • ticoqp Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 15:03
                                                  moze nie wiesz o lalce pod choinke?smile)))
                                                  • trzydziecha1 Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 15:08
                                                    nie? big_grinDD taka duża?
                                                  • ticoqp Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 15:18
                                                    no taka 170cmsmile
                                                  • trzydziecha1 Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 15:19
                                                    hihihi a jakie ma cycki? wink))
                                                  • ticoqp Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 15:25
                                                    smile zalezy jak się napompujesmile
                                                  • trzydziecha1 Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 15:27
                                                    to poszukaj wnetylka i pompuj ;PPP
                                                  • ticoqp Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 15:32
                                                    do gwiazdki jeszcze trochę czasusmile))))
                                                  • trzydziecha1 Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 15:33
                                                    Rozumiem, że nie mozesz sie doczekac gwiazdki? big_grinDDD
                                                    A co na MIkołaja ?
                                                  • ticoqp Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 15:46
                                                    juz chucham na szybke zeby nie zamarzłasmile
                                                    nie mam oczekiwać i raczej po ostatnim numerze moze nie przyjśćsmile
                                                  • trzydziecha1 Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 15:52
                                                    sad((( A CO NABROIŁEŚ?
                                                  • mmagi posłał łózko;-))) 05.12.05, 15:56

• ticoqp Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 16:01
                                                    nie moge publiczniesmile
                  • migdalek.niebieski Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 13:49
                    wink))) wiesz, teraz to za wcześnie żeby go oceniaćwink))
                    • ticoqp Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 13:53
                      ? to może w przyszłym tygodniu będzie o.k.?wink
                      • migdalek.niebieski Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 13:54
                        Proponowałabym wtedy, kiedy sprawdzisz go w praktycewink)))))))))
                        • ticoqp Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 14:01
                          ??????? a co masz na mysli ? bo może nie rozumiem?
                          • migdalek.niebieski Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 14:07
                            No Twój wiekwink))))))
                            • ticoqp Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 14:09
                              eeee tam, jestem nad wiek rozwinietysmile
                              • migdalek.niebieski Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 14:15
                                I dlatego jesteś niebezpiecznywink)))
                                • ticoqp Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 14:20
                                  no nie mów, ze byś sobie nie poradziła?smile))))))
                                  • migdalek.niebieski Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 14:24
                                    Miałabym spore oporywink)) jednak wolę starszychwink)))))
                                    • ticoqp Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 14:37
                                      przyniose wino?wink
                                      • migdalek.niebieski Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 15:00
                                        Nic z tego Ticusiuwink))) musisz troszkę dorosnąć i kropkawink))))
                                        • ticoqp Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 15:04
                                          dorosnąć???????? ja jestem od Ciebie o głowe wyzszysmile
                                          • migdalek.niebieski Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 15:06
                                            Niewiadomowink))))
                                            • ticoqp Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 15:19
                                              no góra 2 głowy ale co tam, waże pewnie też więcej to o co chodzi?
                                              • migdalek.niebieski Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 15:32
                                                No ok, jak się tak upierasz z tą wysokością to wierzęwink) pozostaje tylko...
                                                jakby tu powiedzieć...wink) no za dużo nas dzieli w sensie mentalnymwink)) nie
                                                lubię czuć się dojrzalsza od mężczyznywink)))
                                                • ticoqp Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 15:48
                                                  czujesz ten dystans???? bo ja jakbym se z Jolką normalnie pisał?smile
                                                  • migdalek.niebieski Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 15:50
                                                    Nie ściemniajwink
                                                  • ticoqp Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 15:52
                                                    seriosmile
                                                  • migdalek.niebieski Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 15:57
                                                    Muszę mykać do książekwink)) bo jak z Tobą gadam to mi nic do głowy nie
                                                    wchodziwink))

p.s. strasznie późno jadasz obiadywink)))
                                                  • mmagi jak to na Centralnym;-)) 05.12.05, 16:00

• ticoqp Re: Jakby ktoś widział Siura, to bardzo 05.12.05, 16:04
                                                    moze to lepiej nie bedziesz się czuła dojrzalsza psychiczniesmile
    • mmagi zrobisz mu sekcję?;-) 05.12.05, 12:56

• migdalek.niebieski Re: zrobisz mu sekcję?;-) 05.12.05, 13:01
        Może kiedyśwink) na razie chcę go pochwalićwink))
        • mmagi jego?a za co? 05.12.05, 13:02

• migdalek.niebieski Re: jego?a za co? 05.12.05, 13:07
            Zna dużo określeń medycznych, kiedyś myślałam że on to skądś wkleja (z częścią
            na pewno tak jest) ale czasem zdarza mu się nimi sypnąć z rękawa, i ostatnio
            mnie zaskoczył
            • mmagi moze to jakis lekarz co mu sie nudzi na nocnym 05.12.05, 13:21
              dyzurzesmile
              • migdalek.niebieski Re: moze to jakis lekarz co mu sie nudzi na nocny 05.12.05, 13:24
                Aż tak to mnie nie zaskoczyłwink
                • ladyx Migdałku ? 05.12.05, 13:36
                  Jesteś lepiej niż ja zorientowana w temacie, więc spytam. Czy szwy powinny być
                  usuwane dopiero po 10 dniach. Przez ten czas nie wrosną w skórę ?
                  • migdalek.niebieski Re: Migdałku ? 05.12.05, 13:48
                    Nie jestem w tym zbytnio zorientowana. Myślę że nie wrosną. Ale chyba zależy
                    jakie szwy (z czego) i w jakim miejscu. Zapytaj lepiej Maretinę, jej mąż jest
                    lekarzem.
                    • ladyx Re: Migdałku ? 05.12.05, 13:49
                      dzięki spytam smile
                      • mmagi ale umów sie z migdałem na sekcję;-)) 05.12.05, 14:50

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka